ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast
Results 151 to 165 of 320
    Senior Member
    Originally posted by Ava

Θα επανέλθω μελλοντικά με νέα προσπάθεια.

Senior Member
    Originally posted by koritsaki

βρε κοριτσια λετε να προσπαθησω κι εγω?
    Λέμε!Λέμε!Και παραλέμε!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by ria

εχω ενα μήνα... άκαπνη

εκανα το τελευταιο τσιγάρο σε αγαπημένη πόλη , με πολυ πολυ αγαπημένη παρέα...

19-5-12 η μέρα που ειπα ΦΤΑΝΕΙ ....και το αποχωριστηκα ετσι όπως αποχωριστηκα κ τον πρωτο μου μεγαλο ερωτα...

ειναι δυσκολο, αλλα τελειωσε ...κι αυτος ο ερωτας
    Πάμε για δεύτερο μήνα,Ρία μου!Συγχαρητήρια,ομορφιά μου!Μου άρεσε πολύ κι ο τρόπος,που το έκανες!
    Ελπίζω να εμπνεύσεις κι άλλους μας φίλους,που ακόμα ταλαιπωρούνται στον μαζοχιστικό έρωτα αυτό...

Senior Member
    Τι εγινε παιδια?κανεις στην προσπαθεια για διακοπη του καπνισματος?

Senior Member
    Μάλλον νέκρα,Φτουτάτη μου!
    Είναι όλοι απασχολημένοι στην προσπάθεια διακοπής της μάσας!

Senior Member
    :lol::lol::lol::lol::lol:

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Originally posted by ria

εχω ενα μήνα... άκαπνη

εκανα το τελευταιο τσιγάρο σε αγαπημένη πόλη , με πολυ πολυ αγαπημένη παρέα...

19-5-12 η μέρα που ειπα ΦΤΑΝΕΙ ....και το αποχωριστηκα ετσι όπως αποχωριστηκα κ τον πρωτο μου μεγαλο ερωτα...

ειναι δυσκολο, αλλα τελειωσε ...κι αυτος ο ερωτας
    Πάμε για δεύτερο μήνα,Ρία μου!Συγχαρητήρια,ομορφιά μου!Μου άρεσε πολύ κι ο τρόπος,που το έκανες!
    Ελπίζω να εμπνεύσεις κι άλλους μας φίλους,που ακόμα ταλαιπωρούνται στον μαζοχιστικό έρωτα αυτό...
    μολις τώρα αυτο σκεφτομουν nadine... σε ευχαριστω πολυ για τα ομορφα σου λογια!

προσπαθουσα να θυμηθω ποσος καιρος περασε!
    δεν ξερω ρε κοριτσια , ηταν τελικα τοσο απλο? ή τελικα οντως ερχεται κ ωριμαζει η σκεψη σε συνδιασμο με τη σωστη στιγμη... το σωστο μερος με τη σωστη παρεα.... δεν ξερω ειλικρινα! Παντως αυτη η συνηθεια δε μου λειπει καθολου, μονο που θα το πω... ενω δεν ειχα ποτε προβλημα με το αναπνευστικο αυτους τους 2 μηνες σε 9 μερες... εχω τρελαθει στον βηχα, φλεματα κ δυσπνοια... γιατι αραγε????

Senior Member
    καθαριζει το συστημα σου ρια μου, φυσιολογικο ειναι, σε ολους συμβαινει .......
    εγω ειμαι ακαπνη 16 μηνες :roll:, αλλα ωρες ωρες μου λειπει πολυ το ατιμο, ευτυχως οχι συχνα.:no:

Senior Member
    ναταλία σε ευχαριστω για την απαντηση... ομως πραγματικα τρομαζω με αυτο που λες γιατι ειναι σκετη αηδια αυτο που ζω... φανταζομαι τι εχουν πανω τα πνευμονια μου κ φρικαρω!!

Senior Member
    Originally posted by ria
    ναταλία σε ευχαριστω για την απαντηση... ομως πραγματικα τρομαζω με αυτο που λες γιατι ειναι σκετη αηδια αυτο που ζω... φανταζομαι τι εχουν πανω τα πνευμονια μου κ φρικαρω!!
    υπομονη θα περασει ........ τωρα που ξερεις εχεις ενα λογο παραπανω να μην το ξαναβαλεις στο στομα σου.
    εγω το εκοψα για το παιδακι μου. το εκοψα και μετα απο τρεις μηνες εμεινα εγκυος, τωρα ο γιος μου ειναι 4,5 μηνων και δεν υπαρχει περιπτωση να ξανακαπνισω,

Senior Member
    να σου ζήσει ο γιοκας !!! ;) εκοψες το τσιγαρο κ αλλαξε η ζωη σου :) να εισαι παντα γερη να τον χαιρεσαι!

Senior Member
    και στα δικα μας οι καπνιστριες!!!
    μπραβο ρια και ναταλια!!!
    εγω σημερα δεν καπνισα ακομα...
    τωρα θα πω βολτα...δεν ξερω τι θα γινει....
    θα παρω πακετο μαζι μου γιατι οταν δεν εχω λυσαω, αλλα θα προσπαθησω να μην το βγαλω απο την τσαντα

Senior Member
    koritsaki ειναι ολα στο μυαλο αλλα κ στις παρεες... αν υπαρχει παρεακι που φουμαρει με μανια δε βοηθαει στην αρχη τουλαχιστον... μετα δε σε νοιαζει... εγω τουλαχιστον συμπτωματικα χωριστηκα για λιγο λογω συνθηκων πανω απο εμας με το παρεακι κ τωρα πια δεν με απασχολει να καπνιζει οποτε βρεθουμε, δε ζηλευω εννοω. Πλεον με στεναχωρει μονο κ μονο το γεγονος οτι συνεχιζει μια συνηθεια που περισσοτερο κακο προκαλει, για να μην πω μονο (δε θελω να ειμαι απολυτη)

Senior Member
    Τι κάνουν τα καμάρια μου εδώ πέρα;Πώς τα πάμε;Έλα,να ελευθερωνόμαστε!

Page 11 of 22 FirstFirst ... 91011121321 ... LastLast