Results 1 to 15 of 114
-
20-08-2012, 03:02 #1
The first day of the rest of my life!!!
Σε κάποιες εδώ μέσα η ιστορία μου είναι λίγο πολύ γνωστή - δεν μιλώ μόνο για τα κιλά μου.
Η κατάσταση πλέον έχει φτάσει στο απροχώρητο! δεν μπορώ πια να αναγνωρίσω τον εαυτό μου. Νιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα ξένο σώμα παγιδευμένη. Δεν αναγνωρίζω την αντανάκλαση μου στον καθρέφτη, το πρόσωπο μου, το χαμόγελό μου. Κλείνομαι συνεχώς μέσα στις σκέψεις μου, μέσα στις ανασφάλειες μου, μέσα σε ένα κύκλο που δεν έχει αρχή, ούτε τέλος! Και για όλα αυτά φταίει μόνο ένας: Ο ΕΥΑΤΟΣ ΜΟΥ, εγώ η ίδια δηλαδή! Άφησα τον εαυτό μου να ξεφύγει σαν μια σκιά στο σκοτάδι. Και με άφησα να κάνω αυτό που σιχαίνομαι περισσότερο απ' όλα: να πάρω ΚΙΛΑ χωρίς να σκέπτομαι ότι θα γίνω δυστυχισμένη με αυτόν τον τρόπο.
Από χθες το πρωί το κεφάλι μου γεμίζει με σκέψεις, γεμίζει με ερωτηματικά. Το βασικότερο: ΓΙΑΤΙ???? γιατί να με παρατήσω γιατί να αφεθώ σε μια απόλαυση που τελικά μου γίνεται σιγά σιγά εφιάλτης? Δικαιολογίες πολλές, αλλά όλες δικαιολογίες και τίποτα παραπάνω. Η ουσία μια: είμαι αδύναμη και ξεσπάω σε αυτό που θέλω να απολαμβάνω με την ησυχία μου! και τώρα που το παραδέχομαι μου φαίνεται περίεργο.
Σήμερα αποφάσισα πως πρέπει να κάνω κάτι για αυτό. Πρέπει να βάλω ένα ΣΤΟΠ στον εφιάλτη μου. Ξέρω ότι θέλει χρόνο και κόπο. Αυτό που θέλω είναι σαν ένα δύσβατο μονοπάτι αλλά το χω ξαναπεράσει πολλά χρόνια πριν και ξέρω ότι αν επιμείνω θα τα καταφέρω.
Σήμερα αποφάσισα ότι αυτό το μονοπάτι θα το ξαναπάρω και εύχομαι να είναι η τελευταία φορά. Με μικρά και σταθερά βήματα θα αλλάξω τον τρόπο ζωής μου και είμαι σίγουρη ότι έτσι θα βγω νικήτρια! Θα τα χάσω ΟΛΑ.
Από εσάς ζητώ υποστήριξη στην προσπάθεια μου γιατί στο σπίτι μου δυστυχώς δεν την έχω. Ζητάω την επίπληξη σας όταν χάνο τον δρόμο μου και την αγάπη σας για όλη αυτή την προσπάθεια!
Ο πρώτος μου στόχος -10kg. Χρονικά θα το τοποθετούσα μετά από 4 μήνες αλλά και να είναι περισσότερο δεν θα σκάσω, αρκεί να είναι!
Σας ευχαριστώ για τον χρόνο που μου αφιερώσατε έως τώρα και ελπίζω να σας ξαναβρώ στον δρόμο μου!
- 20-08-2012, 04:31 #2
Angel καλημέρα, θέλω να σου πω πως θα είμαι εδώ για ότι και αν χρειαστείς. Ήμουν στο σκοτάδι για αρκετά χρονια..και ένας λόγος ήταν εκ περιτροπής από τα κιλά μου, που είναι πολλά περισσότερα από τα δικά σου, αλλα για έναν άντρα που κανονικά δεν θα έπρεπε να τον ονομάζω καν άντρα. Με έριξε σε κατάσταση τρέλας και παραλογισμού γνωρίζοντας απόλυτα τι έκανε. Το πως γλίτωσα το ψυχιατρείο και εγώ δεν το έχω καταλάβει ως τώρα...ίσος η πολύ αισιόδοξη πλευρά μου νίκησε την κατάσταση αν και γνωρίζω πως ακόμα συναισθηματικά είμαι στεγνή..εγώ που αγαπούσα και τα μυρμήγκια...
και ενώ υπήρχαν και άλλοι λόγοι που με οδήγησαν να ερωτευτώ αυτόν τον ...hmm άνθρωπο?, ξέρω πως άμα δεν είχα όλα αυτά τα κιλά θα είχα πάρει άλλους δρόμους στη ζωή μου , και τότε δεν θα είχε καμια πιθανότητα μαζί μου.
ακόμα και επαγγελματικά, ήμουν τραγουδίστρια στην Ελλάδα, ενώ δεν εμενα από δουλειά δόξα τον Κύριο, θα μπορούσα να είχα μπει σε πολύ καλά μαγαζιά με πολύ μεγαλύτερα μεροκάματα..δεν μπήκα λόγο τον κιλών.
τέλος πάντων αρκετά με τα δικά μου. θέλω να ξέρεις πως θα είμαι εδώ :love::love::love:
20-08-2012, 08:39 #3
Αγγελικουλα, φυσικά και θα είμαστε εδώ για σένα, για ό,τι μετράει, πονάει, για ό,τι σε χαροποιεί ή σε ρίχνει.. Αντιστάσου στη θλίψη που φέρνει η απώλεια ελέγχου, κάνε ειρήνη ότι δεν μπορείς να είσαι τέλεια πάντα και παντού και σιγά σιγά θα φύγουν τα 10 κιλάκια, είμαι σίγουρη!
20-08-2012, 09:38 #4
Αγγελικούλα μου ξέρεις ότι ότι χρειαστείς εδώ θα είμαστε να σε στηρίξουμε. Οι αλλαγές στην ζωή σου και οι υποχρεώσεις είναι λογικό να φέρνουν ανισορροπίες στην διατροφή σου και στο βάρος σου και εσύ είχες πολλές τον τελευταίο καιρό. Δουλεύεις πολύ, έχεις ένα μικρό παιδάκι που έχει μεγάλες απαιτήσεις, οικογένεια να στηρίξεις και έναν σύζυγο που ασχολείται επαγγελματικά με το φαγητό. Εμ δεν είναι και τόσο δα δύσκολο να εγκλωβιστείς στον φαύλο κύκλο...
Μην είσαι πολύ αυστηρή με τον εαυτό σου και μην προσπαθείς να τον αλλάξεις άρδην από την μία μέρα στην άλλη, μικρές αλλαγές είναι το μυστικό. Εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου να αλλάξεις τις καθημερινές σου συνήθειες και καλή δύναμη. :kiss:
20-08-2012, 10:15 #5
Αγγελικουλα ζαχαρη...Αγγελικουλα μελι...Κρατα μονο το Αγγελικουλα και τα αλλα 2...μακρια!!!!!:lol:
Ειμαστε εδω να το αλλαξουμε...να το διαφοροποιησουμε και φυσικά να παλεψουμε με τον μεγαλυτερο μας εφιαλτη...τα κιλά.
ΣΑΦΩΣ και δεν εισαι μονη.Κοιτα γυρω σου.Ποοοοσος κοσμος τα βαζει καθημερινα με τα κιλαααα!!!!!!!!!
Ενα βημα καθε μερα.Προχωρα και θαμαστε διπλα σου σαν τους Ολυμπιακους στον Μαραθωνιο, μια να σου δίνουμε νερο, μια να σε χειροκροτουμε, μια να σου δίνουμε πετσετουλα για τον ιδρωτα...αλλα ΟΟΟΟΟΛΟΙ μαζι θαμαστε στο τερμα για την αποθεωση...Καπως ετσι το εχω δει και εγω...Λες να εχω δικιο;
Θα φανει στο χειροκροτημα...
20-08-2012, 22:08 #6
Σας ευχαριστώ και τις 4 για την στηριξή σας.
Η σημερινη μέρα ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Βοηθησε το γεγονός αρχικά ότι κοιμήθηκα (το βράδυ τα ματάκια μου κλείσανε μετα τις 3.30) γιατί τι παιδάκι μου λες και το ξερε ξύπνησε 09.40 - ώρα ρεκόρ για το μωρό να πω την άληθεια και κατάφερα νο κοιμηθώ και το μεσημέρι. επίσης βοηθησε ότι το πρωί ήμουν στους δρόμους οπότε δεν σκεφτόμουν καθόλου το φαγητό.
Να και οι καταναλώσεις μου:
Πρωί: 1 φλ γάλα, 1/3 toast (μίσο εφταξα αλλά ήθελε και ό μικρός οπότε έκοψα ένα κομματακι και του το έδωσα)
Μεσημέρι: Ομελέτα με 2 αυγά (λίγο λαδάκι στο τηγάνι) κολοκιθάκι, πιπεριά και 2 φέτες τυρί toast
Απόγευμα: Καρπούζι (δεν ξέρω γραμμάρια να πω την αλήθεια)
Βράδυ: 1 μεγαλούτσικη μπριζόλα χοιρινή (από χθές) σαλάτα ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, λάδι (περίπου 1 κ.σ.) και 6 mini κριτσινακια.
Επίσης σε κάποια στιγμή ήπια και coca zero.
Προς το παρόν έχω αποφύγει το γλυκο - το οποίο και θα καταφέρω να το αποφύγω εντελώς!
20-08-2012, 22:23 #7
Αγγελικούλα νομίζω ότι δεν πρέπει να είσαι τόσο σκληρή με τον εαυτό σου, αν υπήρχε εύκολη απάντηση στο "Γιατί" που ρωτάς τον εαυτό σου τότε θα ήταν όλοι αδύνατοι στον κόσμο αυτό. Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου προσπάθεια κι αυτή τη φορά το μονοπάτι σου να σε οδηγήσει στο αποτέλεσμα που θέλεις.
20-08-2012, 22:24 #8
Τζινάκι μου σ' ευχαριστώ πολυ!
20-08-2012, 22:30 #9
:starhit::starhit::starhit:
20-08-2012, 22:54 #10
Aγγελικουλα καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!Αλλωστε δεν εχεις τοσα πολλα κιλα για ν'αγχωνεσαι.Θα ειμαστε ολες εδω για να εχεις τη στηριξη που θελεις οταν τη θελεις!Βαλε στο παιχνιδι πρωτα τον αντρουλη σου οταν μαγειρευει να ειναι διαιτητικο το μενου.Θα χασει κ αυτος κανενα κιλακι!Ηρεμα κ σιγα σιγα χωρις να πιεζεσαι!
20-08-2012, 22:58 #11
Γλαυκη μου σ' ευχαριστώ!
Ο αντράς μου δεν μαγειρευει σπίτι συχνα αλλά φέρνει ότι λιχουδια υπάρχει κυρίως με σοκολάτα!
20-08-2012, 23:35 #12
Απαγορευσε του το!Θα εχει κυρωσεις πες του αν ξαναφερει!
21-08-2012, 00:00 #13
Αγγελικη κι εγω εδω μαζι σου!!! μην εισαι αυστηρη με τον εαυτο σου ομως!!! και να σκεφτεσαι και θετικα!!! οπως μου ειπε η τχινα επειδη στεναχωριομουν που ειμαι ακομα στη δεκαδα των 80.... ''υπαρχει και η δεκαδα των 90!'' μπορουμε να χαιρομαστε τουλαχιστον που δεν ειμαστε εκει!
ουτε εμενα μου αρεσει ο εαυτος μου με τοσα κιλα! δεν αναγνωριζω καν το προσωπο και το χαμογελο μου(με το σωμα εχω ψιλοεξοικιωθει μετα απο χρονια)
λοιπον! εχρεται φθινοπωρο!και το φθινοπωρο για μενα ειναι παντα μιανεα αρχη! σαν να ημουν ακομα σχολειο!!!
παμε μαζι! γερα και δυνατα για αλλαγη τροπου αντιμετωπισης του φαγητου!!!
θα σε παρακολουθω! και επιστρεφω παραυτα και στο δικο μου ημερολογιο, για να μην με κηνυγησει ουτε η βασιλισσα ουτε η γοργονα!!!
21-08-2012, 10:06 #14
μπραβοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΧΩΡΑ.
Οντως...σιγα τα πολλα κιλα που εχεις...δεν και εμενα να φρικαρεις...!!!!!!!!!
21-08-2012, 22:29 #15
Originally posted by Γλαύκη
Απαγορευσε του το!Θα εχει κυρωσεις πες του αν ξαναφερει!
Ποντικάκια
25-07-2025, 11:40 in Με καφέ και συμπάθεια....