(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 48 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast
Results 631 to 645 of 718
    Member
    8/8

11.00: 2 φέτες γαλοπούλα, 1 τυράκι babybel, 1 μήλο

12.30: καφέ σκέτο

14.00: 1 στήθος κοτόπουλο ψητό, 1 μπολάκι μαρούλι, 1 κ.σ μαγιονέζα

19.00: 1 τυράκι babybel

21.00: το ίδιο με μεσημέρι

Senior Member
    Ενας χρησιμος και συνοπτικος υδατανθρακομετρητης http://www.diabetes-in-greece.gr/web...bohydrate.aspx που εχει και ετοιμα μαγειρεμενα φαγητα .

Senior Member
    Το βοδινο αν δε το προσεχεις και στεγνωσει, γινεται βαρυ για το στομαχι, το ιδιο γινεται και με το αρνι. Για πονοκεφαλο δε ξερω, αλλα μπορω να μαντεψω πως αν ειναι στεγνο το φαι που τρως, τραβαει υγρασια του σωματος και σου κανει αφυδατωση, η αφυδατωση κανει πονοκεφαλο.

Μια θεωρια. Εγω το'χα αυτο με τις μπανανες.

Senior Member
    Originally posted by MerryMaker_Misery
    Το βοδινο αν δε το προσεχεις και στεγνωσει, γινεται βαρυ για το στομαχι, το ιδιο γινεται και με το αρνι. Για πονοκεφαλο δε ξερω, αλλα μπορω να μαντεψω πως αν ειναι στεγνο το φαι που τρως, τραβαει υγρασια του σωματος και σου κανει αφυδατωση, η αφυδατωση κανει πονοκεφαλο.

Μια θεωρια. Εγω το'χα αυτο με τις μπανανες.
    όντως ήπια παραπάνω νερό και δεν είχα πρόβλημα :thumbup:

asteropi ευχαριστώ για την ιστοσελίδα και για το αλφαβητάρι
    η ιστοσελίδα έχει χρήσιμα άρθρα, μου άρεσε αυτό με συμβουλές για όλη την οικογένεια http://www.diabetes-in-greece.gr/web...ly-advice.aspx αν και επιμένει στα γιαούρτια με χαμηλά λιπαρά

Θα φτιάξω νέα συνταγή για τούρτα αυτή την εβδομάδα.
    Το πρόβλημα είναι ότι την προηγούμενη φορά που το έφτιαξα, όχι κρύο (αυτό θα μπει κατευθείαν στο ψυγείο να πήξει) αλλά ζεστό, το "παντεσπάνι" ανέβηκε πάνω και άρχισε να επιπλέει. Φυσικά γεύση μια χαρά είχε αλλά το πρόβλημα είναι ότι ο λιναρόσπορος είναι ελαφρύς, σαν τον φελλο και επιπλέει. Θα δω τι θα κάνω αυτή τη φορά.

Member
    γεια σασ παιδια!παρελαβα κ εγω το βιβλιο κ αρχισα το διαβασμα αλλα εχω μπερδευτει στο πως μετραμε τουσ υδατανθρακεςuzzled: ειδικα στα ετοιμα τροφιμα που αναγραφει κ απο κατω απο τουσ υδατανθρακες υποκατηγοριες.καμια βοηθεια??

Senior Member
    Παραδειγμα

100γρ αβοκαντο: 28 γρ υδατανθρακες, 20 φυτικες ινες. Οι φυτικες ινες δεν μετρανε γιατι δεν απορροφουνται, οποτε 28-20 = 8 υδατανθρακες.

Αν εννοεις ετοιμα φαγητα, ως γευματα (κοτοπουλο με μπαμιες πχ), μπορεις να ζυγίσεις μονο τις μπαμιες για να βρεις φυτικες ινες.
    Αν εννοεις ετοιμα φαγητα, ως σουπερ μαρκετ/ετοιματζιδικα (σουβλακια, χαμπουργκερ, κτλ) απέφευγε τα οπως ο διαολος το λιβανι.

- φυτικα ελαια, ανεβαζουν χοληστερινη
    - υδρογονοποιημενα ελαια, ανεβαζουν χοληστερινη
    - συντηριτικα/χημικα για να κανουν τα φαγητα βιωσιμα/φτηνα ανεβαζουν χοληστερινη και οξειδωνουν τις αρτηριες

Αν δε το φτιαχνεις εσυ, και τα υλικα να'ναι στη φυσικη τους μορφη προ-μαγειρεματος. ΜΗΝ το φας.

Member
    παιδια τα χαμπουργκερ καταλαβαινω οτι εχουν κ ψωμι μεσα κ πολλα αλλα αλλα τα σουβλακια γιατι οχι??η δουλεια μου ειναι τετοια που βρισκομαι αρκετες ωρες εκτος σπιτιου κ πρεπει να εχω καποια εναλλακτικη για κατι που μπορω να φαω εκτος..απογοητευτηκα τωρα γιατι νομιζα οτι μπορεις να φας σουβλακια γιατι ειναι μονο πρωτεινη..δεν καταλαβαινω γιατι οχι..οσων αφορα τα ελαια εχουμε καποιο παραδειγμα για να καταλαβω?επισησ γιατι να μετραω τισ φυτικες ινεσ στισ μπαμιες αφου δεν κανουν διαφορα?

Member
    Α!επισης ηθελα να ρωτησω για τα βατομουρα.βλεπω πως τα προσθετει στην δευτερη η τριτη φαση δεν θυμαμαι ακριβως αλλα εγω τα σιχαινομαι..τι μπορει να τα αντικαταστησει κ γιατι επιλεγει αυτο το φρουτο?

Member
    παιδια διαβαζοντας αυτα αρχισα να προβληματιζομαι..τι εχετε να πειτε εσεις που ειστε υπερ τησ διαιτασ κ την κανετε καιρο?

Member
    8 λόγοι για να αποφύγεις την Άτκινς

Βασίζεται κυρίως στην κατανάλωση κρέατος και των παραγώγων του και γι' αυτό είναι πιο δύσκολο να την ακολουθούν οι γυναίκες.
    Λόγω του αποκλεισμού των φρούτων, προκαλεί δυσκοιλιότητα.
    Μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, κόπωση, αναγούλες, κακοσμία του στόματος. Αυτό συμβαίνει καθώς, λόγω της έλλειψης υδατανθράκων, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα λιπαρά οξέα ως πηγή ενέργειας και όχι τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κέτωση η οποία διαταράσσει τη χημική ισορροπία του οργανισμού.
    Η έλλειψη υδατανθράκων έχει ως αποτέλεσμα τη διούρηση, που συνεπάγεται απώλεια υγρών από το σώμα.
    Αυξάνει τη χοληστερόλη και τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όσοι ακολούθησαν τη δίαιτα Atkins παρουσίασαν 25% υψηλότερα ποσοστά χοληστερόλης και κατά 50% καρδιαγγειακά νοσήματα.
    Μια διατροφή με υψηλές πρωτεΐνες μπορεί να επιταχύνει την απώλεια της νεφρικής λειτουργίας, ιδιαίτερα αν πάσχεις από ήπια νεφρική ανεπάρκεια.
    Αυξάνει την αρτηριακή πίεση λόγω της αυξημένης πρόσληψης νατρίου με τη μειωμένη πρόσληψη φυτικών ινών.
    Μπορεί να δημιουργήσει ουρική αρθρίτιδα, αφού τροφές που χρησιμοποιούνται στη δίαιτα όπως το κρέας, τα θαλασσινά και το αβγό είναι πλούσια σε πουρίνες οι οποίες μεταβολίζονται σε ουρικό οξύ

Senior Member
    " - Βασίζεται κυρίως στην κατανάλωση κρέατος και των παραγώγων του και γι' αυτό είναι πιο δύσκολο να την ακολουθούν οι γυναίκες. "

Γιατι? τι εχουν οι γυναικες;

"- Λόγω του αποκλεισμού των φρούτων, προκαλεί δυσκοιλιότητα."

-ο,τι διαιτα κανεις και δεν καταναλωνεις φυτικες ινες, θα εχεις δυσκοιλιοτητα, η δυσκοιλιοτητα προκαλειται απο τη ΕΛΛΕΙΨΗ φυτικων ινων, οχι απο τη προσθεση πρωτεινης. Εαν φας μονο ψωμι και ζυμαρικα, που δεν εχουν φυτικες ινες, θα εχεις εξισου δυσκοιλιοτητα

"- Μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, κόπωση, αναγούλες, κακοσμία του στόματος. Αυτό συμβαίνει καθώς, λόγω της έλλειψης υδατανθράκων, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα λιπαρά οξέα ως πηγή ενέργειας και όχι τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κέτωση η οποία διαταράσσει τη χημική ισορροπία του οργανισμού. "

Δεν τη διαταρρασει, ειναι φυσικος μηχανισμος του οργανισμου. Και δεν μενεις με χαμηλους υδατανθρακες επ'αοριστον. Λες στο σωμα σου να καταναλωσει τις αποθήκες λιπους, που ειναι και ο λογος που υπαρχουν.... για να καταναλωθουν.

"- Η έλλειψη υδατανθράκων έχει ως αποτέλεσμα τη διούρηση, που συνεπάγεται απώλεια υγρών από το σώμα."

η κατακρατηση υγρων ειναι επικινδυνη, οι καρδιοπαθεις που παιρνουν διουριτικα, τα παιρνουν για αυτον ακριβως τον λογο. Η κατακρατηση υγρων επισης συμβαινει οταν δεν ενυδατωνεσαι σωστα.

"-Αυξάνει τη χοληστερόλη και τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όσοι ακολούθησαν τη δίαιτα Atkins παρουσίασαν 25% υψηλότερα ποσοστά χοληστερόλης και κατά 50% καρδιαγγειακά νοσήματα."

Φυτικα ελαια/υδρογονοποιημενα ελαια/αφυσικα συστατικά/χημικα και συντηρητικά που χρησιμοποιουνται σε "χαμηλοι υδατανθρακες" και σε αλλα, πολλα προιοντα ειναι ο λογος για υψηλη χοληστερινη, ο ιδιος λογος που φυτοφαγοι που καταναλωνουν αντικαταστατα ζωικων τροφων, εχουν υψηλη χοληστερινη και ας μην καταλανωνουν ζωικα προιοντα.

Τα "ειδικα" προιοντα ατκινς, εχω αναφερει και στο παρελθον να μη τα καταναλωνει κανεις, και ουτε τα προ αναφερθείσα.

"- Αυξάνει την αρτηριακή πίεση λόγω της αυξημένης πρόσληψης νατρίου με τη μειωμένη πρόσληψη φυτικών ινών."

αν δεν καταναλωνεις φυτικες ινες, κανεις λαθος τη διαιτα, ειναι απαραιτητο. Επισης οι υδατανθρακες ειναι λιγοστες μονο για 2 εβδομαδες, μετα αυξανονται, εαν κρατας μειωμενους υδατανθρακες για πανω απο 2-3 εβδομαδες, απλουστατα δεν κανεις ατκινς, κανεις του κεφαλιου σου.
    Το αλατι ειναι αναλογα ποσο βαλεις εσυ και τι διαλεξεις να καταναλωσεις.

"Μπορεί να δημιουργήσει ουρική αρθρίτιδα, αφού τροφές που χρησιμοποιούνται στη δίαιτα όπως το κρέας, τα θαλασσινά και το αβγό είναι πλούσια σε πουρίνες οι οποίες μεταβολίζονται σε ουρικό οξύ "

Αν θες, περνα το απο google translate.

http://en.wikipedia.org/wiki/Uric_ac...high_uric_acid

Causes of high uric acid

In many instances, people have elevated uric acid levels for hereditary reasons.

Diet may be a factor. High intake of dietary purine as well as fructose (and table sugar which is roughly 50% fructose) can cause increased levels of uric acid.[22]

Serum uric acid can be elevated due to reduced excretion by the kidneys.[23]

Fasting or rapid weight loss can temporarily elevate uric acid levels.

Iron (Fe) activates xanthine oxidase (XO) and copper (Cu) deactivates it, so as men accumulate Fe with age (ferritin levels rise above 45 ng/dl) and Cu levels decline as testosterone levels drop with age (testosterone increases Cu half life), eventually the high Fe/Cu results in more active XO and higher urate levels.[citation needed] Excess Fe can be eliminated through phlebotomy (blood donation) and low Cu can be corrected through daily intake of 2 mg Cu per day, reducing urate levels.[citation needed]

Member
    ουφ σε ευχαριστω για την απαντηση! :bouncing: η αληθεια ειναι οτι θορυβηθηκα για το ουρικο οξυ αλλα διαβαζοντας αυτα που λεει ανακουφιστηκα!τωρα ειμαι σε ενα αλλο φορουμ που μιλανε για την ατκινς κ μερικα ατομα την κανουν για 3 μερες μια μερα σταματανε κ τρωνε κανονικα κ μετα αλλεσ 3 μερες συνεχιζουν κ εχουν τα ιδια αποτελεσματα!να σας πω την αληθεια εχω χαζεψει τοσες μερες που διαβαζω για αυτη την διαιτα κ θελω να ειμαι πληρως ενημερωμενη πριν την ξεκινησω.πριν λιγο καιρο ειχα βρει ενα σαιτ που εδινε διαιτολογιο των πρωτων 2 εβδομαδων για να ξερω τι να αγορασω.αλλυ λενε οτι η ντοματα επιτρεπεται αλλυ οχι.αλλοι λενε οκ στο ζαμπον κ στα λουκανικα αλλοι οχι κ εχω μπερδευτει ρε παιδια..ξερετε κανενα σαιτ που να εχει ενδεικτικα μενου?

Member
    Originally posted by tsitaki
    8 λόγοι για να αποφύγεις την Άτκινς

Βασίζεται κυρίως στην κατανάλωση κρέατος και των παραγώγων του και γι' αυτό είναι πιο δύσκολο να την ακολουθούν οι γυναίκες.
    Λόγω του αποκλεισμού των φρούτων, προκαλεί δυσκοιλιότητα.
    Μπορεί να προκαλέσει πονοκεφάλους, κόπωση, αναγούλες, κακοσμία του στόματος. Αυτό συμβαίνει καθώς, λόγω της έλλειψης υδατανθράκων, ο οργανισμός χρησιμοποιεί τα λιπαρά οξέα ως πηγή ενέργειας και όχι τη γλυκόζη, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κέτωση η οποία διαταράσσει τη χημική ισορροπία του οργανισμού.
    Η έλλειψη υδατανθράκων έχει ως αποτέλεσμα τη διούρηση, που συνεπάγεται απώλεια υγρών από το σώμα.
    Αυξάνει τη χοληστερόλη και τον κίνδυνο για καρδιαγγειακά νοσήματα. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, όσοι ακολούθησαν τη δίαιτα Atkins παρουσίασαν 25% υψηλότερα ποσοστά χοληστερόλης και κατά 50% καρδιαγγειακά νοσήματα.
    Μια διατροφή με υψηλές πρωτεΐνες μπορεί να επιταχύνει την απώλεια της νεφρικής λειτουργίας, ιδιαίτερα αν πάσχεις από ήπια νεφρική ανεπάρκεια.
    Αυξάνει την αρτηριακή πίεση λόγω της αυξημένης πρόσληψης νατρίου με τη μειωμένη πρόσληψη φυτικών ινών.
    Μπορεί να δημιουργήσει ουρική αρθρίτιδα, αφού τροφές που χρησιμοποιούνται στη δίαιτα όπως το κρέας, τα θαλασσινά και το αβγό είναι πλούσια σε πουρίνες οι οποίες μεταβολίζονται σε ουρικό οξύ
    Επειδή δεν έχω χρόνο αυτή τη στιγμή γράφω τελειώς συντοπτικά.
    1. Στην Ατκινς τρως κρέας, ψάρι, πολλά λαχανικά, όσπρια, ΦΡΟΥΤΑ και γενικά σχεδόν τα πάντα. Η απαγόρευση κάποιων τροφών ισχύει στην πρώτη φάση της που είναι 15 μέρες.
    2. Οι τροφές που αποκλείονται γενικότερα ανεξαρτήτως φάσης είναι οι πλέον επιβλαβείς για την υγεία δηλαδή η ζάχαρη, το λευκό αλεύρι και τα υποπροιόντα τους.
    3. Η διούρηση ειναι φυσιολογική στην αρχή κάθε δίαιτας. Είναι οι κατακρατήσεις υγρών που χάνονται.
    4. Συμπτώματα όπως οι πονοκέφαλοι είναι φυσιολογικά γιατι ο οργανισμός υφίσταται μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο που παράγει ενέργεια.
    5. Η Άτκινς και γενικα οι χαμηλών υδατανθράκων δίαιτες θεωρούνται οι πλεόν ενδεδειγμένες για άτομα που πάσχουν από διαβήτη ή επιληψία. Στους επιληπτικούς μάλιστα μειώνουν τις κρίσεις κατά 70-80%.
    6. Εγώ είμαι 4 χρόνια σε πρωτεινικη διατροφή και οι εξετάσεις μου είναι καλύτερες από 15χρονη. Άλλες έρευνες λένε ότι μειώνει τη χοληστερίνη.
    7. Η κέτωση δεν είναι μια περίεργη χημική διαδικασία. Είναι φυσιολογική και την κάνει ο οργανισμός μας συχνά ακόμα και αν δεν κάνουμε Ατκινς.

