Results 31 to 34 of 34
-
08-01-2012, 01:11 #31
Αλαλουμένια μου,μη με τρελαίνεις που κάθεσαι και χαλιέσαι με τη χαζομάρα της κάθε άσχετης πωλήτριας!
Οκ,δέχομαι πως εκείνη τη στιγμή σου ήρθε απότομο,θα ήθελες ενδεχομένως ν'ανοίξει η γη να σε καταπιεί,
αλλά όποια λέει τέτοιες μαλακίες σε συνάνθρωπο(πόσο μάλλον πελάτη)δεν είναι να την παίρνουμε στα σοβαρά!
Με σύγχισες τόσο πολύ που ούτε παπάκι δεν έβαλα στο α της μαλακίας της(και να που το επαναλαμβάνω κιόλας!)
Όσοι σε γνωρίζουμε ξέρουμε πολύ καλά πόσο άστοχο ήταν αυτό,άσε που είναι ανεπίτρεπτο γενικότερα για οποιονδήποτε!
Για την καλή σου φίλη,έχεις κάθε δίκιο να χαλιέσαι σε πρώτη φάση,να πληγώνεσαι,ν'απογοητεύεσαι εν μέρει από κείνη...
Δεν μπορώ να ξέρω την πρόθεση της,αν όντως σε σνόμπαρε ή θέλησε να σε ταρακουνήσει κι ενδεχομένως δε βρήκε
την κατάλληλη έκφραση λόγου και σώματος.Όπως και να'χει όμως,αν μιλάμε για φίλη δοκιμασμένη και καρδιακή
σου προτείνω έναν διαχωρισμό μέσα σου για να το τακτοποιήσεις.Είναι ευχής έργο οι φίλοι που αγαπούμε να μας καταλαβαίνουν
κιόλας,χωρίς ωστόσο να είναι πάντα εφικτό.Προσωπικά δεν τους απορρίπτω,απλά δεν επιλέγω να τους ανοίγω εντελώς
την καρδιά μου.Αν νιώθεις να σε πληγώνει το θέμα,βάλε όρια και μην επιτρέπεις κουβέντα σχετικά.Απόλαυσε την παρέα της,
κράτα την τρυφερά μέσα σου και προτίμησε να επικοινωνήσεις για το θέμα αυτό-όποτε νιώθεις να το χρειάζεσαι-με κάποιον
που σου έχει αποδείξει πως μπορεί να σε συναισθανθεί και να σε στηρίξει θετικά στην όποια σου προσπάθεια!
Ο καλός σου είναι υπέροχος κι αυτό είναι αξίωμα!Το τι ενδεχομένως θα ήθελε δεν ακυρώνει το πόσο θέλει αυτό που ήδη έχει!
Δε χρειάζεσαι να φορτώνεις κι άλλο την ψυχή σου και να επιβαρύνεσαι ενδεχομένως με επιπλέον τύψεις για όσα θα μπορούσες
στους άλλους να προσφέρεις!Από τη μία η άσχετη στο μαγαζί,από την άλλη η φίλη,μου κοτσάρεις τώρα και τον καημένο σύζυξ
που δεν ξεστόμισε τίποτα ο έρμος,το βρήκες και το έδεσες μια χαρά να κλείσει το εορταστικό με τον αυτοχαρακτηρισμό "μπαλόνι"!
Ναι,πρέπει να χάσεις βάρος για την υγεία σου.Ναι,θα νιώσεις καλύτερα με τον εαυτό σου,θα το χαρείς κι εσύ κι οι αγαπημένοι σου
σίγουρα πολύ!Με το να σε υποτιμάς όμως κι ακόμα χειρότερα να επιτρέπεις να επηρεάζεσαι αρνητικά από τον κάθε τυχάρπαστο,
ν'αυτομαστιγώνεσαι και να χαλιέσαι,δε σε βοήθησε ποτέ κι ούτε και πρόκειται.Προφανώς δεν ανήκεις στην κατηγορία εκείνων
που τα παίρνουν και κινητοποιούνται μόλις τους στριμώξεις ή τους προσβάλεις.Οι περισσότεροι δεν ανήκουμε εκεί άλλωστε...
Συγχώρεσε τον εαυτό σου που ξέφυγε,αποδέξου τον και συνεργάσου επιτέλους μαζί του!Μη βασανίζεσαι άλλο!Δεν είναι τόσο τραγικό!
Είσαι μια κούκλα,το χαμόγελο σου λάμπει,έχεις ευλογηθεί με πολλή αγάπη,έχεις αξιωθεί τόσα και τόσα πολύτιμα και κάθεσαι
και δεν απολαμβάνεις τα μέγιστα για μια λεπτομέρεια,που είναι μάλιστα και στο χέρι σου να τη διευθετήσεις!
Τι ώρα σε βολεύει να σε μπατσίσω;
- 09-01-2012, 09:40 #32
Τώρα, έλα γιατί τα χαστουκάκια σου θα είναι σαν γλυκό άγγιγμα..... αχ μόνο που σε διαβάζω παίρνω κουράγιο...
Πιο πολύ απ' όλα για τη φίλη μου στεναχωριέμαι, που δεν καταλαβαίνει και δυστυχώς ανέχομαι πολλά στις φιλίες αλλά αν ραγίσει η καρδούλα μου δυστυχώς μουλαρώνω και εγώ και δεν συγχωρώ.
Ο χρόνος θα δήξει... εύχομαι να είναι υπέρ μας ...
ή μάλλον στο χέρι μας είναι να είναι υπέρα μας !!!
10-01-2012, 01:56 #33
Originally posted by alalumaki
Τώρα, έλα γιατί τα χαστουκάκια σου θα είναι σαν γλυκό άγγιγμα..... αχ μόνο που σε διαβάζω παίρνω κουράγιο...
Πιο πολύ απ' όλα για τη φίλη μου στεναχωριέμαι, που δεν καταλαβαίνει και δυστυχώς ανέχομαι πολλά στις φιλίες αλλά αν ραγίσει η καρδούλα μου δυστυχώς μουλαρώνω και εγώ και δεν συγχωρώ.
Ο χρόνος θα δήξει... εύχομαι να είναι υπέρ μας ...
ή μάλλον στο χέρι μας είναι να είναι υπέρα μας !!!
10-01-2012, 21:26 #34
Originally posted by lessing
Πως καταφερνεις να ξαναπιασεις το νημα οταν ξαναπηρες ολα τα κιλα που εχασες οταν δεν εχεις κουραγιο να ξανα!-προσπαθησεις κ οταν εχεις χασει καθε διαθεση να προσεξεις τη διατροφη σου; Οταν μια φωνη σου λεει:παει-θα μεινεις για παντα χοντρη αλλα η αλλη φωνη δεν μπορει να συμβιβαστει με αυτο κ αισθανεται πληγωμενη.Πως θα βρω ξανα τη δυναμη οταν παλευω για τοσο καιρο κ βρισκομαι στα ιδια κ στα ιδια.Πως;:thumbdown:Ναι ειμαι παλι 103 κιλα!!!
είμαι κι εγώ σε αυτό ακριβώς το σημείο.
πλήρως αποτυχημένη και πάλι στην αρχήχεχ
δεν νοιώθω αδικημένη, τα βλέπω τα λάθη μου καθαρά.
νο1 τεράστιο λάθος: ξεχνούσα την ζυγαριά και δεν σταματούσα στα 2 κιλά υπέρβαρο. μετα τα 2-3 κιλά, μπαίνουν άλλα 2-3 , κι άλλα 2-3 και μετά χάνεται η μπάλα.
νο 2 τεράστιο λάθος: δεν ξαναγυρνούσα στην διατροφή μετά απο μερικές ατασθαλίες, αλλά το άφηνα για κάποια στιγμή στο μέλλον, γενικώς και αορίστως....
νο 3 λάθος: δεν έφτασα στον στόχο μου, κάπου ξεχάστηκα στην πορεία...
διότι
νο4: δεν έβαζα συγκεκριμένους χρονικούς στόχους εξ αρχής.
παρόλα αυτά, έχω διάθεση να ξαναπροσπαθήσω γιατί νομίζω οτι αυτό που με έχει φέρει εδώ είναι ακριβώς, η παραίτηση, το βόλεμα , το αυτοχάιδεμα και οι δικαιολογίες.....
άλλωστε, η μόνες σίγουρα χαμένες μάχες, είναι αυτές που δεν δίνουμε....
αν αυτό σε ανακουφίζει, δεν είσαι μόνη. ουτε στην προσπάθεια, ούτε στην αποτυχία... έλα να προσπαθήσουμε μαζί.
ΔΕΝ χρειάζεται να αλλάξεις όλη τη ζωή σου, και ειδικά αυτά που είδα να λες, δουλειά, φίλους, συνήθειες (εκτός απ τις διατροφικές). πίστεψέ με, ότι διατροφή και να επιλέξεις, μπορείς να την προσαρμόσεις και στην δουλειά και στις παρέες και παντού.
απόδειξη αυτού είναι οτι στις δουλειές όλων μας και ανάμεσα στους φίλους όλων μας, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι κανονικού βάρους.. όπως τα καταφέρνουν αυτοί, θα τα καταφέρεις κι εσύ.
αν βρίσκεις τέτοιου είδους πρακτικές δυσκολίες να έρχεσαι να το συζητάς εδώ. οι περισσότεροι είμαστε εξπερ της διατροφής , κάποιος θα έχει μια καλή λύση για σένα.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....