Results 31 to 45 of 55
Thread: Η δική μου ιστορία
-
17-01-2012, 14:39 #31
Πάντως όσον αφορά τους γονείς μου πάντα θέλανε πράγματα για εμένα που δεν μου ταιριάζανε από τα επαγγελματικά μου μέχρι και την επιλογή συντρόφου. Σε όλα ήταν αντίθετοι ουφ! Έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί τους για τις επιλογές στην ζωή μου, βέβαια τώρα πια προφανώς έχουν κουραστεί και αυτοί και απλά με αφήνουν στην ησυχία μου, έχουν συμβιβαστεί με την διαφορετικότητά μου, αλλά τις φωνούλες τους τις έχω ακόμη να με κατατρέχουν :crazy::crazy:
Η απόλαυση πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή μας για να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και εμένα η ψυχολόγος μου όταν έκανα κάτι που θεωρούσα ενοχικό μου έλεγε πάντα "Το απόλαυσες; Μπράβο σου!" Έχω πάντως φτάσει σε σημείο να περνάω όλη την ημέρα στο σπίτι μου χωρίς να πάω στην κουζίνα για να τσιμπολογάω ότι βρίσκω, γενικά μέσα στο σπίτι πλέον δεν έχω υπερφαγικές τάσεις λόγω βαρεμάρας, βρίσκω πιο ωραία πράγματα να γεμίζω τον χρόνο μου. Και για αυτό είμαι φοβερά υπερήφανη!!! Μόνο αν είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά μπορεί να ξεσπάσω αλλά και πάλι όχι όπως παλιά, έχω περισσότερες άμυνες λόγω της καλής διατροφής ;)
- 17-01-2012, 14:42 #32
Ασε κι εμένα μου είχε σκάσει το λάστιχο και το είχα αφήσει στον gatsouli για σερβις! Ευτυχώς μόνο 10 ευρώ μου πήρε!!!
Μεχρι πέρισυ πήγαινα freeday και βόλτες με παρέα προς Φλοίσβο ή κέντρο Αθήνα!
Μένω βορειοδυτικά της Αττικής και με βολεύει πάρα πολύ το πάρκο Τρίτση όπου συνήθως πάω μόνη μου... :-(
Σκέφτομαι να ξεκινήσω πάλι τα freeday γιατί μου άρεσαν πολύ αλλά τώρα θέλω οπωσδήποτε παρέα που να μένει κοντά μου για να γυρνάμε μαζί το βράδυ, μόνη μου φοβάμαι!!!!
Εσύ εσύ; Για πές!!!!
Βρε κοριτσάκι αυτό που είπες για τους γονείς μας που τους κουβαλάμε συνέχεια μαζί μας, είναι ΤΟΟΟΟΟΟΟΣΟ αλήθεια!!!!!! Γαμώ το!
17-01-2012, 14:50 #33
Originally posted by Eli
Πάντως όσον αφορά τους γονείς μου πάντα θέλανε πράγματα για εμένα που δεν μου ταιριάζανε από τα επαγγελματικά μου μέχρι και την επιλογή συντρόφου. Σε όλα ήταν αντίθετοι ουφ! Έχω βαρεθεί να έρχομαι σε αντιπαράθεση μαζί τους για τις επιλογές στην ζωή μου, βέβαια τώρα πια προφανώς έχουν κουραστεί και αυτοί και απλά με αφήνουν στην ησυχία μου, έχουν συμβιβαστεί με την διαφορετικότητά μου, αλλά τις φωνούλες τους τις έχω ακόμη να με κατατρέχουν :crazy::crazy:
