Results 91 to 105 of 502
-
26-11-2011, 21:13 #91
ποπο break το πρωτο μηνυμα που εγραψες στο τοπικ θα μπορουσα ανετα να το εχω γραψει εγω... Τελικα τι εκανες?? Αντε ρε παιδια κουβεντα στην κουβεντα θα το παλεψουμε ολοι! Ενα χρονο αυτο λεω και δεν μπορω να συνεχισω την προσπαθεια μου... Μετα τις 5 μερες πεφτω με τα μουτρα λες και εχω αποστολη να τελειωσω τα τροφιμα του κοσμου ολου!!!
- 27-11-2011, 00:38 #92
tonaki με τη βοήθεια των παιδιών από εδώ μέσα πήρα δύναμη κ συνεχίζω τον αγώνα!!!!!
:yes::yes::yes::yes:
Μου άρεσε αυτό που είπες <Μετα τις 5 μερες πεφτω με τα μουτρα λες και εχω αποστολη να τελειωσω τα τροφιμα του κοσμου ολου!!! >
Πολλές φορές έτσι αισθάνομαι κ εγώ
27-11-2011, 09:37 #93
ti kaneis twra? ti trws? exeis xasei katholou?
27-11-2011, 09:43 #94
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
τονάκι μου ,μην περιμένεις από τις πρώτες μέρες να δεις μεγάλη απώλεια!!σε άλλους η απώλεια είναι άμεση και σε άλλους παίρνει λίγο περισσότερο μέχρι να φανεί!Μην απογοητεύεσαι και να σκέφτεσαι πόσο όμορφα θα νιώθεις αφού χάσεις τα κιλά που σε ταλαιπωρούν
27-11-2011, 10:43 #95
to thema einai na epimeinw stin prospatheia kai na min ta parataw... oso gia tin apwleia ekrypsa ti zygaria kai de zygizomai katholou!!! alla kai pali ta parataw!
27-11-2011, 11:28 #96
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
εγώ πάντως ζυγαριά στο σπίτι δεν είχα τα τελευταία 10 χρόνια
και αγόρασα μόλις πριν από 4 μήνες που πλέον ήξερα πως η απώλεια θα είναι δεδομένη
27-11-2011, 11:56 #97
Tonaki καλημέρα! Μην το βάζεις κάτω το ταξίδι μας είναι μεγάλο και θέλει υπομονή :-)
Πρώτα απ'όλα μην στερείς από τον εαυτό σου περισσότερο από ότι αντέχεις. Ο πρώτος και κυριότερος λόγος που χαλάμε την δίαιτά μας είναι επειδή στερούμαστε γεύσεις και αγαπημένα φαγητά. Όλα χωράνε σε μία ισορροπημένη διατροφή. Το λάθος μας είναι ότι βάζουμε πολλούς στόχους δύσκολους και όταν δεν τους πετυχαίνουμε βαράμε τον εαυτό μας ή καταφεύγουμε σε ένα τρελό υπερφαγικό είτε από αντίδραση είτε από στέρηση. Μας πιάνει ο πανικός να χάσουμε τα κιλά μας μέσα με μικρό χρονικό διάστημα, αλλά αυτό δυστυχώς στο μόνο που μας οδηγεί είναι να χαλάμε την δίαιτά μας νωρίτερα και μετά να ταλαιπωρούμαστε με τύψεις και σιγά σιγά με τα χρόνια μετά από πολλές δίαιτες και κιλά που μπαινοβγαίνουν το μόνο που καταφέρνουμε είναι να αποκτήσουμε εκτός από περισσότερα περιττά κιλά και μία περιποιημένη διατροφική διαταραχή και πιθανότατα και έλλειψη επαρκών βιταμινών και ιχνοστοιχείων από το σώμα μας λόγω κακής διατροφής.
Συνεπώς όταν έχουμε ταλαιπωρήσει έτσι τον εαυτό μας, (όπως εγώ έκανα για πολλά χρόνια!) δεν είναι δυνατόν ο πρώτος μας στόχος να είναι να χάσουμε κιλά! Ναι ναι ξέρω σε βαραίνουν και δεν τα αντέχεις επάνω σου και έχεις κουραστεί κτλ. Και εγώ έτσι ένιωθα αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε έτσι. Το θα κάνω μία δίαιτα και θα χάνω 4 κιλά το μήνα είναι για κάποιους ανθρώπους εφικτό, κάποτε το κατάφερνα και εγώ άλλες φορές με ευκολία και άλλες φορές με πολύ αγώνα και κόπο. Αλλά πάντα μα πάντα κατέληγα να παίρνω πίσω όλα τα κιλά και λίγα παραπάνω. ʼρα κατάλαβα ότι μάλλον κάνω κάτι λάθος χμμμμ. Ναι το λάθος είναι ότι μπορείς να χάσεις όλα τα κιλά που σε βαραίνουν αλλά για να τα διατηρήσεις θα πρέπει να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα αργά και σταθερά, με σωστή διατροφή και θρέψη και πρώτα μα πρώτα απ' όλα θα πρέπει να αποβάλλεις την διαταραγμένη σου σχέση με το φαγητό.
Εγώ έχω χάσει μέσα τον τελευταίο χρόνο 7 κιλά και ναι για κάποιους φαίνονται πολύ λίγα αλλά για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι παλεύω με την διατροφική μου διαταραχή και έχω καταφέρει να την περιορίσω πάρα πολύ. Νιώθω ισορροπίες μέσα μου οι οποίες νόμιζα ότι θα έρθουν χάνοντας τα κιλά μου αλλά τελικά ήρθαν μέσα από τις ισορροπίες που βρήκα στην διατροφή μου. Έβαλα την καθημερινή ήπια άσκηση στην ζωή μου και νιώθω το σώμα μου να αλλάζει ακόμη και χωρίς να χάνω κιλά. Και το πιο σημαντικό από όλα tonaki μου είναι ότι αυτά τα κιλά δεν τα ξαναβάζω με τίποτα!!!! Ακόμη και αν καταλήξω κάποια στιγμή σε υπερφαγικό επεισόδιο ακόμη και αν το ΣΚ πλακωθώ στο φαγητό δεν βάζω γραμμάριο. Το σώμα μου έχει ισορροπήσει και ο μεταβολισμός μου έχει βρει τους ρυθμούς του. Η ενέργεια μου έχει αυξηθεί κατακόρυφα σα να έχω χάσει 20 κιλά και η διάθεση μου είναι ανεβασμένη και χαρούμενη. Πριν ένα χρόνο ήμουν υπό μία συνεχή ήπια κατάθλιψη και δεν το είχα καν πάρει χαμπάρι!!!
Δική μου συμβουλή λοιπόν σταμάτα να σκέφτεσαι πως θα χάσεις 2 κιλά, 4 κιλά 35 κιλά και ξεκίνα να σκέφτεσαι πως θα χτίσεις μία υγιή σχέση με το φαγητό. Εμείς εδώ είμαστε να σε βοηθήσουμε σε αυτό, αλλά προς Θεού ας σταματήσουμε να μετράμε την επιτυχία του καθένα από εμάς με το πόσα κιλά έχασε!!!! Σημασία δεν έχει πόσα κιλά χάνεις αλλά πόσα κιλά κρατάς χαμένα!!!! Τι κι αν έχασα 30 κιλά στην τελευταία μου προσπάθεια, κατάφερα και τα έβαλα και τα τριάντα + ακόμη 5 από πάνω. Και έχω κάνει και άλλα δύο σκαμπανευάσματα αντίστοιχα πριν από αυτό. Και όλοι μου λέγανε μπράβο που έχανα κιλά και θαυμάζανε την δύναμή μου και την αυτοκυριαρχία μου και τελικά τι έγινε; Όσο μεγαλύτερη η πίεση τόσο περισσότερα τα κιλά που μπαίνανε μετά! Ρε παιδιά ας ηρεμήσουμε λίγο έχουμε και μία ζωή να χαρούμε :bouncy:!
Πολύ φιλικά και με πολλή αγάπη, Tonaki μου ελπίζω να βοήθησα λίγο :love::love::love:
27-11-2011, 12:26 #98
Δικιο εχεις eli... Αυτο προσπαθω να κανω γι αυτο εβγαλα τη ζυγαρια λεω να σταματησω να λογαριαζω τους αριθμους και να καταλαβαινω τι παιζει κοιταζοντας με στον καθρεφτη απλα! Ελπιζω να μπω στη λογικη σου σιγα σιγα... Για την ασκηση ουτε λογος ακομα αλλα νομιζω πως μπαινοντας στη λογικη αυτη ερχεται και η ασκηση χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια!
27-11-2011, 14:49 #99
Tonaki μου δεν μιλάω για τρελά πράγματα περί άσκησης. Κάτι ελαφρύ και ευχάριστο που να σε χαλαρώνει και να σε κάνει να νιώθεις όμορφα. Εγώ ξεκίνησα κάνοντας τις εξωτερικές μου δουλειές με τα πόδια και όχι με τα ο αυτοκίνητο. Πήρα ποδήλατο και άρχισα να προσπαθώ να το εντάξω στις κοντινές μου μετακινήσεις, λαική, ψώνια, καφές, βόλτες. Και κάποια στιγμή πήρα και το ελλειπτικό μηχάνημα που είχε η αδερφή μου στην αποθήκη της να σκονίζεται και το έβαλα σε περίοπτη θέση στο σαλόνι μας. Οπότε έδωσα στον εαυτό μου εναλλακτικές για να μην βρίσκω δικαιολογία να μην κινούμαι. 30' την ημέρα είναι αρκετά. Μπορεί η άσκησή σου να είναι απλά δουλειές στο σπίτι. Αλλά 30΄λεπτά την ημέρα να σηκώνεσαι και να κάνεις κάτι που να περιλαμβάνει κίνηση. Για γυμναστήριο προσωπικά ούτε συζήτηση το έχω σκυλοβαρεθεί έκανα εντατικά 2 χρόνια και έχω κάνει ότι μπορείς να φανταστείς από γυμναστική, τα βάρη, τον διάδρομο και το αερόμπικ τα είχα ξετινάξει και ναι είχα φτιάξει κορμί και είχα χάσει πολλά κιλά με προσεγμένη διατροφή τότε. Δεν είναι όμως κάτι που μπορώ να το εντάξω στην καθημερινότητά μου για πάντα. Γι'αυτό και τα ξανάβαλα και τα κιλάκια μου όταν το έκοψα :grind::grind:. Η λογική πλέον είναι να κάνω μικρές αλλαγές τις οποίες τις κρατάω για μία ζωή :tumble:
Και θα συμφωνήσω μαζί σου δεν είναι εύκολο, εμένα μου πήρε μήνες, αφού μου είχε ζαλίζει το κεφάλι ο διαιτολόγος μου καθ' όλη τη διάρκεια των μηνών αυτών, για να αρχίσω να το κάνω. Θέλει χρόνο για να κάνεις τις αλλαγές αυτές μπορεί να φαίνονται μικρές αλλά δεν είναι. Ένα όμως θα σου πω, αν καταφέρεις και κάνεις μία τέτοια μικρή αλλαγή στο μάτι αλλά τεράστια στην ζωή σου μετά θα σου βγαίνει αυτόματα! Και θα ψάχνεις στην κυριολεξία δικαιολογία για να κουνηθείς!
Εδώ στις καλοκαιρινές διακοπές μας φέτος με έπιασε μία μούρλα επειδή κάθε μέρα ήμασταν σε μια ταβέρνα και σαβουριάζαμε και έπεισα την παρέα και 2 μέρες τις βγάλαμε στον Όλυμπο κάνοντας πεζοπορία. Μία αναπνοή πριν τον Μύτικα φτάσαμε!!!! Και ναι είμαι περήφανη να πω ότι μετά από 2 βδομάδες διακοπές και άπειρες ταβέρνες και γλυκάκια δεν έβαλα ούτε ένα κιλό για πρώτη φορά στην ζωή μου, αλλά στη μέση των διακοπών μου έκανα ένα διάλειμμα και περπάτησα στο βουνό 28χλμ! Ναι ναι γίνεται και στα 98 κιλά να το κάνεις αυτό ψυχή θέλει! Και έχασα και μερικούς πόντους από περιφέρεια και στομάχι χεχεχεχε :tumble::tumble:
Θέλει προγραμματισμό στην διατροφή και μικρές αλλά σταθερές αλλαγές στην καθημερινότητά μας και μετά από μερικούς μήνες θα κοιτάς πίσω και θα βλέπεις πως έχεις αλλάξει και δεν θα το πιστεύεις!
27-11-2011, 15:01 #100
γειααααααααααααααα!!!
ειμαι εκτος εδρας κ δεν εχω προσβαση αλλα ριχνω κ καμια ματια μην δω πεσμενη ψυχολογια!!!
ψηλα τα κεφαλια κ τα ηθικα ε?
(ε, κ τα ανηθικα :P )
27-11-2011, 15:12 #101
Κοριτσάρες μου τι κάνετε?
smart όλα ψηλά................ τα έχουμε προς το παρών!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes:
Eli είσαι έτοιμη για τη συνάντηση?
27-11-2011, 15:42 #102
χαχαχαχα όντως είναι λίγο πεσμένο το foroum αυτό το ΣΚ έχουμε πιάσει όλοι τους δρόμους :spin:
Smart εδώ ανεβασμένα και ηθικά και τα ανήθικα χεχεχεχε :smirk:
Break σε λιγότερο από ώρα εχω εξαφανιστεί από το σπίτι πάω να πάρω την αδερφή μου και ερχομαστεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Υ.Γ. μα κανείς να μην σχολιάσει το ξεκαρδιστικό video clip που ανάρτησα χτες;;;; :shocked2:
27-11-2011, 15:51 #103
είχε κολλήσει κ δεν μου άνοιγε τη σελίδα!!!!!!!!
28-11-2011, 00:36 #104
Περιμένω το αίτημα!!!!!!!!!!:P
Με βρήκες?
28-11-2011, 00:49 #105
Originally posted by Eli
Κυρίες και κύριοι νιώθετε αρκετά sexy σήμερα???? :bigsmile::bigsmile:
Ένας ακόμη τρόπος για να ξορκίσουμε τα διαολάκια μας put on your dancing shoes!!!!
http://www.youtube.com/user/LMFAOVEV.../0/wyx6JDQCslE
οι τύποι δεν υπάρχουν είναι ξεδιάντροποι εντελώς χαχαχαχαχα
κ πάνω που ήθελα να σου πω πως μου αρέσουν τα κολάν τους.............. τσουπ τα βγάζουν!!!!!!!!!!!!! κ μένουν με τα σλιπάκια:shocked2::shocked2::shocked2::sho cked2:
οπότε δεν το λέω για να μην παρεξηγηθώ:starhit::starhit:
Yes, I'm sexy & I know it!!!!!!!!!:tumble::tumble:
Νέα μαμά με ιστορικό αγχώδους διαταραχής και κατάθλιψης
29-07-2025, 13:00 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια