Results 1 to 4 of 4
Thread: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
-
07-08-2016, 21:09 #1
ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ
Καταρχην ...ο τιτλος ειναι ψεμα ...απλως για να σας τραβηξω το ενδιαφερον να διαβασετε το κειμενακι μου....να μοιραστω την επιτυχια μου και την χαρα μου θελω, και ξερω εδω δεν υπαρχουν αντιζηλιες ,αλλα αντρες και γυναικες που χρειαζονται βοηθεια και μεσα απο την καρδια μου να βοηθησω.
Ειμαι 38 ετων,ειχα φτασει 190 κιλα ΒΜΙ:58,ειχα ενα ατυχημα και πηγα νοσοκομειο για το γονατο,αλλα εκει με εκραξαν οι γιατροι,κινδηνευσα να χασω την δουλεια μου.Καταφερα να χασω 67 κιλα μεσα σε 9 μηνες ,αλλα λιγο το αγχος,λιγο οτι ειμαι καλοφαγας,λιγο η υπερφαγια μου ξαναπηρα 10 κιλα...βασικα το χρειαζομουνα αλλα θα ξεκινησω παλι,εχω βαλει στοχο να πω στα 110 κιλα και να παριμεινω εκει.
Βασανιζομουνα χρονια με υπερφαγια,βουλιμια,τυψεις,� �γχος,πιεση καθημερινοτητας και κριβομουνα πισω απο ενα πιατο,δυστηχως δεν ειχα την διατροφικη παιδεια,μαλιστα ολοι στην οικογενεια μου εχουμε θεμα με την παχυσαρκεια.Προβλημα στο στομαχι,αιμοροιδες,δεν κοιμομουν καλα...ολο το σετ.
Αρκετα με μενα ,τα πραγματα ειναι απλα ,υπαρχουν επιστημονες που μπορουν να μας βοηθησουν αρκει να πατε να αυτους.......θα χρειαστειτε ομως να μιλησετε με το τερας που εχουμε ολοι μεσα μας και να το αντιμετωπισετε.....
Οταν το διαβαζετε θα λετε μεσα μας...τι μας λες ρε μεγαλε...(τα πραγματα ειναι απλα και ολοι τα ξερετε,αλλα αυτα βοηθανε και οχι τα γιατροσοφια και οι λιποδιαλυτες οι κινεζικοι)
Ευχαριστω που διαβασατε το ανορθωγραφο και αποτομο κειμενο μου.
- 07-08-2016, 21:17 #2
Εφικτος ειναι ο στοχος σου, πες μας τι ακολουθησες αν θελεις! Πηγες σε ειδικο?
07-08-2016, 21:54 #3
Πηγα η μαλλον με πιεσαν να παω σε κλινικο διατροφολογο ,οποιος μου προτεινε το μανικι,ειμουνα αρνητικος,με εστειλε σε ψυχολογο να κανω μια κουβεντα που ηταν αρκετη ,καναμε εξετασεις και ξεκινησαμε....οταν μου εδινε την διατροφη μου φανηκε οτι μου εβαζε πολλα να τρωω ,ετρωγα αρκετα και χωρις πολλες στερησεις και δεν λοιμοκτωνουσα....μετα απο 4 μηνες εφτιαξε και το ποδι μου και αρχισα να γραφω χιλιομετρα με περπατωντας,μετα απο λιγο αρχισα λιγο τρεξιματακι.
Ο διαιτολογος μου προτεινε μαλιστα το μανικι και δεν πιστευε οτι μπορουσα ,αλλα το ειχα βαλει πεισμα και θα τα καταφερω.
08-08-2016, 11:08 #4
Το σημαντικό Παναγιώτη είναι να μην κουραστείς, γιατι κακά τα ψεματα, όταν έχουμε να χασουμε πολλά κιλά κουραζόμαστε σε σχέση με τα 10 που έχουν κάποιοι άλλοι να χασουν. Αλλά αφού επιβλήθηκες στον εαυτό σου μπορεις και πρεπει να συνεχισεις και σίγουρα θα τα καταφέρεις να φτάσεις στο βάρος που θέλεις. Τα πιο δύσκολα πέρασαν.
Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα?
30-07-2025, 04:06 in Με καφέ και συμπάθεια....