Results 1 to 5 of 5
-
07-01-2012, 22:32 #1
Χρειαζομαι τη γνωμη σας. και παλι.-
Ξέρω πως αυτά που θα πω δεν είναι σωστά.
Ξέρω πως απευθυνόμαστε σαυτό το φόρουμ για να βοηθηθούμε να βγούμε από το πρόβλημα της βουλιμίας και όχι για να βρούμε τρόπους να συνυπάρχουμε με αυτήν.
Επίσης ξέρω πως αυτό που θα πω είναι αρκετά τραβηγμένο και δε περιμένω να το καταλάβουν όλοι, και το τελευταίο που θα ηθελα είναι να επηρεάσω κάποιον εκεί έξω αρνητικά.
Αυτό που ξέρω πιο πολύ απ τα παραπάνω όμως είναι ότι είμαι πλέον απελπισμένη, και δεν έχω άλλη υπομονή. Δεν έχω, πως το λένε; Τέλος, Φινίτο, Πάπαλα.-
Σκέφτηκα κάτι, και δεν ξέρω αν ισχύει. Θέλω να το κάνω.
Σκέφτομαι, απ τη στιγμή που δε μπορώ να γλιτώσω απ τα βουλιμικά και τους εμετούς-προς το παρόν τουλάχιστον, να κάνω κάτι άλλο.
Να κάνω πολύ πιο συχνά εμετό, όσο ακόμη έχω ελάχιστη τροφή στο στομάχι μου.
Αναρωτιέμαι αν με αυτόν τον τρόπο το στομάχι μου θα κλείσει και μετα θα μπορώ να χορτάσω με κανονικές ποσότητες φαγητού. Έτσι δε θα έχω ανάγκη πια τα βουλιμικά.
Είναι δυνατό να κλείσει το στομάχι μου έτσι?
Σκέψου πριν με κρίνεις. Είναι τραβηγμένο, ναι. Αλλά είμαι διατεθειμένη να παρατείνω για λίγο την αρρώστια μου αν αυτό με οδηγήσει στο να απαλλαγώ από αυτήν..
μήπως λέω βλακείες?
- 07-01-2012, 23:07 #2
μαρακι αν ηταν τοσο ευκολο να ελεγχουμε τον οργανισμο μας δεν θα χρειαζομασταν την επιστημη..αυτο ειναι αυτοκαταστροφικο..ειναι ενας τροπος να αυτοκτονησεις..σπουδαζω σε παραιατρικο κλαδο αλλα ξερω οτι εαν κανεις ακροτητες στον οργανισμο σου σε εκδικειται..με τα στοιχειωδη που ξερω μια πιθανοτητα ειναι να παθεις ανακοπη..
08-01-2012, 00:27 #3
Originally posted by maraki065
Αλλά είμαι διατεθειμένη να παρατείνω για λίγο την αρρώστια μου αν αυτό με οδηγήσει στο να απαλλαγώ από αυτήν..
μήπως λέω βλακείες?
Αν θέλεις ανάπτυξε λίγο περαιτέρω το σκεπτικό σου.
Πώς υπολογίζεις να σε βοηθήσει ν'απεμπλακείς απ'τους εμετούς η αύξηση της συχνότητας τους;
08-01-2012, 02:46 #4
Νομιζω οτι καταλαβα αυτο που ρωτας αλλα το στομαχι δεν κλεινει ουτε μαζευει με τους εμετους ανατομικα αυτο ειναι αδυνατον.Αν θες να απαλλαγεις απο τη βουλιμια σου προτεινω να δεις την Τεταρτη που ερχεται το διαδικτυακο σενιναριο με θεμα ακριβως αυτο.Αν πας στο τοπικ ''Πως να απαλλαγω απο τους δαιμονες του μυαλου μου''εχει αναρτησει η ΕLI ολες τις πληροφοριες για τα σεμιναρια αυτα.Καταλαβαινω οτι εισαι σε απογνωση αλλα θεωρω πως θα βοηθηθεις παρα πολυ κ στο λεω γιατι κ γω ημουν σε απογνωση κ βλεποντας τα 3 πρωτα σεμιναρια με τις πληροφοριες που πηρα,παω πολυ καλυτερα.Το τεταρτο σεμιναριο εχει ακριβως το θεμα της βουλιμιας δε θυμαμαι αν αρχιζει 8 αλλα πηγαινε στο τοπικ κ θα δεις τα 2 πρωτα κ θα καταλαβεις τι εννοω.Φιλακια
08-01-2012, 23:57 #5
Μαράκι μου το να σε κρίνουμε αρνητικά ή να σου μιλήσουμε άσχημα θεωρώ ότι εκτός από λάθος είναι και καταστροφικό για την δύσκολη κατάσταση που περνάς. Εδώ δεν βρισκόμαστε για να κρίνουμε αλλά για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον. Χαίρομαι που ακόμη είσαι εδώ μέσα και προσπαθείς να βγάλεις μία άκρη με το πρόβλημα σου αλλά βρε αγάπη μου έχεις ακούσει ποτέ να μπορεί κάποιος να απαλλαγεί από το πρόβλημα του κάνοντας το χειρότερο; Οι εμετοί που κάνεις καθημερινά είναι ήδη πολλοί και αν συνεχίσεις το μόνο που θα καταφέρεις είναι να κάνεις πιο έντονα και πιο συχνά τα βουλιμικά σου ξεσπάσματα. Θέλεις να τρως περισσότερο; Αν ναι τότε κάνε περισσότερους εμετούς. Επίσης να μην ξεχνάς ότι με τους τόσο συχνούς εμετούς όντως παίζεις με την ζωή σου και είναι πολύ επικίνδυνο να πάθεις ανακοπή καρδιάς οπότε βρε Μαράκι μου προσπάθησε να κάνεις κάτι άλλο. Οι εμετοί δεν είναι η λύση, απλά εντείνουν το πρόβλημα.
Η Lessing σου έγραψε για τα σεμινάρια πράγματι αυτή την Τετάρτη θα μιλήσουν για την νευρική βουλιμία και πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Θα λάβεις πολύτιμες πληροφορίες και το e-psycology έχει το Live streaming δωρεάν για τα μέλη του. Κάνε μία εγγραφή στο site του http://www.e-psychology.gr και παρακολούθησε το σεμινάριο αυτή την Τετάρτη ζωντανά δωρεάν. Θα ξεκινήσει ή στις 8 το βράδυ ή στις 8.30 θα ανακοινωθεί.
Μπες στο παρακάτω link και δες:
http://www.e-psychology.gr/internet-workshops
Πληροφορίες γενικά για τα σεμινάρια θα βρεις εδώ:
http://keadd.gr/wb/pages/diadiktyaka-seminaria.php
και το πρόγραμμα εδώ:
http://keadd.gr/wb/pages/diadiktyaka...ia-to-kino.php
Βρες και μερικές φίλες σου που μπορεί να ενδιαφέρονται και παρακολούθησε και τα άλλα που έχουν παίξει μέχρι τώρα. Το κόστος είναι μικρό και αν το μοιραστείτε είναι αμελητέο. Σκέψου το, αν θέλεις να πάρεις όντως βοήθεια κάνε αυτό το δώρο στον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό και θα σε βοηθήσει πάρα πολύ. Αν πάλι δεν θέλεις να πληρώσεις τουλάχιστον δες μέσω του e-psycology το 4ο και 5ο σεμινάριο τις Τετάρτες που μας έρχονται στις 11/1 και 18/1 που είναι δωρεάν.
Σου έχω στείλει και u2u δες το κάποια στιγμή ;)
Φιλιά πολλά και Καλή Χρονιά!
Γειά σας.
24-06-2025, 22:44 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια