Results 676 to 690 of 718
Thread: (Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα
-
24-08-2012, 05:52 #676
Το γαλα σογιας, επειδη για να γινει γαλα, περναει απο καταλύτες (διοτι η σογια δεν εχει υγρασια για να γινει γαλα, ειναι τεχνητή τροφη) οξιδωνει τα αγγεία και μαζευεται χοληστερινη στις αρτηριες. Γενικα, δε το προτεινω -καθολου-, καλυτερα το ζωικο γαλα που περναει μονο απο παστερίωση. Το γαλα σογιας επισης εχει ζαχαρη.
Η κρεμα γαλακτος επιτρεπεται, εχω παρατηρησει οτι το οριο για τη κρεμα γαλακτος ειναι 50μλ, πανω απο αυτο με πεταγε απο κετωση.
Αναλογα για ποια στεβια μιλας, αν μιλας για το υγρο γλυκαντικο στεβια που εχει σταγονομετρο, δε το μετρας καθολου,
Γλυκαντικα με ασπαρταμη - μακρια!
Γλυκαντικα με σουκραλοζη και μαλτοδεχτρινη (sweet and balance) 1 κουταλια του γλυκου = 0.5 το μετραω
- 24-08-2012, 15:04 #677
γεια σασ!! πρωτη μερα σημερα κ θα γραψω τι εχω φαει μεχρι τωρα για να συμβουλευσετε οι βετερανοι τησ διαιτασ! :blush:
πρωι 1 φρυγανια ατκινς με 1 φετα γαλοπουλα κ γκουντα
καφε ελληνικο μονο με μισο κουταλακι στεβια
μεσημερι 2 αυγα με μπεικον κ κιτρινο τυρι που πηρα απο λιντλ με μηδενικουσ υδατανθρακες(ετσι εγραφε στην συσκευασια) σαλατα μαρουλι 3 φυλλα με λιγο αγγουρι κ μιση ντοματα με λαδι κ ξυδι.μεχρι στιγμησ εχω σκασει! δεν εχω μετρησει το βαρος μου γιατι δεν εχω καλη ζυγαρια κ ειμαι κ αδιαθετη.εχω σκοπο να παρω απο δευτερα γιατι πιο μπροστα δεν θα μπορεσω.αυτο που θελω να ρωτησω ειναι τι μπορω να φαω ενδιαμεσα ωστε να κοψω την πεινα μ0υ?η δουλεια μου με κραταει πολλεσ ωρεσ εκτοσ σπιτιου κ δεν θελω να αναγκαστω να φαω κατι που δεν πρεπει..οσο για την στεβια η καποιο γλυκαντικο τι ειναι καλυτερο να παρω?καποιοσ ειχε αναφερει σκανδιναβικεσ φρυγανιεσ απο τα λιντλ αλλα δεν βρηκα τιποτα..καποια εναλλακτικη των ατκινσ?
24-08-2012, 17:22 #678
απο τα ΑΒ Βασιλοπουλος τα http://www.healthysupplies.co.uk/pic...spbread-GG.jpg που κανουν 2.40 ευρω/10 . ειναι καπου 1,5 ευρω πιο φτηνα απο ατκινς και εχουν μονο 2 υδ/φρυγανια, ενω η ατκινς εχει 3,4.
Οταν πρωτοξεκινησα ατκινς, εκανα τραγανες μπουκιτσες σε ταπερακι και επαιρνα μαζι μου. Εκοβα κρεας σε μπουκιες, τις εβαζα στο φουρνο πανω σε σχαρα, τα ειχα μαριναρει ηδη μερικες ωρες σε λαδι και μπαχαρικα/βοτανα, μετα τα αφηνα κανα 10λεπτο πανω σε χαρτι κουζινας (η εβαζα στο ταπερακι χαρτι κουζινας στο πατο) και τα ετρωγα σαν ποπ-κορν ως σνακ, ηταν στεγνα απο το λαδι με το ψησιμο και το χαρτι.
αν ειχα πλαστικο πηρουνι μαζι μου, σε ενα μαναβικο/σουπερ μαρκετ επερνα ενα μικρομαρουλι και ενα μπουκαλακι νερο και επλενα τα φυλλα και τα εκοβα μεσα, και εκανα σαλατα
Η τα babybel τα τυρακια που ειναι ατομικα
η φρυγανιες σκανδυναβικες και αγοραζα ενα brie απο σουπερ μαρκετ.
24-08-2012, 17:23 #679
τα γλυκαντικα τα εχω ψιλοσταματησει, sweet and balance βαζω οταν θελω τον καφε μου γλυκο.
24-08-2012, 22:04 #680
να μαι ξανα εδω!κατι μου λεει οτι θα σασ πρηζω με τισ ερωτησεισ μου μεχρι να μπω σε ενα ρυθμο!μπορει να εχω το βιβλιο αλλα πιστευω οτι η εμπειρια σασ ειναι πιο σημαντικη!λοιπον τελειωνοντασ σημερα εφαγα το βραδυ μια φρυγανια με μια μικρη ντοματουλα κ κασερι με μπεικον .πριν πηγα στο σουπερ κ πηρα μερικα πραγματακια.μεσα σε αυτα ηταν οι σκανδιναβικες φρυγανιες που ειναι οντως πιο φτηνες κατα πολυ απο τισ ατκινσ!επισησ πηρα ζελε sweet n balance κ μια μπαρα ατκινσ που ειναι κ για την πρωτη φαση .αυριο εχω πολυ τρεξιμο απο το πρωι μεχρι αργα το απογευμα κ υπολογιζω πβς θα φαω το μεσημεριανο στισ 7 οποτε σκεφτομαι να φαω την μπαρα ενδιαμεσα για να με κρατησει κ να μην υποκυψω σε πειρασμουσ γιατι θα βρισκομαι σε μια νυφη οποτε θα εχει κ πολλα καλουδια εκει!σαν πρωτη μερα εχω να πω πως δεν πεινασα απλα θα ηθελα να ετρωγα λιγο γλυκο.αληθεια στην πρωτη φαση θα μπορουσα να φαω ενα σοκολατακι sweet?k κατι ακομα οι πολυολες τι ειναι?τελοσ θα ηθελα να ρωτησω για την μουσταρδαμπορω να χρησιμοποιησω οποιαδηποτε η καποια συγεκριμενη?κ την στεβια πως θα την μετραω σαν υδατανθρακες?θελω να φτιαξω να τυπου σοκολατουχο γαλα με κρεμα γαλακτοσ στεβια κ κακαο.ειναι δεκτο στην πρωτη φαση??αχ κοριτσια σας εχω πρηξει αλλα ειναι η πρωτη φορα μετα απο χρονια που θελω να κανω διατροφη κ εχω παρει πολυ κουραγιο απο τα λογια σασ κ τα αποτελεσματα σασ που αν αποτυχω κ αυτη την φορα δεν νομιζω να ασχοληθω ξανα με διαιτεσ!αυτοσ ειναι κ ο λογος που θελω να τα κανω οσο σωστα μπορω προσαρμοζωντασ αυτα που ετρωγα σε κατι παρομοιο αλλα με λιγους υδατανθρακες..εξου κ το τυπου σοκολατουχο γαλα..
29-08-2012, 21:25 #681
κανενασ δεν εχει μπει μεσα τοσο καιρο..κλαψ..κ ηθελα να μοιραστω οτι εχω χασει 2.5 κιλα κ ειναι η πεμπτη μερα!ξερω οτι ειναι υγρα τα περισσοτερα αλλα χαιρομαι γιατι δεν πειναω!αυτα που μου εχουν λειψει ειναι μονο το σοκολατουχο γαλα το πρωι κ να φαω κανενα λαδερο φαγητο.κατα τα αλλα μια χαρα!εχετε να μου προτεινετε καμια συνταγη που να περιεχει περισσοτερα λαχανικα παρα κρεασ για την πρωτη φαση??
30-08-2012, 14:54 #682
Μπράβο κούκλα μου!!
Και γιατί δε τρως λαδερό βρε κουκλί και μας στενοχωριέσαι?
Φάε κοτόπουλο με μπάμιες ή με αρακά ή φασολάκια! Απλά μη το παρακάνεις με την ποσότητα και την ντοματούλα!
Εγώ κορίτσια έχω ξεφύγει από το πρόγραμμα μου. Κάτι η άδεια μου, κάτι που όλες οι φίλες μου έχουν γενέθλια Αύγουστο (!)... καταλαβαίνετε..
Βάρος δεν έχω βάλει ίσα-ίσα φλερτάρω με το 68 αλλά low carb δεν το λες αυτό που κάνω με τόση μπύρα κλπ
Δε πειράζει χρειάζονται και τα διαλλειματα!
31-08-2012, 14:08 #683
Μια από τα ίδια Nubcake, μια μέρα είχα φτιάξει δύο μεγάλες τούρτες και είχα βοηθήσει για να στηθεί τραπέζι για 20 άτομα, πως να μην φάω ένα κομμάτι?
Χθες
πρωί: ένα αυγό
μεσημέρι: σχεδόν μισό κοτόπουλο, φέτα, ντομάτα και ένα πολύ μικρό κομματάκι ψωμί ολικής άλεσης
απόγευμα: 15 φυστίκια, γιαούρτι με ασπαρτάμη
βράδυ: 3 χοιρινά σουβλάκια, μια ντομάτα και φέτα
έφαγα πολύ γιατί ξανακάνω induction, μειώνω τα high-carb όσο μπορώ (δεν προλαβαίνω να μαγειρέψω λιναρόψωμο), πριν λόγω των πολλών ατασθαλιών είχα αρχίσει να νιώθω πείνα όλο και πιο συχνά, όσο περνάνε οι μέρες θα είμαι καλύτερα :wink1:
31-08-2012, 15:18 #684
οχι ασπαρταμη κουκλα μου =( εστω σουκραλοζη
01-09-2012, 22:42 #685
γεια σασ κ παλι! ειμαι ηδη στην 8 μερα κ δεν μπορω να πω ακριβως ποσο εχασα γιατι σημερα εφαγα γυρο(εκανα καλα ?) κ πρηστηκα τραγικα..μεχρι χτεσ τα πηγαινα καλα αλλα εχω βαρεθει να τρωω κρεας κ αυγα κ επειδη απο λαχανικα τρωω μαρουλι ροκα κ ντοματα κ αγγουρι θα ηθελα να ρωτησω αυτο που αναφερατε για τα φασολακια κ τισ μπαμιεσ.πως μπορω να τα φαω αυτα?μαγειρεμενα κανονικα με ντοματουλα αλλα να τα συνοδευσω με κρεασ (που θα ειναι πολυ πιο ευκολο!) κ αν ναι τι ποσοτητα ειναι επιτρεπτη στην πρωτη φαση?τα λαιτ αναψυκτικα δεν περιεχουν ασπαρταμη?στο βιβλιο λεει οτι επιτρεπονται..τελικα τι να πιω εξω?δεν θελω να την παρατησω απο την στιγμη που δεν πειναω αλλα δεν ξερω πως να προσθεσω λαχανικα που να ειναι επιτρεπτα κ ποση ποσοτητα επισησ!βοηθεια!!!:sniffle:
02-09-2012, 23:07 #686
σημερα δυσκολη μερα απο το πρωι..πηγα σε ενα μνημοσυνο κ να τα κολυβα να το ενα να το αλλο παει η μερα..κανονικα θα ημουν στην 9 μερα τησ πρωτησ φασησ αλλα με αυτη την ατασθαλια ξαναξεκιναω απο την αρχη?εμενα παντως καλο μου εκανε ενα διαλλειμα..τι γινεται αν κανουμε low carb gia kapoies meres κ μια μερα τρωμε κανονικα?παιζει τοσο μεγαλο ρολο ?
03-09-2012, 16:15 #687
ξαναξεκινα. Παιζει ρολο γιατι χανεις λιπος μεσω κετωσης, χωρις κετωση δεν γινεται απωλεια.
03-09-2012, 16:21 #688
ξεκινησα σημερα ξανα κ αγορασα σιροπι sweet n balance gia να βαζω σε γαλα αμυγδαλου για το πρωι γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να την συνεχισω αν δεν μπορω να πιω κατι τυπου γαλα.να ρωτησω ομως τι ειναι οι πολυολες??πως τισ μετραμε αυτες?αχ εχω κ τα γενεθλια μου την παρασκευη κ ελεγα οτι θα ειχα συμπληρωσει τισ 2 βδομαδες κ θα εκανα διαλλειμα εκεινη την μερα..τεσπα ισωσ κ να το κανω.σημασια εχει οτι σιγα σιγα αρχιζω να αποφευγω τουσ υδατανθρακεσ κ οπως κ να εχει θα δω αποτελεσμα απλα ισως οχι τοσο γρηγορα.το καλο ειναι οτι θελω να χασω 7-8 κιλα οποτε δεν θελω να ζοριστω τραγικα γιατι μετα δεν θα μπορω να την ξανακανω.ηδη σημερα που εφαγα κασερι με φρυγανια σκανδιναβικι το πρωι δεν μπορουσα να την κατεβασω..καμια αλλη εναλλακτικη?
03-09-2012, 17:12 #689
Με τις πολυολες δεν εχω ασχοληθει πολυ, απο ο,τι ξερω ειναι μη-απορροφημένοι υδατανθρακες που προκαλουν μετεωρισμο και διαρροια σε μεγαλες προσοτητες. Το κυριο ειναι να δεις αν εχει μαλιτολη, διοτι θα σε πεταξει απο κετωση λογω γλυκαιμικου δεικτη.
Με το γαλα αμυγδαλου, χανεις βαρος;
03-09-2012, 18:00 #690
πρωτη φορα πηρα γιατι κ στο βιβλιο το επιτρεπει.εχει 1.7 υδατ στα 100 γραμμαρια.θα φανει..πως θα ξερω οτι ειμαι σε κετωση?για γλυκαντικο στον καφε οταν πινω χρησιμοποιω υγρη στεβια.κανω καλα?ουφ εσεις ειστε πολυ ενημερωμενες κ εγω στην αρχη ειμαι αλλα δεν ξερω σχεδον τιποτα..
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση