ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast
Results 271 to 285 of 320
    Senior Member
    Οκτωβρη μου σε ευχαριστω πολυ!!!!!!!!
    Σημερα εκανα πολυ πιο λιγα!! Αλλα θα ηθελ οπως ειπες και εσυ να το κοψω αμεσως γιατι σιγα σιγα δεν βλεπω το νοημα!!!
    Θελω υπερβολικα να το κοψω δεν το θελω στα χερια μου, μεσα μου πανω μου γενικα να μυριζω καπνιλα!!!!!!!!!
    Θα παω να παρω τις τσιχλες και μακαρι να βοηθησουν λιγο!!! :) θα σας ενημερωσω για το πως παω!!!! Ειχα το φαι σαν βασανο τωρα αυτο! Αυτοκαταστροφικη!!

Member
    αχ ποσο δυσκολο ειναι να κοψεις το καπνισμα?το φαγητο το εκοψα σχετικα ευκολα το καπνισμα ομως οσες φορες και να το κοψω το ξαναρχιζω,ειναι σαν να μη μπορω χωρις αυτο.

Senior Member
    Τι κάνουν οι αγωνιστές κι αγωνίστριες μας;Ναταλάκι,πώς πάει;Ιθακοκόριτσο,καιρό έχουμε να διαβάσουμε νέα σου...
    Αβουλίνι πρώην και Μπετελάκι οσονούπω μελλοντικό για συνταχθείτε στην παρέα!Φτου ξελευθερία,να σας χαρώ!Πάμε!

Senior Member
    Οι αλλαγές που προκαλεί το κάπνισμα στο σώμα.Στα δεξιά έχει επιλογή φύλου.
    Μετακινείστε το scroll button (το κουμπί με τα βελάκια), αριστερά - δεξιά για να δείτε πως αλλάζει το σώμα.
    Επιλέξτε συγκεκριμένα σημεία του σώματος από το μενού αριστερά.

--->http://tobaccobody.fi/m_en.php

Senior Member
    ενδιαφερον ηταν, το ειχα ξαναδει κυρια Ναταλια, αλλα ενταξει...δεν ειναι πειστικο. Κοπελες πως τα καταφερατε τελικα με το τσιγαρο το αφησατε? Δηλωνω ακομα μη καπνιστρια, και αφου δε καπνισα με ολα αυτα που τραβαω τοσο καιρο...μαλλον για παντα!:)

Junior Member
    Πιστεύω πως αν αντιληφθεί κάποιος πραγματικά τι βλακεία (θα ήθελα να χρησιποιήσω άλλη λέξη) είναι το τσιγάρο, έχει ελπίδες να το κόψει.

Προσωπικά έφυγα από το στάδιο του εθισμού, με βοήθησαν κι άλλα πράγματα όπως το ότι δεν ήθελα να καπνίζω σπίτι με μωρά παιδιά και τώρα μπορώ να κάνω ένα τσιγάρο στη χάση και στη φέξη (κυριολεκτικά ένα τσιγάρο σε καμιά γιορτή κλπ), χωρίς όπως να υπάρχει κίνδυνος.

Από τον καπνό ξεμπερδέψαμε. Με τη ζάχαρη τι θα γίνει. :spin:

Senior Member
    Α, το ξαναπιάσαμε το ξεχασμένο (γιατί έτσι μας συμφέρει) ζήτημα...

Πραγματικά είναι τεράστια βλακεία το να καπνίζει κανείς και το βλέπουμε πια σε όλη του τη διάσταση, τώρα, που απαγορεύεται το κάπνισμα σε κλειστούς, δημόσιους χώρους.

Ας δώσω την αναφορά μου. Αναγκάστηκα να περιοριστώ, λόγω των νέων μέτρων. Παλιά στη δουλειά κάπνιζα πολύ. Εκεί είχα τα περισσότερα ζόρια και άλλωστε δε με ενδιέφερε η αισθητική του χώρου, αφού ήταν χώρος ταλαιπωρίας. Το σπίτι μου ήταν ναός. Η φωλιά μου, το καταφύγιό μου, το ήθελα λοιπόν όσο γινόταν καθαρό και απαλλαγμένο από καπνό. Τώρα στριμωχτήκαμε κάπως. Στη δουλειά κομμένο το κάπνισμα, στο σπίτι προσέχουμε, στις εξόδους απαγορεύεται δια ροπάλου. Άρα κάνω μία προσπάθεια με το ηλεκτρονικό τσιγάρο και έφτασα να καπνίζω 6-7 κανονικά τσιγάρα την ημέρα, κάτω από τον απορροφητήρα.

Δεν προσπαθώ να το κόψω. Νιώθω ανασφάλεια στην ιδέα του να μην υπάρχει πακέτο στο σπίτι. Και υπάρχει μόνον εκεί. Δεν κουβαλώ πλέον τσιγάρα πάνω μου, αφού ξέρω πως είναι μάταιο. Προμηθεύτηκα υγρά για το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε διάφορες γεύσεις, όλες καπνικές. Καπνός ξηρός, καπνός δυνατός, πούρο Αβάνας, καπνός με κονιάκ, καπνός με άντε μη πω.. Λοιπόν, τη δουλειά τους την κάνουν. Με κρατούν πολλές ώρες μακρυά από το συμβατικό κάπνισμα, άρα δεν είναι και για πέταμα. Και ας εκφράζομαι υποτιμητικά, λόγω έλλειψης του κανονικού καπνού.

Senior Member
    Ξέχασα να καταθέσω και κάτι που με εντυπωσίασε. Πάντα πίστευα πως οι καπνιστές είμαστε πολλοί. Ε, δεν θα το έλεγα πια με τόση σιγουριά. Βγήκα πρόσφατα σε ταβέρνα και είδα πως ήμουν η μοναδική που το πάλευα με το ηλεκτρονικό. Οι υπόλοιποι απείχαν χωρίς πρόβλημα. Κοιτούσα γύρω μου και κανένας δε φαινόνταν να δυσανασχετεί. Από μία κατάμεστη ταβέρνα βγήκαν έξω για να καπνίσουν μόνο 2-3 άτομα. Οι υπόλοιποι απολάμβαναν τη βραδυά τους, χωρίς το άγχος του πότε θα βγουν, να ολοκληρώσουν την "απόλαυση" ξεπαγιάζοντας και σβήνοντας το βιαστικά καπνισμένο τσιγάρο τους σε ένα άθλιο και γεμάτο γόπες τασάκι, που κανείς δεν έμπαινε στον κόπο να καθαρίσει.

Μήπως γινόμαστε Ευρωπαίοι σιγά σιγά; Καλά κάνουν και λαμβάνουν αυτά τα μέτρα. Είναι για καλό. Σκοπό έχουν να γαλουχηθούν νέες γενιές, χωρίς το βραχνά του καπνίσματος. Βλέπω τα νέα παιδιά και τα χαίρομαι. Βλέπω τον πολιτισμό των μη καπνιστών και θέλω να τον μιμηθώ. Τα νέα μέτρα, αν διαρκέσουν, θα έχουν αποτέλεσμα μόνο ως προς την πρόληψη. Επίσης, μόνο κατά τους χειμερινούς μήνες. Θυμηθείτε το: Το καλοκαίρι θα βλέπουμε πάλι κόσμο να ανεμίζει στα χέρια του τσιγάρα και η χειμερινή απαγόρευση θα φαντάζει στον καπνιστή εφιάλτης, που πάει και πέρασε..

Senior Member
    Σίγουρα είναι για καλό. Εγώ το είχα κόψει πριν τα μέτρα (πλέον κάνω αραιά και που ένα τσιγαράκι μόνο απο συγκεκριμένη μάρκα), αλλά είμαι ευγνώμον για αυτά τα μέτρα. Επιτέλους βγαίνουμε έξω χωρίς να πονάνε τα μάτια μας απο την καπνίλα, χωρίς να καταστρέφουμε τα πνευμόνια μας, χωρίς χωρίς χωρίς.....:)

Senior Member
    Μέρα δοκιμασίας η σημερινή.. Θα έρθει στο σπίτι μία γνωστή μου, να πιούμε καφέ. Πάει το αρωματισμένο μου σπιτάκι, πάει! Με τη συγκεκριμένη και δέκα ώρες να αερίζεις μετά δεν είναι αρκετό.
    Άσχετο, αλλά με εντυπωσιάζει το θράσος των ανθρώπων. Μόλις την είχα πρωτογνωρίσει, μου είχε κάνει οξύτατη παρατήρηση πως καπνίζω πολύ. Αυτό είναι το ζήτημα. Ανοίγουμε το στόμα μας απερίσκεπτα και μοιράζουμε παρατηρήσεις σε κόσμο που δεν καλογνωρίζουμε, χωρίς να κοιτάμε τα δικά μας χάλια. Λίγες μέρες μετά τη δέχτηκα στο σπίτι μου και εκεί διαπίστωσα πως είναι χειρότερη από μένα. Άρα το πρόβλημά της ήταν πως καπνίζει λίγο από τα δικά της τσιγάρα, πολύ από τα τσιγάρα των άλλων. Σκέφτομαι να την κάνω την καγκουριά. Να κρύψω το πολύτιμο πακέτο μου, να τη βγάλω με το ηλεκτρονικό και αντίθετα να της κάνω τράκα ένα δύο τσιγάρα. Έτσι, με την αναχώρησή της και δε θα αερίσω πολύ να παγώσει το σπίτι και δε θα βράζει το στήθος μου. Γιατί, εδώ που τα λέμε, όταν απέχεις από το υπερβολικό κάπνισμα για καιρό και ξαφνικά μέσα σε μία μόλις ώρα καπνίσεις απανωτά 10-12 τσιγάρα και εισπνεύσεις ακόμη περισσότερα από το διπλανό σου, ένα σοκ ο οργανισμός το παθαίνει..

Πάντως θα περάσω δύσκολα και το ξέρω από τώρα. Γιατί ήδη μου λείπει ένα τσιγαράκι.. Πίνω καφέ και τα έχω πάρει στο κρανίο με το ηλεκτρονικό. Βοηθάει, είπαμε, αλλά δεν είναι αρκετό. Κάθε βράδυ κοιμάμαι ήσυχη και περήφανη για μία ακόμη σχετικά άκαπνη μέρα που πέρασε. Κάθε πρωί ο ίδιος νταλκάς. Ένα τσιγάροοοοοοοοοοο.............

http://www.youtube.com/watch?v=Eqxvw0keThM

Senior Member
    Υπομονή!!!!

Senior Member
    Ava υπομονη με το τσιγάρο! Κ εγώ το έκοψα και ήταν ότι καλύτερο έκανα!!

όσο για την γνωστή, δεν κατάλαβα!Εφόσον δεν θέλεις να καπνίζουν στο σπίτι σου πες το ευγενικά!Για ποιο λόγο να το ανεχτείς? Δεν είναι και λίγο πράγμα να βρωμίσει το σπίτι/επιπλα/κουρτίνες τσιγαρίλα.. μπλιαχ

Senior Member
    γιατι δε της λες οτι δε καπνιζεις πια (και να το εφαρμοσεις?)

Senior Member
    παιδια ισως εχω ξαναγραψει στο θεμα, αν δεν εχω γραψει να μου πειτε, εχω τραβηξει πολλα με το τσιγαρο αλλα το εχω νικησει, αυτη τη φορα για παντα Δε θελω να σας βαραινω και να επαναλμβανομαι ουτε να κανω κυρηγμα θελω, το τσιγαρο θελει μαχαιρι. Εμενα ο νομος ο αντικαπνιστικος με βοηθησε πολυ, γιατι ενιωσα τη σκλαβια του τσιγαρου. Οχι εμπρακτα αφου εω κανεις δεν εφαρμοσε το νομο, αλλα ηξερα οτι πλεον το τσιγαρο ειναι μια βλακεια.......κι οτι για παραδειγμα στην Αθηνα δε θα μπορω να καπνισω οπου θελω, στο αεροδρομιο, στο πλοιο, το ιδιο μου το αμαξι κτλ

Senior Member
    Originally posted by sweetOctober
    ΑΑΑΑΑΑχ πόσο ήθελα να καπνισω χθες, πόσο Θεέ μου......είναι φοβερό, σχεδόν 5 μήνες και η εξαρτηση εκει. Φοβερο :sniff:
    εχω γραψει!!!! ειμαι 1,5 χρονο χωρις τσιγαρο, πως περασε ετσι γρηγορα φοβεροοοοοοοοοοοο

Page 19 of 22 FirstFirst ... 91718192021 ... LastLast