Νέα χρονιά..νέοι στόχοι...νέα όνειρα..
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 2 of 2
    Senior Member

Νέα χρονιά..νέοι στόχοι...νέα όνειρα..

Γεια σε όλους! Ο τίτλος του θέματός μου, είναι πολύ γνωστός σε όλους..αλλά έτσι νιώθω.Ξέρετε έδωσα για άλλη μία φορά την υπόσχεση στον εαυτό μου, πως φέτος θα φερθώ στον εαυτό μου μοναδικά.Όπως του αξίζει.Θα προσπαθήσω όσο αυτό είναι εφικτό, να μη χαλιέμαι με μικροπρέπειες, και γενικότερα θα κοιτάω τον εαυτό μου!Γιατί πρέπει να τον κοιτάω μιας και είναι πολύτιμος.Νομίζω πως όλοι έτσι πρέπει να κάνουμε.Υποσχέθηκα επίσης πως από αύριο ξεκινάω γυμναστήριο κανονικά και με το νόμο και διατροφή ίσως λίγο πιο σκληρή από αυτή που ακολουθούσα,μιας και ήμουν λίγο παραπάνω χαλαρή,και πως το καλοκαίρι θα κάνω μπάνιο σε παραλία φουλ στον κόσμο,χωρίς να νιώθω το παραμικρό άγχος.Τώρα θα μου πείτε γιατί τα γράφω αυτά??Τα γράφω για να έχω κάτι να βλέπω όταν θα πέφτω ψυχολογικά..μία απόδειξη του τι υποσχέθηκα στον εαυτό μου.

Senior Member
    Και εγώ έτσι αισθάνομαι ακριβώς , απλά εσύ τα έκφρασες με λόγια , σε εμένα είναι απλά μόνο λίγες σκέψεις , σου εύχομαι ολόψυχα να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου , εμένα με προβληματίζει ακόμα το κίνητρο για να ακολουθήσει κανείς την ατραπό , πρέπει να δουλέψω στο ψυχολογικό τομέα και μάλλον να αρχίσω να αφαιρώ κίνητρα τα οποία στο παρελθόν είτε δεν δούλεψαν είτε είχαν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα ... ένα από αυτό για το 2012 το ονομάζω αποδοχή από τους άλλους , δεν κάνω αυτήν την προσπάθεια για να με αποδεχτούν οι άλλοι ... είτε αυτοί βρίσκονται στο οικογενειακό μου περιβάλλον είτε στο εργασιακό . Το κάνω για ΕΜΕΝΑ για να έρθω σε αρμονία με τον εαυτό μου για να είμαι πιο ισορροπημένος . Οπως πολύ επιτυχημένα το εθεσε μέλος του φόρουμ " τώρα για εμένα , χέστ..κα τι θα πει ο κόσμος" , αυτά καλή χρονιά σε όλους.

μφχ