(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 48 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast
Results 541 to 555 of 718
    Member
    Γεια σας

@Tsitaki: Οι πονοκεφάλοι και η αίσθηση πληρότητας είναι πάντως κλασσικό σύμπτωμα ότι μπαίνεις σε κέτωση! Αν δεν κανεις σκληροπυρηνικη Ατκινς γιατι να μη φας το λαδερο σου? Πχ. κοτόπουλο ή χοιρινό με μπάμιες η φασολάκια! Απλα μη φας πατατούλα! Αν τα λαδερα δεν τα κάνετε με κρέας μπορείς να φάς μια ομελέτα και ένα πιατάκι με το λαδερο λαχανικο.

23/7/12
    12.00: 1 νεκταρίνι
    15.00: 1 λουκάνικο
    16.00: 2 πανσετάκια λεμονάτα με πολύ μαρουλοσαλάτα(ένα τάπερ έφαγα μιαμ)
    18.00: 1 πανσετάκι, μαρουλοσαλάτα, 2 κ.σ παγωτό sweet and balance
    22.00: 1 ποτήρι φρέσκο γάλα, 2 πορτοκάλια στυμμένα
    Κάτι η Low carb κάτι που δεν το έχω παρακάνει και με θερμίδες μου φαίνεται αυτό το καλοκαίρι μπορεί να πιάσω στόχο! (68.8 είδα στη ζυγαριά σήμερα :bigsmile

Member
    Originally posted by asteropi

Δεν εχουν καμια μα καμια σχεση τα προιοντα ατκινς με τα sweet and balance οσο αφορα την τιμη.Εγω αρκετα τους πλουτισα πλεον δεν αγοραζω τιποτα.Με 3 ευρω που εχει μια μπαρα μπορω να παρω να φτιαξω τοσα ωραια γλυκακια με τα προιοντα s&b
    Συμφωνώ και επαυξάνω! Και το παγωτό είναι τέλειο!! με 2.90 που το πήρα(και από παντοπωλείο όχι από σουπερμάρκετ) έχω ένα μπωλ (με βγάζει μια βδομάδα)!

Member
    otiosa ευχαριστώ για το ψωμάκι. Θα το φτιάξω. Βέβαια βρήκα κοπανισμένο λιναρόσπορο και όχι αλεσμένι και μου φάνηκε χονδρός. Εσύ ποιόν παίρνεις?

Ας πω κι εγώ τι έφαγα χθες μην κάνω καμμια βλακεία και δεν το έχω πάρει χαμπάρι:
    8:00 ένα φρέντο καπουτσίνο με s&b
    12:00 ένα τοταλ με 12 φουντούκια ανάλατα
    16:00 2 φέτες γκούντα και ένα ολόληρο αγγούρι
    20:00 γυμναστήριο
    22:00 κοτόπουλο φιλέτο με φασολάκια λαδερά
    Τι λέτε, μέσα στους 20 είμαι?

Έπίσης δεν μου είπε καμμιά σας για τα επιτρεπόμενα ποτά. Δεν πίνετε τίποτα εσείς?

Senior Member
    Μόνο εγώ δεν έχω βρει αυτό το παγωτό, σνιφ, σνιφ .............:sniffle:

Senior Member
    Πήρα τηλέφωνο την Γιωτης για το παγωτό, το έχουν προμηθεύσει μόνο στα Carrefour, Γαλαξίας και Σκλαβενίτης... το έχει το Carrefour Αλιμου, θα πάω το απόγευμα μιας και είναι κοντά μου......

Senior Member
    να ρωτήσω το φτιάχνετε με νερό ή γάλα (τι γάλα αμυγδάλου ή κανονικό ?)

Senior Member
    Εγω με κανονικο γαλα το φτιαχνω για πιο ωραια γευση,το λενε και οι οδηγιες αυτο.Αν θες το κανεις με νερο για να ειναι πιο lowcarb.
    Τι εφαγα σημερα...
    Ενα μπολακι Παγωτο βανιλια
    Μεσημερι 3 καλαμακια χοιρινα+σαλατα ροκα παρμεζανα...Για βραδυ κατι ελαφρυ...

Member
    γεια σασ παιδακια κ παλι!! σημερα που λετε ξεκινησα το πρωινο μου με μια φρυγανια ατκινσ μια φετα κασερι κ μια φετα ζαμπον.το μεσημερι ειχα σκοπο να φαω σολωμο αλλα για κακη μου τυχη δεν ειδα οτι ειχε ληξει κ ετσι κατεληξα να φαω γεμιστα(μια ντοματα κ μια πιπερια ενω ειχα βαλει 3 στο πιατο μου).μαζι με αυτα εφαγα κ μια ντοματα με λιγο γιαουρτι κ εκοψα κ μια φετα ψωμι αλλα κατεληξα να τρωω μονο 3 μπουκιες κ ηδη εχω σκασει με αυτα.συγνωμη που περιγραφω τι εφαγα ενω δεν ειναι στα πλαισια ατκινσ αλλα το οτι νιωθω τοσο φουσκωμενη με αυτη την ποσοτητα ενω αλλες φορες δεν μου εφτανε λετε να οφειλετε στο οτι χτες εφαγα πολυ λιγουσ υδατανθρακες?αποφασισα να κανω low carb οπωσ λετε κ εσεις μεχρι να τελειωσω με τις διακοπες μου για να μην ζοριστω πολυ στην αρχη μακρια απο το σπιτι μου κ μεχρι να μαθω πως να τρωω.παντως ηδη αισθανομαι καλυτερα που περιορισα εστω κ για μια μερα τουσ υδανθρακες στην ψυχολογια μου κυριως γιατι οταν ετρωγα πριν ενιωθα πολλες τυψεις.τουλαχιστον τωρα αυτο μου περναει σιγα σιγα!θα ηθελα να ρωτησω επισησ nubcake αυτο που λες για τα λαδερα ειναι μεσα στα πλαισια της ατκινσ??

