Results 1 to 4 of 4
-
19-12-2011, 13:53 #1
Που μπορούμε να χαρίσουμε ρούχα ή άλλα αντικείμενα;
Εδώ και καιρό θέλω να χαρίσω κάποια αντικείμενα(ρούχα κυρίως και παπούτσια) που πλέον δεν χρησιμοποιώ και είναι κρίμα να μένουν στοιβαγμένα μέσα στη ντουλάπα άλλα είμαι προβληματισμένη με κάποια πράγματα που διάβασα και άκουσα. πολλοί λένε ότι στις εκκλησίες τα πράγματα που δωρίζονται δεν καταλήγουν ποτέ σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη. Όπως επίσης και τα ρούχα και αντικείμενα που συλλέγονται στους ανάλογους κάδους. κάποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις που κοίταξα αναφέρουν μόνο για προσφορά χρημάτων, κάτι που δεν είμαι σε θέση να κάνω δυστυχώς. Γενικά οι εντυπώσεις που μου μείνανε είναι ότι τελικά αν δεν υπάρχει άμεση επαφή με τους ενδιαφερόμενους, δεν είσαι σίγουρος για την κατάληξη.
Εσείς γνωρίζετε οργανισμούς που να δέχονται αντικείμενα ως προσφορά, και να αξιοποιούνται;
Οικογένειες που να τα χρειάζονται;Κάτι άλλο;
- 19-12-2011, 21:02 #2
υπαρχουν διαφορες μκο που κανουν μπαζαρ αυτον τον καιρο και χρειαζονται μεταχειρισμενα αντικειμενα για να τα μεταπωλησουν. το θεμα ομως ειναι οτι μαλλον αργησες για φετος γτ τα περισσοτερα μπαζαρ εχουν ηδη γινει...οποτε αν μπορεις να τα φυλαξεις μεχρι του χρονου και κατα τον νοεμβρη να ψαχτεις....
22-12-2011, 16:29 #3
Εχουμε μεγάλη ανάγκη απο πράγματα που δεν χρειάζεστε
http://www.filoizoon.gr/filoizoon.as...=7&list=1&id=0
22-12-2011, 23:18 #4
Στη γειτονιά μας κάνουμε ανταλλακτικό/χαριστικό παζάρι στις 26.12. Είμαι σίγουρη ότι σε πολλά μέρη γίνονται αντίστοιχες κινήσεις, οπότε θα μπορείς να συνεισφέρεις.
Δεν ειμαι καλα
27-05-2023, 20:20 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία