Προβλημα τουαλετας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 78
    Senior Member
    Το πρωί 1 κ.σ μέλι με ένα ποτήρι νερό και 1 καφέ μετά.

Senior Member
    Ξεθάβω το τόπικ επειδή είμαστε και πολλοί οι καμμένοι με το θέμα για να ενημερώσω για όποιον ενδιαφέρεται ότι το σάββατο στην εκπομπή όλα για την υγεία μου στο μέγκα στισ 16.00 θα μιλήσουν για το θέμα.

Senior Member
    Α ρε γμτ θα ειμαι δουλεια.Θα περιμενω να διαβασω εδω τα πορισματα της επιστημης για το μουλαρο-εντερο μου.:P

Senior Member
    lol Constance:lol:
    εμενα σαν να παει καπως να φτιαξει,αλλα ειμαι και προληπτικη και δεν θελω να το συζηταω..:smug:

Senior Member
    Αν δεν πουν για το νερο εγω θα σχισω τα διπλωματα μου!!!!!!:duh:

Senior Member
    lessing έχεις απίστευτο δίκιο για το νερό. Το χω παρατηρήσει και εγώ. Όσο πιο πολύ νερό πίνω τόσο πιο εύκολα πάω τουαλέτα.
    Τελευταία κάπως έχει καλυτερεύσει και μένα το πρόβλημα μου. Με εχει βοηθήσει πολύ το ακτινίδιο, τα δημητριακά, το σουσάμι και ο χαλβάς. Καλά για τον χαλβά επιφυλάσσομαι απλά από τότε που τον έχω στο καθημερινό μου διατροφολόγιο πάω κάθε μέρα τουαλέτα.

Senior Member
    Περίεργο πράμα ε; Ούτε φανταζόμουν να έγραφα εδώ...

Γενικά δεν έχω πρόβλημα, από τη στιγμή που μπήκα σε πρόγραμμα έγιναν πιο αραιές οι επισκέψεις(οχι κάθε μέρα δλδ) αλλά δε με προβλημάτισε κάτι, απλά δε πήγαινα κάθε μέρα... τώρα όμως έχω να πάω από Κυριακή/Δευτέρα, οχι πως με ενοχλεί σε κάτι αλλά μου κάνει εντύπωση.

Τα δαμάσκηνα δε με εμπνέουν πάντως, δε τα ακουμπάω...

Senior Member
    Καλησπέραααα! Καλό μήνα να έχουμε! :roll:
    Εγώ παλιότερα είχα τρομερό πρόβλημα..Αλλά όταν άρχισα να τρώω τα δημητριακά ολικής αλέσεως, έστρωσα κατευθείαν και από τότε το πρόβλημα είναι πολύ σπάνιο, όταν τρώω σαβούρες κυρίως.. :P
    Πάντως μία φίλη μου που είχε και αυτή θέμα, όταν τρώει το πράσινο γιαουρτάκι (απ'ότι είδα δεν κάνει να λέμε ονόματα) πηγαίνει σχεδόν κατευθείαν τουαλέτα και γενικά έχει ομαλοποιηθεί πολύ η όλη κατάσταση..
    :bouncing:

Senior Member
    καλημερα και απο εμενα! και εμενα καπως ετσι εστρωσε το θεμα τουαλετα και πια παω καθημερινα ...
    δημητριακα ολικης ... ακτινιδα .. και νομιζω πως με εχουν σωσει τα ξερα δαμασκηνα ... αυτα στο ροζ κουτακι .. :P τα εχω και μαζι στο γραφειο και τρωω 2-3 για δεκατανια ... απλα δεν πρεπει να τα παρακανουμε με αυτα γιατι εχουν θερμιδες τα ατιμα ...

Παιδια να σας πω και ενα "μυστικο" που εμενα με εχει βοηθησει πολυ γιατι εχω χρονιο προβλημα.
    Καθε πρωι με το που ξυπνατε να πινετε 1 μεγαλο ποτηρι νερο σε θερμοκρασια δωματιου.Το πρωι που ειμαστε νηστικοι
    μετα απο τοσες ωρες υπνου , το νερο κινητοποει το εντερο και το "αναγκαζει" να κινηθει...9/10 φορες που το κανω
    εχω εγγυημενα αποτελεσματα!!

Originally posted by filipparas
    Περίεργο πράμα ε; Ούτε φανταζόμουν να έγραφα εδώ...

Γενικά δεν έχω πρόβλημα, από τη στιγμή που μπήκα σε πρόγραμμα έγιναν πιο αραιές οι επισκέψεις(οχι κάθε μέρα δλδ) αλλά δε με προβλημάτισε κάτι, απλά δε πήγαινα κάθε μέρα... τώρα όμως έχω να πάω από Κυριακή/Δευτέρα, οχι πως με ενοχλεί σε κάτι αλλά μου κάνει εντύπωση.

Τα δαμάσκηνα δε με εμπνέουν πάντως, δε τα ακουμπάω...
    Φιλιππα νομιζω πρεπει να αυξησεις τις φυτικες ινες-κυριως σαλατες και το ωμο ελαιολαδο

Senior Member
    Originally posted by marou_laki
    Παιδια να σας πω και ενα "μυστικο" που εμενα με εχει βοηθησει πολυ γιατι εχω χρονιο προβλημα.
    Καθε πρωι με το που ξυπνατε να πινετε 1 μεγαλο ποτηρι νερο σε θερμοκρασια δωματιου.Το πρωι που ειμαστε νηστικοι
    μετα απο τοσες ωρες υπνου , το νερο κινητοποει το εντερο και το "αναγκαζει" να κινηθει...9/10 φορες που το κανω
    συμφωνω με αυτο. και γω αυτο κανω καθε πρωι. αλλα εχω διαβασει οτι το νερο ειναι πιο αποτελεσματικο αν ειναι ζεστο. ενα ποτηρι ζεστο βοηθαει πολυ και ξεπριζει την κοιλια (μερικες φορες αν εχω φαει βραδυ ξυπναω με φουσκωμα).

Originally posted by vivian20
    συμφωνω με αυτο. και γω αυτο κανω καθε πρωι. αλλα εχω διαβασει οτι το νερο ειναι πιο αποτελεσματικο αν ειναι ζεστο. ενα ποτηρι ζεστο βοηθαει πολυ και ξεπριζει την κοιλια (μερικες φορες αν εχω φαει βραδυ ξυπναω με φουσκωμα).
    Εγω ξερω θερμοκρασια δωματιου.Ζεστο ποσο; Χλιαρο;

Senior Member
    Πωπω, τι ήθελα και μίλησα, εφαγα κάτι δαμάσκηνα χθες και σήμερα το πρωί και έχω πάει 4 φορές. Δε ξανασχολούμαι...

Senior Member
    Originally posted by vivian20
    Εγω ξερω θερμοκρασια δωματιου.Ζεστο ποσο; Χλιαρο;
    χλιαρο. το διαβασα εδω: http://www.womenonly.gr/article.asp?...&pubid=2177343 παντως εμενα με εχει βοηθησει πολυ. και το ζεστο χαμομηλι με βοηθαει παντως, το οποιο ειναι και ελαφρα διουρητικο οποτε με απαλλασει και απο τις κατακρατησεις υγρων.

παντως εγω πλεον δεν εχω προβλημα με την δυσκοιλιοτητα αφου δεν τρωω ποτε ψωμι (μονο ρυζογκοφρετες, καλαμπογκοφρετες και ελαχιστη βρωμη) και παραλληλα με το κρεας τρωω και μια μεγαλη σαλατα. α... και οι μπαμιες με βοηθανε αν και με φουσκωνουν αρχικα.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast