ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 320
    Senior Member
    Αχ!Βασανισμένο μου Ιθακοκόριτσο!Πρέπει κάπως να βρεις τον τρόπο ν'αποσυνδέσεις το κάπνισμα από την εκτόνωση ή την ανακούφιση,
    απ'όσα καθημερινά προκαλούν την αντοχή σου!Πάντα κάτι θα υπάρχει,δυστυχώς-ευτυχώς η ζωή είναι γεμάτη τέτοιες προκλήσεις!
    Μη μας αφήσει κι άλλα κατάλοιπα μετά...Τα ζόρια ατονούν στο πέρασμα του χρόνου...Ούτε καν θυμόμαστε τι γέννησε δάκρυ,νεύρα,
    ό,τι προσπαθήσαμε να εκτονώσουμε στη ρουφηξιά του...Το κατακάθι της κάπνας στα σωθικά μένει ωστόσο και δηλητηριάζει!Έλα μου,να σε χαρώ!

Senior Member
    Καλημέρα και καλό μήνα,επίδοξοι μη καπνιστές φίλοι μου!
    Όσοι νταλαβερίζεστε με σαχλαμαράκι(κοινώς ηλεκτρονικό τσιγάρο)
    ρίξτε αν θέλετε μια ματιά στο παρακάτω φόρουμ,που πέρα από σημαντική έκπτωση
    στα σχετικά προϊόντα για τα μέλη,έχει χρήσιμες πληροφορίες κι εμπειρίες χρηστών...

--->http://www.e-kapnisma.gr/

Senior Member
    Μπράβο, Ναταλία μου, βρίσκεις τα ενδιαφέροντα, πριν από μας, για μας!
    Λοιπόν, αναφορά περί σαχλαμαρακίου (ηλεκτρονικού τσιγάρου):
    Βρίσκομαι στη 19η ημέρα χρήσης του και τα πάμε αρκετά καλά. Έχω καπνίσει γύρω στο μισό πακέτο κανονικά τσιγάρα όλο το διάστημα. Δυστυχώς τα ευχαριστήθηκα απεριόριστα.. Ούτε ζαλίστηκα, ούτε τίποτα. Πράγμα που σημαίνει ότι παραμένω στις τράκες και για κανένα λόγο δεν αγοράζω πακέτο. Ο τσιγαρόβηχας σταμάτησε. Ο χώρος μου μυρίζει τέλεια. Τα νεύρα μου ώρες ώρες φτάνουν στον ουρανό λόγω της έλλειψης του τσιγάρου, αλλά προσπαθώ.. Είναι καλό υποκατάστατο του καπνίσματος. Αυτό και τίποτε άλλο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν είναι τσιγάρο. Είναι λάθος μας να προβαίνουμε σε τέτοιες συγκρίσεις. Στις ώρες της σύγχυσης, αποζητώ σαν τρελή τον καπνό... Αυτά!

Senior Member
    Αναφοράς ανάγνωσμα, μέρος δεύτερον:
    Σήμερα αισθάνθηκα κάτι που δεν το περίμενα.. Οξύτατη όσφρηση! Βρέχει από το πρωί και μόλις βγήκα από το σπίτι, μύριζα την υγρασία, τα βρύα, το βρεγμένο χώμα, τα βγεγμένα φύλλα, απίστευτα πράγματα! Επιστρέφοντας από τη δουλειά, μπήκα σε ένα ζαχαροπλαστείο (δε θέλω σχόλια).. Μόλις είχαν ξεφουρνίσει γλυκά ταψιού. Γύρισα σπίτι και μύριζα πάνω μου το γλυκό! Για να παρατείνω αυτή την αίσθηση, βγήκα στο μπαλκόνι και μύριζα γύρω μου σαν το κυνηγόσκυλο!
    Επίσης, κάτι άλλο που δεν θα το πρόσεχα, αν δεν το διασταύρωνα πρώτα.. Χωρίς τσιγάρο θέλω να κοιμάμαι νωρίς. Βάζω τις κρέμες μου και κοιμάμαι. Αυτό έχει τα αποτελέσματά του.. Ξύπνησα σήμερα και είχα μία ροδαλή επιδερμίδα. Στο δρόμο μου είπαν ότι δείχνω ξεκούραστη και λαμπερή. Λέτε να είναι και αυτό αποτέλεσμα του μη καπνίσματος; Αν ναι, είναι ένα ισχυρότατο κίνητρο!

Senior Member
    Σήμερα γνώρισα μια αντιπαθέστατη κοπέλα, που μου είπε ότι είναι πολύ κατά του ηλεκτρονικού τσιγάρου και μου πρόσφερε από τα δικά της, κανονικά τσιγάρα. Δεν πήρα, γιατί της είπα ότι, ναι μεν είναι δελεαστικά, αλλά είμαι πολύ κατά των κανονικών τσιγάρων. Μάλλον με αντιπάθησε το ίδιο...

Senior Member
    Αβουλινι μου αντε κ τα καταφερνεις!Μια χαρα το βρισκω το σαχλαμαρακι τελικα.Κανεις κ την επιλογη σου στο αρωμα!Παρε κ γλυφιτζουρι για δωρο που εισαι καλο κοριτσι!

Senior Member
    ʼβα μου πόσο χαίρομαι που οι αισθήσεις σου οξύνονται και νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου! Επιτέλους άρχισαν να διαφαίνονται όλα τα καλά που έχανες για χάρη του ριμαδοτσιγάρου! Λένε ότι και η αίσθηση της γεύσης οξύνεται με την διακοπή του τσιγάρου! Αυτό μας έλειπε να σου φαίνονται ακόμη πιο νόστιμα όλα! :lol:
    Δεν μας είπες όμως...τι καλό ψώνισες από το ζαχαροπλαστείο;;; :lol: Ήταν πιο νόστιμο;;; :lol:

Senior Member
    Καλημέρα!
    Χαρά μου, το βούτηξα το γλυφιτζούρι, ευχαριστώ!
    Eli μου, ψώνισα σοκολατάκια με πεντανόστιμη γέμιση. Είπα να βρίσκονται στο σπίτι, αλλά...
    http://www.youtube.com/watch?v=B1-9f...833EC4C25FEB3A

Senior Member
    :lol:
    Μα καλά παιδί μου τι περίμενες; Που να κρατήσουν για πολύ τα σοκολατάκια στο Αβόσπιτο; Είναι σαν να βάζεις την αλεπού με τις κότες στο κοτέτσι! Θα μείνουν για πολύ όρθιες οι κοτούλες; Μπααααααα δεν νομίζω! :lol:

Senior Member
    Ava πολλά μπράβο που κρατάς . :thumbup: :thumbup: :thumbup:
    A και μπράβο που κρατήθηκες και δεν τη βούτηξες αυτή που ήθελε να σου δώσει τσιγάρο . Εγώ θα την είχα σκυλοβρίσει . Είναι σαν να δηλώνεις ότι κάνεις δίαιτα και σου προσφέρουν γλυκά και μάλιστα με επιμονή . Κάποιοι άνθρωποι ..... τι να πώ ?

Ναταλία σ΄ευχαριστώ για την συμπαράσταση , και νοιώθω γαιδούρα που δεν στο είπα νωρίτερα αλλα είχαν μαζευτεί πολλά και μ ειχαν πάρει όχι απλως απο κάτω , αλλά παραμάζωμα .
    Η συνέπεια είναι το δεύτερο μέτωπο που έχω ανοίξει να έχει οπισθοχωρήσει πολύ . Κάποιες μέρες το ηλεκτρονικό το είχα μόνο στη τσάντα μου και δεν το έβγαζα καθόλου .
    Μάλλον διάλεξα και λάθος περίοδο για να το προσπαθήσω . ʼνοιξη πού από πολλές απόψεις με ρίχνει , αρχες σαιζον που το άγχος και η πίεση χτυπάνε κόκκινο . ʼν ήταν αρχες Φθινοπώρου => κάπως πιο ήρεμη κάτι καλύτερο θα γινόταν .
    Απο χθες όμως προσπαθώ και πάλι ν΄ανασυνταχθώ . Να μην πάρω πακέτο είναι αδύνατο , αλλά χθες κρατήθηκα απ΄οταν τελείωσε τρεις ώρες και δενπήγα να πάρω . Απ΄όταν πήρα όμως το @@@@@@ . Κάνω και κολπάκια του στυλ να τα βάζω στη τσάντα μου για να μην τα βλέπω , αλλά μηδεν εις το πηλίκο . Τέλος πάντων και σήμερα εδώ και 2 ώρες που έχει τελειώσει το πακέτο δεν έχω πάει . Αν αντέξω 3ωρο+ θα είμαι ευχαριστημένη .

Senior Member
    Ντόρα μου, η κοπέλα ήταν κομπλεξική, φως φανάρι! Τη ρώτησα αν δοκίμασε το ηλεκτρονικό και είπε πως ναι, αλλά δεν το εγκρίνει. Η ουσία είναι ότι δεν τα κατάφερε με αυτό και όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ... Για να χρησιμοποιήσω το παράδειγμά σου, είναι σα να κάνεις δίαιτα και επειδή δεν κατάφερες να την ολοκληρώσεις, να προσφέρεις στον κόσμο γλυκά, να τρως εσύ σαν τέρας και να λες ότι είσαι κατά της προσεκτικής διατροφής!
    Εσένα το ηλεκτρονικό τσιγάρο δε σε καλύπτει καθόλου; Έχεις υγρό με το μάξιμουμ νικοτίνης; Ρωτάω μήπως και ψιλοκαλυφθείς με αυτό και δεν τρέχεις συνέχεια στα περίπτερα. Εμένα μου είναι δύσκολο, αλλά όχι τόσο όσο φανταζόμουν. Όταν είχα ξαναπροσπαθήσει με τσίχλες νικοτίνης, είχα δυσκολευτεί αφάνταστα. Τώρα καμία σχέση. Ίσως εισπνέω περισσότερη νικοτίνη, ίσως είναι το όλο εφέ του ατμού και οι κινήσεις του καπνίσματος, δεν ξέρω.. Πάντως δε ζορίζομαι τόσο όσο τις άλλες φορές.

Senior Member
    Ava καπνιζα πολύ 2,5-3 πακέτα την ημέρα , είναι πολύ μεγάλη η δύναμη της συνήθειας , και όταν είμαι σχετικά ήρεμη κάπως το παλέβω , αλλά μόλις αγχωθώ ή στενοχωρηθώ ή πιεστώ ( πράγμα που συμβαίνει αρκετά συχνά τελευταία ) νοιώθω οτι φοβάμαι τον εαυτό μου : πρέπει να καπνίσω για να κρατηθώ , για να ξεσπάσω εκεί , διαφορετικά θα πρέπει να ξεσπάσω αλλού και τότε ποιος τα μαζεύει ? Ή κάποιες άλλες στιγμες νοιώθω ότι πρέπει να καλύψω τα στερητικά της έλειψης καπνου για να μπορέσω να συγκεντρωθώ στα άλλα .
    Εγώ ειχα ξαναπροσπαθήσει με τα patch , βοηθούσαν το είχα μειώσει πολύ - αλλα κάποια στιγμή τα αφησα όχι για άλλο λόγο - απλή αδιαφορία για μένα ( τελικά ο μεγαλύτερος εχθρός μου είναι ο εαυτός μου ) και ξανάφτασα εκει που έφτασα .
    Anyway θα το προσπαθήσω , δεν τ΄αφήνω αλλά είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος και θαυμαζω απεριόριστα όσους το έχουν καταφέρει . Το υγρό δεν με καλύπτει όχι απο άποψη νικοτίνης , ετσι κι αλλιως ελαφριά ηταν τα τσιγάρα μου , δεν με καλύπτει από αποψη γελυσης , είναι πολύ μακριά απ τη γεύση αυτών που κάπνιζα .

Senior Member
    Ένα ενδιαφέρον άρθρο που συνάντησα:

Διακοπή καπνίσματος και σωματικό βάρος

Senior Member
    Εδώ και κάποιες μέρες εφαρμόζω τρικάκια : Το να μην πάρω πακέτο είναι ακόμη αδύνατο . Προσπαθώ όμως απ' τη στιγμή που θα τελειώσει να περάσουν κάποιες ώρες μέχρι να πάρω καινούργιο , κι όταν θα το πάρω ενδιάμεσα απ΄το συμβατικό να χρησιμοποιώ και το ηλεκτρονικό . Και η αλήθεια είναι οτι ήδη έχω αρχίσει ν΄αναζητώ κι αυτό εκτος του συμβατικού :yes::yes:
    Λοιπον οι περισσότερες ώρες που είχα καταφέρει να μείνω χωρις το συμβατικό ήταν 4 . Σήμερα κατάφερα χρόνο ρεκόρ : 5 ώρες ;););););)
    Ρε λες ? λες ?

Senior Member
    Παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος σήμερα ...... Το έμαθα πριν λίγο .
    Αν κι απ την τελευταία φορά που εγραψα εδώ έχω οπισθοδρομήσει πολύ κι αν και σήμερα απ το πρωι έχω ήδη καπνισει μισό πακέτο :wow::wow::wow: θα προσπαθήσω για σήμερα να μην ανάψω άλλο και να τη βγάλω με το ηλεκτρονικό .
    Και ίσως η μια μέρα φέρει κι άλλη .............

Page 9 of 22 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast