Προβλημα τουαλετας - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Senior Member
    φυλλα αλεξανδρειας εχετε δοκιμασει ? ειναι κανονικα αποξηραμενα φυλλα (εγω τα αγοραζω απο φαρμακειο αλλα σιγουρα θα το βρειτε και σε μαγαζια με βοτανα), τα βραζετε τα αφηνετε να μουλιασουν καμια ωρα και πινετε το νερο. σαν τσαγακι κανονικα. εχουν ελαφρως καθαρτικη δραση. σε εμενα δρουν μετα απο 12- 14 ωρες.

Senior Member
    Originally posted by natallia
    φυλλα αλεξανδρειας εχετε δοκιμασει ? ειναι κανονικα αποξηραμενα φυλλα (εγω τα αγοραζω απο φαρμακειο αλλα σιγουρα θα το βρειτε και σε μαγαζια με βοτανα), τα βραζετε τα αφηνετε να μουλιασουν καμια ωρα και πινετε το νερο. σαν τσαγακι κανονικα. εχουν ελαφρως καθαρτικη δραση. σε εμενα δρουν μετα απο 12- 14 ωρες.
    Η συνεχή χρήση των φύλλων κάνει το έντερο να τεμπελιασει,και μετά από καιρό να μην μπορείς να ενεργηθεις.

Senior Member
    Originally posted by thanos 5%
    Originally posted by natallia
    Η συνεχή χρήση των φύλλων κάνει το έντερο νσ τεμπέληδες,και μετά από καιρό να μην μπορείς να ενεργηθεις.
    σιγουρα δεν αποτελουν μονιμη λυση αλλα για εμενα ειναι λυση εκτακτης αναγκης πολυ καλυτερη απο τα υπακτικα χαπια του εμποριου. γενικα θα πρεπει μεσα απο τη διατροφη την ασκηση και την επιμονη να λύσουμε αυτο το προβλημα

Senior Member
    γαλακτομπουρικο που ξεχασατε εξω απο το ψυγειο. αυτο εχω να πω μονο :thumbdown:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    axaxaxaxaxaxaxaxaxa bad

Senior Member
    να 'μαι κι εγώ! γνωστό το πρόβλημα και ποτε μου φευγει ποτε μου ερχεται...
    αν και τα ειπατε τα περισσότερα, πολύυυυυυυυυυ νερό, δαμασκηνα, ακτινίδια, συκα ξερα, ντοματες (επειδη εχουν σπόρια), μήλα και αχλάδια με το φλούδι, παντζάρια (αγνωστο γιατι), αρακάς, λαδακι στην σαλατα
    θελει ομως και σταθερότητα στην διατροφή...
    τα προβιοτικα δεν μου εκαναν τιποτα, ουτε στα γιαουρτια, ουτε σε σκονάκια... ουτε τα χαλασμενα με πιανουν :spin::spin::spin:

Senior Member
    Κάτι άλλο που έχω πρατηρήσει κ γω είναι οτι άν τρώμε πχ κάθε μέρα all bran ή δαμάσκηνα τότε δε γίνεται να πιάνει κάθε μέρα!!
    Είναι και λογικό.
    Θυμάμαι μια περίοδο έπινα καπουτσίνο(ένα καλοκαίρι) και στην αρχή με έπιανε και πήγαινα τουαλέτα .. ενώ απο ένα διάστημα και μετά δε με έπιανε έυκολα.
    Συνηθίζει ο οργανισμός λογικά.
    lenapapa, ωραίες οι ιδέες σου δεν ήξερα για τα πατζάρια κ τον αρακά!
    για τις φλούδες το έχω ακούσει πάντως..

Senior Member
    Λοιπον δεν ηταν το γαλακτομπουρικο που με εστειλε τουαλεττα (ενω δεν ηθελα γιατι δεν εχω προβλημα τετοιο...)
    αλλα το λιπος που εφαγα εκεινη την ημερα!
    Μαλιστα μου ειπε ενας γνωστος μου οτι ειδικα οταν ειμαστε σε σωστη διατροφη κ αποφευυγουμε τα λιπαρα μολις αυξησουμε την προσληψη λιπους κ μαλιστα "κακου" λιπαινεται το εντερο κ γιαυτο...τρεχουμε.
    Να λαδωσει το αντερακι μας που λενε μπλιαχ

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    Κάτι άλλο που έχω πρατηρήσει κ γω είναι οτι άν τρώμε πχ κάθε μέρα all bran ή δαμάσκηνα τότε δε γίνεται να πιάνει κάθε μέρα!!
    Είναι και λογικό.
    Θυμάμαι μια περίοδο έπινα καπουτσίνο(ένα καλοκαίρι) και στην αρχή με έπιανε και πήγαινα τουαλέτα .. ενώ απο ένα διάστημα και μετά δε με έπιανε έυκολα.
    Συνηθίζει ο οργανισμός λογικά.
    :thumbup:συνηθιζει, πχ οταν αρχιζουμε να τρωμε πολλα ζαρζαβατικα λαχανικα σαλατικα κτλ
    στην αρχη πριζομαστε κ στουμπωνουμε, μετα απο λιγο ομως και ααυξανοντας σταδιακα τις ποσοτητες τους ο οργανισμος δημιουργει τα ενζυμα που μεταβολιζουν τις τροφες αυτες κ ολα πανε ρολοι...

Junior Member
    geia sas....i vromi (βρώμη) voithaei polu.......

Senior Member
    Δεν ξέρω αν το ανέφερε κάποιο μέλος πιο πριν,αλλά τα φύλλα Αλεξανδρείας βοηθούν πολύ.Τα βράζεις και μετά πίνεις το ζουμί τους κι επενεργούν.Ασφαλώς,η ενδεδειγμένη δόση είναι μέχρι μία κούπα,γιατί το παραπάνω μπορεί να σε κάνει να κατασκηνώσεις στην τουαλέται.

Επίσης,με μια σύντομη αναζήτηση στην κοινότητα,μπορείς να βρεις παραπάνω πληροφορίες,γιατί το θέμα το έχουν ξαναγράψει: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ad.php?tid=790

Καλό σου βόλι,με τις υγείες σου.

Senior Member
    Originally posted by elenlyk
    geia sas....i vromi (βρώμη) voithaei polu.......
    η βρώμη?? περίεργο...
    εμένα πάντως δε μου προκαλεί κάτι...
    ίσως επειδή τρώω σχεδόν καθ/νά κουάκερ.(αυτό που λέγαμε η συνήθεια στον οργανισμό)

άσχετο αλλά λίγο προσοχή με τη βρώμη. στην αδερφή μου προκαλεί αλλεργία !!! (σε μενα όχι:yes: )

Senior Member
    Παιδια τελικα το προβλημα μου ειναι πολυ σοβαρο! Πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα τουαλετα, πρηζομαι και νιωθω χαλια. Δοκιμασα τα φυλλα σινεμικης τελικα και αν τα πιω το βραδυ την επομενη το πρωι κανουν το θαυμα τους. Ομως και αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις καθε εβδομαδα νομιζω... Δεν ξερω τι να κανω για να μπει αυτο σε μια σειρα και να με βοηθησει και στην απωλεια κιλων!

Senior Member
    Originally posted by brazil
    Παιδια τελικα το προβλημα μου ειναι πολυ σοβαρο! Πηγαινω 2 φορες την εβδομαδα τουαλετα, πρηζομαι και νιωθω χαλια. Δοκιμασα τα φυλλα σινεμικης τελικα και αν τα πιω το βραδυ την επομενη το πρωι κανουν το θαυμα τους. Ομως και αυτο δεν ειναι καλο να το κανεις καθε εβδομαδα νομιζω... Δεν ξερω τι να κανω για να μπει αυτο σε μια σειρα και να με βοηθησει και στην απωλεια κιλων!
    έχεις δοκιμασει να πάρεις προβιοτικα; είναι σε φακελακια που τα διαλύεις σε νερό ή χυμό. θα σου δώσουν μια ώθηση, και να διατήρησεις καλή διατροφήθα συνεχίσεις. παντως αν κραταει πολύ καιρό ειναι καλό να δεις γαστρεντερολόγο, υπάρχει περίπτωση να είναι κατάλοιπο κάποιας γαστρεντερίτιδας πχ και να θέλει θεραπεία (ετσι τουλαχιστον μου ειχε πει ο δικός μου, μια απο τις πιθανότητες).

εγω την περασμενη βδομαδα ειχα προβλημα παλι και πλακωσα τα οσπρια, αρακας, φακιες, χορτα, επανήλθα!

Junior Member
    η βρώμη έχει μεγάλη περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες γι'αυτο και βοηθαει και τα φρούτα με την φλούδα, λαχανικά,ξηροί καρποί

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast