(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 48 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast
Results 526 to 540 of 718
    Senior Member
    Λοιπόν, εδώ έβαλα εδώ στο φόρουμ μια έρευνα του Ancel Keys για τα αποτελέσματα της ασιτίας στον οργανισμό και στην συμπεριφορά των ανθρώπων
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid230796

Αυτή είναι ποιοτική έρευνα, δηλαδή χρησιμοποίησαν συνεντεύξεις και παρακολουθήσεις για να καταγράψουν τα αποτελέσματα της ασιτίας
    Για τον Ancel Keys βρήκα μία ακόμα έρευνα, ποσοτική αυτή τη φορά, στην οποία έκανε λάθος στην στατιστική ανάλυση. Χάρις σε εκείνα τα λανθασμένα αποτελέσματα ζούμε σήμερα τον φόβο των λιπαρών... Big Fat Lies
    Παρεπιπτόντως, στον Ελλαδικό χώρο υπήρχαν ελαιοτριβεία από τα προιστορικά χρόνια (αν θυμάμαι καλά έχουν βρεθεί στα ερείπια της Τίρυνθας). Ξαφνικά τα τελευταία 20 χρόνια ήρθαν να μας πούνε ότι το λάδι μας παχαίνει!!!

αλαλουμάκι εσύ τα έχεις χάσει τα κιλά σου και είσαι στην συντήρηση????

Kate2, η δική μου εκδοχή της συνταγής
    - 4 αυγά
    - 3 κουταλιές νερό
    - 3 κουταλιές λάδι (ανακάλυψα ότι είναι το σημαντικό συστατικό για να μην μυρίζει αυγουλίλα... οπότε βάλε και 4η για να είσαι σίγουρη)
    - baking powder (βάζω ακριβώς 3,5 κουταλιές του γλυκού, αλλά διαφέρει από μάρκα σε μάρκα)
    - 1 κοφτή κουταλιά του γλυκού αλάτι
    - θυμάρι ή ρίγανη (του δίνει μια χωριάτικη μυρωδιά)

Αυτά είναι τα υγρά, τα χτυπάω με το γδάρτη να αναμειχθούν
    Μετά για τα στερεά βάζεις όσο λιναρόσπορο πάρει (εννοείται σπασμένος ή στο μπλέντερ, ή τον αγοράζεις έτσι, δεν τον χωνεύει το στομάχι μας γιατί έχει σκληρό κέλυφος)
    Θα γίνει σαν χυλός, μην περιμένεις να γίνει πηχτή ζύμη σαν του ψωμιού, λίγο πιο αραιός από μέλι

Κάτι που κάνω εγώ είναι να βάζω και dietary fibre (φυτικές ίνες καθαρές), στα 4 αυγά θα βάλω 5 κουταλάκια του γλυκού και μετά όσο λιναρόσπορο πάρει. Έχει μια μικρή διαφορά στη γεύση (μου αρέσει προσωπικά) και αυξάνεις τις φυτικές ίνες.
    Αλλα και με σκέτο λιναρόσπορο μια χαρά είσαι.

Το απλώνεις σε λαδόχαρτο και θα μείνει περίπου μισό δάχτυλο πάχος, όταν ψηθεί και φουσκώσει θα είναι γύρω στο 1 εκατοστό, το κόβεις σε φέτες και αυτό ήταν

Α και θέλει μόνο 20-22 λεπτά ψήσιμο σε προθερμασμένο φούρνο. Δεν μυρίζει πολύ ωραία όταν ψήνεται αλλά όταν το τρως έχει γεύση πολύσπορου οπότε μην σε τρομάζει

Member
    Καλησπέρα σας, διάβασα όλα τα ποστ , δεν έχω πολύ χρόνο να απαντήσω γιατι είμαι στη δουλειά. Μου αρέσει πολύ που είστε "διαβασμένοι" και δεν χρησιμοποιείται την Ατκινς/low carb απλά για γρήγορη απώλεια βάρους! Ας γράψω τα χτεσινά γιατι ξεχάστηκα το βράδυ.
    22/7

Πρωί: 4 μπουκίτσες χοιρινές, 1 καφέ σκέτο

Ενδιάμεσα: 1 νεκταρίνι

Μεσημέρι: 1 μπούτι κοτόπουλο με φασολάκια(λαδερό), 1 σκ φέτα

Βραδάκι: το υπόλοιπο κοτόπουλο με φασολάκια

Βράδυ: 1 ποτήρι γάλα

Θα ανανεώσω και το τικερακι σήμερα είναι ΠΟΛΥ μεγάλη μέρα. Είδα το 6 στη ζυγαριά μου (69.4). Μου φαίνεται απίστευτο, νομίζω 69 θα ήμουν Β γυμνασίου και αν! Ελπίζω να το διατηρήσω γιατι η έχω και σκαμπανεβάσματα και να πάω και λίγο πιο κάτω!

Member
    γεια σασ παιδια!σημερα πηγα στο σουπερ κ αγορασα τις φρυγανιες ατκινσ κ 2 απο τισ σοκολατες.δεν εχω αρχισει ακομα κανονικα αλλα θα σας πω τι εφαγα κ εγω μεχρι τωρα! :starhit: λοιπον το πρωι ενα κουλουρι με ενα ποτηρι σοκολατουχο γαλα(αχ αυτο ειναι το μονο που θα μου λειψει γιατι γενικα δεν πινω γαλα ουτε μου αρεσει το γιαουρτι) μεσημερι 2 αυγα με κασερι κ ενα λουκανικο φρανκφουρτησ,σαλατα ντοματα κ μια φετα ψωμι.αυτα μεχρι στιγμησ.φανταζομαι για να ημουν μεσα στα ορια τησ ατκινς θα επρεπε να μην ειχα φαει το κουλουρι,την φετα ψωμι κ το γαλα σωστα? για το κασερι δεν εχω διαβασει πουθενα αν επιτρεπεται..

Member
    Originally posted by otiosa

NubCake συγχαρητήρια! Θα σε έχουμε για παράδειγμα προς μίμηση! Να σε ρωτήσω κάτι, στο πόσο έχεις μειώσει τα γαλακτοκομικά? Εγώ τα έχω περιορίσει αλλά αισθάνομαι ότι τρώω λίγο παραπάνω. Ίσως και να τρώω όσο πρέπει γιατί συνεχίζω να χάνω αλλά κάπου διάβασα ότι τα γαλακτοκομικά "φρενάρουν" την κέτωση...
    Επίσης συγχαρητήρια!! Τα γαλακτοκομικά και βασικά τα τυροκομικά έχω ελαττώσει. Βασικα όταν έτρωγα πολλά τυριά αν και με ελάχιστους υδατάνθρακες αργούσα να μπω σε κέτωση και επίσης νομίζω πως χάνω περισσότερο χωρίς αυτά. Βέβαια έχουν και τισ θερμίδες τους έτσι? Πίνω κανά γαλατάκι που κανονικά θα ήθελα να πείνω κάθε μέρα και τυρί περίπου κάθε δεύτερη μέρα.

Senior Member
    Συγχαρητήρια Nubcake!!!!
    Βασικά μπράβο σου που δεν τα παράτησες, 4 χρόνια!

Εγώ βρίσκομαι σε απόσταση αναπνοής από το 8_, μετά από 10 χρόνια :yes:

Nubcake σε τι ποσότητες καταναλώνεις γαλακτοκομικά? Δηλαδή πόσο τυρί την ημέρα?
    Γαλα δεν πίνω
    -----
    ΕΔΙΤ απαντησες πιο πάνω, ευχαριστώ

Senior Member
    Μπράβο κορίτσια !!!!!!!!!! Τι να πω είστε Θεές !!!!!!!! Αλλάξτε και τικεράκι για να ζηλεύουμε περισσότερο και να πεισμώσουμε?

Oti όχι δεν είμαι στη συντήρηση έχω πάει από 98 στα 92 τρεις φορές σε 3 μήνες και τα ξαναπαίρνω. Για να μην πω από τα 98 στα 79 και τα ξαναπήρα ?. Είμαι κακό παράδειγμα προς αποφυγήν, παρόλα αυτά δεν τα παρατάω και έχω μάθει πια τόσα πολλά όπως και εσείς εδώ μέσα που πλέον δυστυχώς όταν ακούω στην τηλεόραση διαιτολόγους (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων) λέω Χριστέ μου κάποιος να τους πάρει το δίπλωμα !!!!!!! και αυτό γιατί δεν ενημερώνονται στις εξελίξεις και έχουν μείνει σε αυτά που έμαθαν στο πτυχίο τους? δυστυχώς διαβάζοντας ξένα σαιτ, βλέπεις πόσο πίσω είμαστε ακόμα σαν χώρα ακόμα και στο θέμα της διατροφής..... βέβαια και στην Αμερική που πλέον έχουν τεράστια γνώμη είναι οι πιο παχύσαρκοι. Νομίζω ότι εμάς μας σώσει η κουλτούρα μας, ότι καθόμαστε όλοι στο τραπέζι και τρώμε σπιτικό φαγητό με σαλάτα και όχι delivery όπως οι Αμερικάνοι.... Ζήτω η Μεσογειακή Διατροφή και κουλτούρα !!!!!!!

Senior Member
    αλαλουμάκι μην νιώθεις άσχημα, θέλει πολύ προετοιμασία σαν διατροφή
    Δεν τρώμε επεξεργασμένα τρόφιμα και πρέπει να βρούμε το χρόνο να τα επεξεργαστούμε εμείς

Έτυχε να έχω πολύ χρόνο όταν την ξεκίνησα οπότε βρήκα πως να μαγειρεύω και να ζω με αυτήν
    Προς το τέλος αυτής της εβδομάδας θα λήξει αυτή η περίοδος χάριτος και πραγματικά δεν ξέρω τι θα προλαβαίνω να μου μαγειρεύω για τους επόμενους 6 μήνες. Με βλέπω να μην προλαβαίνω να φτιάχνω λιναρόψωμο. Θα δούμε πως θα πάει.

αλαλουμάκι, εσύ γιατί την σταματάς συχνά? ένιωσες ότι δεν ήσουν έτοιμη? την βαρέθηκες? δεν είχες χρόνο? νιώθεις ότι δεν μπορείς να ταυτιστείς με τέτοιο τρόπο ζωής?
    από περιέργεια ρωτάω γιατί μπορεί να το βρω μπροστά μου, να προετοιμάζομαι...

τσιτάκι το ψωμί και το κουλούρι είναι λευκό αλεύρι και δεν "επιτρέπεται" αλλά αυτό είναι σχετικό στο πόσους υδατάνθρακες θέλεις να τρως. Εάν π.χ. θέλεις να την βγάζεις με περίπου 100 ή 150 γραμμάρια, μια χαρά μπορείς να τρως ψωμί, και σε αυτήν την περίπτωση θα είσαι σε χαλαρή έκδοση της low-carb αλλά πιθανόν να μην μπαίνεις σε κέτωση και να μην χάνεις τόσο γρήγορα βάρος. Θα μοιάζει με δίαιτα ζώνης, "τρώω λίγο απ'όλα" και προσέχω-ελέγχω τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες.
    Γαλακτοκομικά ναι, αλλά με μέτρο.
    Σοκολάτα σε σκόνη υπάρχει στην σειρά της άτκινς (αυτό δεν σημαίνει ότι είναι "ακίνδυνη" επειδή πουλιέται από την Ατκινς, πρόσεξε γιατί χρησιμοποιούνε γλυκαντικές που βασίζονται στην αλκοόλη (όχι ασπαρτάμη ή στέβια αλλά maltitol που είναι σαν τη ζάχαρη και μετά κάνουν φοβερή πείνα ) αλλά θα μπορούσες να ψάξεις εάν βγάζει η sweet & balance για διαβητικούς που σίγουρα θα έχει χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη.
    http://lowcarbdiets.about.com/od/coo.../chocolate.htm
    πάντως αυτή εδώ http://www.cadbury.ie/ourproducts/to...es/drinks.aspx (το τρίτο, το κόκκινο που λέει bournville, δεν ξέρω εάν το πουλάνε ελλάδα) που χρησιμοποιώ εγώ δεν έχει ζάχαρη, έχει υδατάνθρακες (όλες οι σοκολάτες). Είναι αρκετά πικρή και θέλει μπόλικη στέβια και δεν διαλύεται σε υγρό εάν δεν έχει υψηλή θερμοκρασία. Έχε και ένα σουρωτηράκι θα σου χρειαστεί.
    Φυσικά όχι σοκολάτα για το induction της ατκινς, αλλά εάν κάνεις την δική σου εκδοχή της low-carb γιατί να μην δοκιμάσεις?

Το πόσοι υδατάνθρακες είναι το όριο για να μπει κάποιος σε κέτωση δυστυχώς διαφέρει από άτομο σε άτομο. Ξέρουμε ότι το κατώτερο που "δουλεύει" για όλους είναι το 20, και γι'αυτό συστήνεται για το induction, αλλά το ανώτερο είναι σχετικό... Κάποιοι μπορεί να μπαίνουν με 100 γρ υδατανθράκων (!!!! 100 μπορεί να είναι 4 μεγάλες σαλάτες + 4 μήλα, είναι πολύ φαί!) και άλλοι να μην μπορούν να τρώνε περισσότερα από 30 γραμμάρια γιατί βγαίνουν από κέτωση και σταματάνε να χάνουν. Θα το δεις εσύ με τον οργανισμό σου σιγά σιγά. ʼλλωστε εκεί είναι το κλειδί να μάθουμε πως λειτουργεί το δικό μας σώμα με τις προσωπικές δικές μας μικροδιαφορές που θα πρέπει να τις αντιμετωπίσουμε είτε με την μία δίαιτα είτε με την άλλη.

Senior Member
    αλαλουμάκι σε αυτά τα βιντεάκια από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια λένε ότι τα βιβλία που διδάσκονται στην σχολή οι διατροφολόγοι στηρίζονται σε γνώσεις που "αποκτήθηκαν" τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες, βλέπε την έρευνα του Keys για το λίπος

φαντάσου ότι όχι μόνο έχουμε χάσει τα αυγα και τα πασχάλια για το τι μας παχαίνει (... προφανώς το ελαιόλαδο... η πρώτη και τελευταία φορά που πήγα σε διαιτολόγο!) αλλά και ολόκληρες γενιές επαγγελματιών σε αυτόν τον τομέα που και εκείνοι τα έχουν χαμένα για το τι "δουλεύει" και τι όχι

Member
    οσο περνανε οι μερεσ το ψαχνω ολο κ περισσοτερο κ ομολογω το να εχεισ κ καποιον που ειναι στην ιδια φαση με σενα δινει κουραγιο!στο σπιτι μου δεν μπορω να πω οτι προσεχουν κ πολυ την διατροφη!κλασικη ελληνιδα μανα με πολλεσ ποσοτητες λαδιου κ το τηγανι παει κ ερχεται λογω καλοκαιριου με τα ζαρζαβατικα που ερχονται μπονουσ απο κηπους φιλων κ ακομη κ απο τον δικο μασ!ευτυχως μπαινει κ ψησταρια πολυ συχνα οποτε μπορω να το εκμεταλλευτω αυτο!:smirk: οτιοσα σε ποιο μεροσ τησ αγγλιασ εισαι??ημουν κ εγω καποτε εκει!
    αυριο παντως σκεφτομαι να ξεκινησω κανονικα.για να δουμε!παντως κοιμηθηκα μετα το φαγητο κ αν κ εχω τρομερο πονοκεφαλο δεν εχω ορεξη για γλυκο κατι που παντα ηθελα με το που ξυπνουσα.λετε να φταιει το οτι εφαγα πολυ πρωτεινη?αληθεια πως θα καταλαβω που κανω κετωση κ που οχι?καλο ειναι νομιζω για αρχη να αποχωριστω τα σοκολατουχα ροφηματα..το κασερι κ η σισαρσ δεν μου ειπατε επιτρεπονται?θελω να πω αν τυχει εξω να παραγγειλω σισαρσ ειδα οτι το καλαμποκι κ τα κρουτονσ δεν κανουν αλλα ολα τα υπολοιπα ντρεσινγκ κτλ επιτρεπονται?το ρωραω γιατι συνηθως ξεφευγουν οι μεριδεσ!

Senior Member
    Originally posted by otiosa
    αλαλουμάκι σε αυτά τα βιντεάκια από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια λένε ότι τα βιβλία που διδάσκονται στην σχολή οι διατροφολόγοι στηρίζονται σε γνώσεις που "αποκτήθηκαν" τις τελευταίες 3-4 δεκαετίες, βλέπε την έρευνα του Keys για το λίπος
    Aααα, τώρα μάλιστα, γιατί έχω πάει σε διαιτολόγο και μου έχει πει δεν με πειράζει αν τρως άσπρο ψωμί αρκεί να περιορίσεις το λάδι !!! Και να σου ψωμί άσπρο το πρωι-μεσημέρι-βράδυ και μια πατάτα, και μια μερίδα μακαρόνια το μεσημέρι αντί για πρωτεινη, και το βράδυ ήθελα να φάω και αυτή !!!!!!!

Τώρα Oti αν μάθω και εγώ γιατί τα σ.....ω θα σου πω και σένα, το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι μετά την 1η εβδομάδα νοιώθω αδυναμία ενώ τρώω πολύ σωστά και καλές μερίδες... εξετάσεις αίματος είναι εντάξει το μόνο που έχω είναι πολύ χαμηλή πίεση 9 η μεγάλη το πολύ... τώρα έχω ξεκινήσει να παίρνω διάφορες βιταμίνες, μήπως και νοιώσω καλύτερα....

Member
    παιδια γεια σασ! αν κ σημερα δεν εκανα ολοκληρη την διατροφη απο το μεσημερι κ μετα ηπια ενα ελληνικο καφε με τρια δισκια s&b k το ωραδυ επειδη ημουν εξω μεχρι αργα πηρα σισαρσ χωρις καλαμποκι κ κρουτον.ειχε μαγιονεζα ,μπεικον,κοτοπουλο κ παρμεζανα.αυτο που παρατηρησα απο το μεσημερι που εφαγα την ομελετα κ ξαναεφαγα μετα απο 8 ωρες ειναι οτι ναι μεν ειχα πεινασει αλλα δεν ειχα λυσσαξει ουτε μουδιασει στο στομαχι απο την πεινα!μακαρι να ειναι ετσι κ τις υπολοιπες μερες!αυτο που σκεφτομαι βεβαια ειναι οτι την κυριακη φευγω διακοπες κ δεν ξερω αν πρεπει να την αρχισω τωρα η μετα..απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν κανω κακο στον εαυτο μου αποφευγοντασ την ζαχαρη κ τα πολλα ψωμια..απο την στιγμη που δεν ενιωσα κ πεινα ειναι πολυ ενθαρρυντικο για την συνεχεια γιατι δεν λιγουρευομαι ετσι!!πειτε μου κ εσεις ειναι ετσι επειδη ειναι η πρωτη μερα η γινεται κουραστικη μετα???σημειωση οτι τα περισσοτερα τροφιμα που απαγορευει στισ 2 πρωτεσ βδομαδες δεν τα τρωω ουτως η αλλωσ(φρουτα,γαλα,γιαουρτι, ψωμι ετσι κ ετσι) .αντε να μου λειψουν τα λαχανικα (λαδερα κτλ) αλλα οκ!εσεις τι με συμβουλευετε??

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Καλημέρα,τα γλυκά sweet and balance έχουν σαν βασική γλυκαντικη ουσία την μαλιτολη κ λίγη σουκραλοζη,το αναφέρω γιατί αν θυμάμαι καλά το ανέφερε παραπάνω η οτιοσα σαν καλή λύση σε αντιπαράθεσή με την σκόνη σοκολάτα του ατκινς που επίσης περιέχει μαλιτολη κ δημιουργεί επιθυμία για περισσότερο φαγητό! ʼρα είναι το ίδιο κ το αυτό με μεγάλη διαφορά τιμής καθώς μια μπάρα ατκινς την βρήκα στς 3 ευρώ κ τα sb είναι πολύ πιο οικονομικά! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Aααα, τώρα μάλιστα, γιατί έχω πάει σε διαιτολόγο και μου έχει πει δεν με πειράζει αν τρως άσπρο ψωμί αρκεί να περιορίσεις το λάδι !!! Και να σου ψωμί άσπρο το πρωι-μεσημέρι-βράδυ και μια πατάτα, και μια μερίδα μακαρόνια το μεσημέρι αντί για πρωτεινη, και το βράδυ ήθελα να φάω και αυτή !!!!!!!
    E αφου στο μυαλο το Ελληνα φαγητο=ψωμι.Πχ εχω πεισει τον φιλο μου τον τελευταιο καιρο να μη τρωει ψωμι οχι για να χασει, γιατι δεν εχει αναγκη, αλλα για λογους υγειας,αντε μονο σε κανα τοστ να τρωει,αλλα οι φρατζολαρες τελος .Και γυρναγε μεσημερι με ενα φιλο του και του λεει να σταματησουμε να παρουμε ψωμι και του λεει ο δικος μου το χω κοψει και τον κοιταγε ετσι :shocked2: ,λες και του ειπε παιρνω ναρκωτικα,και να του λεει ΤΙ???Δε τρως ψωμι??Πως γινεται???:smilegrin:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Καλημέρα,τα γλυκά sweet and balance έχουν σαν βασική γλυκαντικη ουσία την μαλιτολη κ λίγη σουκραλοζη,το αναφέρω γιατί αν θυμάμαι καλά το ανέφερε παραπάνω η οτιοσα σαν καλή λύση σε αντιπαράθεσή με την σκόνη σοκολάτα του ατκινς που επίσης περιέχει μαλιτολη κ δημιουργεί επιθυμία για περισσότερο φαγητό! ʼρα είναι το ίδιο κ το αυτό με μεγάλη διαφορά τιμής καθώς μια μπάρα ατκινς την βρήκα στς 3 ευρώ κ τα sb είναι πολύ πιο οικονομικά! Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σας!
    Δεν εχουν καμια μα καμια σχεση τα προιοντα ατκινς με τα sweet and balance οσο αφορα την τιμη.Εγω αρκετα τους πλουτισα πλεον δεν αγοραζω τιποτα.Με 3 ευρω που εχει μια μπαρα μπορω να παρω να φτιαξω τοσα ωραια γλυκακια με τα προιοντα s&b

Senior Member
    Originally posted by tsitaki
    .αυτο που παρατηρησα απο το μεσημερι που εφαγα την ομελετα κ ξαναεφαγα μετα απο 8 ωρες ειναι οτι ναι μεν ειχα πεινασει αλλα δεν ειχα λυσσαξει ουτε μουδιασει στο στομαχι απο την πεινα!μακαρι να ειναι ετσι κ τις υπολοιπες μερες!αυτο που σκεφτομαι βεβαια ειναι οτι την κυριακη φευγω διακοπες κ δεν ξερω αν πρεπει να την αρχισω τωρα η μετα..απο την αλλη σκεφτομαι οτι δεν κανω κακο στον εαυτο μου αποφευγοντασ την ζαχαρη κ τα πολλα ψωμια..απο την στιγμη που δεν ενιωσα κ πεινα ειναι πολυ ενθαρρυντικο για την συνεχεια γιατι δεν λιγουρευομαι ετσι!!πειτε μου κ εσεις ειναι ετσι επειδη ειναι η πρωτη μερα η γινεται κουραστικη μετα???σημειωση οτι τα περισσοτερα τροφιμα που απαγορευει στισ 2 πρωτεσ βδομαδες δεν τα τρωω ουτως η αλλωσ(φρουτα,γαλα,γιαουρτι, ψωμι ετσι κ ετσι) .αντε να μου λειψουν τα λαχανικα (λαδερα κτλ) αλλα οκ!εσεις τι με συμβουλευετε??
    Κοβοντας τους υδατ. κοβεται και η ορεξη και οι λιγουρες,ειναι γνωστο αυτο!Σχετικα με τις διακοπες εσυ ξερεις καλυτερα,εγω την δευτερη βδομαδα που ειχα ξεκινησει ειχα φυγει για 3ημερο και ομως δε την χαλασα.Ηταν λιγο δυσκολο βεβαια γιατι τοτε δεν ηξερα διαφορες επιλογες που ειχα και ετρωγα μονο μεσημερι-βραδυ πρωτεινη και σαλατα.Αν δε μπορεις να την κρατησεις εντελως τουλαζιστον μη ξεφυγεις πολυ.

Page 36 of 48 FirstFirst ... 26343536373846 ... LastLast