Results 1 to 15 of 26
Thread: Κοιλιοπλαστική
-
04-08-2011, 17:12 #1
Κοιλιοπλαστική
Καλησπέρα σε όλους παιδιά! Βρήκα αυτο το forum πάνω στην αναζήτηση μου για το χειρουργείο που έχω αποφασίσει ότι χρειάζομαι!Έχω απευθυνθεί ήδη σε δυο πλαστικους χειρουργους αλλα θα ήταν πολυ χρήσιμο να ακούσω απόψεις και απο αλλα άτομα προσωπικές εμπειρίες αν αξίζει η όλη διαδικασία κτλ.!!! :-)
Ειμαι απο Θεσσαλονίκη αλλα δεν ξέρω κάποιον γιατρό! Σε αυτούς τους 2 που Πήγα τους βρήκα τυχαία και τους επέλεξα λόγω βιογραφικου..! Έχει κανεις να μου προτείνει κάποιον; Λογω δουλειάς το χειρουργείο Πρέπει να γίνει αρχές Σεπτέμβρη Γιατί αλλιώς δεν θα με βολέψει για φέτος!!Γι αυτο με εχει πιάσει ένα άγχος :-(
κάποια στοιχεία για μένα είναι ότι Ειμαι 26 ετών αγόρι- 1.96 υψοΣ Είχα φτάσει στα 143 κιλά και τώρα Ειμαι στα 84 χωρίς να έχω κάνει κάποια επέμβαση στο στομάχι μου η άλλη επέμβαση για την παχυσαρκία..! Το πρόβλημα μου εντοπίζεται στην κοιλιά μιας καιντο δέρμα σε όλα τα υπόλοιπα σημεία Έχει μαζέψει!! Και οι 2 γιατροί μου είπαν ότι την "δικαιούμαι" την επέμβαση και..... αυτα!! :-p περιμένω εναγωνιοδως να συζητήσουμε! χαίρομαι που σας βρήκα-)
- 04-08-2011, 17:52 #2
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
Axel καλώς ήρθες,δεν μπορώ να σε βοηθήσω μιας και δεν είμαι από θεσσαλονίκη αλλά είσαι σίγουρος πως χρειάζεσαι κοιλιοπλαστική?Ο άνδρας μου πολύ πριν τον γνωρίσω ήταν 160 κιλά με ύψος 1,96 τα έχασε επίσης μόνος του (έφτασε γύρω στα 90) και παρόλα αυτά το δέρμα του "μάζεψε" παντού,μόνο ραγάδες του έχουν μείνει.Μήπως δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από την απώλεια ώστε να μαζέψεις και άδικα ταλαιπωρηθείς κάνοντας χειρουργειο?
04-08-2011, 18:04 #3
καλησπέρα!!!
))
έχουν περάσει 3 χρονια απο τότε που αδυνατησα έχω πλακωθει σε δίαιτες και γυμναστική εντατική αλλα το δέρμα στην κοιλιά παραμένει ζαρωμενο κτλ :-(
και σκέφτομαι ότι κουραστηκα παρα πολυ να φτάσω εδω και ότι αυτο είναι το μόνο υπόλοιπο του παρεθοντος που με κρατάει πίσω :-/ δεν νομίζω να μαζεύει άλλο lol
φαίνεται το πράγμα.... :-)
05-08-2011, 05:00 #4
Καλωσήρθες,το χρονικό σημείο είναι προφανώς οκ,αφού μας λένε ότι στους 18 μήνες είναι το όριο που θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τέτοια επέμβαση.Δες τα εισερχόμενα μηνύματα σου.
05-08-2011, 08:23 #5
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
stelio ο axel ΔΕΝ έχει κάνει επέμβαση άρα το 18μηνο είναι άσχετο με αυτόν
05-08-2011, 11:36 #6
Σωστά,αλλά απ'όσο ξέρω δεν παίζει ρόλο μόνο στη σταθεροποίηση του βάρους ως όριο,αλλά και για το μάζεψε-άσε του δέρματος
05-08-2011, 13:25 #7
Originally posted by Axel26
Λογω δουλειάς το χειρουργείο Πρέπει να γίνει αρχές Σεπτέμβρη Γιατί αλλιώς δεν θα με βολέψει για φέτος!!Γι αυτο με εχει πιάσει ένα άγχος :-(
Το δέρμα στην κοιλιά δεν φεύγει με κανένα άλλο τρόπο. Η δική μου κήλη-κοιλιοπλαστική έγινε το Μάρτη που μας πέρασε, με ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω λόγω μιας αστοχίας στον αφαλό, αλλά το αποτέλεσμα είναι όντως καταπληκτικό! Ακούω και τα κοπλιμέντα μου : δεν δείχνω πια μόνο 10 χρόνια νεότερη, δείχνω και 10 κιλά ελαφρύτερη!
Με το καλό να καταλήξεις σε πλαστικό και να κάνεις την επέμβαση!
05-08-2011, 14:22 #8
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει?Εφόσον είναι πλαστική η Κοιλιοπλαστική γιατί αφήνει ουλή και μάλιστα μεγάλη?Δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο το μέγεθος?
05-08-2011, 15:07 #9
Ρε παιδιά δεν ξέρω γιατί αλλά με τρομοκρατούν οι πλαστικές.
Για λιποαναρρόφιση που έχει κάνει μια φίλη πριν καμια 10αρια χρόνι πονούσε για 2 βδομάδες φρικτά και είχε μελανιές 1.5 μήνα...
Πονάει η κοιλιοπλαστική? Εσυ anna65 που έκανες την επέμβαση πόσο καιρό ήσουν εκτός δραστηριοτήτων?
05-08-2011, 15:31 #10
Για την χολοπαγκρεατική, που θεωρείται η πιο βαριά βαριατρική, πήρα αναρρωτική ένα μήνα, λόγω της ανοικτής τομής με πονούσαν αρκετά οι συρραφίδες αλλά όχι η τομή αυτή καθ'αυτή και μετά το μήνα (που αφαιρέθηκαν και οι συρραφίδες) πήγα κανονικά στη δουλειά, γεμάτη ενεργητικότητα και χωρίς καθόλου πόνους.
Με την κήλη-κοιλιοπλαστική, χρειάστηκα 2 μήνες αναρρωτική, στους οποίους δεν μπορούσα να ανεβοκατεβαίνω σκάλες. Η ενεργητικότητά μου ήταν στο μηδέν όλο αυτό το διάστημα. Έχω ακούσει και έχω δει περιπτώσεις που πονούσαν αρκετά. Εγώ ήμουν μάλλον τυχερή, καθώς δεν με πονούσε η τομή, αλλά πιο πολύ με τραβούσαν τα... τσιρότα! Ωστόσο, η τομή κάνει ακόμη και τώρα γνωστή την παρουσία της όταν ανοίγω το κλιματιστικό ή όταν πάω να κάνω μια πιο απότομη κίνηση.
05-08-2011, 15:50 #11
τι να πω...όσο το ψάχνω το θέμα τόσο περισσότερο με φοβίζει η ιδέα.
Μάλλον θα ξεκινήσω εντατική γυμναστική! Αμεσα κι όλας.:smug b:
06-08-2011, 02:56 #12
Originally posted by anna65
Originally posted by Axel26
Λογω δουλειάς το χειρουργείο Πρέπει να γίνει αρχές Σεπτέμβρη Γιατί αλλιώς δεν θα με βολέψει για φέτος!!Γι αυτο με εχει πιάσει ένα άγχος :-(
Το δέρμα στην κοιλιά δεν φεύγει με κανένα άλλο τρόπο. Η δική μου κήλη-κοιλιοπλαστική έγινε το Μάρτη που μας πέρασε, με ταλαιπώρησε λίγο παραπάνω λόγω μιας αστοχίας στον αφαλό, αλλά το αποτέλεσμα είναι όντως καταπληκτικό! Ακούω και τα κοπλιμέντα μου : δεν δείχνω πια μόνο 10 χρόνια νεότερη, δείχνω και 10 κιλά ελαφρύτερη!
Με το καλό να καταλήξεις σε πλαστικό και να κάνεις την επέμβαση!
06-08-2011, 09:00 #13
Originally posted by anna65
Ακούω και τα κοπλιμέντα μου : δεν δείχνω πια μόνο 10 χρόνια νεότερη, δείχνω και 10 κιλά ελαφρύτερη!
06-08-2011, 11:46 #14
κοιλιοπλαστική
Το τηλέφωνό μου είναι 6977252677
Θα χαρώ να τα πούμε τηλεφωνικά
ʼννα
06-08-2011, 21:06 #15
Originally posted by O.k.
Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι που δεν έχω καταλάβει?Εφόσον είναι πλαστική η Κοιλιοπλαστική γιατί αφήνει ουλή και μάλιστα μεγάλη?Δεν θα έπρεπε να είναι μικρότερο το μέγεθος?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....