Νούμερα σε τζιν
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    Senior Member

Νούμερα σε τζιν

Μια απορια θελω να εκφρασω γιατι πραγματικα δε καταλαβαινω.Ειναι δυνατον μαρκα απο μαρκα να απεχει στα νουμερα μεχρι και 5-10 νουμερα?Π.χ. στα sprider αν θυμαμαι καλα το μεγαλυτερο νουμερο που εχουν πρεπει να ειναι το 44,πριν ημουν για ψωνια και ειδα ενα τζιν στα pull and bear νουμερο 40 και σιγουρα εμπαινε μεσα μονο η γαμπα μου.Πως γινεται αυτο?Το εχω παρατηρησει και σε αλλα π.χ. berska,zara.Τωρα εγω π.χ.φοραω ενα staff νουμερο 30.Ε μα πως γινεται???Και αυτα που ειναι ισπανικης προελευσης λενε πανω mex 30 eur 40 κτλ.Συμφωνα με το eur δε κοιταμε?

Senior Member
    Tα ανδρικά μετριούνται με ίντσες στη μέση ανεξαρτήτως μάρκας πάντως.... ξέρω πολύ βοήθησα

Member
    oλα τα zara bershka pull&bear κτλ... εχουν ιδια νουμερα.. τωρα μερικα μπορει να ειναι ελαστικα κ άλλα όχι .. πχ έχω ενα τζιν 36 το οποιο ειναι πλ στενο κ δν ανοιγει μ τπτ ενω αλλο που μου επιπλεει..
    τωρα οι αλλες μάρκες staff levis lee κοκ έχουν διαφορετικό σύστημα..

Senior Member
    Αυτη ειναι η βλακεια.Γιατι στο ιντερνετ τα βρισκεις μιση τιμη.Αλλα πως να τα παραγγειλεις αν δε το δοκιμασεις.Να παραγγειλω 30 και να μου ερθει κανα τοσοδουλι τζινακι:crazy:!

Member
    χαχα ναι οντως! πρεπει να το δεις πανω σου βρε παιδι μου!

Senior Member
    α, κοριτσια, εχω πολλα τζιν απο νουμερο 30-33 που δεν φοραω πλεον, και ψαχνω να τα δωσω καπου γιατι λυπαμαι να τα πεταξω. Τα θελει καμια; Χωρις χρηματα σαφως. Μπορω να τα βγαλω φωτογραφια αν θελει καμια που ειναι αθηνα, να τη βρω θησειο και να τα δωσω, αν αρεσει κανενα.

Αλλα ναι, και εγω εχω το ιδιο προβλημα, εχω 2 πατελονια που ειναι 4 νουμερα διαφορα και το μεγαλυτερο μου ειναι πιο στενο απο το μικροτερο.... μου εχουν πει οτι το "mex" κοιταμε αν εχει και EU και MEX

Senior Member
    Αν κοιταμε το μεχ τοτε κατι εξηγειται...

Senior Member
    Στα ΖΑRA κλπ. δεν έμπαινα ακόμα και όταν ήμουν 70 κιλά !!
    τώρα που έχω παχύνει φοράω 54 ( το λέω και θέλω να πέσω απο κανένα βουνό !! )

Senior Member
    54 σε ποιο φορας?Γιατι εταιρια απο εταιρια δεν εχει καμια σχεση.Προχτες παντως που ειχα παει σε bsb ειδα προς εκπληξη μου και σχετικα μεγαλα νουμερα που δε θυμαμαι να ειχα δει παλια.

Senior Member
    Originally posted by asteropi
    54 σε ποιο φορας?Γιατι εταιρια απο εταιρια δεν εχει καμια σχεση.Προχτες παντως που ειχα παει σε bsb ειδα προς εκπληξη μου και σχετικα μεγαλα νουμερα που δε θυμαμαι να ειχα δει παλια.
    54 ξερω οτι εχει το Laredoute πχ Παντως οντως απο μαγαζι σε μαγαζι ειναι διαφορετικα, η αδελφη μου που ειναι 50κιλα και δεν εχει προβλημα γενικα το σωμα της σε καποια καταστηματα δεν της μπαινει το medium και θελει large.
    Συγκεκριμενα η μικρη φοραει eur38 mex28 uk10 it42. Eιναι ολα διαφορετικα(ξερω ολα τα νουμερα της για να της ψωνιζω πιο ευκολα οταν πηγαινω στο εξωτερικο ).

Senior Member
    Μμμ αρα στα ισπανικης προελευσης κοιταμε το μεξ ε.Οκ.

Senior Member
    Τα Ζαρα πχ ειναι Ισπανικα.Μπορεις να δεις τα δικα τους νουμερα και απο κει και ισως βγαλεις ακρη αν θες απο το ιντερνετ κατι.

Senior Member
    Απο το ιντερνετ κοιταω τα πιο ακριβα τζιν που τα βρισκεις μιση τιμη.Πχ diesel,staff,replay.Αλλα επειδη ακομα δεν εχω χασει τα κιλα μου δε θα παρω ακομα μη πανε και χαμενα.Αλλα στο παντελονι αν δε το δοκιμασεις δε μπορεις να ξερεις.Ενταξει τα μπλουζακια αλλα τα τζιν ειδικα δυσκολο να βρεις το νουμερο ακριβως.

Senior Member
    Αν μενεις Αθηνα δοκιμασε να πας στο εκπτωτικο χωριο.Πηρε φιλη μου τζην staff 45ευρω απο 120υρω.

Senior Member
    Απο μαγαζί με XXL ρούχα ή απο κινέζικα που πάω τελευταία
    πιο πολύ φοράω κολάν απο τα H&M με βολεύει πιο πολύ !
    ειδικά τα μπλουζοφορέματα

Page 1 of 2 12 LastLast