ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 320
    Senior Member
    ΑΧAXAXAXAXAXA, αυτές είναι περιγραφές!!! Χωρίς πλάκα, είμαι σίγουρος οτι θα σε βοηθήσει ʼβα, αρκεί να το πιστέψεις κι εσύ!!!

Η αρχή του τέλους λέμε!

Senior Member
    Θα σας πω σε λίγο .Ζόρικα λίγο τα πράγματα . Λεπτομέρειες πιο μετά γιατι τώρα έχω να κάνω κάμποσα τηλεφωνήματα ακόμη και παραγγελίες για το μαγαζί .Εις το επανειδείν .

Senior Member
    ʼσε, Φίλιππε, πρώτη φορά στη ζωή μου ένιωσα τόσο κουτή! Μακάρι να με βοηθήσει, το θέλω πολύ! Ήδη έχω κλείσει "άκαπνο" ραντεβού με μία φίλη μου, που κάνει βελονισμό, για το ίδιο θέμα. Κανονίσαμε, μόλις περάσουν τα πρώτα ζόρια, να πάμε σε μπαράκι και να τα πιούμε, για να ξεπεράσουμε την τσατίλα μας!
    Η κοπέλα δεν είναι καλά. Είπε χαρακτηριστικά ότι πέφτει άνετα από το μπαλκόνι. Ότι σήμερα κάπνισε ένα τσιγάρο, παρά τις αντίθετες οδηγίες. Ότι φοβάται να το πει στο θεραπευτή της. Όσο για το απόκτημά μου, μου είπε με γεια τη "μα#^ία"!

Senior Member
    Λοιπόν τώρα που έχω λίγο χρόνο ...
    Οπως έχω ξαναπει κάπνιζα 2,5 κακέτα 25ρια την ημέρα . Πάααααρα πολύ . Λένε πολλοί οτι το τσιγάρο είτε το κόβεις με τη μία είτε ποτέ . Δεν ξέρω αν ισχύει και δεν ξέρω αν γιατρος μου έβαζε το μαχαίρι στο λαιμό και μου έλεγε ή το τσιγάρο ή η ζωή σου τι θα έκανα .Για μένα το να το κόψω θα ήταν σαν να ήμουν 150Kg και να θέλω την άλλη μέρα να ξυπνήσω και να είμαι 60 .Κι απ την άλλη ναι κάνει κακό , ναι βλάπτει σοβαρά την υγεία ναι όλ αυτα τα ξέρω , ΑΛΛΑ απ την άλλη μου δίνει μια στιγμιαία απόλαυση , μια παρηγοριά ,είναι ένας φίλος που καίγεται για μένα . Ξέρω θα μου πείτε οτι στο μυαλό μου είναι και δεν λυνει κανένα πρόβλημα .Ακριβως όμως επειδή ειναι στο μυαλό μου είναι και πιο δύσκολο να το βγάλω . Έχω κάνει άλλες 2 προσπάθειςες με τα patch τα nicorette να το ελαττωσω τουλάχιστον . Είχαν βοηθήσει για κάποιες μέρες , μόλις χαλάρωσα και τα σταμάτησα σιγά σιγά το αύξησα πάλι . Το μόνο << θετικό >> ήταν οτι απο τρια πακετα κόκκινο ( οι καπνιστες ξέρουν οτι ειναι τα βαρια ) κάπνιζα 2,5 πακέτα light .Τώρα με το ηλεκτρονικό : Ο αδερφος μου που το έχει πάρει εδώ και 4-5 μήνες το έκοψε εντελώς , κάποιοι άλλοι μου είπαν οτι δεν τους βοήθησε καθόλου . Όσο για μένα ξαναείπα ότι η αίσθηση δεν είναι ακριβως η ίδια : Δεν έχεις την ιεροτελεστία του κανονικού τσιγάρου , βλέπεις καπνό αλλα δεν βλεπεις καφτρα , δεν ανάβεις , δεν το βλέπεις να λιγοστέβει δεν το σβήνεις στο τασακι . Τις πρώτες 3-4 μέρες το περιόρισα στα 5-6 τσιγάρα την ημέρα . Περνώντας οι μέρες χαλάρωσα και φτάνω το πακέτο . Γιατί ? Λίγο μου λείπει η νικοτίνη . 'Ετσι κι αλλίως το υγρό που πήρα είναι με νικοτίνη . Είναι η ιεροτελεστία που περέγραψα που μου λείπει . Αλλά και πάλι για μένα από 2,5 πακέτα το 1 πακέτο είναι μείωση . Κι απ την άλλη δεν θέλω και δεν μπορώ να πιεστώ περισσότερο . Πιέζομαι από χίλιες δυό πάντες άλλες . Δεν θέλω και δεν μπορώ να πιέσω και να καταπιέσω τον εαυτό μου περισσότερο . Ίσως πάλι εγώ δεν είμαι αρκετά δυνατή .:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
    Ava αυτό που θέλω να πώ είναι οτι πρέπει να το θέλεις πολύ για να το κάνεις . ʼν το θέλεις πολύ θα σε βοηθήσει . ʼν όχι τότε μετά απο μερικές μέρες θα το ξαναρχίσεις . Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου . :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Μόλις ξεκίνησα να το καπνίζω και αναρωτιέμαι αν το φόρτισα σωστά.. Βγάζει μια μικρή ποσότητα ατμού, πολύ χαζομάρα μου φαίνεται. Πάντως, για να μη λέμε μόνο τα άσχημα, να και ένα καλό: Πριν από λίγο κάπνισα το τελευταίο κανονικό μου τσιγάρο και προς στιγμή με έπιασε πανικός ότι πρέπει να πάω στο περίπτερο να πάρω πακέτο. Μετά θυμήθηκα ότι δε χρειάζεται πια, τουλάχιστον μέχρι αύριο το απόγευμα. Εννοώ ότι σήμερα θα τη βγάλω με αυτό, όσο για τα πρωινά.. Δε θα καπνίζω συμβατικά τσιγάρα εκεί.
    Συνοψίζοντας, η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν είναι ρεαλιστικό, ως προς την αίσθηση καπνίσματος. Είναι ένα υποκατάστατο, που μπορεί να βοηθήσει να μειώσουμε τις ώρες του κανονικού καπνίσματος. Εννοείται πως θα προσπαθήσω να το παλέψω χωρίς κανονικό τσιγάρο, αλλά δε βλέπω να το καταφέρνω.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Μόλις ξεκίνησα να το καπνίζω και αναρωτιέμαι αν το φόρτισα σωστά.. Βγάζει μια μικρή ποσότητα ατμού, πολύ χαζομάρα μου φαίνεται. Πάντως, για να μη λέμε μόνο τα άσχημα, να και ένα καλό: Πριν από λίγο κάπνισα το τελευταίο κανονικό μου τσιγάρο και προς στιγμή με έπιασε πανικός ότι πρέπει να πάω στο περίπτερο να πάρω πακέτο. Μετά θυμήθηκα ότι δε χρειάζεται πια, τουλάχιστον μέχρι αύριο το απόγευμα. Εννοώ ότι σήμερα θα τη βγάλω με αυτό, όσο για τα πρωινά.. Δε θα καπνίζω συμβατικά τσιγάρα εκεί.
    Συνοψίζοντας, η πρώτη εντύπωση είναι ότι δεν είναι ρεαλιστικό, ως προς την αίσθηση καπνίσματος. Είναι ένα υποκατάστατο, που μπορεί να βοηθήσει να μειώσουμε τις ώρες του κανονικού καπνίσματος. Εννοείται πως θα προσπαθήσω να το παλέψω χωρίς κανονικό τσιγάρο, αλλά δε βλέπω να το καταφέρνω.
    Εύχομαι να είναι - να ήταν μάλλον πράγματι το τελευταίο σου
    συμβατικό τσιγαρο .

Senior Member
    Ντόρα, να σε ρωτήσω κάτι τεχνικό; Το τσιγάρο πρέπει να το τοποθετούμε όρθιο, μεταξύ των εισπνοών; Ρωτάω γιατί υπερχείλισε το υγρό και φοβήθηκα. Η νικοτίνη ξέρω πως είναι πάρα πολύ επικίνδυνη αν τη φας απευθείας.. Το σκούπισα, το άνοιξα, το καθάρισα και πάλι τα ίδια. Τελικά άλλαξα φίλτρο, το γέμισα με άλλο υγρό και το τοποθέτησα στο τσιγάρο. Μήπως το παράκανα και ρούφηξα δυνατά; Μήπως το τσιγάρο μου είναι ελαττωματικό; Τι στο καλό συνέβη;

Senior Member
    Α, ρε Ντόρα, συναγωνίστρια.. Σκέφτομαι ότι η αίσθηση που έχω είναι αυτή της πληρότητας - μη πληρότητας.. Κάτι παρόμοιο με αυτό που ένιωθα με τις τσίχλες nicorette. Το είχα κόψει για 22 μέρες και ήμουν μόνο με τις τσίχλες. Η νικοτίνη σίγουρα δε μου έλειπε. Μάλιστα, μια φορά που είχα πάει σε ένα μπαρ με πολύ καπνό, είχα τρελαθεί. Λες και είχαν βαλθεί όλοι τους να με ξεκάνουνε. Κάπνιζαν τα τσιγάρα δυο-δυο. Από τη λύσσα μου μάσησα τρεις τσίχλες μαζί και έντονα και ένιωσα πολύ δυσάρεστα. Η ουσία δε λείπει και τώρα, αλλά κάτι λείπει..

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ντόρα, να σε ρωτήσω κάτι τεχνικό; Το τσιγάρο πρέπει να το τοποθετούμε όρθιο, μεταξύ των εισπνοών; Ρωτάω γιατί υπερχείλισε το υγρό και φοβήθηκα. Η νικοτίνη ξέρω πως είναι πάρα πολύ επικίνδυνη αν τη φας απευθείας.. Το σκούπισα, το άνοιξα, το καθάρισα και πάλι τα ίδια. Τελικά άλλαξα φίλτρο, το γέμισα με άλλο υγρό και το τοποθέτησα στο τσιγάρο. Μήπως το παράκανα και ρούφηξα δυνατά; Μήπως το τσιγάρο μου είναι ελαττωματικό; Τι στο καλό συνέβη;
    1) Ναι καλύτερα όρθιο
    2) Όταν γεμίζεις το φίλτρο ( επισστόμιο ) , όπως το γυρίζεις ανάποδα για να το κλείσεις , έτσι κρατημένο ανάποδα θα βάζεις και τον ατμοποιητη , για να μην έχει διαρροή . Το έκανα κι εγώ αυτό το λάθος αρχικά και μ αυτο μειώθηκε η διαρροή . Στη σύνέχεια μετά από συμβουλή του αδερφού μου παρήγγειλα επιστόμια σιλικόνης και δεν έχω καθόλου διαρροή τώρα .
    Δεν είναι το τσιγάρο ελαττωματικό , τα επιστόμια αυτά που έχει μέσα η συσκευασία είναι μάπα .

Senior Member
    Σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Η συσκευασία έχει μέσα κάτι σιλικονάτες αηδίτσες, αλλά δε νομίζω πως κάνουν. Μου είπαν ότι είναι για άλλο τύπο γεμίσματος. Πήρα ένα μπουκαλάκι με ρύγχος πολύ λεπτό, που γεμίζεις από κει απευθείας το επιστόμιο. ʼρα μόνο το συγκεκριμένο πρέπει να χρησιμοποιώ κι ας είναι μάπα. Αυτό με το όρθιο και το ανάποδο γέμισμα θα τα κάνω.

Senior Member
    Αβα καλημέρα , Πως πηγε η πρώτη μέρα ?

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Η ουσία δε λείπει και τώρα, αλλά κάτι λείπει..
    A , καλά , άστο αυτό . Αν πιάσω αυτά που λείπουν πραγματικά θ΄αρχίσω τα βαρυά ναρκωτικά , όχι τη νικοτίνη .
    Αυτά που πραγματικά λείπουν είναι περασμένα .. ξεχασμένα .

Senior Member
    Αντέχω, Ντόρα, το παλεύω! Αλήθεια, είναι μια στέρηση, αλλά δεν είναι και κάτι τρομακτικό τελικά.. Τηλεφώνησα το πρωί στην εταιρία και μου είπαν ότι η υπερχείλιση έγινε γιατί ρούφηξα δυνατά. Μέχρι στιγμής δεν έχω καπνίσει κανένα συμβατικό τσιγάρο και δε σκοπεύω να αγοράσω πακέτο, για να βρίσκεται.. Ξέρω πολύ καλά πως τώρα θα το καπνίσω όλο μαζί. Ίσως αργότερα.. Τις πρώτες μέρες θα το παλέψω μόνο με το ηλεκτρονικό.

Senior Member
    ʼβα μου μπράβο σου για την προσπάθεια σου! Σημασία έχει ότι δεν το βάζεις κάτω και προσπαθείς να βρεις τον τρόπο και το βοήθημα που θα σε απαλλάξει από τον βραχνά του καπνίσματος! Σου εύχομαι ολόψυχα αυτή η προσπάθεια σου να είναι αποτελεσματική και να επιτύχεις τον στόχο σου!!! Ήδη διάβασα ότι τα πας καλά και ακόμη συμβατικό τσιγάρο δεν έχεις πάρει. Μπράβο σου Αβουλίνα μου, άντε μία μία οι μέρες, μικροί οι στόχοι, σιγά σιγά θα προχωράς, χάραξε τον δρόμο που θα ακολουθήσουμε αναπόφευκτα και οι υπόλοιπες!

Senior Member
    Δε λέω τίποτα με σιγουριά μέχρι τις 5 Απριλίου. Αν ξημερώσει αυτή η μέρα και δεν έχω καπνίσει ακόμη, τότε θα πω πως κάτι γίνεται.. Αυτό είναι το διάστημα που είχα αντέξει άκαπνη στην πρώτη μου προσπάθεια. Στη δεύτερη άντεξα δύο μέρες, δηλαδή παταγώδης η αποτυχία μου. Τώρα; Βρίσκομαι ήδη στην τρίτη μέρα ακαπνίας.
    Το καλό είναι ότι το νέο υγρό που προμηθεύτηκα, εκτός του ότι είναι φυτικό, άρα πιο υγιεινό, έχει και εντονότατη καπνική γεύση. Το δοκίμασα και ανυπομονώ να τελειώσει αυτό που έχω, για να ξεκινήσω το καινούριο. Ευτυχώς το αντιμετωπίζω σαν παιχνίδι. Μπαίνω σε αυτοκίνητα και καπνίζω, μπαίνω σε χώρους άκαπνους και κάνω επίδειξη του νέου μου αποκτήματος.. Μόνο σήμερα είχα μία δυσάρεστη, αλλά και αναμενόμενη επιπλοκή. Ξύπνησα στις τέσσερις τα ξημερώματα, με έντονη την επιθυμία να καπνίσω. Αυτό το θυμάμαι με τρόμο από την προσπάθεια Νο1. Είχα σχεδόν ένα μήνα να κοιμηθώ. Σήμερα δεν υπέκυψα. Δεν άναψα καν το φως. Είπα, εδώ θα μείνεις, μέχρι να κοιμηθείς. Και κοιμήθηκα κανονικά. Για να δούμε τι θα δούμε αυτή τη φορά..

Page 7 of 22 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast