Results 1 to 11 of 11
Thread: MERIDIA(ΠΡΩΗΝ REDUCTIL)
-
28-11-2011, 17:09 #1
MERIDIA(ΠΡΩΗΝ REDUCTIL)
γεια σας,έκανα και εγω την πατατα και αγορασα απο Αμερικη meridia(reductil).και λεω πατατα γιατι εγγυησεις για την εταιρεια δεν υπαρχουν,απλα ήταν πιο οργανωμενο site,με πηραν και τηλεφωνο,γιατι τα θελω κτλ..,και εφθασαν κανονικα .ειμαι στην τεταρτη μερα χωρις παρενεργειες και χωρις καθολου ορεξη και λιγουρες,τρωω λιγο φαγητο και φρουτα για να φαω γιατι γυμναζομαι κιολας,για να δουμε.
θελω την γνωμη σας παιδια και αν καποιος απο εσας εχει παραγγειλει απο αμερικη να συγκρινουμε τιμες(210χαπια 300 ευρωμε τα μεταφορικα) και ποιοτητα..ευχαριστω...
- 28-11-2011, 17:22 #2
To ξέρεις Δανάη οτι έχουν αποσυρθεί όλα αυτά τα φάρμακα με δραστική ουσία τη Σιβουτραμίνη και έχουν συσχετιστεί με καρδιαγγειακά επεισόδια και θανάτους;
Σίγουρα η εταιρία από την οποία αγόρασες δεν είναι νόμιμη φαρμακευτική, πρόσεχε...
28-11-2011, 17:33 #3
ντρεπομαι αλλα ναι το ξερω.
μετρω καθημερινα την πιεση μου για να δω αν θα εχω διακυμάνσεις. ειναι γαμωτο που εχουν αποτελεσμα....μεχρι στιγμης ειμαι οπως και πριν ,αν ειναι να εχω παρενεργειες δεν θα εχω σημαδια;εχετε ακουσει για σοβαρα περιστατικα;
28-11-2011, 17:41 #4
Αφού το ξέρεις και το κάνεις εν γνώσει σου δεν έχουμε να πουμε κάτι άλλο, δε νομίζω οτι κάποιος από το φόρουμ κάνει κάτι ανάλογο αλλά και να υπάρχει κάποιος δεν επιτρέπεται να το συζητήσουμε
ʼσε που μπορεί αυτό που παίρνεις να είναι placebo εντελώς...
28-11-2011, 18:02 #5
placebo σιγουρα δεν ειναι...
28-11-2011, 18:25 #6
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
επίσης σίγουρα, καλό για την υγεία σου δεν είναι,αλλιώς δεν θα είχε αποσυρθεί από την αγορά
29-11-2011, 17:51 #7
Μην απαντατε καποιοι σας παρακαλώ με σιγουρια για κατι που δεν ειστε σιγουροι,τα reductil δεν εχουν καταργηθει παντου.(να σας θυμισω και την ασπιρινη που κρινεται καταργηθείσα
Εγω τα meridia-reductil τα προμηθευτηκα απο Αμερικη απο φαρμακειο (μου τα εστειλε συγγενης μου). απλα μεσω internet δεν μπορει να εισαι 100% σιγουρος. και αυτα τα συμπτωματα δεν τα εχουν ολοι,αν καποιος νοιωθει ταχυκαρδια ή υψηλη πιεση θα συνεχισει να τα παιρνει για να παθει καρ.επεισοδιο;μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Πραγματικα ειναι το μονο που κανει ακριβως αυτο που σου υποσχεται...το μονο!!
29-11-2011, 18:00 #8
ευχαριστω babytoni giati πιστευω οτι δεν τα πηρα παρανομα εψαξα λιγο ...
εξαλλου και εμενα η ενδοκρινολογος μου προτεινε να τα παρω(αν τα βρω) για να βοηθησουμε και το μεταβολισμο που δυστυχως σερνεται..και φυσικα την καταπολεμηση της λιγουρας και της πεινας...
και πραγματικα ειναι τα μονα που κανουν πραματικοτητα αυτα που υποσχονται...τουλαχιστον ακομα..γιατι ειμαι στην πεμπτη μερα αλλα πραγματικα δεν πειναω,ελπιζω μονο να μην τα συνηθισει ο οργανισμος..οπω εχω διαβασει εδω απο αλλους..
29-11-2011, 18:48 #9
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
με αυτή την λογική babytoni και τα ναρκωτικά είναι νόμιμα εδώ αν στα στείλουν από το Αμστερνταμ ?
Στην Ευρωπαική ένωση είναι απαγορευμένο φάρμακο!ο ΕΟΦ αποφάσισε πως τα οφέλη είναι λιγότερα από τους κίνδυνους που ελοχεύουν τα συγκεκριμένα φάρμακα εξού και η απόσυρσή τους!!!Η ασπιρίνη δεν έχω διαβάσει/ακούσει ποτέ πως καταργήθηκε,το ότι δεν μπορούν να την πάρουν όλοι αναλόγως με το είδος της πάθησης που έχουν είναι άλλο θέμα!και μιας και υποστηρίζετε πως κάνουν αυτό που λένε λυπάμαι αλλά θα σας απογοητεύσω τόσο εγώ όσο και άλλα άτομα μέσα στο φόρουμ που τα πήραμε όταν ήταν ακόμα συνταγογραφούμενα και πολλά υποσχόμενα δεν είχαν καμία επίδραση πάνω μας σαν αυτή που περιγράφουν κ υπόσχονται.Η ενδοκρινολόγος σου Danah μου θυμίζει κάτι ενδοκρινολόγους που πριν από μερικά χρόνια χορηγούσαν στους ασθενείς τους φάρμακα τύπου τ3,τ4 που παίρνουν όσοι έχουν θυροειδή απλά και μόνο για να σπιντάρουν τον μεταβολισμό και να χάνουν πιο έυκολα κιλά,ανεξαρτήτως τι κακό έκαναν σε έναν υγιή οργανισμό.Από εκεί και πέρα ενήλικοι είστε και παίρνετε τα ρίσκα σας,είτε παίρνοντας φάρμακα που δεν τα προτείνουν οι γιατροί πλέον είτε προμηθευόμενες φάρμακα μέσω νετ,που δεν έχετε ιδέα τι μπορεί στα αλήθεια να περιέχουν,ανεξάρτητα από το τι λέει απέξω το κουτάκι που σας στέλνουν
29-11-2011, 19:42 #10
Πολλά babies μαζεύτηκαν... ας το παίξω χαζός.
Λοιπόν, για να τελειώνουμε με το θέμα και αφού το έψαξες, μας δείχνεις τα αποτελέσματα της έρευνας σου αν θες; Οχι απλα κυκλοφορεί αλλά το παίρνει από φαρμακείο όποιος να'ναι χωρίς συνταγή γιατρού για χρήση από άλλο άτομο λες και είναι βιταμίνη ε;
Γιατί εγώ βρήκα άρθρο από new York Times και ανακοίνωση από FDA οτι η συγκεκριμένη δραστική ουσία δε κυκλοφορεί Αμερική εδώ και πάνω από χρόνο.
http://www.nytimes.com/2010/10/09/he...l?ref=business
http://www.fda.gov/Safety/Recalls/ucm238495.htm
The FDA lab analysist of the dietary supplements found the Authentic Formula Fruta Planta to contain 15.4 mg of Sibutramine, a controlled substance that was withdrawn from the market in October 2010 for safety reasons.
30-11-2011, 16:27 #11
Επαιρνα reductil σχεδόν 6 μήνες (με διαλείμματα) και έχασα 15 κιλά. Μόλις τα σταμάτησα πήρα 20.
Ξέρω ότι έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία τους στην Ευρώπη. Οπως και το Acomplia. Αυτό από μόνο του κάτι λέει.
Οταν τα πήρα εγώ δεν ήταν απαγορευμένα δυστυχώς, δεν θα έπαιρνα τίποτα που δεν θα είχε τουλάχιστον την έγκριση του ΕΟΦ.
Μήπως πρέπει να το ψάξεις λίγο ακόμα ?
Άγχος για αίμα
24-04-2025, 22:42 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή