Results 16 to 20 of 20
Thread: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΟΥ
-
15-01-2012, 17:39 #16
Originally posted by MKEH78
Γεια σας κοριτσάκια μου..... είμαι καλά και τρισευτυχισμένη.
Είμαι εγκυούλα και πάλι, στο δεύτερο. Έχω πλέον μπει στον 4ο μήνα?..
Και όλα βαίνουν καλώς? εκτός από τα κιλάκια που πήρα(7) χωρίς να το λέω και τραγικό πάντως?..
Όλοι γύρω μου με δικαιολογούν, καθώς και εγώ τον εαυτό μου?..
Αλλά ξέρω ότι δεν κάνω καλά, δεν είναι τα κιλά το πρόβλημα αλλά οι σαχλαμάρες που πρέπει
να αρχίσω να κόβω, όσες με θυμάστε είχα κάνει μια καλή προσπάθεια και είχα πιάσει και το στόχο μου παλιότερα?..
με τη βοήθεια που πήρα από αυτό εδώ το σαιτ.
Είχα καταφέρει να αλλάξω τις διατροφικές μου συνήθειες? αλλά τώρα δεν προσέχω καθόλου
πράγμα που με λυπεί ιδιαίτερα.
Ιδικά τώρα που θα έπρεπε να προσέχω διπλά τι βάζω στον οργανισμό μου?..
Και ενώ ξέρω πάρα πολλά πράγματα πλέον για τη σωστή διατροφή?.
Τρώω συντηρητικά, λιπαρά, έχω κόψει το νερό, τα φρούτα, σπάνια τρώω λαχανικά
και αγοράζω σχεδόν καθημερινά τυροπιτοειδή για πρωινό και 2 με 3 φορές την εβδομάδα
θα φάω γύρους ή (κλαμπ σάντουιτς + κόκα κόλα + τσιζ + ντιπάτες) αυτά πάνε πακέτο πλέον για μένα στα γκούντις
που παλιά όταν πήγαινα θα έπαιρνα μόνο μία σαλάτα μάμας
Και ξαναλέω άντε τα κιλά δεν με πειράζουν τόσο αλλά όλη αυτή η σαβούρα μας κάνει κακό
και στις δύο μας και σε μένα και στην μπεμπουλίτσα μου??
Δεν ρωτάω τι να κάνω?? γιατί ξέρω τι. Αλλά ψάχνω τρόπο να γυρίσω πίσω στην καλή Μαρία
Που θα πάει θα με βρω, κάπου εκεί είμαι και με θυμάμαι να λέω ότι δεν θα γίνω ξανά σκουπιδοτενεκές
αλλά να που έγινα και κοίτα ώρα που τη βρήκα τώρα που με χρειάζεται η κορούλα μου το σπλάχνο μου?
τώρα που τρέφεται μόνο από αυτά που τρώω εγώ?.
Ξύπνα Μαρίααααααααααα
Αχχχχχ τα είπα και ησύχασα?? μου λείψατε βρεεεεε??
Φιλάκια σε όλες και όλους?..
ΑΑΑ και καλή χρονιά να έχουμε?.
θα πω 3 πραγματα, τα οποια μου ειπαν και μενα, για οοοοοοοοοοοοοοταν και αν μεινω εγγυος και εγω.
1. οσο το μωρο ειναι εμβρυο, ο,τι τρως το "προγραμματιζει" για τις διατροφικες του συνηθειες και που θα επικλεινεται οταν μεγαλωνει. Αν τρως λανθασμενα, θα τρωει και αυτο οταν μεγαλωσει.
2. μεταξυ 9 - 12 κιλα ειναι το αποδεκτο βαρος που παιρνεις σε μια εγγυμοσυνη, παραπανω ειναι περιττα, παρακατω κατι δε παει καλα.
3. οι θερμιδες που θα πρεπει να αυξησεις ειναι μεταξυ 150-350 θερμιδες την ημερα, αναλογα σε πιο σταδιο βρισκεσαι. Η φραση "μια εγγυμονουσα τρωει για 2" ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμενη.
αυτα, τα υπολοιπα που μου ειπαν ειναι για μετα τη γεννα και για τον θηλασμο.
Μην ακους κανεναν αν σε σπρωχνουν να φας σκουπιδοφαγητα, εσυ κανεις κουμαντο.
- 15-01-2012, 22:07 #17
Originally posted by XristinaNikolas
Και εγώ κατάφερα έτσι να θηλάσω 18 μήνες, μπράβο σου που άρχήσες να βλέπεις τα πράγματα με καλύτερη οπτική, αλήθεια που κατάλαβες οτι τον γιο μου τον λένε Νίκο? Να τους χαιρόμαστε λοιπόν τους Νικολήδες μας και καλή συνέχεια!
Να τους χαιρόμαστε..................
15-01-2012, 22:10 #18
Originally posted by Γλαύκη
Κοριτσια επειδη εχω κ εγω ενα γιο Νικο που τον θηλασα 10 μηνες κ μια κορη που την θηλασα 20 να σας πω οτι οταν θηλαζεις επιτρεπεται να τρως τα παντα σε μετρημενες ποσοτητες.Ποιος γιατρος ηταν αυτος που ειπε οχι στα φρουτα?Λενε οχι σε καποια λαχανικα πχ μπροκολο για να μην εχει κολικους το μωρο αλλα αν φας 5 πιρουνιες δεν εχει προβλημα.Τωρα αν φας μια κατσαρολα στιφαδο φυσικα θα το πειραξει κ θα κλαιει.στο τοπικ εγκυμοσυνη κ σλιβ εχουν ανεβασει εναν υπερσυνδεσμο που γιατρος ειδικος για το θηλασμο δινει οδηγιες.Με το καλο να ερθουν τα μωρα σας κ να τα χαιροσαστε μαζι με τα παιδακια που ηδη εχετε!
15-01-2012, 22:13 #19
Originally posted by MerryMaker_Misery
θα πω 3 πραγματα, τα οποια μου ειπαν και μενα, για οοοοοοοοοοοοοοταν και αν μεινω εγγυος και εγω.
1. οσο το μωρο ειναι εμβρυο, ο,τι τρως το "προγραμματιζει" για τις διατροφικες του συνηθειες και που θα επικλεινεται οταν μεγαλωνει. Αν τρως λανθασμενα, θα τρωει και αυτο οταν μεγαλωσει.
2. μεταξυ 9 - 12 κιλα ειναι το αποδεκτο βαρος που παιρνεις σε μια εγγυμοσυνη, παραπανω ειναι περιττα, παρακατω κατι δε παει καλα.
3. οι θερμιδες που θα πρεπει να αυξησεις ειναι μεταξυ 150-350 θερμιδες την ημερα, αναλογα σε πιο σταδιο βρισκεσαι. Η φραση "μια εγγυμονουσα τρωει για 2" ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ λανθασμενη.
αυτα, τα υπολοιπα που μου ειπαν ειναι για μετα τη γεννα και για τον θηλασμο.
Μην ακους κανεναν αν σε σπρωχνουν να φας σκουπιδοφαγητα, εσυ κανεις κουμαντο.
αλλά το κακό είναι ότι στο σκουπιδοφαγητό έπεσα από μόνη μου...... απλά όλοι μου λένε, όκ για τα κιλά και δεν πειράζει και φάε όσο θες, ξέρεις τώρα......
21-01-2012, 00:23 #20
Mε το καλό και οι δυο, ΜΚΕΗ78 και natallia, να υποδεχτείτε τα μωράκια σας.
Είμαι και γω μητέρα δύο παιδιών, το θεμα διατροφή στην εγκυμοσύνη με απασχόλησε πρόσφατα, καθώς γέννησα τον Ιούνη το δευτερο παιδάκι μου.
Κουβαλώντας 22 κιλα από την πρώτη εγκυμοσύνη, στην δεύτερη το μόνο που με συγκράτησε από το φάω αλύπητα, ήταν η επίγνωση ότι αν εβαζα πολλα κιλα και σε αυτήν μετα θα έχανα τελείως τον έλεγχο με το θέμα των παραπανίσιων κιλών που αντιμετωπιζω, ανεπιτυχως, τα τελευταια πεντε χρονια.Για να ειμαι ειλικρινης, αν και εβαλα 8 λιγοτερα κιλα, εχοντας λιπος στην κοιλια πριν μεινω εγκυος, η κοιλια μου εγινε γρηγορα τεραστια, ολοι νομιζαν απο τον 7ο μηνα πως γενναω οπου να'ναι!.Ενιωθα τοση δυσφορια που δεν μπορουσα να φαω και πολυ.Δεν ξερω αν σε συγκρατησει καπως αυτο.
Οσο γι'αυτους που σε παροτρυνουν τωρα να φας, γιατι εγκυος εισαι δεν πειραζει και χαιδευουν την κοιλια σου, που τους φαινεται τοσο γλυκεια και χαριτωμενη, πιστεψε με εχω πικρη εμπειρια, ειναι οι ιδιοι που μολις γεννησεις θα σου πουν ,"μμμμ βλεπω σου εμεινε και οι κοιλια και ολα!(πεθερα), η ακομα καλυτερα "καλε δες η Πετρουλακη τεσσερα παιδια εκανε, ποσο αδυνατη ειναι!"( μανουλα) και το καλυτεροτερο "γεννησες, δεν σου φαινεται χα,χα,χα!"(ο αντρουλης μου!).
Για το μωρακι σου μην ανησυχεις, δεν θα παθει τιποτα με λιγο σαβουροφαγητο, το πολυ-πολυ να του φανει νοστιμο και να γυροβολαει ευχαριστημενο στην κοιλια σου!
τοξικοι φιλοι η προδότης εγω?
21-06-2025, 03:35 in Σχέσεις και Επικοινωνία