92 ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΣΕ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 34
    Junior Member

92 ΚΑΙ ΝΥΧΤΩΣΕ, ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΕΙΜΑΙ Η ΜΑΡΛΕΝ... Ή ΠΕΡΙΠΟΥ.
    ΜΙΑ ΦΙΛΗ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΤΣΙ, ΠΑΡΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
    ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΠΕΠΛΟ (ΦΑΡΔΥ ΒΕΒΑΙΩΣ-ΒΕΒΑΙΩΣ) ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ, ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ, ΤΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ?ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΑΣ, ΕΙΤΕ ΑΔΥΝΑΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΒΑΡΟΙ.ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΙΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΞΗ ΣΤΗΝ ΖΥΓΑΡΙΑ.
    ΩΣΤΟΣΟ, ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΛΕΓΞΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΡΟΦΗΣ, ΜΕ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΟ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 18 ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΜΑΙ 38 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΕΙΚΟΣΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΗΛΑΔΗ , ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΜΟΥ.
    ΚΟΙΤΩ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑ ΠΕΝΤΑΤΙΑ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΜΕΧΡΙ ΤΑ 20 ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΒΑΡΟΣ, 1.70 ΥΨΟΣ, ΓΥΡΩ ΣΤΑ 62 ΚΙΛΑ, ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΣΧΕΣΗ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ. ΠΡΟΣΕΧΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ, ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΙΛΑ, ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 57.ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΧΩΡΙΣΜΟΣ, ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΕΝΑΜΙΣΗ ΚΙΛΟ ΕΠΑΝΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΣΤΟ 74.ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΕ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ 62-63. Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΑΜΠΗ ΤΟ 2003, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΟΥΝ, ΠΙΕΖΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΜΙΑ ΕΡΓΟΔΟΤΡΙΑ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ, Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΠΑΛΙ.ΕΦΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ, ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΟΜΟΥΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 80 ΚΙΛΑ.ΞΑΝΑ ΘΕΡΜΙΔΟΜΕΤΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ 68 ΚΙΛΑ.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ, ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΧΑΣΩ 2-3 ΚΙΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΜΟΡΦΑ, ΘΗΛΥΚΑ ΡΟΥΧΑ, ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.ΤΟΤΕ, ΑΠΡΙΛΗ ΤΟΥ 2006 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΙ.ΣΥΝ 22 ΚΙΛΑ, ΗΡΘΕ Η ΜΠΕΜΠΑ, ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕΤΑ ΠΛΗΝ, ΣΥΝ ΗΜΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΑ 9Ο ΚΙΛΑ.ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑΈΒΛΕΠΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΑ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΚΑΘΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ, ΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΙΧΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.ΕΧΑΣΑ 8 ΚΙΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ.ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑΣΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΚΑΡΦΑΛΩΣΑ ΕΩΣ ΤΑ 95 ΚΙΛΑ. ΤΟ 2010 ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΣΤΟ 2ο ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 90 ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ 14 ΣΥΝΟΛΙΚΑ.ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΡΙΝ ΕΦΤΑ ΜΗΝΕΣ.ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΕ ΦΙΛΟΔΩΡΗΣΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΙΛΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΙΝ.ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΚΟΥΒΑΛΩ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΧΑ ΧΑΣΩ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ.
    ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ.ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΚΑΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΑΣ ΣΥΝΑΝΤΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟ, ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΩ ΣΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕ 30 ΚΙΛΑ ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΗ, ΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΣΗ ΕΝΟΣ ΟΜΟΡΦΟΥ ΚΑΙ ΠΟΘΗΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.ΤΗΝ ΑΒΑΣΤΑΧΤΗ ΛΑΧΤΑΡΑ, ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΛΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΚΟΣΑΡΙΑ ΚΙΛΑ.ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ Η ΝΤΟΥΛΑΠΑ, ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΕΞΟΔΟΥ ΠΟΥ ΦΟΡΑΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ, ΤΗΝ ΧΑΧΟΛΙΚΗ ΜΠΛΟΥΖΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΠΑΛΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ, ΟΜΟΡΦΑ, ΘΗΛΥΚΑ ΡΟΥΧΑ, ΝΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΩ ΓΥΝΑΙΚΑ.ΑΑΑΑΧΧΧ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ......ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΩ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΜΟΔΑ ΤΟ ΜΑΓΙΟ-ΜΠΟΥΡΓΚΑ.
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΩ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΥΓΙΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ Ή ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΒΟΛΗ, ΒΑΡΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ.ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ..

Senior Member
    Αx φανταστικο το μυνημα σου.Γραφεις πολυ ωραια.Τι να σου πω -τα εχεις πει ολα παραστατικοτατα τα θεματα που μας βασανιζουν εδω μεσα-εκτος απο ενα καλως ηρθες κ ποσο χαιρομαι που εισαι μαζι μας:starhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by marlen
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ, ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΔΥΟ ΛΕΞΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΩ, ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ, ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΥΓΙΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΙΑΤΙ ΑΓΧΩΘΗΚΑ, ΒΑΡΕΘΗΚΑ, ΠΛΗΓΩΘΗΚΑ, ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ Ή ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΗΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΩΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΘΕ ΔΥΣΚΟΛΗ, ΑΒΟΛΗ, ΒΑΡΕΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΙΣ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ.
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΙΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ.ΠΕΤΑΩ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ..
    :starhit:
    καλωσηρθες marlen

Senior Member
    Kαλωσηρθες. Το μονο που μπορω να σου πω με σιγουρια ειναι οτι μπορεις να χασεις τα κιλα... Απο κιε και περα ολα πια ειναι στο χερι σου....

Senior Member
    Mαρλεν καλως ηρθες !!!!

Senior Member
    Σαν να ακούω τον εαυτό μου, κι εγώ τα ίδια με σένα αισθάνομαι οπότεδεν μπορώ να δωσω συμβουλή παρα μόνο μια ευχή .. να ορίζουμε κάποτε τον εαυτό μας και να έχουμε μια φυσιλογικη συμπεριφορα απένταντι στο φαγητο.

Senior Member
    Marlen καλως ορισες. Ειλικρινα διαβασα την αυτοβιογραφια μου . Μια απο τα ιδια. Να ξερεις οτι κολυμπαμε ολοι στην ιδια θαλασσα και καποια στιγμη θα βρεθουμε στο μοναδικο και υπεροχο νησι που λεγεται σταθερο βαρος .................Καλως ορισες Μαρλεν και πάλι .........

Senior Member
    Marlen, όλοι στο ίδιο καράβι ταξιδεύουμε, με τις ατέλειωτες αδυναμίες μας, τις ανασφάλειες για το τι μας περιμένει αν συνεχίσουμε να αφηνουμε τον εαυτό μας χωρίς φροντίδα, με τους φόβους και τις ενοχές.. Αλλά εδώ μέσα από το μοίρασμα των εμπειριών και των σκέψεων , δεν αφήνουμε τα τοξικά μας συναισθήματα να συσσωρεύονται και τους δίνουμε μια δίοδο για να φεύγουν.. Καλώς μας ήρθες, ελπίζω να βρεις με ποιον τρόπο θα φροντίσεις τον εαυτό σου και ό,τι θέλεις εδώ είμαστε!
    Μια παράκληση μόνο, σε αυτό το φόρουμ ,γράφουμε με πεζά και όχι κεφαλαία, ευχαριστώ!

Junior Member
    Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, τα καλά λόγια και τις παροτρύνσεις όλων σας.
    Ευπρόσδεκτες οι επισημάνσεις για πρακτικά θέματα, όπως το να γράφουμε με πεζά.Είμαι ψάρακας καθώς δεν έχω γίνει ξανά μέλος σε κάποιο φόρουμ, οπότε να με διορθώνετε!
    Καλό μεσημέρι

Senior Member
    fall seven times , stand up eight, κινεζικη παροιμια

Senior Member
    Ωραιο Πανγκρατιε!Μαρλην περιμενουμε νεα σου!:kiss:

Junior Member
    Γεια σας και πάλι.Όντως η παροιμία καλά τα λέει, όχι όμως και εγώ που τελευταία έχω συνηθίσει τις πτώσεις, έχω εθιστεί στην παραίτηση και στο να προσπαθώ τόσο, ώστε να τηρώ τα προσχήματα.Μόνο στην φροντίδα των παιδιών δεν κάνω εκπτώσεις προς το παρόν, όχι ότι ως μητέρα είμαι αυτή που θα ήθελα να είμαι.
    Εξακολουθώ να διάβάζω τα θέματα και τα σχόλια σας, συνήθως μετά τις 12.30 το βράδυ, όταν το σύμπαν μου στο σπίτι έχει κοιμηθεί.Γελάω πότε-πότε πνιχτά, συμπάσχω ή διαφωνώ.Δεν ξέρω ακριβώς γιατί αποφάσισα να σας γραψω, ή αν θα εξακολουθήσω να το κάνω.Δεν μπορώ να είμαι το καλό παράδειγμα΄, ούτε να υποστηρίξω κανέναν σας.Πως να πω, "μπράβο καλά τα πας, συνέχισε" όταν εγώ δεν προσπαθώ, ή καθε Κυριακή βράδυ παιρνω αποφάσεις να αλλαξω την σχεση μου με το φαγητό απο Δευτέρα και μέχρι το απογευμα, ξαναπεφτω με μεγαλη ευκολια στα ιδια?Ακομα και σχολια καλοπροαίρετα, οπως "θα καταφερεις να χασεις τα κιλα" στην πραγματικοτητα με ενοχλουν.Φοβαμαι οσα εξαρτώνται απο εμένα.Αν ήταν στο χέρι καποιου αλλου το να σταματησω να σαβουρωνω, ισως υπηρχε ελπιδα.Αληθεια σας βοηθησε η συμμετοχη σας στο φορουμ, εννοω το να μιλας με ανθρωπους που εχουν το ιδιο ή παρομοιο προβλημα΄ή απλα ειναι ενα διαδικτυακο παρεακι?Ουπς,σας αφηνω, ξυπνησε ο μπεμπης μου.Καλο βραδυ, ευχαριστω προκαταβολικα οσους μπουν στην διαδικασια να απαντησουν, σχολιασουν, οτιδηποτε...

Senior Member
    Ναι εμενα με βοηθησε.Στην αρχη οταν πρωτομπηκα ειχα την αισθηση οτι δεν ειμαι μονη μου κατι που μου εκανε πολυ καλο γιατι ολοι οι φιλοι μου ειναι λεπτοι κ δεν ειχα κανενα να το μοιραστω.Μετα απο καιρο πολυ,βαρεθηκα.Μετα ξαναμπηκα κ μου εκανε πολυ καλο γιατι πηρα ιδεες.Ιδιως με τα διαδικτυακα σεμιναρια θυμηθηκα τις τριαδες τη διατροφη που ειχα κανει παλια κ με ειχε βοηθησει να ελεγξω τα υπερφαγικα μου κ την ξαναρχισα.
    Παντως επειδη το εκανα κ γω αυτο-απο Δευτερα η διαιτα κ μετα ερχοταν η Δευτερα κ δεν μπορουσα να τηρησω το αυστηρο προγραμμα ουτε για 1 μερα πλεον αν μπορεις μπες να δεις τα διαδικτυακα σεμιναρια.Νομιζω πως θα σε βοηθησουν.
    Εδω δεν χρειαζεται ουτε να εισαι το ''καλο παραδειγμα'' ουτε να υποστηριξεις κανενα.Αναλογα με τη φαση που εισαι.Οταν εγω ξαναμπηκα στο φορουμ ημουνα χαλια γιατι ειχα ξανα-αποτυχει κ ειχα παρει ολα τα κιλα κ ανοιξα ενα θεμα που ελεγε :Λεσσινγκ σε πληρη απογοητευση.Ημουνα τοσο χαλια που δεν περιμενα να μου απαντησει κανεις!Ομως με την υποστηριξη κ τις ιδεες σιγα σιγα ηρεμησα κ αρχισα να ψιλοκανω βηματα.
    Οσο γιαυτο που λες -αν ηταν στο χερι καποιου αλλου να σταματησεις να σαβουρωνεις...Και γω παλια ελεγα να παω να κλειστω καπου που θα μου κανουν διαιτες κ θα βγω στυλακι αρκει να με αναλαβουν αλλοι χε χε

Junior Member
    Kαλημέρα lessing και σε ολους μας.Αλλη μια παγωμενη μέρα, απο αυριο λεν θα ανεβει λιγο η θερμοκρασια.
    Πως μπορει να συμμετεχει καποιος στο διαδικτυακο σεμιναριο?
    Γραφουμε σε οποιο τοπικ θελουμε ή υπαρχει περιορισμος?Ειπαμε είμαι πρωταρα!
    Μια καλή ιδέα για να κλεισει το στομα αναγκαστικά ήταν το survivor, μονο με ρυζι και χυμο καρύδας αδυνατιζες θες δε θες.Εκτος αν αρχιζα να τρωω κορμους δεντρων ή δαγκωνα το μπουτακι κανενος συμπαικτη ή συμπαικτριας (για να μην παει το μυαλο σας αλλου!).

Senior Member
    θα δεις σε επαναληψη το 1ο,2ο,3ο κ 4ο σεμιναριο στο site www.keadd.gr

η στην ηλεκτρονικη διευθυνση http://keadd.gr/wb/pages/vinteo-ekpa...seminarion.php
    Για να παρακολουθησεις τα σεμιναρια 1 εως 3 θα χρειαστεις να εισαγεις τον κωδικο keadd42
    Για το 4 τον keadd428
    Κ για το 5ο τον keadd4

Page 1 of 3 123 LastLast