Results 16 to 20 of 20
Thread: to know us better...
-
21-04-2012, 23:18 #16
Οταν λες προβληματα στην υγεια σου δηλαδη τι εχεις παρατητησει;
- 22-04-2012, 17:54 #17
με λενε ρενα ,ειμαι 20 χρονων, φοιτητρια κ παθαινω κρισεις βουλιμιας εδω κ ενα εξαμηνο. εχω εμμονη με τα αδυνατα σωματα μια κ δεν ειχα ποτε. κ οταν τελικα μετα απο χρονια απεκτησα αδυνατη σιλουετα, την αγαπησα με τοση υπερβολη που οταν πηρα 3 κιλα θεωρησα οτι ειχα αποτυχει σε ολα., κ απο κει ξεκινησε ο γολγοθας..
27-04-2012, 15:14 #18
Γεια σας και από μένα, είμαι 27 χρονών από Θεσσαλονική. Σπούδαζα πολλά χρόνια, τελείωσα 2 σχολές και τώρα σε αναζήτηση δουλείας και αλλαγής ζωής. Δεν πάσχω από βουλιμία, αλλά από μικρή ήμουν χοντρό παιδάκι και πάντα με κυνηγάνε τα παραπανίσια κιλά.
02-05-2012, 18:11 #19
Η μανα μου ειναι εντελως ηλιθια!δεν την αντεχω αλλο!!γυρισε σημερα απο την δουλεια και κατι ειχε μεινει στην τουαλετα και ερχετε και μου λεει παλι εκανες εμετο ποιο ειναι το σκεπτικο σου δηλαδη τρωμε και μετα για να μην παχυνουμε κανουμε εμετο; Για να μην πολυλογω με εβαλε τιμωρια να μην βγαινω και μ ειπε οτι δεν θα παω κατασκηνωση...τι καλη μανα που εχω δηλαδη δεν φτανει που με εχει πρηξει χασε κιλα τοσα χρονια και μου. εχει δημιουργησει κομπλεξ τωρα πρεπει και.
να τιμωρηθω που εχω ενα προβλημα!αντι να με βοηθησει να το ξεπερασω την νοιαζει μηπως λερωθει η κολολεκανη της...τι να πω πια σε τιποτα δεν μου εχει σταθει αυτη η γυναικα αλλα τουλαχιστον θα μπορουσε να περιοριστει στην αδιαφορια δεν χρειαζετε να μου καταστρεφει την ζωη με με το να με κλεινει στο σπιτι
02-05-2012, 18:19 #20
Η βαφτισιμια της εχει νευρικη ανορεξια και εχει μεινει κοκαλο και λεει συνεχεια ποσο ανυσυχει γ αυτην...ξυπνα ζωο επειδη δεν χανω κιλα δεν σημαινει οτι δεν ειναι διαταραχη..3 χρονια και φευγω απο το σπιτι μετα αντε γεια δεν προκειτε να την ξαναδω μεχρι την κηδεια της
Καρδιακή ανεπάρκεια και άγχος
18-06-2025, 14:03 in Σωματόμορφες Διαταραχές (Υποχονδρίαση, Αρρωστοφοβία κτλ)