Results 286 to 300 of 502
-
09-12-2011, 12:42 #286
Elaki μου καλό εχθές οι δαίμονες του μυαλού είχαν βγεί σεργιάνι :saint2:
Και το δικό μου μυαλό επισκέφτηκανκ ποιος ξέρει κ πόσα άλλα!!!!
Αλλά το έριξα στον ύπνο κ ευτυχώς όσο κ να πεινάω δεν ξυπνάω μέσα στη νύχτα για επιδρομή!!!!!!!
Δεν πειράζει όμως που τελικά εν έδωσες εφόσον είχε προηγηθεί μάχη
μια μάχη έχασες κ όχι τον αγώνα :starhit:
Εξάλλου τώρα πια σε επισκέπτονται σπάνια κ δεν τους έχεις καθημερινούς επισκέπτες, ουστ να ξεκουμπιστούν
- 09-12-2011, 19:46 #287
Καλησπέρα δαιμονισμένες!
Πως πάει η σημερινή ημέρα; Εγώ ξεκίνησα με μέτρια διάθεση μιας και έφαγα την χθεσινή ήττα αλλά σήμερα κρατάω χαρακτήρα προς το παρόν και ελπίζω το βράδυ μου να εξελιχθεί καλά. Ευτυχώς η μέρα μου εξελίχθηκε όμορφα και ανέμελα με καφέδες και ευχάριστη παρέα. Η καλή παρέα και ειδικά εκτός οικίας είναι φάρμακο κατά δαιμονίων και λοιπών κακών σκέψεων. Τώρα λέω να κάνω μία έρευνα για γυμναστήρια που υποσχέθηκα σε κάποια κυρία από δω μέσα...
Γιωτάκι ελπίζω τα σοκοφρετοδαιμονάκια να σε αφήσανε επιτέλους ήσυχη να πορευτείς σήμερα. Η αλήθεια είναι ότι για μένα η πρώτη βδομάδα του κύκλου είναι η λιγότερο δαιμονισμένη, συνήθως μάλιστα είναι και από τις πιο τέλειες διατροφικά, έχω μειωμένη όρεξη και καμία διάθεση για γλυκό.
Υ.Γ. Βλέπω ότι τα κολασμένα ποστ που αμαυρώνουν την υπόληψη αυτού του κατά τα άλλα σεμνού τόπικ συνεχίζουν να οργιάζουν!
10-12-2011, 01:10 #288
Είμαι η Γιώτα και είμαι καλά! ουφ, επιτέλους, έφυγε η ακατάσχετη σοκολατομανία! Σας φιλώ κορίτσια μου!
10-12-2011, 13:41 #289
Γιωτα εφυγε οταν εφαγες εκεινη την μεγαλη σοκολατα που κρατουσε ο τυπος?
10-12-2011, 13:50 #290
xaxaxaxa, να'σαι καλά Γλαύκη, γέλασε το χειλάκι μου!! Μωρέ και όλο τον τύπο έτρωγα αλλά μην κοιτάς που κάνουμε τις κυρίες και καλά!
10-12-2011, 16:13 #291
Originally posted by monahoiot
Είμαι η Γιώτα και είμαι καλά! ουφ, επιτέλους, έφυγε η ακατάσχετη σοκολατομανία! Σας φιλώ κορίτσια μου!
:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
Μπράβο monahiot, μπόρα ήτανε κ πέρασε!!!!:starhit:
10-12-2011, 16:52 #292
Καλησπέρα δαιμονισμένες μου!
φοράω τη φόρμα μου και ξεκινάω γυμναστήριο σήμερα :bouncy:
Γιωτάκι μου άστα 2 μέρες τώρα με κυνηγάνε οι βραδυνές μου μούρλες για γλυκό! Τις παλεύω όσο μπορώ και εγώ!
Break μου χθες έκανες ένα υπέροχο διαιτολόγιο συγχαρητήρια!
Φιλιά πολλά σε όλες θα τα πούμε το βραδάκι ελπίζω να είστε εδώ μαζεμένες να κάνουμε λίγο κους κους
10-12-2011, 17:29 #293
:thumbup::thumbup::thumbup:
Μπράβο το πήρες απόφαση για το γυμναστήριο!!!!!!!!!!
Καλή αρχή
11-12-2011, 01:44 #294
Δαιμονισμένη μου, με χαρά θα μοιραστώ τους πόνους του γυμναστηρίου μαζί σου.. Γιατί για πόνους πρόκειται.. Τραβάνε οι μύες του καλογυμνασμένου μου κορμιού :lol: και μου θυμίζουν πόσο με φρόντισα στο παρελθόν.. :cul:
11-12-2011, 13:08 #295
Χμμμμ πώς θα απαλλαγεί κάποιος από τους δαίμονες του μυαλού του... Δε νομίζω ότι γίνεται. Εγώ τουλάχιστον δεν τα έχω καταφέρει. Πιστεύω ότι πρέπει να τους αναγνωρίσεις, να τους αποδεχτείς και μετά συνειδητά να επιλέξεις να τους αγνοήσεις. Κάτι σαν τον Τζων Νας
11-12-2011, 18:03 #296
Originally posted by welldah
Χμμμμ πώς θα απαλλαγεί κάποιος από τους δαίμονες του μυαλού του... Δε νομίζω ότι γίνεται. Εγώ τουλάχιστον δεν τα έχω καταφέρει. Πιστεύω ότι πρέπει να τους αναγνωρίσεις, να τους αποδεχτείς και μετά συνειδητά να επιλέξεις να τους αγνοήσεις. Κάτι σαν τον Τζων Νας
weldah ευχαριστώ πολύ που απάντησες γιατί η δική σου προσπάθεια όσον αφορά αυτές τις καταραμένες σκέψεις με ενδιαφέρει ιδιαίτερα μιας κ έχεις κάνει επέμβαση!
Θα ήθελα να σε ρωτήσω η επέμβαση πόσο σε έχει βοηθήσει στο να ελέγχεις το μυαλό σου?
Πρίν περίπου από ένα χρόνο σκεφτόμουν τη λύση του χειρουργείου αλλά φοβάμαι πως ίσως δεν μπορέσω να ελέγξω το μυαλό μου κ να μου επιβληθω γιατί κ τώρα δεν πεινάω ιδιαίτερα αλλά καταναλώνω πολλά γλυκά!!!!:thumbdown::thumbdown:
Μάλλον κατανάλωνα γιατι τώρα κάνω μια τελευταία προσπάθεια με διαιτολόγο για την απώλεια των κιλών!!!!:spin:
11-12-2011, 20:26 #297
Μεχρι στιγμης μονο σας διαβαζω αλλά δεν γινεται αλλο.ΘΑ ΓΡΑΨΩ
Καταρχλην να πω οτι συμφωνω ΜΕ ΟΟΟΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!
Κατα δευτερον να προσθέσω οτι οταν φευγω απο τον υπολογιστή και κατι πρεπει να φαω νεκρωνεται το μυαλο μου και σαν να εχει κοφτη αντιστασης η περιοχή των 5 μερτων περιξ του ψυγειου.Ενα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΡΑΜΑ...Σαν μαγνητικο πεδίο που συνλειτουργει με τον κοφτη.
Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη αλλά οχι δαιμόνια ...αλλά ολοκληρη η κολαση.
Τι θα κανω ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ!!!!
Πρεπει καποια στιγμη να με λυπηθω.
Οι αντιστάσεις εχουν πιάσει πάτο.
11-12-2011, 21:17 #298
Avaki μου με χαρά θα μοιραστώ μαζί σου και πόνους και μπόνους :lol::lol::lol:
Προς το παρόν δεν μπορώ να πω ότι αποτελώ πάντως παράδειγμα προς μίμηση μάλλον προς αποφυγή, ένα βήμα μπροστά δύο πίσω ένα πράμα :lol::lol::lol:
Πάντως η σημερινή μέρα αν και εντελώς εκτός προγράμματος δεν μπορώ να πω ότι ένιωσα να με κυνηγάνε δαίμονες ίσα ίσα νομίζω ότι την είχα ανάγκη. Έφαγα ότι είχα να φάω πολύ πολύ καιρό και μάλιστα στην τέλεια έκδοσή του, ήταν η απόλυτη κρεπάλη αλλά με την καλή έννοια! Χωρίς τύψεις χωρίς στεναχώρια μόνο καθαρή απόλαυση! Ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που απόλαυσα τόσο πολύ ένα λουκούλλειο γεύμα!
marimari καλωσόρισες στην παρέα μας. Καλά έκανες και πήρες το θάρρος να γράψεις!
Όσο για τους δαίμονες και εγώ δεν ξέρω αν μπορούμε να τους εξαφανίσουμε σίγουρα όμως μπορούμε να τους περιορίσουμε και να τους ελέγξουμε ως ένα μεγάλο βαθμό. Για να γίνει όμως αυτό θέλει προγραμματισμό και σωστή και πλήρης διατροφή. Κυρίως όμως θέλει υπομονή και όχι να μας πιάνει τρέλα ότι θέλουμε να χάσουμε πολλά κιλά και σύντομα και να βάζουμε στόχους που είναι δύσκολοι και μετά να απογοητευόμαστε. Τέτοιες πράξεις τρέφουν τους δαίμονες μας και μετά δεν ξέρουμε πως να τους βάλουμε σε αράδα!
11-12-2011, 22:47 #299
Δεν ξέρω αν σας ακουστεί κάπως αλλά με μεποιασε μια χαζό επιθυμία για μασούλημα αλλά ξαναμπήκα εδω και το απέφυγα.Γιουπιιιιιιιιιιι!!! !!!!!!!
11-12-2011, 22:48 #300
Εύγε marimari και εμένα το φόρουμ με έχει γλυτώσει από χαζολιγούρες πολλές φορές
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή