Results 1 to 10 of 10
Thread: Δακτυλιος και sleeve
-
09-01-2012, 19:05 #1
Δακτυλιος και sleeve
Γεια σας θα ήθελα να μου πει κάποιος αν έχει αποτυχημένη εγχείρηση σλιβ πριν από 2 χρόνια είχα κάνει δακτύλιο όλα πήγαν μια χαρά από 97 κιλά βρέθηκα στα 52 πάρα πολύ ευτυχισμένη με πολύ ενέργεια και καθόλου ταλαιπωρία μετά λοιπόν τα 2 χρόνια βρήκαν πολύποδα στην χολή που μεγάλωνε πολύ γρήγορα και έτσι αποφάσισα αφού θα την έτρωγα την νάρκωση είπα η να βάλω πιο μέσα τον δακτύλιο γιατί φαινόταν και η βαλβίδα και το σωληνάκι η να κάνω σλιβ ??ο γιατρός μου έλεγε ότι δεν υπάρχει λόγος να κάνω σλιβ και είχε δίκιο ?..εγω όμως δυστυχώς επέμενα και του έλεγα ότι να γλυτώσουμε πιθανές επιπλοκές που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον από το δακτυλιο?να μην φαίνεται η βαλβίδα και άλλα τέτοια και εν τέλει για κακή μου τύχη τον έπεισα να τονίσω βέβαια ότι οι περισσότερες εγχειρήσεις που κάνει είναι σλιβ και με μεγάλη επιτυχία έχω γνωρίσει πολλούς ασθενείς του στο ιατρείο του? έχουν περάσει 2 μήνες από τότε που έκανα σληβ έχω πάρει 8 κιλά τα 3 τον πρώτο μήνα με υγρά και πολτοποιημένα και συνεχίζω να πεινάω όλη την ώρα και παρόλο που προσέχω τι τρώω παχαίνω έχω τρομάξει και μετανιώσει που δεν κράτησα το ωραίο δακτυλιδάκι μου ,διαβάζω τα φόρουμ και δεν βλέπω καμία αποτυχημένη σλιβ η κάποιος να περναει το ίδιο ?.προφανώς είμαι μόνη μου??..
- 09-01-2012, 19:56 #2
Ισως να έχει να κάνει με το οτι τρώς πιο σωστές τροφές σε βιταμίνες. Οπότε και η λήψη σε θερμίδες να είναι μεγαλύετρη από αυτή που είχε συνηθισει ο οργανισμός σου 2 χρόνια πριν. Με το δαχτυλιδι είχες εμετούς και α τέτοια που έχουμε ακούσει ή τρεφόσουν κανονικά;
Ισως θα έπρεπε να συμβουλευτείς και κάποιον διατροφολόγο εξειδικευμένο στις επεμβάσεις να του πεις το διατροφικό ιστορικό των 2 ετών με το δαχτυλίδη και να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη.
Πάντως κι εγώ πείναγα και πεινάω αν και σλιβάτη.
09-01-2012, 19:57 #3
Γεια σου! Δεν ξέρω τι να σου απαντήσω για τη σληβ, αλλά έχω μία εύλογη απορία: Υπάρχει γιατρός, που δέχτηκε να κάνει βαριατρικό χειρουργείο σε άτομο που ζυγίζει μόλις 52 κιλά? Εκτός και αν δεν κατάλαβα καλά, οπότε σου ζητώ συγνώμη..
09-01-2012, 22:14 #4
Από εμετούς τίποτα σπουδαίο μόνο στην αρχή ελάχιστα επεισόδια τα οποία έμαθα να τρώω πιο αργά άνοιξα και τον δακτυλιο και όλα μια χαρά?.. αν έβγαζα τον δακτυλιο και δεν έκανα τίποτα κατά 95% θα είχα όλα τα κιλά πίσω ,ο γιατρός μου έχει όλο το ιστορικό μου ως παχύσαρκη και συνήθως αν δεν κρατήσεις τον δακτυλιο κάνεις κάτι άλλο και από όσο ξέρω όλοι οι γιατροί έτσι λειτουργούν μετά τον δακτύλιο
09-01-2012, 22:26 #5
To στομάχι που σου άφησε τι χωρητικότητας είναι; Υπόθεση κάνω αλλά ίσως το νέο σου στομάχι απλά να σου αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια για φαγητό απ'ότι ο δακτυλιος και να πρέπει να προσαρμοστεις, αυτά βέβαια θα τα ξέρει σίγουρα ο γιατρός οπότε ρώτα τον. Μου φαίνεται απίθανό να σου άφησε το ελάχιστο στομάχι που αφήνουν σε όσους κάνουν sleeve όντες παχύσαρκοι γιατί πολύ απλά θα έχανες κι άλλο βάρος που με αφετηρια τα 52 κιλά θα ηταν και επικίνδυνο πιθανότατα.
Με λίγα λόγια η sleeve ίσως για σένα να μην ήταν μια περιοριστική επέμβαση πρακτικά αλλά το αντίθετό
09-01-2012, 22:33 #6
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει γιατρός που έκανε βαριατρική επέμβαση στα 52 κιλά!όσο καλά κ αν πληρώθηκε!οι χειρούργοι προχωρούν σε δεύτερη βαριατρική επέμβαση μετά από αφαίρεση δακτυλίου εφόσον ο δακτύλιος έχει αποτύχει,δεν έχω ξανακούσει για δεύτερη επέμβαση ως μέσο διατήρησης των επιτυχημένων αποτελεσμάτων του δακτυλίου
09-01-2012, 22:52 #7
Προχώρησε σε επέμβαση χολής και όχι αφαίρεση δακτυλίου ο δακτύλιος φαινόταν και η βαλβίδα και το σωληνάκι αυτό που πραγματικά μου κάνει εντύπωση είναι ότι όλοι μένετε στα 52 κιλά χωρίς να ρωτήσετε ούτε ηλικία ούτε ύψος ούτε ένα στοιχειώδες ιστορικό ,τέλος πάντων εγώ από όσο γνωρίζω όσο καιρό ψάχνομαι ότι οι περισσότεροι γιατροί έτσι λειτουργούν όταν ο ασθενής έχει σοβαρό ιστορικό που απαγορεύει να πάρει κιλά ?..
09-01-2012, 23:16 #8
τώρα μπερδεύτηκα.....παράλληλα με την αφαίρεση χολής δεν έκανε κ αφαίρεση δακτυλίου επειδή όπως είπες φαινόταν η βαλβίδα κ σε ενοχλούσε?κ προχωρήσατε σε σλήβ? άρα αφαίρεση δακτυλίου κάνατε κ αντικατάστασή του με την μέθοδο της σλήβ? 'η έχω καταλάβει κάτι λάθος?εγώ προσωπικά μένω στα κιλά γιατί είχες κάνει μία απόλυτα επιτυχημένη επέμβαση κ όντας πολύ λίγα κιλά-δεν πιστεύω ούσα 52 κιλά να είσαι παχύσαρκη!- κάνεις μία δεύτερη επέμβαση βαριατρικού τύπου,που απευθύνεται αποκλειστικά κ μόνο σε παχύσαρκους!
09-01-2012, 23:24 #9
κατα τη γνωμη μου δεν εχει νοημα αν επρεπε τωρα πια να την κανει η οχι! το θεμα εινα οτι εκανε την επεμβαση κ θα πρεπει να προσαρμοστει σε αυτη για μια ζωη.η γνωμη μου ειναι να μην αγχονεσαι ,να μην στεναχωριεσαι να κοιταξεις να εχεις την υγεια σου κ να βρεις ενα τροπο που θα σε βοηθησει να διατηρησεις τα κιλα σου.αληθεια ποσο υψος εχεις? τι ηλικια? κ αν θες τι προβλημα υγειας εχεις που δεν επιτρεπετε να παρεις κιλα?
10-01-2012, 12:15 #10
από όσο γράφει είναι γεννημένη το 77,άρα μόλις 34-35 Μαιων
Νομίζω πως ο μόνος που μπορεί να σου εξηγήσει πως και τι είναι ο γιατρός σου,αυτός ξέρει τι χωρητικότητα είχε το στομάχι σου με τον δακτύλιο κ ξέρει κ πόση χωρητικότητα σου έχει αφήσει τώρα.Τρώς περισσότερο τώρα?πεινάς πιο συχνά?Μήπως τρως τροφές που πριν δεν έτρωγες καν?Νομίζω πως οι βαριατρικές επεμβάσεις είναι έτσι "σχεδιασμένες" ώστε να βοηθήσουν να έχουμε απώλεια κιλών όταν χρειάζεται,αν το καλοσκεφτείτε όποια επέμβαση και αν κάνουμε κάποια στιγμή ο οργανισμός μας ισσοροπεί και σταματάει να χάνει κιλά
Αν λοιπόν βρεθούν αντιμέτωποι σε έναν οργανισμό που πιθανόν να μην χρειάζεται επιπλέον απώλεια να λειτουργούν εντελώς διαφορετικά,εξάλλου το μεγαλύτερο ποσοστό υπερβάλοντος βάρους το χάνουμε τους πρώτους 6 μήνες της επέμβασης και μετά οι ρυθμοί πέφτουν.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση