Παλι εδω μετα απο μηνες... - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 162

Senior Member
    :love:

Senior Member
    Originally posted by smart
    παρα πολυ ωραια!!!
    διοτι εγω πραγματικα θελω να δειρω... ολο μπουνιες κ κλωτσιες ριχνω στον αερα.... καμια ωραθα παρει κανεναν το βολι κ θα τρεχουμε (οταν λεωστον αερα, οχι στο δρομο ε? απλα οτανειμαι η στο σπιτι η σε φιλικο σπιτι δε μπορω να κατσω ησυχη, παω περα δωθε, κοπαναω μπουνιες κλωτσιες στον αερα, σημερα ηθελα να παρω λιγη φορα να πηδησω πανω απο το τετραγωνο τραπεζι του σαλονιου αλλα δε μ αφησαν.... αχ....γιατρε μου, ειμαι σοβαρα???)
    Και πως αντιδρουν οι ενοικοι του φιλικου σπιτιου;:smilegrin:

Senior Member
    .....ψυχραιμα...... εκτος αν προσποιουνται!!!!
    λες να μην ειναι τυχαιο που τους εχασα τελευταια? uzzled: :dork:
    (πλακα κανω :P )

Senior Member
    Σε φανταζομαι προσκεκλημενη σε φιλικο σπιτι οπου εισαι ορθια κ κοπανιεσαι δινοντας μπουνιες στον αερα...Οι ενοικοι ζαρωμενοι στην πολυθρονα χαμογελουν καπως παγωμενα να το πω,βεβιασμενα να το πω..Η οικοδεσποινα ψελιζει ξεπνοα::Σμαρτ,εεε...μηπως θελεις ενα ζελεδακι;

Senior Member
    66,2 τη μερα που περασε. χαη σκορ!!:thumbdown:
    ξεκινησα ladose τη δευτερα.

Originally posted by lessing
    Σε φανταζομαι προσκεκλημενη σε φιλικο σπιτι οπου εισαι ορθια κ κοπανιεσαι δινοντας μπουνιες στον αερα...Οι ενοικοι ζαρωμενοι στην πολυθρονα χαμογελουν καπως παγωμενα να το πω,βεβιασμενα να το πω..Η οικοδεσποινα ψελιζει ξεπνοα::Σμαρτ,εεε...μηπως θελεις ενα ζελεδακι;
    :starhit: καλο

Senior Member
    ειστε χαζες :bigsmile:
    εννοειται οτι δεν τα κανω οταν βρισκονται ολοι οι ενοικοι του εκαστοτε σπιτιου!
    μονο οταν ειναι μονο τα φιλικα ατομα :P
    λεςς, μιας κ ειναι χειμωνας μηπως θες να ετοιμασεις τον δυτερο κυκλο της περσινης σου επιτυχιας?
    μου λειψε!!!
    αχαχαχαχαχαα

Senior Member
    Μηπως θυμασαι πως λεγοταν το τοπικ να διαβασω τι εγραφα;Και πως θα το βρω;Ουτε θυμαμαι ποτε ηταν.

Originally posted by click
    66,2 τη μερα που περασε. χαη σκορ!!:thumbdown:
    ξεκινησα ladose τη δευτερα.
    Τι να πώ ρε Κλικ, δεν μπορώ να βρώ ακριβώς τη λέξη αλλά σίγουρα είναι κατι παραπάνω απο άδικο (απο ποιον να μου πεις?Απτον Θεό?Ουτε αυτη ειναι η κατάλληλη λέξη τεσπά) να μένεις "αβοήθητη" εσύ που έχεις βοηθήσει σχεδόν τους πάντες εδώ μέσα και έχεις αποτελέσει πρότυπο!
    Απτην άλλη δικαιούσαι να λυγιζείς και εσύ, τι εισαι ρομποτ?Εννοειται ότι πιστευω ότι αυτό είναι απλά ένα διαλειμμα και θα καταφέρεις να ξανασηκωθείς. Απλά χαλάρωσε, θες να σου θυμίσω πως μασ "χαλάρωνες" εσυ? Αιντεεε μην πάρω τον βούρδουλα και εγώ.

(Μεταξύ μας, απτη μια ειναι καλο που λυγισες...μέχρι πρότεινος νόμιζα ότι είχες κάνει συμβόλαιο με τον διάβολο μωρή:P!Τώρα ξαλάφρωσα, ΕΤΣΙ είναι οι κανονικοί ανθρωποι κλικλικω, με τα πάνω τουs και τα κάτω τους)

Φιλιά και :thumbup:

Senior Member
    ασημενια!!!!:love::love:
    που εισαι πουλακι μου? τι κανεις?

μπα ειχα και πριν μαυρες μερες και μαυρες περιοδους ολοκληρες. εψαχνα το τετραδιο μου να βρω τι εγραφα περισυ τετοια εποχη, εχανα κιλα αλλα υπηρχαν μερες που η καταθλιψη πασχιζε να καταπιει τα παντα. ετσι ειμαι, ισως πρεπει να μαθω να ζω μαυτο και με τα αντικαταθλιπτικα.

2 μερες εχω μαζευτει διατροφικα αλλα ας μη γρουσουζευω. το κακο ειναι οτι εξακολουθω να μη βγαινω απτο σπιτι και να μην κανω τιποτα και να μην εχω κα διαθεση και ενεργεια να κανω κατι.
    αλλα το να σταματησει η σκουπιδοφαγια και τα τρελα υπερφαγικα θα ειναι σιγουρα μια καλη αρχη αν τα καταφερω και επιμεινω.

64.3 σημερα

ελπιζω καποια στιγμη να ειμαι ξανα σε θεση να δινω κουραγιο. προς το παρον πρεπει να δωσω σε μενα :P

γραψε μου νεα σου!

Senior Member
    click μου εισαι μονο 64 κιλα ............ εχασες απο πανω σου ενα σωρο κιλα τον προηγουμενο χρονο .......... Σε παρακαλω μην το βαζεις κατω για 3-4 κιλα και συνεχισε ............. Οσο για την καταθλιψη ενα θαα σου πω ........μονη σου θα την παλεψεις με νυχια και με δοντια . Στο λεω εγω, που χαπακωνωμε χρονια και βλεπω οτι χωρις τη δικη μου συνδρομη δεν με βοηθουν καθολου.......Κρατα γερα κλικλακι μου, ειναι αμαρτια να παει τοσος κοπος χαμενος ............Εγω καθε φορα που παραπαιω σε υπερφαγικο , ερχεται στο μυαλο μου η εικονα σου και συνεχιζω με μεγαλυτερη δυναμη ......Κλικακι σε αγαπαω πολυ μην τα παρατας ................

Senior Member
    Click μου...Δύσκολες μέρες είναι στο πρόγραμμα να περάσεις κι εσύ όπως και όλοι μας...ʼλλοι τις βιώνουν πιό έντονα και άλλοι ομολογουμένως, δυσκολότερα...Αν μπορεί έστω και στο ελάχιστονα σου φανεί χρήσιμη η συμβουλή μου, μην μένεις μέσα.Ντύσου, βάψου, φτιάξου όπως νιώθεις πιό άνετα αλλά και όμορφα και βγες μιά βόλτα αύριο στον ήλιο που τόσο πολύ λαχταρούμε όσοι ζούμε στη μουντίλα του εξωτερικού. Κάνε τα ψώνια σου, αγόρασε πραγματάκια που σε βοηθούν στη διατήρηση μιας ισορροπημένης διατροφής, πιές και έναν απολαυστικό καφέ....Μίλα με κόσμο, χαμογέλα... Έχω ακούσει να λένε πως αν πιέζεις τον εαυτό σου να χαμογελάει, αλλάζει και η διάθεση ως....εκ θαύματος.Και ξέρεις πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η καλή διάθεση στη σχέση μας με το φαγητό...
    Είσαι όμορφη, με λίγα κιλά και κατάφερες αυτό που θλεουμε πολλές εδώ μεσα, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου. ʼρα σίγουρα είσαι και δυνατός χαρακτήρας, μην αφήνεσαι λοιπόν!

Senior Member
    alma και να φανταστεις οτι οταν με ειχες δει ημουν πιο πολλα κιλα αποτι τωρα.
    αλλα εχουν πεσει ολα μα ολα μαζεμενα. απο παντου.

αστεροσκονη προσπαθω να θυμηθω απο ποτε εχω να βγω στο φως της μερας. δεν μπορω να θυμηθω καθολου. 4 βδομαδες? παραπανω? αληθεια δε θυμαμαι.

σας ευχαριστω τοσο πολυ :love:

Senior Member
    κλικακι ξερω πως νοιωθεις γιατι το βιωνω αλλα εσυ εισαι μικρουλα ακομα ...............Βγες εξω , περπατα γελα , χορεψε ........... στην ηλικια σου αυτα πρεπει να κανεις και κυριως να ερωτευτεις ....................... Ερωτεψου ...............

Senior Member
    Δε θα σου πω ότι αυτό που κάνεις είναι λάθος αν και αυτό είναι το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό.Σε τέτοιες ψυχοφθόρες περιπτώσεις δεν υπάρχει λάθος και σωστό...Κάντο σαν χάρη στο εαυτό σου που στο βάθος αγαπάς και δε θέλεις να τον ταλαιπωρείς άλλο...Βγες έξω.Τίποτα άλλο.Βγες έξω και χαμογέλα.Για αρχή...Όλα γίνονται κλικ μου...Εσύ ειδικά μας το διδάσκεις αυτό!Τα έχεις ήδη καταφέρει και δε σε αφήνεις να το συνειδητοποιήσεις...Είσαι τόσο πιό αποφασιστική από πολλές άλλες κοπέλες σαν κι εμένα που στα 7-8 κιλά απώλειας, σταματάνε...

Page 7 of 11 FirstFirst ... 56789 ... LastLast