Results 31 to 34 of 34
-
26-01-2012, 01:00 #31
μαρλεν καλώς ήρθες
εύχομαι να βρεις στο φόρουμ ερεθίσματα για να σε βοηθήσουν να χαράξεις την προσωπική σου πορεία, στον τόσο μοναχικό αυτό δρόμο και μια αίσθηση οτι ίσως δεν είσαι τόσο μόνη τελικά, όπως βρήκαμε πολλοί απο μας...
είδα κι εγώ τα σεμινάρια.
οκ, έκανες ταχύτατα, ενα ακόμα υπερφαγικό επεισόδιο.
μετά τι έκανες? συνέχισες κανονικά το πρόγραμμά σου, η το παράτησες γιατί είχες ήδη παραφάει με σκοπό να το συνεχίσεις άλλη μέρα?
το θυμάσαι αυτό το σημείο "του ολισθήματος"? είναι πολύ βασικό για το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος. [/quote]
Καλώς σε βρήκα!Τουλάχιστον εδώ δεν αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλο σαν τον λαίμαργο, κοιλιοδουλο, που τρωει και δεν χορταίνει αλλα αναγνωρίζουμε και αποδεχόμαστε ότι υπάρχουν βαθύτερα αίτια.Αυτό με ανακουφίζει, γιατί στο στενό μου περιβάλλον είμαι η χοντρή του θησαυρού που πρέπει να περάσουν κλειδαριά στο ψυγείο και τα ντουλάπια, μήπως και σταματήσει να τρώει.
Όσο για τα ολισθήματα είναι ο κανόνας προς το παρόν.Αύριο είναι μια άλλη μέρα...
- 26-01-2012, 01:07 #32
Originally posted by pagratios2
μπραβο, μπραβο , τετοια θελω να ακουω , αισιοδοξια και θα ξημερωσει η μερα που θα ξυπνησουμε και θα δουμε στον καθρεπτη τον κρυμενο εαυτο μας , αυτον που κρυβεται κατω απο βαρια ρουχα , αυτον που κρυβεται κατω απο χρονια απαισιοδοξιας και παραιτησης απο την ζωη , αυτον που εβαζε ορια για το τι ειναι δυνατον και τι αδυνατον .
26-01-2012, 01:20 #33
Originally posted by marlen
μαρλεν καλώς ήρθες
εύχομαι να βρεις στο φόρουμ ερεθίσματα για να σε βοηθήσουν να χαράξεις την προσωπική σου πορεία, στον τόσο μοναχικό αυτό δρόμο και μια αίσθηση οτι ίσως δεν είσαι τόσο μόνη τελικά, όπως βρήκαμε πολλοί απο μας...
είδα κι εγώ τα σεμινάρια.
οκ, έκανες ταχύτατα, ενα ακόμα υπερφαγικό επεισόδιο.
μετά τι έκανες? συνέχισες κανονικά το πρόγραμμά σου, η το παράτησες γιατί είχες ήδη παραφάει με σκοπό να το συνεχίσεις άλλη μέρα?
το θυμάσαι αυτό το σημείο "του ολισθήματος"? είναι πολύ βασικό για το σκεπτικό που ανέπτυξαν οι υπεύθυνοι του προγράμματος.
Όσο για τα ολισθήματα είναι ο κανόνας προς το παρόν.Αύριο είναι μια άλλη μέρα... [/quote]
θέλω να σου θυμίσω, οτι το σκεπτικό είναι, αν κάνεις "ολίσθημα" να φας και όλο το προγραμματισμένο σου φαγητό, ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
απ ότι λένε, αυτο, το να κάνεις οπωσδήποτε ΚΑι το πρόγραμμα, έστω κι αν φας παραπάνω τελικά, είναι αυτό που θα σε κάνει να αποχαιρετήσεις κάποια στιγμή τα υπερφαγικά.
26-01-2012, 13:07 #34
Το να νομιζεις πως οταν αδυνατισεις θα τα κανεις ολα ειναι αλλη μια νοητικη παγιδα γιατι τα ιδια πραγματα κανεις ανεξαρτητως κιλων.Οσο για μενα το παλευω κ γω,βολευομαι,αναβαλλω,ξανα-ξεκιναω,τι νομιζεις με τα ιδια παλευουμε ολοι μας!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....