ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ?????
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 9 of 9

ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΙΟ ΚΑΝΕΙΣ ?????

καλησπερα σε ολους και σε ολες....

σε παλαιοτερο θεμα ειχα αναφερει οτι εχω κανει γαστρικο δακτυλιο.....την παρασκευη λοιπον κλεινω 3 μηνες και η απωλεια των κιλων ομολογουμενως ειναι ικανοποιητικη (22,5 kg) !!!!!!
    απλως επειδη μολις την δευτερα που μας περασε εκανα την πρωτη μου ρυθμιση θα ηθελα να ανταλλαξω καποιες αποψεις...........αν εχει παραμεινει κανενας μεσα στο forum με δακτυλιο !!!
    περιμενω λοιπον.......

Senior Member
    Ικανοποιητική ε; Εγω θα έλεγα εντυπωσιακή, μπράβο!!! Σου εύχομαι και ανάλογη συνέχεια και να φτάσεις σύντομα στο στόχο σου!!!

Δυστυχώς δε μπορώ να βοηθήσω στα πρακτικά θέματα, όλο και κάποιος θα υπάρχει πιστεύω αν και σίγουρα όχι κάποιος από τους πολύ συχνούς χρήστες απ'όσο ξέρω οπότε ίσως χρειαστεί να περιμένεις λίγο.

Senior Member
    Καλησπέρα elizaasian! Συγχαρητήρια για την απώλειά σου! Εγώ είχα δακτύλιο για αρκετά χρόνια αλλά τον έβγαλα και προχώρησα σε άλλη μέθοδο αφού δεν μπόρεσα να καταπολεμήσω τη μανία μου για τα γλυκά. Αν μπορώ όμως να σε βοηθήσω σε κάτι μπορείς να με ρωτήσεις. Είχα πολύχρονη εμπειρία με τον δακτύλιο!

filippara καλημερα και σευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σου λογια...........αν και εσυ εχεις κανει θαυματα αποτι βλεπω ...μπραβο σου !!!!!!!!! εγω ημουν 124 οταν μπηκα και τωρα εχω παει 102...εχω δρομο ακομα......
    welldah καλημερα και σεσενα και σευχαριστω για την ανταποκριση σου..ηξερα οτι θα δυσκολευτω να βρω εδω μεσα καποιν με δακτυλιο αφου ολοι κανουν αλλες μεθοδους πλεον....θυμασαι καθολου τις ρυθμισεις σου?? εκανα την πρωτη μου σχεδον μετα απο 3 μηνες χειρουργειου και μου εβαλαν 2 cc....
    ααααααααααα και κατι αλλο...αυτα τα ωραια τικερακια με τα κιλα πως τα βαζουν??????

Senior Member
    ελίζα , θα σε βοηθησει για το τικερακι αν πας εδω:

http://www.eatingdisorders.gr/forum/...d.php?tid=2533

Συγχαρητήρια για την απώλειά σου!

monahoiot καλημερα ............. σευαχαριστω πολυυυυυυυ !!!!!

Senior Member
    Η πρώτη μου ρύθμιση ήταν 2 cc αλλά ο δακτύλιος είχε ήδη άλλα 2 cc από το χειρουργείο για να "στερεωθεί" καλά όπως μου είπε τότε ο γιατρός. Δεν ξέρω κάτα πόσο ισχύει βέβαια αλλά αυτό μου είπε. Το μέγιστο που μπορούσε να φτάσει ήταν 10 ή 11 cc αν θυμάμαι καλά κι εγώ έφτασα τα 9. Υπάρχουν βέβαια και άλλα φόρουμς που έχουν αρκετά παιδιά με δακτύλιο π.χ.
    http://obesity.forumup.gr/
    http://www.netpower.gr/pareaki/
    Ελπίζω να μπορέσεις να βρεις περισσότερες πληροφορίες εκεί!

ευχαριστω πολυ πολυ !!!

καλημερα σε ολους και ολες..................
    ρε παιδια δεν εχει μεινει κανεις εδω μεσα με δακτυλιο ?????????????
    ουφ ουφ....εγω με ποιον θα μιλησω??? σνιφ...