Results 136 to 150 of 320
Thread: ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!
-
31-05-2012, 22:08 #136
Κοντεύω τα 7 χρόνια τώρα.
Κόψτε το κάπνισμα πριν σας κόψει αυτό.
http://www.otherside.gr/wp-content/u...0/10/xaros.jpg
- 31-05-2012, 22:41 #137
Εύγε,Γεώργιε Δέλτα,παιδί μου!
ʼντε,Ιαθακοκόριτσο,ʼβες,Έλ� �ς και λοιπές και στα δικά σας!
Όντως,παγκόσμια μέρα κατά του καπνίσματος,όχι πως λέει κάτι ιδιαίτερο αυτό!
Διαλέξτε τη δική σας σημαντική μέρα να κάνετε στροφή στην υγεία σας!
Και όχι την Πρωτοχρονιά ε;Συντομότερα!Και πολύ το βασανίζουμε!Χάιντε!
--->www.bestrong.org.gr
01-06-2012, 00:00 #138
Θυμάμαι που το είχα πρωτοκόψει 1 Ιουνίου του 2003. Αλλά δε πετύχε. Μετά 14 μήνες είχα ξαναρχίσει.
Αυτό που πέτυχε ήρθε κάπου τον Οκτώβρη του 2005. Κάπου εκεί μέσα. Αλλά δε θυμάμαι ακριβώς.
01-06-2012, 12:27 #139
Γίωργο συγχαρητήρια που το κατάφερες .
Γλυκιά μου Ναταλία , δυστυχώς δεν είναι οι κίνδυνοι για την υγεία που με παρακινούν .
Τους ξέρω αλλά .....
Αυτό που με παρακινεί , είναι η υπερβολή και η κατάχρηση που κάνω και η έλλειψη μέτρου στη ζωή μου . Το παν μέτρον αριστον δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο . Υπερβολική στα πάντα και στα καλά και στα κακά . Έχει αρχίσει όμως να με κουράζει πλέον . Θέλω να τη βγάλω απ τη ζωή μου . ʼν για να τη βγάλω απ τα κακά πρέπει να τη βγάλω κι απ τα καλά θα το κάνω .
01-06-2012, 20:17 #140
Ευχαριστώ κοπέλες, σας εύχομαι και 'σας να γλυτώσετε από αυτή τη λαίλαπα.
Αλλά αυτό το παν μέτρον άριστον είναι ένα από τα μεγαλύτερα ψέματα . Το θέμα δεν είναι να έχεις μέτρο.
Το θέμα είναι να κάνεις τις σωστές καταχρήσεις και να παίρνεις τα σωστά "ναρκωτικά".
Υγ. Το φαγητό ήταν πιο δύσκολο να το κόψω.
02-06-2012, 04:19 #141
Έχω υπάρξει φανατική καπνίστρια για πολλά χρόνια. Μέγας λάτρης του τσιγάρου. Προσπάθειες να το κόψω (για λόγους υγείας κιόλας)δύο .....και αποτυχημένες. Ώσπου τον Ιούνιο του 2010 είπα ΤΕΛΟΣ. Σε μια εβδομάδα θα κλείσω 2 χρόνια. Εύχομαι σε όλες και όλους που το προσπαθείτε καλό κουράγιο και δύναμη. Θα είναι ότι καλύτερο κάνατε για τον εαυτό σας.
02-06-2012, 07:11 #142
'Ετσι μπράβο!Τέτοια ν'ακούω να χαίρομαι για τους πρώην και να ελπίζω πως παραδειγματίζονται θετικά κι οι νυν!
Originally posted by dora_th
Αυτό που με παρακινεί , είναι η υπερβολή και η κατάχρηση που κάνω και η έλλειψη μέτρου στη ζωή μου . Το παν μέτρον αριστον δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο . Υπερβολική στα πάντα και στα καλά και στα κακά . Έχει αρχίσει όμως να με κουράζει πλέον . Θέλω να τη βγάλω απ τη ζωή μου . ʼν για να τη βγάλω απ τα κακά πρέπει να τη βγάλω κι απ τα καλά θα το κάνω .
Κι αν σε κούρασαν τα "κακά" και θέλεις ν'απαλλαγείς από δάυτα,τα έρμα τα "καλά"
τι σου'φταιξαν τα καημένα να τα εξορίσεις κι αυτά;Αδυνατώ να συλλάβω πώς τα συνδέεις έτσι...
ʼσε που τι θα μείνει μετά;Τα μέτρια κι αδιάφορα;Αν θέλεις,πες μου ένα παράδειγμα να καταλάβω...
02-06-2012, 14:34 #143
Originally posted by NADINE
'Ετσι μπράβο!Τέτοια ν'ακούω να χαίρομαι για τους πρώην και να ελπίζω πως παραδειγματίζονται θετικά κι οι νυν!
Originally posted by dora_th
Κι αν σε κούρασαν τα "κακά" και θέλεις ν'απαλλαγείς από δάυτα,τα έρμα τα "καλά"
τι σου'φταιξαν τα καημένα να τα εξορίσεις κι αυτά;Αδυνατώ να συλλάβω πώς τα συνδέεις έτσι...
ʼσε που τι θα μείνει μετά;Τα μέτρια κι αδιάφορα;Αν θέλεις,πες μου ένα παράδειγμα να καταλάβω...
02-06-2012, 22:52 #144
Πώς πάνε οι σκέψεις;
04-06-2012, 11:12 #145
Originally posted by NADINE
Πώς πάνε οι σκέψεις;
04-06-2012, 11:26 #146
Α,τόσο καλά!Το καλό με τους λαβυρίνθους είναι πως πάντα έχουν κάπου μια έξοδο.
Αυτό από μόνο του δίνει ελπίδα!Προσπάθησε να συγκρατήσεις τα μονοπάτια που δοκίμασες
και δε σ'έβγαλαν σ'αυτήν,ώστε να μην τα ξαναεπιλέξεις.Είναι σπατάλη χρόνου κι ανούσιο ξόδεμα δυνάμεων αυτό.
Όσες φορές κι αν τα ακολουθήσεις στα ίδια αδιέξοδα θα σε οδηγήσουν.Εστίασε να δοκιμάσεις απάτητους δρόμους
για τα βήματα σου.Αυτή άλλωστε είναι κι η όποια σοφία μένει απόσταγμα των εμπειριών μας.Μην πάει άδικα ό,τι πονέσαμε...
13-06-2012, 07:45 #147
Πώς τα πηγαίνουν τα καμάρια μου;Δε φαντάζομαι να μου αφήσατε το Ιθακοκόριτσο μου μόνο του να παλεύει με τα καπνοκύματα...
Για να δω κινητικότητα εδώ μέσα και πάνω απ'όλα λιγότερο κάρβουνο στους τρυφερούς σας πνεύμονες,που διψούν για ελεύθερη ανάσα!
13-06-2012, 15:52 #148
Είπα να κάνω τον Κινέζο, αλλά με ξετύπωσες, Ναταλία μου και με καλείς σε απολογία.. :)
Δυστυχώς, δε θα σ' ευχαριστήσω.. Τα πνευμονάκια μου μόνο τρυφερά δεν είναι τον τελευταίο καιρό. Την προηγούμενη εβδομάδα άρχισα κανονικότατα το κάπνισμα. Ξανακύλησα με όλη τη μεγαλοπρέπεια. Τα ευρώ φεύγουν σα νερό, αφού αγοράζω πια δύο πακέτα ημερησίως, μη τυχόν και ξεμείνω. Ο τσιγαρόβηχας επέστρεψε. Τα φλέμματα το ίδιο. Το σαχλαμαράκι με κοιτά με παράπονο κι εγώ με μίσος.
Δικαιολογίες για το χάλι μου υπάρχουν πολλές. Δε σκοπεύω να σου τις παραθέσω. Ο δυνατός άνθρωπος είναι παντός καιρού και δεν τις χρειάζεται.
Θα επανέλθω μελλοντικά με νέα προσπάθεια. Θα κάνω βελονισμό, μόλις ανασάνω λιγάκι. Τότε, θα έρθω και θα σας τα πω όλα!
14-06-2012, 01:12 #149
εχω ενα μήνα... άκαπνη
εκανα το τελευταιο τσιγάρο σε αγαπημένη πόλη , με πολυ πολυ αγαπημένη παρέα...
19-5-12 η μέρα που ειπα ΦΤΑΝΕΙ ....και το αποχωριστηκα ετσι όπως αποχωριστηκα κ τον πρωτο μου μεγαλο ερωτα...
σημερα ειδα αυτο το ντοκιμαντερ.. http://www.youtube.com/watch?v=eeNJL...eature=related κ δεν πιστευα στα ματια μου...στο 28' το πιο εθιστικό ναρκωτικό... χειρότερο κ απο πολυ γνωστα drugs...
ειναι δυσκολο, αλλα τελειωσε ...κι αυτος ο ερωτας
14-06-2012, 03:38 #150
βρε κοριτσια λετε να προσπαθησω κι εγω?
θα δω τι μπορω να κανω αυριο και θα σας ενημερωσω...
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή