Results 1 to 15 of 16
Thread: εκπομπη - big meets bigger
-
08-12-2011, 23:23 #1
εκπομπη - big meets bigger
Χθες,μετα απο ατελειωτες ωρες ψαξιματος στο ιντερνετ για την παχυσαρκια... Επεσα σε μια εκπομπη (big meets bigger) οπου 2 υπερβαροι απο το εξωτερικο πηγαν σπιτι μιας παχυσαρκης ελληνικης οικογενειας. Θα μπορουσα να σχολιασω τοσα πολλα ειδικα για τον τροπο σκεψης της γυναικας αλλα θα το αφησω στη δικη σας κριση... Για οποιον θελει να το παρακολουθησει
http://www.youtube.com/watch?v=k4_gB4QXDww
και αποτελειται απο 4 parts.
- 09-12-2011, 01:40 #2
Kαλα οι Αγγλοι βρηκαν το ενα παραδειγμα στα χιλια.Εγω επειδη ημουν 4 χρονια στο Ρεθυμνο τετοιο παιδι δεν εχω δει,σε τετοια επιπεδα παχυσαρκιας.Ολα ηταν κανονικα,αντε και κανενα με λιγα κιλακια.Και οι μεγαλυτεροι στα ιδια επιπεδα με την υπολοιπη Ελλαδα.
Τραγικοι οι γονεις....αφησαν το παιδι 10 χρονων να ειναι 120 κιλα!!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον!
09-12-2011, 10:55 #3
Αν ειναι δυνατον ρε συ.. στη κρητη μεγαλωσα και δεν υπηρχαν τρομερα παχυσαρκοι στον βαθμο να πεις "εχει τους περισσοτερους παχυσαρκους στην Ελλαδα". Εκτος κι αν το βασιζουν σε αριθμους του στυλ " 100 ατομα στη κρητη, 10 παχυσαρκοι, 1000 ατομα στη αθηνα, 20 παχυσαρκοι, τουτεστιν η κρητη αποτελειται απο 10% παχυσαρκους σε συγκριση με τη αθηνα"
09-12-2011, 12:12 #4
Πω πω μας πλάκωσες βραδιάτικο τα είδα και τα 4 μέρη χθες το βράδυ, έφαγα κόλλημα. Πιάσανε τώρα μία τραγική περίπτωση και κάνανε την τρίχα τριχιά! Αν και είδα ότι η λογική της εκπομπής είναι γενικά έτσι , πάνε και σε άλλα μέρη του κόσμου και κάνουν ανάλογες εκπομπές. Πάντως δεν είναι ψέμματα αυτά που λένε περί παχυσαρκίας στην Ελλάδα έχουμε γίνει όντως τραγικοί γιατί έχουμε βάλει στην άκρη τον μεσογειακό τρόπο διατροφής και έχουμε πέσει στην παγίδα των επεξεργασμένων τροφών που μας ήρθαν από την Δύση. Καλά η μάνα τι απαράδεκτη! Ανάθεμα και αν λειτουργούσε ο εγκέφαλος καθόλου!
Πάντως είναι εγκληματικό να αφήνεις το παιδί σου να το πάρει έτσι η μπάλα και να μην σε νοιάζει να κάνεις κάτι να το βοηθήσεις, εγώ τρέμω την ώρα και τη στιγμή που θα κάνω παιδί και πως θα διαχειριστώ το θέμα της διατροφής του για να μην τραβήξει αυτά που τράβηξα εγώ!
09-12-2011, 12:30 #5
εγω δεν εχω παιδι ακομα, αλλα εχω σκεφτει τι προγραμμα θα εχει ηδη....
09-12-2011, 12:42 #6
Originally posted by asteropi
Τραγικοι οι γονεις....αφησαν το παιδι 10 χρονων να ειναι 120 κιλα!!!!!!!!!Αν ειναι δυνατον!
Δεν το ειδα ολο γιατι εγινα εξαλλη!!Απαραδεκτοι οι γονεις.
09-12-2011, 13:02 #7
Το αστειο της υποθεσης ηταν η Ινδο-αγγλιδα η οποια αν και δεν ηταν τοοοοσο παχουλη δεν ειναι και η καταλληλη να συμβουλεψει.Αυτοι ενιωθαν μπροστα τους σιλφιδες:smilegrin:!
09-12-2011, 17:48 #8
Η μητερα ηταν πραγματικα στον κοσμο της ,νομιζει οτι η μικρη ειναι υπευθυνη για την κατασταση της... Δε γινεται να αφηνεις το παιδι σου να κινδυνευει να πεθανει πριν τα 20 του... Ακομα κ αν δεν εχει αρκετη υπομονη να αδυνατισει η ιδια πρεπει να σωσει το παιδι της...Τι να πω λυπαμαι και εκνευριζομαι με την ανευθυνοτητα τους :grind:
09-12-2011, 19:52 #9
Εγώ δεν μπόρεσα να το δω όλο..
κάπου έκει που έσφαζαν το ζώο το έκλεισα(αν και όταν τα τρώω έχω αντίθετη γνώμη :lol: )
Τεσπα,γενικά πάντως απο οτι κατάλαβα ψάχνουν να βρούν τις εξαιρέσεις σε όποια χώρα και αν πάνε..
Και η μητέρη πολύ εκνευριστική...να κατηγορεί το παιδί!
09-12-2011, 22:43 #10
Αθλιότητα! Και οι ʼγγλοι που προσπαθούν να ξεφτιλίσουν τους Έλληνες για άλλη μιά φορά και η Ελληνίδα "μάνα" που άφησε το παιδί της σε αυτή τη κατάσταση!
11-12-2011, 21:48 #11
Το είδα , κόλλησα !
δεν ξέρω τ να πω για την μητέρα !! η ζυγαριά έλεγε STOP !!!!! αν δεν μπορεί να φροντίσει τον εαυτό της πώς θα φροντίσει την κόρη της ???
11-12-2011, 22:33 #12
Kitty Cat και εγω αρχικά αυτό νόμιζα αλλά είδα οτι η εκπομπή έχει πάει και σε άλλα μέρη και στην Αμερική
και παρατήρησα οτι στην Ελλάδα ήταν απο τους bigger με τα πιο λίγα κιλά .
12-12-2011, 22:18 #13
ειδα και τα υπολοιπα επισοδεια, πραγματικα βρισκουν τις εξαιρεσεις... σε εκεινο με τη αμερικη, η τυπισσα ηταν σε μηχανημα αιμοκαθαρσης λογω ασθενιας που προκληθηκε απο το βαρος... ειναι τρομαχτικο... αλλα σαφως ειναι προβλημα ατομικο, οχι χωρας.
14-12-2011, 11:36 #14
τα δείχνουν υπερβολικά για να κάνουν νούμερα, αλλά η αλήθεια είναι πως έχω δει πολλές φορές μπροστά μου χοντρά παιδάκια και από πίσω να τρέχει η μαμά με ένα σάντουιτς να το ταΐσει! δεν ξέρω ποια είναι αυτή η ακατανίκητη έλξη που ωθεί τους γονείς να μπουκώνουν τα παιδιά, αλλά πρέπει να αναλογιστούν πως ακριβώς θα ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα το παιδί μεγαλώνοντας.. γιατί όσα παιδάκια είναι υπέρβαρα από μικρά, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να καταλήξουν παχύσαρκοι ενήλικοι, γεμάτοι ανασφάλειες!! πηγαίνω σε γυμναστήριο & κολυμβητήριο και βλέπω παιδάκια από 2 χρονών να μπαίνουν σε ομάδες άθλησης-παιχνιδιού και τα χαίρομαι. εκτός του ότι ακολουθούν σωστό τρόπο ζωής, αποκτούν και πολλούς πολλούς φίλους σε τέτοιους χώρους! την επόμενη φόρα που θα θέλει μια μάνα να ξοδέψει 30 ευρώ, αντί για το σούπερ μάρκετ, ας περάσει από το γυμναστήριο να κάνει μια εγγραφή καλύτερα
14-12-2011, 14:54 #15
εγω πιστευω οτι πολλα προβληματα ριζωνουν στη νοοτροπια του να λες στο παιδι "αν κατσεις φρονιμα, θα σου δωσω σοκολατα" και γενικοτερα να δειχνουν "αγαπη" με το να δινουν γλυκα και πατατακια. Πως να μη μεγαλωσεις μετα και να το ριχνεις στο φαι οταν αισθανεσαι ασχημα, εφοσον οταν ησουν μικρο, σε παρηγορουσαν με γλυκα; "ελα ελα, μη κλαις, θα σου παρω κουλουρι". Εξου και το "comfort food".
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση