Results 31 to 45 of 78
Thread: Προβλημα τουαλετας
-
23-02-2011, 12:31 #31
φυλλα αλεξανδρειας εχετε δοκιμασει ? ειναι κανονικα αποξηραμενα φυλλα (εγω τα αγοραζω απο φαρμακειο αλλα σιγουρα θα το βρειτε και σε μαγαζια με βοτανα), τα βραζετε τα αφηνετε να μουλιασουν καμια ωρα και πινετε το νερο. σαν τσαγακι κανονικα. εχουν ελαφρως καθαρτικη δραση. σε εμενα δρουν μετα απο 12- 14 ωρες.
- 23-02-2011, 19:21 #32
Originally posted by natallia
φυλλα αλεξανδρειας εχετε δοκιμασει ? ειναι κανονικα αποξηραμενα φυλλα (εγω τα αγοραζω απο φαρμακειο αλλα σιγουρα θα το βρειτε και σε μαγαζια με βοτανα), τα βραζετε τα αφηνετε να μουλιασουν καμια ωρα και πινετε το νερο. σαν τσαγακι κανονικα. εχουν ελαφρως καθαρτικη δραση. σε εμενα δρουν μετα απο 12- 14 ωρες.
23-02-2011, 19:29 #33
Originally posted by thanos 5%
Originally posted by natallia
24-02-2011, 00:44 #34
γαλακτομπουρικο που ξεχασατε εξω απο το ψυγειο. αυτο εχω να πω μονο :thumbdown:
24-02-2011, 00:44 #35
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
axaxaxaxaxaxaxaxaxa bad
24-02-2011, 20:53 #36
να 'μαι κι εγώ! γνωστό το πρόβλημα και ποτε μου φευγει ποτε μου ερχεται...
αν και τα ειπατε τα περισσότερα, πολύυυυυυυυυυ νερό, δαμασκηνα, ακτινίδια, συκα ξερα, ντοματες (επειδη εχουν σπόρια), μήλα και αχλάδια με το φλούδι, παντζάρια (αγνωστο γιατι), αρακάς, λαδακι στην σαλατα
θελει ομως και σταθερότητα στην διατροφή...
τα προβιοτικα δεν μου εκαναν τιποτα, ουτε στα γιαουρτια, ουτε σε σκονάκια... ουτε τα χαλασμενα με πιανουν :spin::spin::spin:
24-02-2011, 20:59 #37
Κάτι άλλο που έχω πρατηρήσει κ γω είναι οτι άν τρώμε πχ κάθε μέρα all bran ή δαμάσκηνα τότε δε γίνεται να πιάνει κάθε μέρα!!
Είναι και λογικό.
Θυμάμαι μια περίοδο έπινα καπουτσίνο(ένα καλοκαίρι) και στην αρχή με έπιανε και πήγαινα τουαλέτα .. ενώ απο ένα διάστημα και μετά δε με έπιανε έυκολα.
Συνηθίζει ο οργανισμός λογικά.
lenapapa, ωραίες οι ιδέες σου δεν ήξερα για τα πατζάρια κ τον αρακά!
για τις φλούδες το έχω ακούσει πάντως..
25-02-2011, 10:42 #38
Λοιπον δεν ηταν το γαλακτομπουρικο που με εστειλε τουαλεττα (ενω δεν ηθελα γιατι δεν εχω προβλημα τετοιο...)
αλλα το λιπος που εφαγα εκεινη την ημερα!
Μαλιστα μου ειπε ενας γνωστος μου οτι ειδικα οταν ειμαστε σε σωστη διατροφη κ αποφευυγουμε τα λιπαρα μολις αυξησουμε την προσληψη λιπους κ μαλιστα "κακου" λιπαινεται το εντερο κ γιαυτο...τρεχουμε.
Να λαδωσει το αντερακι μας που λενε μπλιαχ
25-02-2011, 10:44 #39
Originally posted by Ciciliana
Κάτι άλλο που έχω πρατηρήσει κ γω είναι οτι άν τρώμε πχ κάθε μέρα all bran ή δαμάσκηνα τότε δε γίνεται να πιάνει κάθε μέρα!!
Είναι και λογικό.
Θυμάμαι μια περίοδο έπινα καπουτσίνο(ένα καλοκαίρι) και στην αρχή με έπιανε και πήγαινα τουαλέτα .. ενώ απο ένα διάστημα και μετά δε με έπιανε έυκολα.
Συνηθίζει ο οργανισμός λογικά.
στην αρχη πριζομαστε κ στουμπωνουμε, μετα απο λιγο ομως και ααυξανοντας σταδιακα τις ποσοτητες τους ο οργανισμος δημιουργει τα ενζυμα που μεταβολιζουν τις τροφες αυτες κ ολα πανε ρολοι...
25-02-2011, 22:40 #40
geia sas....i vromi (βρώμη) voithaei polu.......
25-02-2011, 23:13 #41
Δεν ξέρω αν το ανέφερε κάποιο μέλος πιο πριν,αλλά τα φύλλα Αλεξανδρείας βοηθούν πολύ.Τα βράζεις και μετά πίνεις το ζουμί τους κι επενεργούν.Ασφαλώς,η ενδεδειγμένη δόση είναι μέχρι μία κούπα,γιατί το παραπάνω μπορεί να σε κάνει να κατασκηνώσεις στην τουαλέται.
Επίσης,με μια σύντομη αναζήτηση στην κοινότητα,μπορείς να βρεις παραπάνω πληροφορίες,γιατί το θέμα το έχουν ξαναγράψει: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=790
Καλό σου βόλι,με τις υγείες σου.
25-02-2011, 23:18 #42
Originally posted by elenlyk
geia sas....i vromi (βρώμη) voithaei polu.......
εμένα πάντως δε μου προκαλεί κάτι...
ίσως επειδή τρώω σχεδόν καθ/νά κουάκερ.(αυτό που λέγαμε η συνήθεια στον οργανισμό)
άσχετο αλλά λίγο προσοχή με τη βρώμη. στην αδερφή μου προκαλεί αλλεργία !!! (σε μενα όχι:yes: )
26-02-2011, 09:22 #43
Παιδια τελικα το προβλημα μου ειναι πολυ σοβαρο! Πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα τουαλετα, πρηζομαι και νιωθω χαλια. Δοκιμασα τα φυλλα σινεμικης τελικα και αν τα πιω το βραδυ την επομενη το πρωι κανουν το θαυμα τους. Ομως και αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις καθε εβδομαδα νομιζω... Δεν ξερω τι να κανω για να μπει αυτο σε μια σειρα και να με βοηθησει και στην απωλεια κιλων!
28-02-2011, 13:50 #44
Originally posted by brazil
Παιδια τελικα το προβλημα μου ειναι πολυ σοβαρο! Πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα τουαλετα, πρηζομαι και νιωθω χαλια. Δοκιμασα τα φυλλα σινεμικης τελικα και αν τα πιω το βραδυ την επομενη το πρωι κανουν το θαυμα τους. Ομως και αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις καθε εβδομαδα νομιζω... Δεν ξερω τι να κανω για να μπει αυτο σε μια σειρα και να με βοηθησει και στην απωλεια κιλων!
εγω την περασμενη βδομαδα ειχα προβλημα παλι και πλακωσα τα οσπρια, αρακας, φακιες, χορτα, επανήλθα!
03-03-2011, 16:23 #45
η βρώμη έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες γι'αυτο και βοηθαει και τα φρούτα με την φλούδα, λαχανικά,ξηροί καρποί
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση