(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 48 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast
Results 406 to 420 of 718
    Senior Member
    εγω σταματησα την ατκινς γιατι με κουρασε η τοσο βαρια διατροφη...
    ωστοσο συνεχιζω low carb και αποφευγω μακαρονια ρυζια κλπ και κραταω χαμηλα τις θερμιδες...με βολευει καλυτερα καθως τρωω και φρουτα

Senior Member
    Ok αφου σε κουρασε καντην οπως θες.Απλως να ξερεις οτι θα εχεις πιο αργη απωλεια και θα πρεπει πλεον να προσεχεις και τις θερμιδες.

Senior Member
    παιρνω 1200 την ημερα και αποφευγω ζυμαρικα κλπ
    βεβαια δεν εχω χασει κατι αυτην την εβδομαδα...

Senior Member
    Αν την εκανες σωστα θα ειχες χασει.Απαγορευει τα φρουτα γιατι υπαρχει συγκεκριμενος λόγος και αυτος ειναι γιατι εχουν ζαχαρη και ανεβαζουν τη γλυκοζη στο αιμα.Εφοσον τρως πιο πολλους υδατανθρακες θελει προσοχη και στις θερμιδες οπως σου ειπα.

Senior Member
    υπαρχει και μια διαιτα που λεγεται "paleo-diet", δεν τη εχω κοιταξει, αλλα απο οτι ακουσα σε ενα τσατ για ωμο/καρπο/φυτοφαγους, περιοριζει υδατανθρακες στους 100. Εαν ειναι σαν αυτη που εκανα στον αντρα μου, αυτος εχασε 30 κιλα, και εχει τρελες ωρες στη δουλεια.

Senior Member
    βρε αστεροπη αυτο σου λεω...με την ατκινς εχασα 2 κιλα σχεδον...ομως εδω και μια εβδομαδα (που δεν εχω χασει κατι) την αλλαξα, παιρνω και παλι χαμηλους υδατανθρακες αλλα τρωω φουτα, οσπρια κλπ...οι θερμιδες μενουν κατω απο τις 1200 γι αυτον τον λογο

Senior Member
    Ετρωγες καθαρα φαγητα ή τυποποιημενα;

Senior Member
    με την ατκινς?καθαρα, εκτος απο μερικα σουβλακια που και που...
    δεν εχω παραπονο...με την ατκινς εχασα 2 κιλα σε μια εβδομαδα...

Senior Member
    Αν βρηκες κατι αλλο να σε βολευει, αρκει να σε βολευει και να τη κρατησεις. Ολες οι διαιτες κατι κανουν, αλλες πιο αργα, αλλες πιο γρηγορα.

Παντως εγω που αλλαξα κανα 2 βδρομαδες σε πληρη ωμο-φυτοφαγια (εκτος απο τον καφε) λογω οικονομικων, βλεπω οτι για απωλεια δεν ειναι, ειναι κυριως για συντηρηση ή για αργη απωλεια, και αυτη θα γινει μονο αν τυχει και δεν πεινασεις και φας πολυ. Ειναι οικονομικη διαιτα, παρα απωλειας. Λεω να τη κρατησω μεχρι τελος καλοκαιριου, να κανω και εξετασεις αιματος, να συγκρινω τελικα μεταξυ των 2 "τιτανων" της διατροφης.

Junior Member
    kalispera kai apo mena eimai kainourgia sto forum kai exw kai egw peritta kila tha ithela na mathw perissoteres plirofories gia ti diaita atkins euxaristw polu

Senior Member
    Originally posted by asteri26
    kalispera kai apo mena eimai kainourgia sto forum kai exw kai egw peritta kila tha ithela na mathw perissoteres plirofories gia ti diaita atkins euxaristw polu
    http://www.youtube.com/watch?v=FMKDxZotWdM

Junior Member
    Καλησπέρα στην παρέα! Δεν ξέρω αν αυτό που με απασχολεί έχει ήδη συζητηθεί στο φόρουμ...αλλά θα το πω σε εσάς μιας και απ' ό,τι βλέπω κάνετε αρκετό καιρό την άτκινς.! Λοιπόν, εγώ είμαι στην 4η μέρα της 1ης φάσης και από τη μέρα που ξεκίνησα....έχω ένα θέμα με τη δυσκοιλιότητα...! Εντάξει, θα μου πείτε λογικό είναι από τη στιγμή που τρέφομαι κυρίως με κρέας και αυγά, αλλά έχω να πάω στην τουαλέτα 4 μέρες! Εχει συμβεί και σε σας τις "έμπειρες"; Και αν ναι, πως το αντιμετωπίζετε με αυτή τη διατροφή που απαιτεί συγκεκριμένες τροφές;;;

Senior Member
    Είναι λιγο αηδιαστικο αλλα θα τρεξεις τουαλετα,πιες μια κουταλια ελαιολαδο σκετο.:smilegrin:

Junior Member
    Χεχε όντως δεν είναι και ό,τι πιο ευχάριστο αλλά θα το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πάντως!

Senior Member
    Είπα να την δοκιμάσω αφού είδα αυτό
    Σήμερα πρώτη μέρα. Αισθάνομαι σα να προετοιμάζομαι για κρυολόγημα, πονοκέφαλος, κατατονία, δίψα
    Από ότι διάβασα στο ίντερνετ είναι φυσιολογικό να νιώθω έτσι (συμπτώματα) αλλά πόσο καιρό θα διαρκέσουν?
    Δηλαδή πότε θα αρχίσω να νιώθω καλύτερα?
    Θα είμαι έτσι καθόλη τη διάρκεια της δίαιτας?

Ο λόγος που απέφευγα τις δίαιτες και προσπαθούσα να το κάψω το λίπος με γυμναστική έως τώρα είναι επειδή δεν αντέχω αυτή την αίσθηση της κούρασης. :sniff:

Πριν πεινούσα πολύ αλλά τώρα έχω λίγο ναυτία και πολύ κούραση και δεν μου κάνει διάθεση να φάω.
    Η δίψα θα συνεχιστεί?

Και μία ακόμα ερώτηση. Η ζάχαρη, το ρύζι και το αλεύρι (ψωμάκι :starhit: ) απαγορεύονται εντελώς? Δηλαδή ένα ντολμαδάκι με γιαούρτι θα κάνει ζημιά στην δίαιτα? Ένα κράκερ? Ένα γιαούρτι με φρούτα που περιέχει ελάχιστη ζάχαρη?

Page 28 of 48 FirstFirst ... 18262728293038 ... LastLast