Το πιο σημαντικο: Η Άτκινς έχει 4 φάσεις! Στην πρώτη φάση απαγορεύονται πολλά αλλά είναι για 15 μέρες! Μπείτε στον κόπο να ενημερωθείτε για τις υπόλοιπες τρεις! Γιατί εγώ που είμαι στην τέταρτη φάση τρώω και φρούτα όσα θέλω, και μπολ με λαχανικα και όσπρια και πατάτες και ρυζάκι καστανό που είναι πιο υγειινό και την μακαρονάδα μου(αυτή όμως μια φορά στο τόσο).

Member
    παιδια αυτο ηταν που με εκανε να αρχισω να ψαχνω για αυτη την διαιτα!δεν πειθομαι ευκολα γενικα ουτε θεωρω καλες τισ διαιτεσ τυπου λαχανοζουμο κτλ αλλα αυτη που ειναι κ γιατρου μου κινησε την περιεργεια για αυτο κ αγορασα το βιβλιο!το θεμα ειναι ομως οτι το βιβλιο με μπερδευει λιγο οσο κ περιεργο να ακουγεται αυτο..ουφ μαλλον πρεπει να το διαβασω ολο για να την ξεκινησω για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη..

Senior Member
    Γιατί είναι δύσκολο να την ακολουθήσουν γυναίκες?
    Φυσικά και τρως φρούτα : Doing low-carb without fruits isn't the atkins diet
    Δυσκοιλιότητα έχεις εάν δεν τρως αρκετά πράσινα ινώδη λαχανικά, τα οποία έχουν φυτικές ίνες και είναι must.
    Η κέτωση δεν διαταράσσει την φυσική ισορροπία του οργανισμού, είναι λειτουργία του οργανισμού.
    Κούραση, ζαλάδες και πονοκέφαλο έχεις μόνο τις πρώτες μέρες γιατί ο οργανισμός σου έχει μάθει στην εύκολη ενέργεια. Αυτό που γράφεις, που μάλλον κάπου το βρήκες, λέει ότι γενικά και στην συνέχεια της διατροφής έχεις όλα αυτά τα συμπτώματα το οποίο είναι ψέμα. Ο οργανισμός σου βρίσκει ενέργεια, το αποθηκευμένο λίπος, και έχεις και πάλι ενέργεια και μάλιστα περισσότερη από πριν.
    ΌΛΟΙ όσοι κάνουν low-carb τρώνε υδατάνθρακες. Δεν είναι no-carb διατροφή, αλλά low-carb, όπου παίρνεις του υδατάνθρακες σου από λαχανικά και φρούτα, και επειδή έχουν λίγους πρέπει να τρως πολλά. Εάν τρως μόνο κρέας και φυσικά θα έχεις κούραση αλλά αυτό δεν το γράφει κανένα βιβλίο γιατί χρειαζόμαστε υδατάνθρακες.

Ψέμα. Νάτριο και φυτικές ίνες προσέχεις και καταναλώνεις όσες πρέπει. Και λίγο νάτριο και πολλές φυτικές ίνες.

Μια low-carb διατροφή σου "επιβάλλει" να περιορίσεις τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες υψηλού γλυκαιμικού δείκτη, δες εδώ την τελευταία ανάρτηση: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=5701

Όσο για την χοληστερόλη, εγώ έκανα εξετάσεις αίματος 2 μήνες μέσα σε low-carb και βγήκα υγιέστατη, πρώτη φορά στη ζωή μου.
    Από τις πολλές εκδοχές της Low-carb η άτκινς δινει μεγαλύτερο ποσοστό λίπους, αυτό το διαχειρίζεσαι όπως θέλεις εσύ ή κάνεις άλλο πλάνο και όχι ατκινς, είχα δώσει πηγή που δείχνει τις διαφορές. Είτε δεν το ακολουθάς και περιορίζεις τα λιπαρά σε όλα τα τρόφιμα, είτε τρως μόνο υγιή λιπαρά, π.χ. ελαιόλαδο, γιαούρτι, τυρί, είτε κάνεις αυτό που έχω δει σε βιντεάκια αμερικανών που μαγειρεύουν με λαρδί αφού τους το "επιτρέπει" η δίαιτα. Είναι στο χέρι σου να ελέγξεις και το πόσο λίπος και τι είδους λίπος θα τρως, ελαιόλαδο ή λαρδί?

Όσο για το "έρευνες έχουν δείξει" πρέπει να δεις πως έχει στηθεί η έρευνα, εάν πάρουν ένα δείγμα ανθρώπων παχύσαρκων με διαβήτη και χοληστερίνη και τους βάλουν να τρώνε λαρδί και κόκκινο κρέας κάθε μέρα κάτι δεν θα πάει καλά... γι'αυτό όλοι λέμε ότι είναι φιλοσοφία, δίνεις στον οργανισμό σου πρωτείνη για να χτίσει μύες και καλούς υδατάνθρακες για ενέργεια, το πως θα το κάνει πράξη ο καθένας αλλάζει από άτομο σε άτομο, μπορείς να την βγάζεις με άπαχο ψάρι και άγρια χόρτα ή με λαρδί και κόκκινο κρέας. Ο καθένας επιλέγει και πορεύεται. :wink2:

Όσο για την διούρηση συμβαίνει κυρίως τις πρώτες μέρες και μετά ο οργανισμός σου συνηθίζει. Τα νεφρά κουράζονται λόγω της πρωτείνης, μια αλήθεια, αλλά μια ακόμα αλήθεια είναι ότι καταστρέφονται λόγω του υψηλού ζαχάρου στο αίμα. ΔΕΝ λέω ότι προτιμώ 100% το πρώτο αλλά επειδή ήδη είχα ανεβασμένα επίπεδα ζαχάρου (όχι ακόμα διαβήτη), θα επιλέξω αυτή τη διατροφή που "ηρεμεί" το πάγκρεας και όταν είμαι σε υγιή κιλά θα μειώσω την πρωτείνη. Αλλά τώρα προτιμώ να κουραστούν τα νεφρά μου από το να κουραστεί το πάγκρεας. To ότι λειτουργούν παραπάνω τα νεφρα δεν ξέρω εάν είναι απαραιτήτως κακό. Στην ιστορία της ανθρώπινης εξέλιξης το κρέας ήταν βασική τροφή, η επεξεργασμένη ζάχαρη και το λευκό αλεύρι ήρθαν με την γεωργία πριν λίγες χιλιάδες χρόνια

γιατί δεν μπορείς να τρως σουβλάκια? μια χαρά κρέας είναι.

δες πιο πάνω στην προηγούμενη ακριβώς σελίδα αυτού του νήματος που έβαλα άρθρο για πράγματα που ακούγονται για low-carb, μύθοι, και δεν ισχύουν.

Και επειδή ρωτάς την γνώμη μας θα σου πω ότι βρήκα την υγειά μου! Περιγράφω την εμπειρία εδώ: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=5846 κρατούσα ημερολόγιο τον πρώτο μήνα σε low-carb γιατί είχα διαβάσει για πολλά "κεράσια" αλλά τελικά ήταν αλήθεια ίσως εσένα δεν σου κάνει σαν διατροφή λόγω ιδιοσυγκρασίας, συνηθειών, αναγκών μπορείς να κάνεις δίαιτα σαν την weight watchers που υπάρχει νήμα στο φόρουμ. Εγώ πήρα κιλά με αυτήν :tumble: αλλά άλλοι χάνουν, είναι αναλόγως τον οργανισμό.

Σήμερα, πολύ τρέξιμο
    πρωί: αυγό + μισή ντομάτα
    μεσημέρι: αυγό + 4-5 κολοκυθάκια
    απόγευμα: αυγό + μία ντομάτα
    βράδυ: γιαούρτι

Page 43 of 48 FirstFirst ... 334142434445 ... LastLast