καινουρια στην παρεα με πολλα περιτα κιλα!!!
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

καινουρια στην παρεα με πολλα περιτα κιλα!!!

καλησπερα σας ευχομαι αυτη την φορα να καταφερω να πετυχω τον στοχο μου μετα απο 2 εγκυμοσυνες εχω φτασει να ζυγηζω 95 κιλα στοχος μου τα 65!
    εχω ξεκινησει απειρες φορες διαιτα αλλα αποτελεσμα 0
    βρηκα αυτο το φορουμ κι ελπιζω με εσας συμπαραστατες να καταφερω να φτασω στον στοχο μου!

Καλή αρχή ΄

τον ίδιο στόχο έχουμε μόνο που εγώ έχω κάποια παραπάνω κιλά από σένα να διώξω :-)

Junior Member
    σ'ευχαριστω πολυ sofaki μου καλη επιτυχια και σ'εσενα!!!

Junior Member
    καλή επιτυχία!!!υπομονή και θέληση είναι τα μυστικά!

Junior Member
    το ξερω ολα ειναι στο μυαλο!!!
    εσεις κανετε διατροφη;πατε σε διαιτολογο;

Εγώ ξεκίνησα στις 15 του μήνα με επίσκεψη στη διαιτολόγο και κάνω και γυμναστήριο το minimum 3 φορές την εβδομάδα.

Senior Member
    Καλησπέρα tithos, έχεις κάποιο πλάνο πως θα χάσεις τα κιλά; Αν όχι, προτείνω να ξεκινήσεις από κει, πιστεύω πως πρέπει να έχεις στο μυαλό σου τη πορεία σου μέχρι και το τέλος και μετά να αρχίσεις. Αυτό δε σημαίνει οτι θα πάνε όλα όπως τα έχεις προγραμματίσει αλλά θα έχεις ένα μπούσουλα.

Junior Member
    καλημερα σας!!!!!
    filiparas σ'ευχαριστω για τις συμβουλες απο εχθες εχω ξεκινησει διατροφη απο διαιτολογο και προσπαθω να την ακολουθω πιστα εχθες σαν πρωτη μερα πηγε τελεια ουτε μια ατασταλια ευχομαι να συνεχισω ετσι αχ ειμαι ηδη πολυ χαρουμενη σας ευχαριστω για την συμπαρασταση!!!

Member
    ας προσθεσω και γω τον μικρο μου οβολο λεγοντας καλως ηρθες και ακομα και ατασταλιες να κανεις, γιατι ολοι ανθρωποι ειμαστε, να μην το εγκαταλειψεις, δες το σαν αλλαγη του τροπου ζωης σου και τον διατροφικων σου συνηθειων και οχι ως διαιτα για Χ μερες και Χ κιλα. Καθε επιτιχια σου ευχομαι

Senior Member
    Originally posted by Engraved
    ας προσθεσω και γω τον μικρο μου οβολο λεγοντας καλως ηρθες και ακομα και ατασταλιες να κανεις, γιατι ολοι ανθρωποι ειμαστε, να μην το εγκαταλειψεις, δες το σαν αλλαγη του τροπου ζωης σου και τον διατροφικων σου συνηθειων και οχι ως διαιτα για Χ μερες και Χ κιλα. Καθε επιτιχια σου ευχομαι

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Καλή επιτυχία εύχομαι και καλωσόρισες!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ !

εχουμε ακριβως τα ιδια κιλα και προσπαθω να κανω κι εγω μια νεα αρχη...

Καλη μας επιτυχια ...

Senior Member
    Καλή αρχή !!
    95 ήμουν πριν 1 μήνα περίπου και τωρα εφτασα 100 για να παρω μπρος και να πω
    ως εδω ήταν !
    οπότε μην σκάσεις υπάρχουν και "περισσότερα" ξεκίνα και όλα καλά θα πάνε

Junior Member
    καλησπερα και απο εμενα καινουργιο μελος και εγω με πολλα πολλα κιλα...θελω και εγω να να τα χασω,να γινω οπως ημουν πριν απο λιγα χρονια...οσες φορες και να εχω κανει προσπαθειες στεφθηκαν με αποτυχια...τωρα μετα την γεννα και αφου εχει περασει καιρος απο τοτε ξεκινησα καινουργια διαιτα με καινουργιο διαιτολογο..καταφερα και εχασα τα πρωτα 10 κιλα αλλα πρεπει να χασω πολλα μα πολλα ακομα...ημουν 135 τωρα ειμαι 125...αλλα βρε κοριτσια πως νικαμε τους δαιμονες μας....πως ξεπερναμε την βουλιμια?χαιρομαι που βρηκα αυτο το φορουμ που υπαρχουν κοπελες σαν και εμενα....σας διαβαζω και παιρνω...θαρρος...

Junior Member
    Σας ευχαριστω πολυ για το θερμο σας καλωσορισμα πραγματικα μου δινετε δυναμη!
    ακομη μια μερα εφτασε στο τελος της επιτυχια γιουπι!!!
    ολοι μαζι λοιπον για μια καινουρια αρχη!!!
    χαχαχα σαν σλογκαν κοματικο ακουγεται!
    παντως αυτην την φορα ειμαι πιο αποφασιστικη δεν παει αλλο φτανει πια να νιωθω ασχημα για το σωμα μου,φτανει να ντρεπομαι να βγω εξω καθε μου εξοδος να ειναι μαρτυριο με το τι θα φορεσω ουφ τα ειπα και ξεθυμανα χαχαχα!!!

Senior Member
    καλη αρχη λοιπον!!! Και εμενα οι εγκυμουνες εκτος απο τις λατρειες μου , μου αφησαν και πολλα κιλα. Καλη επιτυιχα σε ολους.

Page 1 of 2 12 LastLast