Member
    Originally posted by alalumaki
    Εγω έβαλα μισό γάλα(φρέσκο το πράσινο) μισό νερό και δε μου κρυστάλλιασε. Αλλα οταν το βγάζεις από την κατάψυξη θέλει να μείνει έξω κανα 5λεπτο για να σερβίρω (αλλιως θελει βενζινοπριoνο )

Member
    παγωτο επιτρεπετε κ στην πρωτη φαση??τελικα απο οτι εχω δει εδω μεσα οι περισσοτεροι προτιματε τα s&b κ αυτο λογω τιμησ σωστα?λετε την επομενη φορα να τα προτιμησω κ εγω?τι διαφορες εχουν με τα ατκινσ περα απο την τιμη?

Member
    Originally posted by tsitaki
    !θα ηθελα να ρωτησω επισησ nubcake αυτο που λες για τα λαδερα ειναι μεσα στα πλαισια της ατκινσ??
    Φυσικά και είναι αλλά όχι για της 2 πρώτες εβδομάδες (ενεργοποίηση). Εγώ όταν έκανα κανονικα ατκινς λαδερα(χωρίς πατάτα) άρχισα να τρώω μετά από κανα δίμηνο. Αλλά αν θέλεις να κάνεις μια πιο χαλαρή εκδοχή μπορείς.

Senior Member
    Originally posted by NubCake
    (αλλιως θελει βενζινοπριoνο ) [/quote]

:smilegrin: :spin::smilegrin::spin:

ελπίζω να το βρω και να το κάνω σήμερα, γιατί με έχετε τρελάνει όλες με αυτό το παγωτό !!!:shocked2::shocked2:

Member
    για το s&b δεν μιλατε που το φτιαχνεις μονη σου?το ειδα χτες στο μαρκετ αλλα δεν το πηρα..επιτρεπετε κ αυτο στην πρωτη φαση?γενικα απο γλυκα τι επιτρεπετε στην πρωτη φαση?

Member
    @tsitaki γλυκα μου ρωτας τοσα πολλα δε σε προλαβαίνουμε :P
    Δεν το λεω με κακια μη με παρεξηγησεις. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω κανα μειλ με την Ατκινς οποτε να τα εχεις ολα συγκεντρωμένα. Βέβαια υπάρχουν και στο ιντερνετ παντου!

Λοιπόν στην πρωτη φάση δεν επιτρέπονται γλυκά αν θες να λες οτι κανεις Ατκινς. Και γενικα η Ατκινς ειναι κατα των γλυκών. Υπάρχουν ευτυχώς κάποια υποκατάστατα όπως το παγωτό που λέμε (το οποίο ναι μόνη σου το φτιάχνεις αλλα δεν ειναι τπτ ενα χτύπημα στο μιξερ) χωρίς ζάχαρη όμως κι αυτά θέλουν το μέτρο τους. Τα γλυκά της Εταιρία Ατκινς που ειναι μπάρες και σοκολάτες είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ και απο τον περισσότερο κόσμο και σε ξένα φόρουμ ακούω ότι τους κολλάνε.

Και πάλι μη με παρεξηγήσεις απλά πιστεύω ότι αν θες να κάνεις τη διατροφή πρέπει να τη μελετήσεις αρκετά και μόνη σου!

@αλαλουμακι ζήλεια ζήλεια χιχιιχιχ

Senior Member
    Originally posted by NubCake
    Originally posted by alalumaki
    Εγω έβαλα μισό γάλα(φρέσκο το πράσινο) μισό νερό και δε μου κρυστάλλιασε. Αλλα οταν το βγάζεις από την κατάψυξη θέλει να μείνει έξω κανα 5λεπτο για να σερβίρω (αλλιως θελει βενζινοπριoνο )
    Δε σου κρυσταλιασε ??Πλακα κανεις???Εννοειτε πως πριν φαμε το βγαζουμε και το αφηνουμε λιγη ωρα σε θερμοκρασια δωματιου.Τελος παντων η γευση τουειναι τελεια και ας μου κρυσταλιαζει,εξαλλου και οταν εκανα κανονικο σπιτικο παγωτο παλι μου κρυσταλιζε.

Page 37 of 48 FirstFirst ... 27353637383947 ... LastLast