Results 481 to 495 of 502
-
26-01-2012, 16:32 #481
Φιλιππάκο, είσαι θεός! Έχασες 60 κιλά, και τρως σαλατικά και ρυζογκοφρέτες ένα χρόνο τώρα. Προφανώς θα ξαναφάς στην ζωή σου και λουκάνικα και φουντούνια και απ΄όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου. Έτσι γίνεται. Τρως κάτι παραπάνω για 2-3 μέρες και μετά λες "πω πω το παράκανα" και προσέχεις για λίγο καιρό μέχρι να ξαναισιώσεις. Είσαι αδύνατος πλέον και πρέπει να το χωνέψεις.
- 26-01-2012, 16:37 #482
Επειδη λογικα εχεις κουραστει κανε απλως συντηρηση για ενα διαστημα.Και συμβουλη μου ειναι να αρχισεις να ζυγιζεσαι πιο συχνα,το ξερω οτι ολοι λενε το αντιθετο αλλα η ζυγαρια σε επαναφερει στην ταξη.Σε μενα αυτο δουλευει.
26-01-2012, 16:53 #483
Originally posted by filipparas
Δυστυχώς δεν είναι τίποτα από αυτά, απλά δυστυχώς είμαι ζώο και δεν έχω όρια. Τα 2 και 3 κιλά τα θεωρώ δεδομένα αν και δεν έχω ζυγιστεί, μην είναι και πάνω από 5(θα δω τη Κυριακή που θα ζυγιστώ)... δεν είναι αυτό που με απασχολεί τόσο όμως, 5 κιλά είναι ένας μήνας, αλλά να το κόψω όσο προλαβαίνω.
Ούτε καν θέμα δαιμόνων είναι... είναι θέμα ενος αυτοκαταστροφικού ηλίθιου που δε μπορεί να δει τη ζωή του να φτιάχνει. Αλλά όχι, δε θα μου περάσει... εκάνα μεγάλη προσπάθεια για να τα παρατήσω έτσι.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ
26-01-2012, 17:02 #484
Δυστυχώς δεν είναι τίποτα από αυτά, απλά δυστυχώς είμαι ζώο και δεν έχω όρια. Τα 2 και 3 κιλά τα θεωρώ δεδομένα αν και δεν έχω ζυγιστεί, μην είναι και πάνω από 5(θα δω τη Κυριακή που θα ζυγιστώ)... δεν είναι αυτό που με απασχολεί τόσο όμως, 5 κιλά είναι ένας μήνας, αλλά να το κόψω όσο προλαβαίνω.
Ούτε καν θέμα δαιμόνων είναι... είναι θέμα ενος αυτοκαταστροφικού ηλίθιου που δε μπορεί να δει τη ζωή του να φτιάχνει. Αλλά όχι, δε θα μου περάσει... εκάνα μεγάλη προσπάθεια για να τα παρατήσω έτσι.
οποτε ξανακυλησα, ηταν ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ, οταν απο τον φοβο μου για το τι θα δω, αγνοησα την ζυγαρια και μετα την ξεχασα για παντα...
συνεχισε αμεσα και μην αφησεις την επαφη με το φορουμ!
δεν χαθηκε τιποτα, απλα πρεπει να σταματησει ΤΩΡΑ!
κουραγιο. θα τα καταφερεις!!
26-01-2012, 17:02 #485
Δεν ξέρω καθόλου τι μπορεί να σου συμβαίνει αλλά θα σκεφτώ το πιο λογικό για εμένα..
Έχω καταλάβει απο αυτά που έχεις γράψει σε διάφορα θέματα οτι τα κιλά δεν τα πήρες ξαφνικά μέσα σε ένα χρόνο αλλά σταδιακά. ʼρα μέσα σε αυτά τα χρόνια έμαθες να τρώς ''λάθος''..
Συνήθισες δηλαδή..!
Και απλά πρέπει να συνηθίσεις και αυτήν την διατροφή που κάνεις τώρα..
Δεν είμαι ειδικός και ξέρω οτι δεν είναι εύκολα τα καινούρια δεδομένα απλά υποθέτω πως θές λίγο χρόνο..τώρα αν μέχρι να προσαρμοστείς πάρει και 2-3 κιλά δεν έγινε και θέμα..
Αν αυξήσεις λίγο την ποσότητα της τροφής ίσως και να βοηθησει..
Επίσης συμφωνώ και με την άποψη της gigi23!!!
Αυτά..ελπίζω να βοήθησα έστω και λίιιιιγο..!!:tumble:
26-01-2012, 18:07 #486
Φίλλιπε μου ψυχραιμία!
Είναι πολύ φυσιολογικό αυτό που σου συμβαίνει και να πω ότι δεν το περίμενα...ψέματα θα πω. Έχω βρεθεί στην θέση σου και έχω φάει τα μούτρα μου big time! Μακάρι να ήξερα τότε αυτά που ξέρω τώρα θα είχα γλυτώσει τον εαυτό μου από πολλά κιλά που ξαναπήρα αφού τα είχα χάσει με πολύ ιδρώτα στο γυμναστήριο και με πολύ προσεγμένη διατροφή που έβγαζα όμως από το κεφάλι μου χωρίς να συμβουλεύομαι κάποιον. Δεν λέω ότι θα την πατήσεις και εσύ, στο κάτω κάτω αντιδράς πολύ νωρίς και αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα. Εξάλλου εσύ είσαι άντρας και εγώ γυναίκα και έχουμε εκτός από διαφορετική ψυχολογία και διαφορετική σωματική λειτουργία σε κάποια πράγματα. Οι υποθερμιδικές διατροφές έχουν δυστυχώς αυτό το κακό σύμπτωμα μετά από κάμποσο καιρό. Και εσύ είσαι υπό καθεστώς δίαιτας πααααρα πολυ καιρό! Δεν είναι ότι είσαι αδύναμος χαρακτήρας στο λέω και βάζω και το χέρι μου στη φωτιά και ας μην σε ξέρω, αν ήταν έτσι δεν θα είχες χάσει 60 κιλά με δίαιτα και γυμναστήριο. Είναι ότι το σώμα σου απλά αντιδράει γιατί έχει στερηθεί πολλά! Και το μυαλό σου επίσης αλλά το μυαλό μπορούμε ως ένα σημείο να το ορίσουμε αλλά να πάμε κόντρα στην φύση μας Φίλλιπε ... αυτό κι αν είναι δύσκολο! Και για πόσο καιρό;
Το σώμα σου ζητάει απεγνωσμένα ένα διάλειμμα και επιβάλλεται να του το δώσεις αλλιώς θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Τα υπερφαγικά επεισόδια κόβονται μόνο με συχνά γεύματα! Πρέπει επειγόντως να κάνεις τα γεύματα σου πιο πυκνά και πιο θρεπτικά όσο μπορείς, για να αναπληρώσεις οργανικά ότι έχεις στερήσει από το σώμα σου. Πάρε μία καλή πολυβιταμίνη και παίρνε την κάθε πρωί μετά το πρωινό σου το οποίο επιτέλους ήρθε ο καιρός να καθιερώσεις στις συνήθειες σου. Σου στέλνω και u2u. Σπάσε τον φαύλο κύκλο στην αρχή του Φίλλιπε σε εκλιπαρώ!!!! Μην αφεθείς στην δίνη του, υπάρχει τρόπος! Δες την διατροφή που κάνουμε στην βουλιμία με δυάδες και τριάδες βοηθάνε όσο δεν φαντάζεσαι στον έλεγχο των υπερφαγικών. Μην υποτιμάς την κατάσταση σου δεν είναι αδυναμία χαρακτήρα είναι οργανική αντίδραση, δεν αφορά μία απόφαση του μυαλού, αφορά τον οργανισμό σου που κάνει ένα ξέσπασμα επικίνδυνο τόσο επικίνδυνο που μπορεί να τινάξει την προσπάθεια του τελευταίου χρόνου στον αέρα!!!
Δεν θέλω να σε φοβίσω προς Θεού. Στο κάτω κάτω υπάρχει τρόπος να το αντιμετωπίσεις και δεν είναι τόσο δύσκολος όσο φαντάζεσαι. Ίσα ίσα πολύ πιο εύκολος απ ότι έχεις κάνει μέχρι τώρα. Τους χαιρετισμούς μου και εύχομαι να βοήθησα έστω και λίγο. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι εσύ που έχεις τόσο πείσμα και θέληση δεν θα τα καταφέρεις.
ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΌ ΣΟΥ!!!
26-01-2012, 19:38 #487
Φίλλιπε, και εγώ νομίζω ότι ίσως έχεις ταραχτεί λίγο η βιοχημεία του οργανισμού σου, δλδ τι εννοώ, εννοώ ότι έκανες το πρώτο επεισόδιο υπερφαγίας, έβαλες ό,τι νά΄ναι μέσα στο στομάχι σου, το διατάραξες βιοχημικά, και ακολούθησαν και άλλα υπερφαγικά, και άλλα υπερφαγικά γιατί ένιωθες την τρέλα που σε πιάνει όταν τα αρχίζεις. Δεν είμαι ειδικός να στα εξηγήσω επιστημονικά, για ατελείωτα χρόνια με μούτζωνα για τον αδύναμο και απείθαρχο χαρακτήρα μου που όλα τα κατάφερνε εκτός από αυτό που πόναγε περισσότερο, δλδ, να αδυνατίσω, και μόλις τελευταία έχω αρχίσει να καταλαβαίνω ότι once a food junky , always a food junky, απλά με σωστό συνδυασμό τροφών καταφέρνουμε να μην τρελαίνουμε τον άμοιρο τον οργανισμό μας που -όπως και να το κάνουμε- είναι εξαρτημένος από τις παλιές διατροφικές συμπεριφορές. Κάνε μια νέα αρχή, κάνε μικρά συχνά γεύματα και πραγματικά φιλοσόφησέ το λίγο το θέμα αντί να αυτομαστιγώνεσαι. Καποτε, το 2006 , κατάφερα να χάσω 32 κιλά σε 11 μήνες , και με την πρώτη χλαπάτσα που έφαγα σε συναισθηματικό επίπεδο(πέθανε ο μπαμπας), έδωσα άλλοθι στον εαυτό μου να ξαναρχίσω να τρώω ασύστολα, δυστυχώς δεν σταμάτησα ούτε στην πέμπτη μέρα, ούτε στη δέκατη ούτε στο χρόνο, ούτε στα 4 χρόνια. Σταμάτησα τομ περσινό Μάιο που χειρουργήθηκα... Πάντα υπάρχει περιθώριο να επιστρέψουμε, εγώ δεν βρήκα ποτέ το σωστό τρόπο, εσύ όμως ΜΠΟΡΕΙΣ, είμαι σίγουρη!
26-01-2012, 21:55 #488
Φίλιππε μήπως είσαι έγκυος γι'αυτό τρως συνέχεια;; Ελπίζω να μη με παρεξηγήσεις, προσπαθώ να ελαφρύνω λίγο το κλίμα γιατί αντιλαμβάνομαι ότι είσαι πολύ φορτισμένος και έχεις πάθει πανικό. Πραγματικά με στενοχωρεί να σε σκέφτομαι έτσι. Είσαι αποδεδειγμένα ένας δυνατός και αισιόδοξος άνθρωπος που, είτε για οργανικούς λόγους είτε για ψυχολογικούς, κρύβεται αυτή τη στιγμή μέσα σου αλλά είμαι σίγουρη ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα βγει και πάλι στην επιφάνεια. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό σου και να διώξω του δαίμονες που το κατέκλυσαν τις τελευταίες μέρες, μπορώ όμως να σου πω ότι πιστεύω σε σένα όπως και όλοι μας εδώ μέσα γιατί εσύ μας έκανες να σε πιστεύουμε με αυτά που κατάφερες έως σήμερα. Δεν μπορεί, κάποια αξία έχει κι αυτό. Σε παρακαλώ μην είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου.
26-01-2012, 22:11 #489
Φιλιπ μην κατηγορείς τον εαυτό σου κ μην τον κατακρίνεις!
Έχεις καταφέρει τόσα κ σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, όλο αυτό που συμβαίνει δες το ως ένα μικρό διάλειμμα κ συνέχισε από εκεί που έμεινες, δεν χρειάζεται να είσαι τόσο αυστηρός με τον εαυτό σου!!!
26-01-2012, 22:13 #490
27-01-2012, 02:08 #491
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια καταρχάς, σας ευχαριστώ επίσης που πιστεύετε σε μένα. Όσοι συνεχίσετε προειδοποιώ οτι πιθανότατα δε θα βγάλετε νόημα οπότε αφού προειδοποιηθήκατε εγκαίρως δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη.:grin:
Τσαντίστηκα πολύ με τον εαυτό μου το πρωί, οχι γιατί έφαγα λάθος, όχι γιατί έφαγα πολύ ή επειδή πιθανότατα έβαλα βάρος... αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή αναπόφευκτα και δε με εκπλήσσει, ήθελα όμως όταν συμβεί να το απολαύσω και να μη γίνει έτσι. Δε θα αναλύσω τους λόγους, άλλωστε όλη μέρα σήμερα σκέφτομαι και δεν έχω καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα αλλά το συνθέτω το παζλ κομμάτι κομμάτι.
Περίεργη μέρα λοιπόν σήμερα, όπως είπα κάθισα και σκέφτηκα μερικά πράματα σοβαρά, κάτι που δε συνηθίζω. Αρχικά με νεύρα, πήγα γυμναστήριο, έβαλα τη μουσική μου στη διαπασών και νομίζω οτι έτρεχα και έβριζα τον εαυτό μου αρκετά πιο δυνατά απ'ότι πίστευα και έγινα λίγο θέαμα... εκτονώθηκα πάντως, ευτυχώς μεσημεριάτικα δεν είχε κόσμο στο τζυμ. Μετά πήγα δουλειά, για φαϊ, για ποτό και μόλις γύρισα αλλά όλη μέρα το επεξεργαζόμουν. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι το θέμα θεωρείται λήξαν και επιστρέφω στο πρόγραμμα μου και πως το έριξα στο φαγητό για να κρύψω κάτω από το χαλί άλλα θεματάκια που με απασχολούν τελευταία και όχι λόγω δαιμόνων και τελωνίων που αφορούν τη διατροφή μου. Πέρα από τη προφανή ηλιθιότητα αυτής της τακτικής που τίποτα δε λύνει και μόνο θα επαναφέρει ένα μεγάλο πρόβλημα μπας και καλύψει προσωρινά κάποια από τα υπόλοιπα νομίζω είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ένα ένα και σιγά σιγά και τα άλλα μου θέματα.
Δεν είμαι σίγουρος οτι δε θα έχω κι άλλα πισωγυρίσματα αλλά είμαι πιο προετοιμασμένος, πιο υποψιασμένος, πιο έτοιμος. Και είμαι αισιοδοξος οτι θα ανταπεξέλθω.
Αυτάαααααα! Καληνύχτα!
27-01-2012, 10:30 #492
:thumbup:
27-01-2012, 11:35 #493
Καλημέρα!
Φίλλιπε μου το γυμναστήριο είναι βάλσαμο σε τέτοιες περιπτώσεις! Μπράβο σου που κρατάς αντιστάσεις έστω και με ψυχολογία σκ@τά. Συνέχισε να πηγαίνεις στο γυμναστήριο σου κάθε μέρα αν μπορείς όχι μόνο για να εκτονώνεσαι αλλά και γιατί η άσκηση καθαρίζει το μυαλό, σε κάνει να νιώθεις πιο όμορφα με τον εαυτό σου και καίει και περιττές θερμίδες χιχιχι. Τουλάχιστον το ξέσπασμά σου να σου κοστίσει λίγο. Ίσως όντως ήρθε η ώρα να πιάσεις λίγο και τα θεματάκια που σε στεναχωρούν και να τα επεξεργαστείς λίγο, μίλησε σε κάποιο φιλαράκι σου, έστω και από το τηλέφωνο, δώσε χρόνο στον εαυτό σου να ηρεμήσει και προσπάθησε στο ενδιάμεσο να κάνεις συχνά γεύματα για να μην αφήνεις τον εαυτό σου να πεινάει, ώστε ακόμη και όταν φας και κάτι παραπάνω να είναι μικρότερη ποσότητα και να μην πέφτεις με τα μούτρα. Οι κακές συνήθειες δύσκολα φεύγουν οι άτιμες. Και εγώ που το παλεύω με ενισχυμένη διατροφή δεν μπορώ να το ελέγξω πολλές φορές... κρατάω το ότι είσαι αισιόδοξος και εύχομαι να κρατήσεις αυτή την αισιοδοξία για πάντα. Γιατί η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και πρέπει πάντα να την φροντίζουμε παράλληλα με την διατροφή μας. Πλησιάζει Σαββατοκύριακο, κάνε κάτι ευχάριστο για τον εαυτό σου, μην κλειστείς στο σπίτι σου. Βγες έξω έστω και μόνος σου κάνε ένα περίπατο, πήγαινε για ένα καφεδάκι με τις εφημερίδες σου ή ένα καλό βιβλίο ή ότι άλλο σε ευχαριστεί εσένα. Τα διαλείμματα χρειάζονται, άσε τις τύψεις στην άκρη και απόλαυσε επιτέλους τους καρπούς των κόπων σου. Η απόλαυση είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην προσπάθεια μας μην το παραμελείς
.
Σου στέλνω τις πιο δυνατές ευχές μου για μία καλή τύψεις-free συνέχεια με πολύ απόλαυση και καθαρό μυαλό για να αντιμετωπίσεις και ότι άλλο σε απασχολεί και νιώθεις ότι σε τραβάει πίσω :starhit:
27-01-2012, 14:22 #494
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τη βοήθεια καταρχάς, σας ευχαριστώ επίσης που πιστεύετε σε μένα. Όσοι συνεχίσετε προειδοποιώ οτι πιθανότατα δε θα βγάλετε νόημα οπότε αφού προειδοποιηθήκατε εγκαίρως δεν αναλαμβάνω καμία ευθύνη.:grin:
Τσαντίστηκα πολύ με τον εαυτό μου το πρωί, οχι γιατί έφαγα λάθος, όχι γιατί έφαγα πολύ ή επειδή πιθανότατα έβαλα βάρος... αυτό θα συνέβαινε κάποια στιγμή αναπόφευκτα και δε με εκπλήσσει, ήθελα όμως όταν συμβεί να το απολαύσω και να μη γίνει έτσι. Δε θα αναλύσω τους λόγους, άλλωστε όλη μέρα σήμερα σκέφτομαι και δεν έχω καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα αλλά το συνθέτω το παζλ κομμάτι κομμάτι.
Περίεργη μέρα λοιπόν σήμερα, όπως είπα κάθισα και σκέφτηκα μερικά πράματα σοβαρά, κάτι που δε συνηθίζω. Αρχικά με νεύρα, πήγα γυμναστήριο, έβαλα τη μουσική μου στη διαπασών και νομίζω οτι έτρεχα και έβριζα τον εαυτό μου αρκετά πιο δυνατά απ'ότι πίστευα και έγινα λίγο θέαμα... εκτονώθηκα πάντως, ευτυχώς μεσημεριάτικα δεν είχε κόσμο στο τζυμ. Μετά πήγα δουλειά, για φαϊ, για ποτό και μόλις γύρισα αλλά όλη μέρα το επεξεργαζόμουν. Για το μόνο που είμαι σίγουρος είναι οτι το θέμα θεωρείται λήξαν και επιστρέφω στο πρόγραμμα μου και πως το έριξα στο φαγητό για να κρύψω κάτω από το χαλί άλλα θεματάκια που με απασχολούν τελευταία και όχι λόγω δαιμόνων και τελωνίων που αφορούν τη διατροφή μου. Πέρα από τη προφανή ηλιθιότητα αυτής της τακτικής που τίποτα δε λύνει και μόνο θα επαναφέρει ένα μεγάλο πρόβλημα μπας και καλύψει προσωρινά κάποια από τα υπόλοιπα νομίζω είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω ένα ένα και σιγά σιγά και τα άλλα μου θέματα.
Δεν είμαι σίγουρος οτι δε θα έχω κι άλλα πισωγυρίσματα αλλά είμαι πιο προετοιμασμένος, πιο υποψιασμένος, πιο έτοιμος. Και είμαι αισιοδοξος οτι θα ανταπεξέλθω.
Αυτάαααααα! Καληνύχτα!
οχι μονο για την δυναμη σου να σταματησεις στον αερα,αλλα και για την γενναιοτητα σου αλλα και την θεληση να αντιμετωπισεις στα ισια τα περιβοητα "θεματα"...
αυτο που εσυ αποκαλεις "κατω απ το χαλι" , εγω το λεω "να βγαλω το κεφαλι απ την αμμο" και εννοω το ιδιο ακριβως...
αυτη την τοσο δυσκολη στιγμη που περασες με τετοια αποφασιστικοτητα, την ξερω πολυ καλα... για μενα αντιστοιχει με ελευθερη πτωση... αφου εισαι σε θεση να αντιστεκεσαι στην βαρυτητα, νομιζω οτι μπορεις πλεον να τα κατεφερεις.
προχωρα, ειμαι βεβαιαη οτι εισαι ετοιμος!
27-01-2012, 15:53 #495
Originally posted by gigi23
Φιλιππάκο, είσαι θεός! Έχασες 60 κιλά, και τρως σαλατικά και ρυζογκοφρέτες ένα χρόνο τώρα. Προφανώς θα ξαναφάς στην ζωή σου και λουκάνικα και φουντούνια και απ΄όλα αυτά τα πράγματα του διαβόλου. Έτσι γίνεται. Τρως κάτι παραπάνω για 2-3 μέρες και μετά λες "πω πω το παράκανα" και προσέχεις για λίγο καιρό μέχρι να ξαναισιώσεις. Είσαι αδύνατος πλέον και πρέπει να το χωνέψεις.
Ρε παιδιά, εδώ εγώ μπαίνω στο Ρίο σε 2 μήνες και μου έχουν πει ότι αν έπαιρνα 10 παραπάνω κιλά από την πρώτη επίσκεψη, θα το κάνουν ανοιχτά, πράγμα που δε θέλω γιατί είναι πιο επικίνδυνο από τη λαπαροσκόπηση.
Φυσικά επειδή έχω πάρει κιλά, προσπαθώ να χάσω 5 (ΟΥΤΕ 10, ΟΥΤΕ 20)! 5! Και δε μπορώ να χάσω ούτε αυτά... :sniffle: Ένα μήνα τώρα προσπαθώ με ένα πρόγραμμα -καθόλου αυστηρής- διατροφής και κάνω μια τρύπα στο νερό... Κάθε 5 λεπτά νιώθω ό,τι πεινάω.
Ουφ.
Συνάντηση με πρώην
28-07-2025, 00:19 in Σχέσεις και Επικοινωνία