Η απόλαυση πάντως παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ζωή μας για να νιώθουμε ολοκληρωμένοι και εμένα η ψυχολόγος μου όταν έκανα κάτι που θεωρούσα ενοχικό μου έλεγε πάντα "Το απόλαυσες; Μπράβο σου!" Έχω πάντως φτάσει σε σημείο να περνάω όλη την ημέρα στο σπίτι μου χωρίς να πάω στην κουζίνα για να τσιμπολογάω ότι βρίσκω, γενικά μέσα στο σπίτι πλέον δεν έχω υπερφαγικές τάσεις λόγω βαρεμάρας, βρίσκω πιο ωραία πράγματα να γεμίζω τον χρόνο μου. Και για αυτό είμαι φοβερά υπερήφανη!!! Μόνο αν είμαι πολύ πιεσμένη ψυχολογικά μπορεί να ξεσπάσω αλλά και πάλι όχι όπως παλιά, έχω περισσότερες άμυνες λόγω της καλής διατροφής ;)
Νομίζω πως η πρώτη φορά στη ζωή μου που πάτησα πόδι και έκανα το δικό μου ήταν όταν δήλωσα τη σχολή που ήθελα να περάσω μετά το λύκειο. Με είχαν ζαλίσει με τις απόψεις τους που πραγματικά δυσκολευόμουν να δω τι ήταν αυτο που ήθελα ΕΓΩ να κάνω. Η μητέρα μου ήθελε οπωσδήποτε να γίνω οικονομολόγος, ακόμα και μετά από δύο χρόνια που σπούδαζα, έλεγε στον κόσμο ότι σπούδαζα οικονομικά!!!!! Καμία σχέση!!!! Είχε πολλή πλάκα όσο τραγικό κι αν ακούγεται!!!!
Δυστυχώς όπως σου έχω πει, ακόμα μαζί τους μένω οπότε είμαι αναγκασμένη να ακούω τη γνώμη τους, ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΜΩΣ!!!!! Είναι τρελοί.....!
17-01-2012, 15:08 #34
:lol::lol::lol::lol::lol::lol: Ναι σαι καλά με έκανες και ξεκαρδιστικά από τα γέλια!!!! Δεν είμαστε τρελές καλέ! Όλοι τις έχουν αυτές τις φωνούλες μέσα τους, απλά δεν το έχουν συνειδητοποιήσει. Το μυστικό είναι να τις αναγνωρίζουμε και να τις απομονώνουμε οι τρελές για δέσιμο!!! :lol::lol::lol::lol:
Όσο για το ποδήλατο δεν έχω τολμήσει να πάω σε freeday γιατί κάνουν μεγάλες διαδρομές και φοβάμαι ότι θα τα φτύσω, άσε που δεν έχω και παρέα οπότε κωλύομαι τρομερά! Τώρα τις Παρασκευές το βράδυ πάω για ζούμπα :D. Σκεφτόμουν να πάω με τους ποδηλάτες του Ηρακλείου που είναι και δίπλα μου γιατί μένω κοντά στο ΟΑΚΑ. Αλλά πάνε βόλτες τις Τετάρτες και πάλι δεν με βολεύει γ@μώτι! Δεν ξέρω μάλλον θέλω κάποιον να με σπρώξει λίγο γιατί μόνη μου δεν το τολμώ...
Καλά οι γονείς σου δεν παίζονται και εσένα!!! Τι γέλιο, κωμικοτραγική φιγούρα η μάνα σου βρε παιδί μου! Να τους βάλουμε να κάνουνε παρέα τι λες; :lol: Θα δεις ότι ακόμη και όταν θα φύγεις από το σπίτι, οι απόψεις τους θα σε κατατρέχουν χαχαχαχα όχι δεν θέλω να σε τρομάξω προς Θεού αλλά το μυαλό μας δυστυχώς τους έχει εσωτερικεύσει να πάρει... Πάντως ένα είναι το σίγουρο ότι εγώ στο παιδί μου θα παλεύω να μην του επιβάλλω τα θέλω μου και τα πρέπει μου και να το αφήνω να ακολουθεί να όνειρα του και να κυνηγήσει την ευτυχία του όπως αυτό θα την έχει ορίσει στο μυαλό του :thumbup:
17-01-2012, 15:12 #35
Εγώ με το ποδήλατο πάω και κάνω τις δουλίτσες μου και κάνω και κοντινές βόλτες στο Ηράκλειο και στο ΟΑΚΑ. Κυκλοφορώ γενικά σε Νέα Ιωνία και Ηράκλειο. Δεν έχω πάρει ακόμη κράνος και δεν ξέρω να αλλάζω και λάστιχο μόνη μου και φοβάμαι να απομακρυνθώ πιο πολύ...ειδικά μόνη μου.
17-01-2012, 15:20 #36
Ρε συ το πάρκο φαίνεται πολύ ωραίο και δεν είναι και τόσο δα μακριά μου! Έχει και ιππασία είδα, αααχ πόσο θα ήθελα να κάνω!!!! Για πες γνώμη πως σου φαίνεται έχει καλές διαδρομές για ποδήλατο;
17-01-2012, 15:37 #37
Μένουμε τρομερά κοντά!!!! Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ θέλω παρέα!!!!!!!!Μόνη μου πηγαίνω μόνο στο πάρκο Τρίτση και βόλτες στη γειτονιά μου!!........ούτε εγώ έχω κράνος.... :sniffle:
Ε μα πιά, όλο έξοδα είναι αυτό το ποδήλατο!!!!!
Λες να πηγαίναμε μαζί καμιά Τετάρτη? Αν τελειώνει νωρίς η βολτα και μπορώ να πάρω το τρένο μετά....θα με βόλευε..
Καλά, το πάρκο απλά γα**ει χαχαχαχαχαχ! (αν δεν παινεψω το σπίτι μου...!)
έχει φοβερές διαδρομές για ποδήλατο αλλά και για τρέξιμο, είμαι σίγουρη ότι θα σ'αρέσει πολύ!
Όποτε θελήσεις πες μου να πάμε και μαζί αν θες!
17-01-2012, 16:04 #38
Πράγματι μένουμε κοντά χεχε μία Εθνική Οδός μας χωρίζει ;). Βέβαια με το ποδήλατο θα μου είναι λίγο μακριά να έρθω μέχρι εκεί και δεν έχω σχάρα για το αυτοκίνητο να πάρει... Θα το δω όμως γιατί δεν σου κρύβω ότι έχω δελεαστεί τόσο πολύ! Το πάρκο φαίνεται φανταστικό!!!!
Πράγματι και το ποδήλατο έχει τα έξοδά του αλλά χαλάλι του γιατί το γουστάρω πάρα πολύ αν και το παράπονο μου είναι ότι δεν έχω άνθρωπο να το χαρώ μαζί του. Ο άντρας μου δεν είναι καθόλου των αθλητικών δραστηριοτήτων :grind:
Θα σου πω όποτε μπορέσω να το οργανώσουμε ;)
Όσο για τις Τετάρτες θα χαρώ πολύ να πάμε παρέα αν και προς το παρόν έχω τα σεμινάρια διατροφής και μου είναι δύσκολο, αλλά θα τελειώσουν και αυτά σε 1 μήνα περίπου. Οπότε γιατί όχι με μεγάλη μου χαρά!!! Το ραντεβού τους οι ποδηλάτες Ηρακλείου το δίνουν στην στάση του ηλεκτρικού στο κέντρο του Ηρακλείου πάντα και είναι πολύ οργανομμένη ομάδα από ότι έχω δει.
17-01-2012, 16:17 #39
Ούτε εγώ έχω πάρει σχάρα! Τα έξοδα που λεγαμε....
Εμένα ο φίλος μου είναι αθλητικός αρκετά, αλλά φαίνεται τον πέθανα τόσο πολύ στο ποδήλατο πέρισυ που απ'το καλοκαίρι και μετά δεν το γουστάρει καθόλου!!! Είναι μεσ'την γκρίνια κάθε φορά που του λέω να πάμε βόλτα!
Θα κάνω ένα research για την ομάδα του Ηρακλείου και θα σου πω! Yioupiiiiii!!!!!:tumble:
17-01-2012, 20:14 #40
Είναι και στο facebook εδώ:
http://www.facebook.com/groups/podil...kleioyattikis/
:bigsmile:
18-01-2012, 17:04 #41
Αυτό θα το τσεκάρω σπίτι...γιατί εδώ το fb είναι απαγορευμένος καρπός...!
19-01-2012, 20:53 #42
zouzouka απλα υπεροχα αυτα τα λογια..νομιζω πως αποδω κ μπρος 8α συντροφευουν κ το δικο μου μυαλο..πραγματικα με συγκινησαν :')
"ορισμένοι άνθρωποι ζουν με έναν ελέφαντα στο σαλόνι τους. Ο ελέφαντας είναι τόσο μεγάλος που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους, ότι κι αν κάνουν ο ελέφαντας είναι πάντα εκεί, γνωρίζουν την υπαρξή του κι όμως τον αγνοούν, κάνουν πως δεν τον βλέπουν και αρνιούνται πως αποτελεί πρόβλημα"
20-01-2012, 10:08 #43
Originally posted by lonechristine
zouzouka απλα υπεροχα αυτα τα λογια..νομιζω πως αποδω κ μπρος 8α συντροφευουν κ το δικο μου μυαλο..πραγματικα με συγκινησαν :')
"ορισμένοι άνθρωποι ζουν με έναν ελέφαντα στο σαλόνι τους. Ο ελέφαντας είναι τόσο μεγάλος που δυσκολεύει την καθημερινότητά τους, ότι κι αν κάνουν ο ελέφαντας είναι πάντα εκεί, γνωρίζουν την υπαρξή του κι όμως τον αγνοούν, κάνουν πως δεν τον βλέπουν και αρνιούνται πως αποτελεί πρόβλημα"
το μόνο καλό είναι ότι μ'αρέσουν τα δύσκολα!!! χαχαχαχ!!!!
20-01-2012, 11:05 #44
καιτη τωρα διαβαζω την ιστορία μου. Ποσο μου θυμισες τον ευατο μου. Εγω προερχομαι απο ανορεξια το κομματι των εμετων δεν το γνωρισα ευτυχως ομως τοσο ιδιες σκέψεις, τοσο ιδια βιωματα τοση αναγκη για λύτρωση.
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου καλή συνέχεια.
Εισαι σε πολύ καλό δρόμο. Μη φοβασαι τιποτα. Θα το νικησουμε το τέρας.
20-01-2012, 12:08 #45
Originally posted by mariafc
καιτη τωρα διαβαζω την ιστορία μου. Ποσο μου θυμισες τον ευατο μου. Εγω προερχομαι απο ανορεξια το κομματι των εμετων δεν το γνωρισα ευτυχως ομως τοσο ιδιες σκέψεις, τοσο ιδια βιωματα τοση αναγκη για λύτρωση.
Σου ευχομαι μεσα απο την καρδιά μου καλή συνέχεια.
Εισαι σε πολύ καλό δρόμο. Μη φοβασαι τιποτα. Θα το νικησουμε το τέρας.
Θες να μου πεις λίγα πράγματα για σένα? Εκτός κι αν τα χεις γράψει κάπου ώστε να πάω να τα διαβάσω και να μην τα ξαναγράφεις! Ξέρεις, μ'αρέσει να διαβάζω για σας, γιατί σας νιώθω πολύ κοντά μου.....ίσως και γιατί μου αρέσει να διαπιστώνω πως υπάρχουν κι άλλες κοπέλες που ζήσανε τον ίδιο εφιάλτη κι όμως το παλεύουν...
Τα τελευταία χρόνια είχα βρεθεί αρκετές φορές στο δίλημμα να μιλήσω ή όχι σε κοπέλες που καταλάβαινα πως είχαν ανορεξία. Γενικά τις κοπέλες με ανορεξία τις πονούσα πάντα πολύ, ίσως λόγω της όψης τους και της μελαγχολίας τους. Ίσως και γιατί ήξερα ότι σκέφτονταν σαν εμένα και ασυνείδητα ήθελα να βοηθήσω πάνω απ'όλα τον εαυτό μου και δεν έβρισκα τον τρόπο.
Νιώθω πως δεν υπάρχω, μονίμως
23-07-2025, 01:39 in Σχέσεις και Επικοινωνία