Results 706 to 718 of 718
Thread: (Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα
-
15-02-2013, 16:59 #706
Μπορω να σας ρωτησω;;;
Οι 15 υδατανθρακες ποσα λαχανικα περιπου ειναι;;;
Δηλαδη ποσες ντοματες ή ποσες μελιτζανες.Πως μπορω να τα βρω ολα αυτα;Εσεις που την κανεται καιρο τι εχετε καταλαβει;
Το τυρι πρεπει να μεινει μεχρι τα 100 γρμ.Οκ.
Τα λαχανικα ομως;
- 15-02-2013, 17:21 #707
Originally posted by marimari
Μπορω να σας ρωτησω;;;
Οι 15 υδατανθρακες ποσα λαχανικα περιπου ειναι;;;
Δηλαδη ποσες ντοματες ή ποσες μελιτζανες.Πως μπορω να τα βρω ολα αυτα;Εσεις που την κανεται καιρο τι εχετε καταλαβει;
Το τυρι πρεπει να μεινει μεχρι τα 100 γρμ.Οκ.
Τα λαχανικα ομως;
Ένας γενικός μπούσουλας που ισχύει για μια αυστηρή δίαιτα όσον αφορά τους υδατάνθρακες είναι ο παρακάτω:
Εισαγωγή 14 ημερών στην Ατκινς
Μπορείτε να έχετε δύο με τρία φλιτζάνια ανά ημέρα από:
ρόκα
σέλινο
ραδίκια
βολβοί φαγώσιμοι
αγγούρι
αντίδια
εσκαρόλ
μάραθο
μαρούλι
μανιτάρια
μαϊντανός
πιπεριές
ραντίτσιο
ραπανάκια
μαρούλι
οξαλίδα
Αυτά τα λαχανικά σαλάτας είναι υψηλά σε phytonutrients και αποτελούν μια καλή πηγή ινών.
Μπορείτε να έχετε ένα φλιτζάνι την ημέρα από αυτά αν τα παραπάνω λαχανικά σαλάτας δεν υπερβαίνουν τα δύο φλιτζάνια. Τα παρακάτω λαχανικά είναι ελαφρώς υψηλότερα σε περιεκτικότητα σε υδατανθράκων από τα λαχανικά για σαλάτα:
αγκινάρες
σπαράγγια
μπαμπού
βλαστάρια φασολιών
μπρόκολο
μπρόκολο Rabe
λαχανάκια Βρυξελλών
λάχανο
κουνουπίδι
σελινόριζα
σέσκουλα
λαχανίδες
χόρτα πικραλίδα
μελιτζάνα
πράσα
μπάμιες
κρεμμύδια
κολοκύθια
ραβέντι
ξυνολάχανο
κρεμμυδάκια
σπανάκι
ντομάτα
γογγύλια
κολοκύθι
Αν ένα λαχανικό, όπως το σπανάκι ή ντομάτα, μαγειρευτεί ο όγκος μειώνεται σημαντικά, θα πρέπει να μετρηθεί πριν το μεγείρεμα
15-02-2013, 17:43 #708
So is a calorie just a calorie? Science writer Gary Taubes says no, it is not. In a study published last week in the Journal of the American Medical Association, Dr. David Ludwig of Boston's Children Hospital found that patients on a low-carb diet burned more calories a day and kept the weight off longer than those who are on a low-fat diet. In an op-ed called "What Really Makes Us Fat," in this past Sunday's New York Times, Gary Taubes argues that the study provides further evidence that following a low-fat, carbohydrate-rich diet may be a bad idea and contributing to America's obesity epidemic.
15-02-2013, 18:14 #709
Ξερεις τι με μπερδευει;;;Η κουπα.Αυτο το πραγμα το μισω και στην ζαχαροπλαστικη και μου παορνει ωρα να μετατρεψω τις κουπες σε γρμ.Πιο αξιοπιστο μετρημα ειναι με τα γρμ.
Που θα βρω αυτη την αλλαγη;Αρα 3 κουπες απο λαχανικα επιτρεπονται καθημερινα ή αλλιως 15 γρμ. υδατανθρακα την ημερα.Σκατα...μπερδευτηκα:cra zy:
15-02-2013, 18:29 #710
Ξερεις τι με μπερδευει;;;Η κουπα.Αυτο το πραγμα το μισω και στην ζαχαροπλαστικη και μου παορνει ωρα να μετατρεψω τις κουπες σε γρμ.Πιο αξιοπιστο μετρημα ειναι με τα γρμ.
Που θα βρω αυτη την αλλαγη;Αρα 3 κουπες απο λαχανικα επιτρεπονται καθημερινα ή αλλιως 15 γρμ. υδατανθρακα την ημερα.Σκατα...μπερδευτηκα:cra zy:
Οι κούπες για νες καφέ δεν κάνουν, πρέπει να πέρνουν γύρω στα 220-240 γρ .
Το άλλο που μπορείς να κάνεις είναι να επιλέγεις εκεί που λέει oz για τους ξένους το oz είναι 28 γρ.
Άσε που γράφει και ανά 100 γρ.
15-02-2013, 18:36 #711
Γραφει ανα γραμμαριααααα;;;;Που;;;Τελικ� � παραειμαι ζαβη...και τυφλη...
15-02-2013, 18:40 #712
Γραφει ανα γραμμαριααααα;;;;Που;;;Τελικ� � παραειμαι ζαβη...και τυφλη...
http://www.fatsecret.com/calories-nutrition/generic/eggplant-cooked?portionid=183937&portionamount=1.000
15-02-2013, 19:54 #713
Ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ω...
15-02-2013, 21:13 #714
πωπω ο εφιαλτης μου ειναι οι κουπες και τα φλυτζανια κτλ!
Κι αυτο γιατι μου εσπασε ενα φλιτζανι που ειχα τελευταιο, και ηταν το στανταρ φλυτζανι για το μαγειρεμα!
Εχω σουπερ ζυγαρια τρελης ακριβειας (3 δεκαδικα), το φλιτζανι μου τη δινει γιατι γεματο και οχι τελειως γεματο εχει τεραστια διαφορα. Επισης παιζει ρολο τί ζυγιζεις (πχ νερο, τροφιμο και τι τροφιμο κτλ). Αφηστε που αλλα τα mL άλλα τα grammaria γιατι αλλαζει η πυκνοτητα! ΕΛεος
15-02-2013, 21:31 #715
Ναι γιαυτο αξιοπιστες ειναι ΜΟΝΟ οι συνταγες με γρμ και τιποτε αλλο.
Ο Παρλιαρος δεν λεει ποτε σε κουπες που ειναι μετρ της ζαχαροπλαστικης...
12-08-2016, 12:25 #716
Καλό μεσημέρι σε όλους!
Είμαι νέα στο φόρουμ! Διαβάζοντας λίγο τα ποστ εδώ είδα ότι είστε πολύ ενημερωμένοι σχετικά με την Άτκινς. Λέω να ξεκινήσω σήμερα. Θα μπορούσε ίσως κάποιος να γράψει μια σύντομη λίστα με τις επιτρεπόμενες τροφές για την πρώτη φάση; Βλέπω παντού γαι τον περιορισμό τοων υδατανθράκων σε 20 γρ. αλλά δεν ξέρω τι γίνεται με το λίπος στις τροφές...
Ευχαριστώ πολύ!
12-08-2016, 15:43 #717
Καλησπέρα και καλώς ήρθες, από ό,τι βλέπω οι αναρτήσεις είναι παλιές, οπότε ίσως αργήσεις να λάβεις απάντηση.. Μπορεις είτε να διαβάσεις αυτά που γράφονται παλαιότερα ειτε να δεις κάποιο άλλο διατροφικό πλάνο!! Πόσα κιλά θέλεις να χασεις? Δεν μας έγραψες κάποια στοιχεια για σενα.
19-08-2016, 20:38 #718
Ευχαριστώ για την απάντηση! Θέλω να χάσω 18 κιλά! Είμαι 93 και πρεπει να φτασω στα 75 . Ξεκίνησα προχθές την πρώτη φάση και βρήκα στο site τη λίστα με τα επιτρεπόμενα. Νομίζω θα χρειαστεί να μείνω στην πρώτη φάση τουλαχιστον ενα μηνα. Πέρα από το μέτρημα των υδατανθράκων πιστεύετε πρέπει να μετράω και τις πρωτείνες που παίρνω κάθε μέρα;
Με τις λιπαρές τροφές που επιτρέπονται τι κάνετε εσείς; Τρώτε κατά βούληση;
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση