διαιτολογοι - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Member
    filippara επειδή εμένα η διαιτολόγος μου είναι σας ψυχολόγος μου μιλάμε με τις ώρες μου κάνει καλό 1 φορά την εβδομάδα!!Παίρνω δύναμη να συνεχίσω δεν μου δίνει μια ξερή δίαιτα και τέλος ασε που παίτνει 15 ευρώ την επίσκεψη!!!Την αγαπώ!!χαχαχαχ!!!!

Junior Member
    καλησπέρα
    η εβδομαδιαία επίσκεψη στον διαιτολόγο έχει νόημα εάν θέλει κάποιος ειδικά στην αρχή που ξεκινά μια δίαιτα καθοδήγηση, στ΄ριξη και εντός εισαγωγικών έναν έλεγχο. Επίσης ο ρόλος του διαιτολόγου ειναι να σε μάθει-εκπαιδεύσει να τρως σωστά χωρίς να αποκλείεις λιχουδίες και τρόφιμα που σου αρέσουν. ʼρα με τη 1 φορά το μήνα αυτό μπορεί να μην είναι εφικτό..και πιστέψτε με έχει σημασία δεν το κανουν για τα λεφτά τουλ όχι όλοι...αφήστε που οι πιο πολλοί θέλουν τα άτομα που παρακολουθούν να χάνουν βάρος αλλά και να το διατηρούν γιατί και για αυτούς είναι η καλύτερη ανταμοιβή-διαφήμηση..
    όσο για την ειδίκευση του διαιτολόγου μπορεί να μην είναι 6 χρόνια όπως η ιατρική αλλά είναι εξίσου κοπιαστική και σηματική διαφορετικά όλοι θα γινόμασταν διαιτολόγοι...
    ʼλλωστε μια σωστή διατροφή-κατεύθυνση από το διαιτολόγο μπορεί να απαλλάξει κάποιον από τα χρηματα που θα έδινε σε ένα γιατρό... μιας και πολλές ασθένειες συνδέονται με τη διατροφή-βάρος- τρόπο ζωής γενικότερα..
    τέλος για τις αμοιβές συμφωνώ ότι όντως πρέπει να ρίξουν τις απαιτήσεις τους εν μέσω κρίσης...

Member
    ΕΓΩ ΑΠ'ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ,50-70 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΞΕΨΗ ΧΡΕΩΝΑΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΕ ΕΝΔΟΚΡΙΝΟΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ 20 ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ.
    ΑΛΛΑ ΩΣ ''ΕΠΙΣΚΕΨΗ'' ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΣΗ,
    ΑΛΛΑΓΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΛΠ. ΤΟ ΑΠΛΟ ΖΥΓΙΣΜΑ Κ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΠΟΡΙΕΣ ΜΟΥ,
    ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Κ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΩΝΕΙ !

Page 2 of 2 FirstFirst 12