(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 48 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 718
    Senior Member
    Εγω παιρνω καλαμακια απο το σουπερ και τα βαζω ανα 2 στην καταψηξη,δεν κοστιζει πολυ.Επισης κοτοπουλο ολοκληρο,το φιλετο κοστιζει αρκετα.Μοσχαρισιο δεν παιρνω αν και μου αρεσει γιατι τσιμπαει η τιμη του.Προσπαθω να μη τρωω καθε μερα κρεας..Δυστυχως και τα ψαρια που μου αρεσουν πολυ κοστιζουν αρκετα.

Junior Member
    Κι εγώ ολόκληρο το παίρνω πάντα το κοτόπουλο και το κόβω/καθαρίζω. Είναι λίγο σπάσιμο, αλλά κάποια στιγμή μου την βάρεσε με τα συσκευασμένα και τα τυποποιημένα, που τα βαράνε και στις τιμές, και είπα αει στο καλό, όλα πια πρέπει να τα αγοράζουμε τυποποιημένα?

Senior Member
    απο τον χασαπη επαιρνα κοτοπουλα ολοκληρα, καπου 10-12 ευρω μου εβγαινε το κοτοπουλο αλλα κραταει μια μερα. Ακομα τρωω απιστευτες ποσοτητες. Πρεπει να το μετριασω. Αναποδα το χειριστηκα το θεμα... αυτη τη βδομαδα πειραματιζομαι με τα εξοδα, απο δευτερα το γυριζω σε ολιγοθερμιδικη, οσο γινεται με λιγους υδατανθρακες γιατι με επρηξε το ρυζι που εφαγα χτες, ΠΟΛΥ. Νιωθω τα δαχτυλα μου πρισμενα σαν λουκανικα. Μου φαινεται θα αρχισω να'χω δικιες μου κοτες και κλωσσες στο τελος....

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    Φτιαξε καμια ομελετα βρε....κανα γιαουρτι,σαλατιτσα,ξηρους καρπους...Εγω δεν αγοραζω πολυ κρεας ακριβως γιατι θα μεινω ταπι στο τελος.
    αυτο μου φαινεται θα κανω. Βρισκω αυγα, 30 για 5.20 ευρω απο αγροτη εδω κοντα. Με αυγα και σαλατα θα τη βγαλω, απο τη ερχομενη βδομαδα.

Senior Member
    Originally posted by gigi23
    MerryMaker_Misery, κι εγώ είχα αυτήν την απορία. Χαίρομαι που το βλέπω και από κάποιον άλλο, γιατί για να είμαι ειλικρινής ντρεπόμουν λίγο να ρωτήσω (ο καθένας με τα κολλήματά του, μόνο εγώ δεν έχω λεφτά?), αλλά κι εμένα μου βγαίνει λίγο ακριβή η low carb διατροφή. Με το κρέας κάθε μέρα, και δύο φορές την μέρα το σούπερ μάρκετ βγάζει εφιαλτικούς λογαριασμούς. Πώς το διαχειρίζεστε αυτό? Καμιά ιδέα?
    εγω προσωπικα, δεν εχω αλλα εξοδα. Εκοψα το τσιγαρο κατα πολυ (αντε να κανω ενα πακετο καπνου ανα 10 μερες), δεν βγαινω για καφε, πολυυυυυυ σπανια, πηγαινοερχομαστε σε σπιτια, ρουχα εχω να παρω απο το καλοκαιρι...

εχω περιορισει τα εξοδα μου κατα πολυ, τωρα μονο το λεωφορειο που πληρωνω για να πηγαινω 3 φορες τη εβδομαδα για πουερ πλειτ. Στο οποιο δεν πηγα τη προηγουμενη εβδομαδα.

Τελικα.. θελει θυσια η διαιτα! στα παντα!

Member
    mamadyo μηπως σε κολλανε τα προιοντα ατκινς που τρως?επισης εχω να πω οτι ειναι πανακριβα!!!με τα σουβλακια που τρως εσυ,για 1 μπαρα,τρως 2 μεσημεριανα!

Junior Member
    Θέλει θυσίες η άτιμη. Πάντως όσον αφορά στο τσιγάρο μάλλον κερδισμένη είσαι. Σπουδαία υπόθεση να μειώσεις το τσιγάρο.

Senior Member
    Originally posted by seasatin
    mamadyo μηπως σε κολλανε τα προιοντα ατκινς που τρως?επισης εχω να πω οτι ειναι πανακριβα!!!με τα σουβλακια που τρως εσυ,για 1 μπαρα,τρως 2 μεσημεριανα!
    δεν ξερω.....μπορει.....αλλα ξερις δεν εχω κουραστει με αυτην την διαιτα και εξακολουθω....
    ΑΠο την αλλη εχω δυο θεματα...πρωτον εχω βγαλει το θυρεοειδη και οσο και αν λενε οτι 'ρυθμιζεσαι' δεν συμβαινει....Και δευτερον εχω νευροδερματιτιδα και καποια αλλα μικροθεματακια και που και που κανω χρησης κορτιζονης....Για το λογο αυτο, καταλαβαινω οτι το ενδοκρινολογικο μου δεν καλοδουλευει.
    Με την υποθερμιδικη, πριν κανω ατκινς, εχανα μαξιμουμ 3 κιλα το μηνα με πολυ στερηση...και πολυ πεινα.....

Junior Member
    Γεια σας η συζητηση περι οικονομικου παντα ειναι στεναχωρη. Μια οικονομικη ιδεα ειναι κοτοπουλο ετοιμο απο τον σκλαβενιτη καλοψημενο και ζουμερο 6ε και κατι μονο και εχει και χοιρινη πανσετα ψημενη το ρολο 8 και κατι. Αν αφαιρεσεις και τα χρηματα που χαλαγες για σοκολατες και γλυκα νομιζω ειναι καλα. Προσπαθω να τρωω κρεας γυρο τα 150 gr με σαλατα και το βραδυ σαλατα σεφ. Πρωτη εβδομαδα -5.2Κg. Μια λυση για να δεις τι σε κολαει ειναι να μετρησεις τους υδατανθρακες μιας μερας 1φλ. σαλατας (λαχανο ) 4,5 υδ. ποση σαλατα τρως?

Junior Member
    5.2 kgr την πρώτη εβδομάδα!!!!! wow!!!!!

Junior Member
    Καλα ειναι αλα και τα κιλα ειναι πολλα.Οποτε δεν περνουν τα μυαλα μου αερα γιατι 70 κιλα θελουν ... κοπο και τροπο!

Senior Member
    Μπράβο Φανίζα, οκ μπορεί να είναι πολλά τα κιλά αλλά και 5,2 δεν το λες και άσχημα !!!!!!!! Καλή συνέχεια.....

Senior Member
    μπρααααβοοοοοοοοοοοοοοοοο ΦΑΝΙΖΑ!!! συνεχισε!!!!

Senior Member

χαχαχα!

Senior Member
    AHAHAHAHAHAHA τελεια φωτο!!

Σημερα: Αυγα βραστα σε πρασσινη σαλατα και λιναροσπορο
    Δεκατιανο: τπτ
    Μεσημεριανο: 1 ποτηρι μη-ομογενοποιημενο κατσικισιο (Σταμου) και σουπα μπροκολο-σπανακι
    Ενδιαμεσο : τπτ
    Βραδυνο: Ιδεαν δε εχω, μαλλον αυγα με αυγα μαναρισμενα με αυγα -:lol: Η σαλατα παλι, αναλογα... το γαλα με φουσκωσε αρκετα πρεπει να ομολογησω.

Page 18 of 48 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast