(Ατκινς/lowcarb) Τι εφαγα σημερα - Page 39
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 39 of 48 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast
Results 571 to 585 of 718
    Member
    nubcake σε ευχαριστω πολυ πολυ που μπηκες στον κοπο κ μου εγραψες ολα αυτα! νομιζω οτι εισαι περιεκτικοτατη! μια ερωτηση μονο:φετα επιτρεπεται στισ 2 πρωτεσ βδομαδεσ?επισησ απο γλυκα s&b?

Member
    25/7/12
    11.30: 1 ελληνικό με ζαχαρίνη
    12.45: 1 βραστό αβγό
    15.00: 1 λουκάνικο φρανκφούρτης, ¼ πιπεριά ωμή, καφέ σκέτο
    18.30: 1 μπουτάκι κοτόπουλο ψητό, ½ μπολάκι χωριάτικη
    20.00: 1 μπουτάκι κοτόπουλο. 1 μικρό σακουλάκι φυστίκια

Senior Member
    Originally posted by alalumaki
    Sourkouma ποιά cream cheese έβαλες?
    Εβαλα Φιλαδελφεια , την επομενη φορα θελω να το κανω με ρικοτα να δω πως θα ειναι.

Member
    Τι κάνετε? Εγώ σήμερα έχω ρεπουδάκι και δεν έχω κάτσει. Γενικό στο σπίτι το πρωί, μετά μπανάκι και απο τις 6 μέχρι τις 9 στους δρόμους να χαρώ τις εκπτώσεις ( οι οποίες με άφησαν απογοητευμένη, πολύ φλουό ρε κορίτσια ενταξει οι τιμές χαμηλές αλλά χαθηκαν τα κλασσικα κομμάτια? Όλο αηδίες έχουν εδώ κάτω )

26/7/12

12.00: 2 αβγά βραστά
    16.00: 3 κ.σ παγωτό sweet and balance, 1 καφέ σκέτο

18.30: 1 τσαι ροδι-βυσσινο με στέβια (έχει βγάλει η ΕΨΑ πολύ καλό 2 υδατανθρακες το μπουκαλι)

21.30: 3 καλαμάκια κοτόπουλο, 1σαλάτα καίσαρα(Ο Θεός να την κάνει μόνο κοτόπουλο μαρούλι και ελάχιστο τυρί είχε, τσάμπα τα 5 ευρώ :thumbdown: )

Senior Member
    Οταν λες εδω κατω που κατω εισαι Nubcake?Αυτο το ροδι-βυσσινο που το βρηκες καλε?Μας εβαλες νεο προιον προς εξερευνηση τωρα μετα το παγωτο....:bigsmile:
    Τι εφαγα εγω:
    Πρωι κρεμα βανιλια+φρεντο
    Μεσημερι μπριζολα+σαλατα ροκα παρμεζανα
    Απογευμα αλλος ενας φρεντο
    Βραδυ ενα αυγο ματι και λιγη σαλατα( ιδια με μεσημερι)
    Οπως καταλαβαινετε εχω τακισει τη ροκα,βοσκαω αβερτα....
    Τι σου ειναι η lowcarb ομως,τις τελευταιες μερες εχω μπει σε πιο αυστηρο προγραμμα και η ζυγαρια τσουυυυπ την κατιουσα.Α και σε μενα δουλευει πολυ καλα να φαω το τελευταιο γευμα μεχρι τις 8,βεβαια δυστυχως δε μπορω να το τηρησω παντα.:yes:

edit:Βρηκα αυτο http://www.e-marketdeals.gr/?p=2229 ,αλλα δε τα χω δει πουθενα.

Member
    Originally posted by asteropi
    Οταν λες εδω κατω που κατω εισαι Nubcake?Αυτο το ροδι-βυσσινο που το βρηκες καλε?Μας εβαλες νεο προιον προς εξερευνηση τωρα μετα το παγωτο....:bigsmile:
    Τι εφαγα εγω:
    Τι σου ειναι η lowcarb ομως,τις τελευταιες μερες εχω μπει σε πιο αυστηρο προγραμμα και η ζυγαρια τσουυυυπ την κατιουσα.Α και σε μενα δουλευει πολυ καλα να φαω το τελευταιο γευμα μεχρι τις 8,βεβαια δυστυχως δε μπορω να το τηρησω παντα.:yes:

Κοριτσάρα το βρήκα.. στο περίπτερο :spin: Εχει βγάλει η ΕΨΑ που αν δεν κάνω λάθος ειναι και ελληνική εταιρία παγωμένο τσαί λεμόνι,ρόδι-βύσσινο και κάτι αλλο δε θυμαμαι με στέβια! Στην Καλαμάτα είμαι.

Αυτό με το βραδινό ισχύει γενικά αν κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι χάνω καλύτερα αν φάω κατι το βράδυ όμως μιλάμε για πολύ λίγο (πχ ένα αβγό)

Senior Member
    Originally posted by NubCake
    Originally posted by asteropi
    Τι εφαγα εγω:

Κοριτσάρα το βρήκα.. στο περίπτερο :spin: Εχει βγάλει η ΕΨΑ που αν δεν κάνω λάθος ειναι και ελληνική εταιρία παγωμένο τσαί λεμόνι,ρόδι-βύσσινο και κάτι αλλο δε θυμαμαι με στέβια! Στην Καλαμάτα είμαι.

Αυτό με το βραδινό ισχύει γενικά αν κι εγώ έχω παρατηρήσει ότι χάνω καλύτερα αν φάω κατι το βράδυ όμως μιλάμε για πολύ λίγο (πχ ένα αβγό)
    Αν πατησες το λινκ εκει δειχνει τα νεα προιοντα,αλλα δε τα χω δει πουθενα...απο αυριο θα βγω στη γυρα....:smilegrin:

Member
    Ναι ναι ναι! (χαίρομαι που δεν ειμαι η μονη που δε μπορει να κοιμηθει)

Senior Member
    xmmmm και εγω δεν μπορω να κοιμηθω και βαριεμαι να κατσω να κατασρτωσω μια low carb διαιτα στα μετρα μου!!!

Member
    Ελα ελα μη βαριεσαιιιι!!!

Senior Member
    εσυ τι low carb ακολουθεις? μετρας τους υδατανθρακες σε γραμμαρια ημερισιως???

Member
    Ειναι γραμμενα αναλυτικα 2-3 σελιδες πριν κοριτσακι

Senior Member
    βρε... ύπνο δεν έχετε και έχετε πιάσει το μπούρου-μπούρου νυχτιάτικα !!!!!!!!!!

Λοιπόν το παγωτό το έφτιαξα τη σοκολάτα και είναι αρκετά καλό, με σιρόπι σοκολάτα γίνεται τέλειο ...

την ΕΨΑ τσάι την είδα χθες βράδυ σε διαφήμιση στην TV και σκέφτηκα άντε πάλι θα αρχίσω να ψάχνω !!!!!!!

Καλαμάτα............. Αχ, Πανέμορφη Καρδαμύλη, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά μου αρέσει πολύ η Καλαμάτα !!!

Nub νομίζω ότι τρως πολύ λίγο... ή εγώ τρώω πολύ :bouncy:..........

Senior Member
    Σε Γαλαξια που πηγα πριν δε τις ειχε.....απογευμα θα παω σε ΑΒ να δω.

Member
    Originally posted by alalumaki
    βρε... ύπνο δεν έχετε και έχετε πιάσει το μπούρου-μπούρου νυχτιάτικα !!!!!!!!!!

Λοιπόν το παγωτό το έφτιαξα τη σοκολάτα και είναι αρκετά καλό, με σιρόπι σοκολάτα γίνεται τέλειο ...

την ΕΨΑ τσάι την είδα χθες βράδυ σε διαφήμιση στην TV και σκέφτηκα άντε πάλι θα αρχίσω να ψάχνω !!!!!!!

Καλαμάτα............. Αχ, Πανέμορφη Καρδαμύλη, έχω πολλά χρόνια να πάω, αλλά μου αρέσει πολύ η Καλαμάτα !!!

Nub νομίζω ότι τρως πολύ λίγο... ή εγώ τρώω πολύ :bouncy:..........
    Ομορφα ειναι ναι! Ναι αυτές τις μέρες τρώω λιγότερο από το κανονικό μου αλλά όχι για δίαιτα, αλλά περισσότερο από άγχος με τη δουλειά και λόγω ζέστης.

Οπα δεσποινίς! ¨Εριξα μια ματιά στη διατροφή σου! Ε όχι και τρως πολύ, λίγο θα έλεγα οτι τρως! Δεν πειράζει απλά προσπαθησε να μη κρατάς χαμηλά τις θερμίδες σου για πολύ καιρό. Για λίγο δε πειράζει αλλά αν το τραβήξεις θα κολλήσεις γιατι θα αμυνθεί ο οργανισμός. Τα λέω και για μένα που 2 βδομάδες τώρα τρώω 1000-1200, πρέπει να ανεβάσω λίγο αλλά που όρεξη

Page 39 of 48 FirstFirst ... 293738394041 ... LastLast