Results 166 to 180 of 320
Thread: ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ!
-
06-09-2012, 22:37 #166
καλα αυτη η φωτογραφία μου ήρθε κι εμενα σήμερα στο f/b και ειναι οντως θεϊκή!
ο καπνιστής εχει μαυρους πνευμονες.... η αλκοολική μαυρο συκώτι .... και φυσικά η κοπελια που ουτε καπνιζει ουτε πινει ειναι υγιης.
τωρα θα μου πεις κατι μας ειπες ....το ξεραμε κι απο πριν.
οκ! το θέμα ειναι οτι και 3 ειναι στο ιδιο τραπεζι... απολαμβανουν τη παρεα και διασκεδαζουν... και προφανως η τριτη κοπελια διασκεδαζει το ιδιο με τους αλλους χωρις να χρειαζεται αλκοολ ή νικοτινη για να της φτιαξει το κέφι.... μαλλον αιτια ειναι η σεροτονινη που παραγει ο ιδιος ο οργανισμός της τρωγοντας σωστα.
- 06-09-2012, 22:55 #167
Εγώ βλέπω τρεις χαρούμενους ανθρώπους να διασκεδάζουν και μου έρχονται οι εξής σκέψεις:
1. Οι 2 θα πάψουν γρήγορα να είναι χαρούμενοι, μόλις διαπιστώσουν ότι πεθαίνουν.
2. Όλοι τους είναι όμορφοι (παρατηρήστε τα ωραία σώματα) εξωτερικά. Εσωτερικά μόνο ο ένας.
06-09-2012, 23:01 #168
Εγώ, πάλι, σκέφτομαι το εξής: Όλοι τους είναι χαρούμενοι, μέχρις αποδείξεως του εναντίου. Κανένας δεν ξέρει πότε θα φύγει. Δεν κάνω την έξυπνη, αλλά πραγματικά μπορεί να εκπλαγούμε με το ποιος από τους τρεις θα φύγει πρώτος. Εννοείται ότι καλό είναι να μην παίζουμε με την τύχη μας..
07-09-2012, 00:34 #169
Καλά σίγουρα ποιος θα φυγει πρωτος δεν το ξέρουμε.... ομως οι δυο ειναι ηδη αρρωστοι κ απλα το αγνοουν... ή κάνουν οτι το αγνοουν....
07-09-2012, 13:05 #170
Ωραίο το κουίζ που παίζουμε εδώ...
Εγώ όμως γιατί το εντεράκι της τρίτης το βλέπω τίγκα στο λίπος και πρησμένο;
Έχει πάρει τη γαβάθα αγκαλιά και χλαπακιάζει,σνομπάροντας τα ξενέρωτα σούσια του τραπεζιού.
Μήπως θέλει ο ζωγράφος να βάλει και τη μη προσεγμένη διατροφή στις επιβλαβείς εξαρτήσεις;
Επίσης οι κινεζούλες της παρέας αν συναναστρέφονται συχνά τον γόη με το ένα μάτι είναι παθητικές καπνίστριες.
Ποιός θα φύγει πρώτος και πότε δεν ξέρει κανείς.Τουλάχιστον όσο ζουν δείχνουν να το διασκεδάζουν με την ψυχή τους!Εμείς;
07-09-2012, 13:54 #171
λυθηκε το μυστηριο....
07-09-2012, 14:05 #172
Σκέφτομαι εδώ και 2 μέρες να γράψω κάτι εδώ ...
Να γράψω όμως τι ? Όλο το καλοκαίρι το @%^%#$ . Σχεδόν 3 πακέτα καθημερινά .
Σκέφτομαι ... απο που να πιαστώ ? Δεν με συγκινεί τίποτε , ούτε φωτογραφίες , ούτε κίνδυνος , ίσως λίγο το οικονομικό θέμα
Είναι τόση η εξάρτηση όμως . Απο που να βρώ τη δύναμη ? απο που να πιαστώ ? Μην μου πείτε για υγεία κτλ κτλ .
Δεν πιάνουν . Κάτι άλλο ??
Έτσι για να μην νομίζετε οτι έχετε να κάνετε με το τέρας δύναμης και θέλησης που ίσως σκεφτήκατε οτι είμαι τις 2 προηγούμενες μέρες .
07-09-2012, 14:11 #173
Καλό μου Ιθακοκόριτσο,τι σημαντικό σου λείπει στη ζωούλα σου;Ποιό κενό στην ανάσα σου θολώνεις με καπνό;
07-09-2012, 14:18 #174
Dora... το εχω κόψει απο τον Μάιο... ουτε τζουρα... ενω εκανα 1 πακετο τη μέρα αν και μερικες φορες εφτασα κ στα δυο...
Γνώμη μου... κομπος που δεν λυνεται... ΚΟΒΕΤΑΙ!
Μια κ εξω....... στην αρχη ειχα προβλημα με τα χέρια μου.... σε μια συναντηση με φιλες σε καφέ, στο γραφειο, δεν ήξερα τι να κάνω τα χέρια μου, πως να χειριστω τις παυσεις που ειχα συνηθισει στην ευκολια του ''κάνω ενα τσιγαρο να βγω απο την αμηχανία''
Τώρα απλά ειμαι μια χαρά! Αυτοματα εγιναν όλα.... δεν μπορω να σου πω το ΠΩΣ ή το ΓΙΑΤΙ. Ξέρω ομως οτι αν το ξεχνω με ξεχναει κι αυτο.
07-09-2012, 14:20 #175
Ναταλία μου ....
Σ΄αγαπώ τόσο πολύ κι ας μην σε ξέρω .
Μια κουβέντα είπες και χτύπησες φλέβα κατευθείαν που άνοιξε και τρέχει ...
Απο που να τα πιάσω αυτά ? Τ' αφήνω όσο γίνεται πιο βαθεια θαμμένα .............
Δεν ξεθάβονται γιατί τότε θ΄ανοίξουν όχι μόνο οι φλέβες , αλλα κι οι αρτηρίες μαζί .......................
07-09-2012, 15:20 #176
Μόλις πριν από λίγο έμαθα ότι έφυγε κι ο Σάκης. Ένας καλός φίλος και τεχνίτης. Πήρε η γυναίκα μου τηλέφωνο σπίτι του να δει πως είναι κι άπό την κλαμμένη της φωνή κατάλαβα.
Και της λέω "Άλλος ένας άνθρωπος πέθανε απ' το κάπνισμα"
Μου απαντάει " Δε μπορούμε να κατηγορήσουμε το τσιγάρο γιατί εδώ πάνε τόσοι και τόσοι, μεγάλοι και μικροί. Δεν υπάρχει διάκριση. Εδώ πας με το παραμικρό. Όμως τον συμπαθούσα(σνιφ) τον Σάκη γιατί ήταν γελαστός, αισιόδοξος. Ήταν διαφορετικός."
Συνεχίζω"Έ, γι αυτό ακριβώς πρέπει να κατηγορήσουμε το τσιγάρο σαν κύριο υπεύθυνο, γιατί απλά ένας τέτοιος άνθρωπος, δεν περιμένεις να αρρωστήσει και να πεθάνει στα πενήντα."
Σαφώς και φεύγουν ακατάστατα και χωρίς λογική - η μόλυνση είναι τεράστια - αλλά οι καπνιστές χτυπάν συνεχώς το κουδούνι του κοιμισμένου Χάροντα.
Πριν 7,8 χρόνια; τσακώθηκα πολύ έντονα στις καλοκαιρινές διακοπες (πότε άλλωτε να προλάβεις να τσακωθείς) με την γυναίκα μου. Αφορμή ήτνα το κάπνισμα κι η παντελής άρνησή της να το διακόψει.
Της είπα να γυρίσει και να κοιτάξει τα παιδιά της στα μάτια γιατί πλησιάζουν την ηλικία που έμεινε η ίδια ορφανή από πατέρα εξαιτίας του καπνίσματος.
Εκεί νόμιζα ότι θα με χωρίσει. Βγήκε απ' το αμάξι κλαίγοντας και πραγματικά με τρομοκράτησε το ύφος της. Φοβήθηκα μη και φουντάρει. Την επόμενη μέρα δεν το ξαναάγγιξε. Εγώ ακολούθησε 3 μήνες μετά.
07-09-2012, 18:16 #177
Γιώργο,λυπάμαι για την απώλεια σας...Ας είναι αναπαυμένος εκεί που είναι...
Όσο για σας,συγχαρητήρια!Ελπίζω να είστε πάρα πολλά χρόνια υγιείς,
να χαίρεστε τον εαυτό σας,ο ένας τον άλλον και πάνω απ'όλα τα παιδιά σας!
Originally posted by dora_th
Απο που να τα πιάσω αυτά ? Τ' αφήνω όσο γίνεται πιο βαθεια θαμμένα .............
Δεν ξεθάβονται γιατί τότε θ΄ανοίξουν όχι μόνο οι φλέβες , αλλα κι οι αρτηρίες μαζί .......................
και όλο και βρίσκουν παραθυράκια να ξεμυτίζουν και να σε ταλαιπωρούν.Από το να τα σέρνεις διαρκώς μαζί σου
τόλμησε να τα λούσεις στο φως,να τα δεις στις αληθινές χωρίς τρομακτικές σκιές διαστάσεις τους...Όσο πόνο
κι αν φοβάσαι πως θα σου προκαλέσεις,ανασκαλίζοντα� �,πίστεψε με,θα είναι πολύ μικρότερος από αυτόν,που σου διαιωνίζεις!
Είσαι πολύ πιο δυνατή απ'όσο νομίζεις!Κάνε την αρχή και θα εκπλαγείς με τον εαυτό σου!Όσο θα τ'αντιμετωπίζεις
τόσο πιο πολύ θα φουσκώνεις από αυτοπεποίθηση πως εσύ ορίζεις τη ζωή σου και την ταξιδεύεις όπως επιθυμείς!
Κι άντε και κάπνισες και έφαγες και ήπιες και έπεσες με τα μούτρα στη δουλειά για να ξεχαστείς...Ξέχασες όντως;
07-09-2012, 19:35 #178
Σ' ευχαριστώ Ναταλία μου για τις ευχές σου. Να είσαι πάντα καλά.
Κρίμα για την οικογένειά του και για τον ίδιο. Ο άνθρωπος άφησε 1 κοπέλα σε σπουδές κι άλλα 2 παιδάκια στο Γυμνάσιο και Λύκειο.
Και για να κλείσω μιας και δε θέλω να σας στεναχωρώ, ταλαιπωρήθηκε μέχρι να φύγει.
Αυτή είναι η πραγματική εικόνα του καπνίσματος αν μπορείτε να την συλλάβετε.
08-09-2012, 11:51 #179
Καλημέρα ..............
Απο χθες το βράδυ σκέφτομαι ................
Ψάχνω να βρώ , ένα λόγο να το κάνω , να το προσπαθήσω .....
Αστείο έ ? Η υγεία μου δεν είναι λόγος . Ποιος σκοτίστηκε γι΄αυτήν ?
Τι θα μπορούσε να με οδηγήσει προς την έξοδο ?
Και ..... ντοιιιιιιιιιιιιιιινγκ !!!!!!!!!!
Originally posted by NADINE
... πως εσύ ορίζεις τη ζωή σου και την ταξιδεύεις όπως επιθυμείς!......
Θέλω εγώ να κάνω κουμάντο τη ζωή μου , κι όχι ένα τσόσο δα σκατοπραγματάκι .
Απο χθες το βράδυ , στις 9 δεν έχω ανάψει τσιγάρο . Σκέφτηκα το μισό πακέτο που έχει μείνει να το πετάξω , όπως κάνω με τα γλυκά που δεν μπορώ ν΄αντισταθώ .
Όμως δεν το έκανα , το έχω βάλει πίσω μου στο γραφείο , στο ράφι και ξέρω ότι είναι εκεί .....
Α , να εξηγηθούμε , ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΕ , ούτε καν οτι θα προσπαθήσω και θα το παλέψω .
Είπα μόνο τι έγινε .
08-09-2012, 13:05 #180
Και η μάχη με το τσιγάρο καλά κρατεί! Δεν έγραψα τίποτα εδώ τον τελευταίο καιρό, γιατί δεν είναι και για να καμαρώνω..
Κάπνισα όλο το καλοκαίρι κανονικότατα και συνεχίζω να καπνίζω το πακετάκι μου ημερησίως.
Σαν τη Ντόρα κι εγώ, δεν πτοούμαι από φωτογραφίες με μαυρισμένα πνευμόνια, το μόνο που σκέφτομαι προς το παρόν είναι το οικονομικό ζήτημα.
Πάμε τώρα στο στατιστικό κομμάτι: Ξεκινήσαμε την προσπάθεια τρία άτομα μαζί. Οι δύο με ηλεκτρονικό τσιγάρο και η μία με βελονισμό. Εμείς με το μαραφέτι παραιτηθήκαμε και συνεχίζουμε το κάπνισμα. Η κοπέλα με το βελονισμό συνεχίζει ακάθεκτη την άκαπνη πορεία της. Μιλήσαμε χθες και βεβαιώθηκα. Μάλιστα την πέτυχα σε ουζερί και την ξέρω καλά τη συγκεκριμένη.. Αν πιαστεί με τα κρασιά της, θέλει τουλάχιστον ένα πακέτο στην καθισιά της και λίγα λέω. Αλλά, έτρωγε τα θαλασσινά της, έπινε τα κρασιά της και το τσιγάρο πουθενά! Μήπως να το σκεφτούμε κι αυτό, οι υπόλοιποι;
Xanax και Ναρκωτεστ!
20-07-2025, 20:57 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή