Results 106 to 120 of 320
Thread: ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!
-
16-03-2012, 15:09 #106
Και δεν το πήρες το π@παράκι να το καπνίζεις και στον ύπνο σου; :lol:
Θα ξυπνάς Αβούλα μέσα στα άγρια χαράματα και θα κάνεις 2-3 τσούρες ατμού και μετά πάλι για ύπνο! Είπες πήρες υγρό με νικοτίνη σωστά; Όταν το καπνίζεις μετά από ώρα νιώθεις ζαλάδα όπως με το πρώτο τσιγάρο της ημέρας ή όχι;
- 16-03-2012, 15:13 #107
Και εγώ πάντως έχω καταφέρει κάπως να το ελαττώσω, σήμερα ξύπνησα και το πρώτο τσιγάρο το κάπνισα μετά από 4 ώρες! Μόνο έξω στον καφέ το παρακάνω, κάνω 3-4 τσιγάρα αλλά σε διάστημα 2 ωρών περίπου. Με τα στριφτά ασυναίσθητα το έχω ελαττώσει γιατί είναι πιο βαριά και κρατάνε και πολύ περισσότερο από τα συμβατικά τσιγάρα.
16-03-2012, 15:18 #108
Δε μένω και πολύ χωρίς να καπνίζω, Eli μου.. Πάντως μια ελαφριά ζαλάδα την έχεις με τη νικοτίνη.
Αφού τα καταφέρνεις με τα στριφτά, μπράβο σου! Εννοείται πως έτσι καπνίζεις λιγότερα. Το πρώτο τσιγάρο της ημέρας το θέλω πέντε λεπτά μετά το πρωινό μου ξύπνημα, όσο για τον καφέ, θέλω τρία με τέσσερα τσιγάρα.. Γι'αυτό αποφάσισα ότι δε μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
16-03-2012, 15:21 #109
Εγώ πάλι τα σκ@τωσα από χθες ως σήμερα το μεσημέρι .
2 πακέτα , γκρρρρρ:sniffle::flaming:
Τώρα τέλειωσε το πακέτο πριν μια ώρα
Δεν πάω να πάρω άλλο , δεν πάω , δεν πάω .
Για να δουμε ποση ώρα θ΄αντέξω ?
16-03-2012, 15:23 #110
Πάλι με ενοχλεί όμως η ριμάδα η συνήθεια και η βρώμα που έρχεται μαζί της! :flaming:
Με τις μέρες μου είμαι και εγώ τι να πω...Ευτυχώς που τα βράδια πάω γυμναστήριο και ξεχνιέμαι και μετά δεν θέλω να καπνίζω, αν καπνίσω θα καπνίσω ένα και αυτό θα με αηδιάσει κιόλας. Σήμερα πάλι σηκώθηκα και πήγα να χασμουριθώ δυνατά και ένιωσα βάρος στα πνευμόνια μου. Είμαι περίεργη πλέον και φαντάζομαι πως θα είναι η αίσθηση στα πνευμόνια μου και στις αντοχές μου χωρίς αυτό το διάολο στην ζωή μου. Πάω γυμναστήριο και μετά από μία ώρα έντονης αεροβικής έχω τσιγαρόβηχα και εκνευρίζομαι!
16-03-2012, 15:33 #111
Eli μου, η δραματική ώρα του καπνιστή είναι το πρωί, μόλις ξυπνάει.. Εκεί έχεις τον τσιγαρόβηχα και τα φλέγματα. Αυτές τις μέρες έχω έντονα και τα δύο συμπτώματα και μου είπε πνευμονολόγος ότι ο οργανισμός βρήκε τη χαρά του και αγωνίζεται να διώξει τα σκουπίδια του παρελθόντος. Σκέψου τι τραβάνε τα πνευμονάκια σου, κατέληξε..
Ντόρα μου, προσπάθησε να εφαρμόσεις στρατηγική. Μην έχεις πουθενά τσιγάρα, ούτε στο σπίτι, ούτε στη δουλειά. Πάρε και ένα υγρό με μεγαλύτερη ποσότητα νικοτίνης. Το ήξερες ότι κυκλοφορεί και φυτικό; Σήμερα το ανακάλυψα. Το δοκίμασα κιόλας και έχει αρκετά ικανοποιητική γεύση, πολύ καλύτερη από αυτή που μου έστειλαν αρχικά.
16-03-2012, 15:36 #112
Εγώ ευτυχώς συνήθως δεν έχω φλέματα το πρωί και ο τσιγαρόβηχας με πιάνει μόνο μετά από έντονη αεροβική άσκηση ή αν έχω καπνίσει πολύ, έχω όμως πονάκια στα πνευμόνια συχνά πυκνά τα πρωινά όταν χασμουριέμαι και μπορεί να με πιάσει και βήχας. Πάντως το έχω ακούσει και εγώ αυτό ότι όταν τα κόβεις στην αρχή γίνεται πάρτι στα πνευμόνια στην προσπάθεια τους να καθαρίσουν. Καλή επιτυχία και πάλι ʼβα μου πάλεψε το!!!!
16-03-2012, 15:41 #113
Ντόρα, κρατήσου! Σκέψου τι στερήσεις τραβάμε όλοι μας.. Κι εγώ στερούμαι, το παραδέχομαι. Δε μπορεί αυτό το μαραφετάκι να είναι ισάξιο με τα κανονικό τσιγάρο! Αλλά φρόντισα και κάπνισα όλα τα αποθέματά μου σε πακέτα, τόσο στο σπίτι, όσο και στη δουλειά. Χθες, πήγα στο περίπτερο, όπου κοιτούσα τα τσιγάρα με μάτι που γυάλιζε. Έφυγα με ένα πακετάκι καραμέλες. Προσπάθησέ το, δώσε του μια ευκαιρία! Κοίτα τι έγραψες στην αρχή της προηγούμενης σελίδας και προσπάθησε να το πιστέψεις ξανά!
16-03-2012, 16:03 #114
Θα το παλέψω , δεν τ΄αφήνω , αλλα νευρίασα με μένα και δεν με νοιάζει ρε αδερφέ να το κόψω εντελώς , να το ελαττώσω τουλάχιστον , να μου μείνει και κανένα ευρώ στην τσέπη. 9 ? την ημέρα Χ 30 μέρες το μήνα χ 12 μήνες το χρόνο = 3240 ? το χρόνο :puzzled::puzzled::puzzled:
3+ μισθοί το χρόνο για τσιγάρα , για καπνό , για στάχτη , :grind::grind::grind::grind::grind:
Και πάνω απ΄όλα τα πνευμόνια μου ποιος ξέρει πόσα δάχτυλα πίσσας έχουν πάνω ??:wow::wow::wow:
16-03-2012, 16:10 #115
Καπνίζω είκοσι χρόνια τώρα. Στην αρχή δεν κάπνιζα σοβαρά, ούτε τσιγάρα με μεγάλη περιεκτικότητα σε πίσσα και νικοτίνη. Τώρα τα τσιγάρα μου είναι 5άρια και θέλω ένα πακέτο και παραπάνω, καθημερινά. Τους κινδύνους για την υγεία μας τους γνωρίζουμε, γι' αυτό και δεν επιμένω. Η τσέπη μας, πρώτη φορά χτυπήθηκε έτσι. 4 ευρώ το πακέτο; Για πόσο μα%*ες μας περνάνε; Ήδη γλίτωσα 12 ευρώ και χαίρομαι πάρα πολύ γι'αυτό.
16-03-2012, 16:26 #116
Πάω να ξαπλώσω λίγο.. Θα σκέφτομαι αυτό..
Ας το σκεφτούμε όλοι μαζί, ας κάνουμε μία προσπάθεια..
19-03-2012, 16:48 #117
Βρίσκομαι στην έκτη μέρα διακοπής του συμβατικού καπνίσματος. Έχω τρελαθεί. Δεν αντέχω άλλο! Το παλεύω με το ηλεκτρονικό τσιγάρο, αλλά μου λείπουν οι 4000 ουσίες του κανονικού τσιγάρου. Σήμερα είχα μία δύσκολη μέρα και γνωρίζω πως ακολουθούν και άλλες τέτοιες και αναρωτιέμαι πώς θα τα καταφέρω.. Προσπαθώ ακόμα, με το σαχλαμαράκι μου.. Θεωρώ σοφή απόφαση το ότι δεν υπάρχουν συμβατικά τσιγάρα στους χώρους μου, γιατί εννοείται πως θα τα είχα ήδη καπνίσει...
Έχει βιώσει κανείς αυτή την άθλια εμπειρία; Αν ναι, σας παρακαλώ, πείτε μου πώς την ξεπεράσατε, υποφέρω..
21-03-2012, 04:21 #118
Πώς τα πάμε,κοριτσάρες μου;
ʼντε σιγά σιγά να γινόμαστε και περισσότεροι εδώ μέσα...
27-03-2012, 23:39 #119
Τσιγάρα σβησμένα στις μνήμες...Ελπίζω...
28-03-2012, 11:21 #120
ʼχ , ουτε αυτή η εικόνα με σοκάρει πλέον . Μάλλον το μυαλό μου είναι τόσο καμμένο πλέον που δεν το αγγίζει τίποτε .
Δεν πέφτω κάτω απ το ένα πακέτο κι αυτό όταν είμαι σχετικά ήρεμη - πράγμα σπάνιο . Χθες που η μέρα γ@......κε πάλι , 2 πακέτα .Πάλι καλά που ξεσπάω στον ένα δαίμονα μόνο , το τσιγάρο , κι όχι και στο άλλο καρκίνωμα μου την υπερφαγία . ʼλλες εποχές μια μέρα σαν τη χθεσινή θα έφτανα 3 πακέτα και θα έτρωγα κι ότι βρισκόταν στην ακτίνα του χεριού μου . Τι θα γίνει με μένα , θα σταματήσω ποτέ να με καταστρέφω ?
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία