Results 1 to 6 of 6
Thread: Γεια σας συναγωνιστές/-ίστριες
-
11-12-2011, 15:32 #1
Γεια σας συναγωνιστές/-ίστριες
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ!!!
Είμαι καινούριος εδώ και θέλω να σας πω ότι είμαι παρα πολύ χαρούμενος που βρήκα ένα τέτοιο site υποστήριξης!Θεωρώ μεγάλο σύμμαχο στο χάσιμο του βάρους να έχεις κάποιος δίπλα σου που βιώνει ότι και εσύ,συγχαρητήρια λοιπόν στους εμπνευστές!
Εχω τεράστιο πρόβλημα με το βάρος μου γιατί δεν μου αρέσει καθόλου - θα μου πείτε σε ποιον αρέσει -. Έχω φτάσει 140 κιλά (!) αλλά δεν μου φαίνεται γιατί είμαι 1,85. Το θέμα είναι πριν λίγα χρόνια ήμουν 95-100 και μου άρεσε τρομερά το σώμα μου,το λάτρευα και τώρα με όλα αυτά τα παραπάνω κιλά δεν ξέρω τι να κάνω!Δεν μπορώ να φορέσω τα ρούχα που θέλω, όλοι γύρω μου αδυνατίζουν και ομορφαίνουν και εγώ παχαίνω, έχω χάσει την αυτοπεποίθηση μου και γενικά είμαι σε μια αδιέξοδο!
Πρέπει να σας πω ότι πάω σε ψυχολόγο καιεπισκέπτομαι ψυχίατρο γιατί έχω ελαφρά βουλιμία και παίρνω κάποια φάρμακα!
Δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω όμως...δεν θέλω να συνεχίσει αυτή η κατάσταση γιατί έχει αρχίσει και μου κουράζει!Θέλω να φοράω τα ρούχα που θέλω και να βγαίνω από το σπίτι μου όποτε θέλω!!!
πφφφ αυτα! :(
- 11-12-2011, 16:25 #2
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς σύντροφε!!!(συνεχίζοντας στο πνεύμα του τίτλου:yes: )
Το μόνο σίγουρο εδώ μέσα είναι οτι θα βρεις άτομα που ξέρουν τη κατάσταση και μοιράζονται κάποιες από τις αγωνίες και τις ανάγκες σου. Η παρέα εδώ αποτελεί μια πολυτιμη συντροφιά στο μοναχικό συνήθως δρόμο που ακολουθούμε για να φύγει το περιττό βάρος και πιστεύω οτι βοηθά, για μένα τουλάχιστον αποτέλεσε και αποτελεί ένα σύμμαχο. Νομίζω οτι παράλληλα με τη δουλειά που κάνεις με τους ειδικούς μπορεί και το παρεάκι εδώ να βάλει ένα χεράκι αρχικά να βρεις την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σου και σιγά σιγά να λυθούν και τα υπόλοιπα!
Τα κιλά είναι πολλά αλλά σε βοηθά το ύψος σου χάνοντας 20 κιλάκια να δείχνεις εντελώς άλλος άνθρωπος.
Τα υπόλοιπα τα ασπάζομαι αλλά θα μου επιτρέψεις να σταθώ σε ένα σημείο... τπτ δε σε εμποδίζει να βγαίνεις από το σπίτι σου όποτε θέλεις και να κάνεις οτι θέλεις, δεν είμαστε άνθρωποι ενός κατώτερου θεού επειδή έχουμε παραπάνω κιλά, ακόμα κι αν καμιά φορά (μας κάνουν να)νιώθουμε έτσι.
Hasta la victoria siempre!:bigsmile:
11-12-2011, 18:33 #3
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Amadeus, οι περισσότεροι που αγωνιζόμαστε να φτάσουμε σε ένα υγιές βάρος καταλαβαίνουμε απόλυτα τι βιώνεις και σίγουρα η κατάσταση "αδιεξοδο" είναι σίγουρα γνώριμή μας! Να έχεις υψηλό ηθικό και αποφασιστικότητα, τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και αυτό το αποδεικνύουν οι ιστορίες πολλών μελών του φόρουμ, καλή αρχή στις προσπάθειες σου!
11-12-2011, 22:20 #4
Γεια σου Amadeus, καλώς ήρθες!
Αν και νομίζω οτι δεν είμαι η κατάλληλη να δώσω συμβουλές γιατί δεν έχω καταφέρει και πολλά με τα κιλά μου,νομίζω οτι θα πρέπει να έχεις ένα πλάνο στο μυαλό σου και επιμονή!
Προσπάθησε να μείνεις συγκεντωμένος στον στόχο σου(που δεν είναι να χάσεις κιλά αλλά να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες) και θα τα καταφέρεις!
Καλή δύναμη!!!!
12-12-2011, 00:11 #5
γεια σου κ απο μενα amadeus :)
βασικα κοιτα πως εχουν τα πραγματα.....ενω ο στοχος σου ειναι ενας (να χασεις βαρος!!) τον φορτωνεις με μερικους ακομη:να μπορεις να ντυνεσαι,να μπορεις να βγεις απο το σπιτι σου.... αυτοι ειναι που διατυπωνονται, καποιοι αλλοι υπονοουνται... γιατι σε φορτωνεις με τοσους περιττους στοχους....???
συμφωνω αρα με το φιλιππαρα!
καποια κιλα παραπανω δε σε κανουν κατωτερο η με λιγοτερα δικαιωματα ον!!
12-12-2011, 00:25 #6
Καλώς σε βρίσκουμε,παλικάρι και καλή σου δύναμη στην προσπάθεια σου για έναν πιο αρεστό εαυτό!
Πώς είναι η ζωή σου κατά τα άλλα;Σου δίνει κάποιες χαρές;Ασχολείσαι με πράγματα,που σε γεμίζουν,έχεις κοινωνικές επαφές;
Αν θέλεις εξήγησε μου λίγο το "Θέλω να βγαίνω από το σπίτι μου όποτε θέλω!!!"Τι σε εμποδίζει να το κάνεις;
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή