ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast
Results 301 to 315 of 320
    μακάρι να είναι όπως τα λες. ας σκεφτόμαστε θετικά. που είναι η μαντζουράνα γαμώτι να μας πει για αυτοαπόρριψη???

Senior Member
    Άντε ντε...

Θα κάνω εγω το "ιου ιου αυτο-απόριψη detected" για να μη σου λείπει
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...ge=1#pid269046

πώς πάει η αποχή; τσιρότα νικοτίνης παντού;

http://lowres.cartoonstock.com/healt...rn2203_low.jpg

καλά πάει,πιπιλάω που κ που λίγο ηλεκτρονικό τσιγάρο ,αλλά κ αυτό το κάνω για λόγους συσχέτισης βασικών αναγκών
    τώρα το τερμάτισα!

Senior Member
    Σύμφωνα με το παρακάτω άρθρο λοιπόν,
    τώρα θα πρέπει να έχει βελτιωθεί σημαντικά η όσφρηση και η γεύση σου :)
    -->Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κόψουμε το κάπνισμα;:smilegrin:

μπα μαρουλέ, προς το παρόν μόνο το σπίτι μου έχει δει βελτίωση(κ μέσα από αυτό κεγώ) που διατηρείται πιο ζεστό, καθαρό , και έχει πιο ωραία μυρωδιά.
    έπλυνα κ τις κουρτίνες κ είναι άλλη η ατμόσφαιρα τελείως.

Senior Member
    3 χρόνια και ενάμιση μήνα έχω να βάλω τσιγάρο στο στόμα μου!
    Αντ' αυτού κάνω το ηλεκτρονικό μου τσιγάρο (πιπίλα το έχω όλη μέρα στο στόμα...)

Είναι πολύ σημαντικό αυτό με την απαλλαγή από την τσιγαρίλα Σουσού. Για μένα ήταν ένα τεράστιο όφελος (με κορυφαίο τα 12.000? που γλίτωσα αυτά τα 3 χρόνια που δεν αγοράζω τσιγάρα). Βεβαίως είδα και άλλα οφέλη...

Senior Member
    Ευγε baklavas!!

Δε θα το κρύψω, τους έκανα τους υπολογισμούς μου, κάπνιζες στάνταρ 2 πακέτα την ημέρα ε;;;
    Να ρωτήσω κάτι άλλο; Το ηλεκτρονικό θεωρητικά δεν το κόβεις τελείως μετά από κάποιο διάστημα;

Senior Member
    3 πακέτα (25άρια) δηλαδή πες 4 κανονικά...
    Με 3,60? έκαστο (τότε τουλάχιστον) έδινα 10,80? την ημέρα!!!

Το ηλεκτρονικό τσιγάρο ΔΕΝ είναι μια μέθοδος διακοπής καπνίσματος αν και πολλοί το βλέπουν έτσι και κάποιοι το καταφέρνουν κιόλας.
    Είναι ένας εναλλακτικός, (σχετικά) φθηνότερος και (πιθανόν) υγιεινότερος τρόπος καπνίσματος (αν και δεν εισπνέεις καπνό για να το πεις κάπνισμα αλλά ατμό για αυτό και λέγεται άτμισμα).
    Εγώ δεν είμαι σε φάση που μπορώ να σκεφτώ να κόψω το άτμισμα. Ίσως κάποια μέρα το κάνω...

4 πακέρα???? και τα κάπνιζες κανονικά από την πρώτη τζούρα μέχρι το τέλος???? μπράβο που το γύρισες στο άτμισμα. φαντάζομαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου θα χρησιμεύει κ σαν όπλο.
    μαρουλέ ευελπιστώ να μην χρησιμοποιώ ούτε ηλεκτρ αλλά για καλό κ για κακό θα το χω πάντα μαζί μου γιατί δν θέλω να κάνω ούτε ένα κανονικό κ δν θέλω να αρχίσω τις τράκες κ μετά να καταλήξω πάλι να καπνίζω κανονικότατα. πάντως δν μαρέσει κ πολύ σαν γεύση. πιο πολύ το εφέ των ατμών μου αρέσει(τύπου πυθία) όταν βαριέμαι στο μάξιμουμ(θα με περάσετε για τζάνκι)

Senior Member
    Originally posted by Μαντάμ σου σου
    4 πακέρα???? και τα κάπνιζες κανονικά από την πρώτη τζούρα μέχρι το τέλος???? μπράβο που το γύρισες στο άτμισμα. φαντάζομαι το ηλεκτρονικό τσιγάρο σου θα χρησιμεύει κ σαν όπλο.
    μαρουλέ ευελπιστώ να μην χρησιμοποιώ ούτε ηλεκτρ αλλά για καλό κ για κακό θα το χω πάντα μαζί μου γιατί δν θέλω να κάνω ούτε ένα κανονικό κ δν θέλω να αρχίσω τις τράκες κ μετά να καταλήξω πάλι να καπνίζω κανονικότατα. πάντως δν μαρέσει κ πολύ σαν γεύση. πιο πολύ το εφέ των ατμών μου αρέσει(τύπου πυθία) όταν βαριέμαι στο μάξιμουμ(θα με περάσετε για τζάνκι)

4 αλλά εγώ λέω 3 (lol). Κάποια από αυτά απλά καιγόντουσαν στο τασάκι, κάποια ήταν τράκες από άλλους, κάποια έκανα δυο τζούρες μόνο ιατί δεν προλάβαινα... Όταν είσαι με ένα τσιγάρο στο χέρι όλη μέρα κάποια από αυτά θα πάνε χαμένα αλλά πόσα να ήταν αυτά μέσα σε μια μέρα; 2; 3; 5; Όλα τα άλλα τα κάπνιζα κανονικά.

Κι εμένα μου αρέσει το εφέ του ατμού και το ηλεκτρονικό έχει πολύ περισσότερο ατμό (ντουμανιιιιιιιιιιι). Αρώματα τα έκοψα. Τα βαρέθηκα και τώρα κάνω βάση (VG) σκέτη. Με πεντάρα (λίγη) νικοτίνη!

με εκνευρίζουν όλοι. είπα να κόψω το τσιγάρο κ όλοι νομίζουν οτι είμαι έγγυος. πφφ.

Senior Member
    Ό,τι θέλεις θα κάνεις...
    Οφουυυυ
    Δοκίμασε να τους τρολάρεις ακόμα περισσότερο το επόμενο σκ...
    Όταν όλοι παραγγείλουν τα ποτα τους πάρε ένα χυμό και πες δηθεν αθώα ότι δεν είναι καλά το στομάχι σου σήμερα...

χαχαχαχ! μα αυτό έκανα γιατί δν είχα όρεξη να πιω! επίσης όταν με ρώτησαν ,από το ξάφνιασμα φάνηκε οτι αφοπλίστηκα(που αφοπλίστηκα για τους δικούς μου λόγους όμως) κ μετά όλοι με είχαν στα όπα όπα κ θέλανε να με έχουν στα ζεστά κ να μην κουράζομαι. τελείως κωμικοτραγικό. το άλλο σκ θα έχω ναυτία

Senior Member
    την ξαφνική επιθυμία για γαρδουμπίτσα σε ακατάλληλη ώρα μην ξεχάσεις

τι συμβαίνει στον εαυτό μου από τότε που έκοψα το κάπνισμα:(τρεις βδομάδες σύνολο)
    ( εδώ κ μια εβδομάδα ούτε ηλεκτρονικό)

1) καμία διαφορά στην γεύση και στην όσφρηση δν αντιλαμβάνομαι
    2) καμία διαφορά στην αντοχή(παραμένω κουράδα)
    3) καμία διαφορά στον τρόπο που αναπνέω
    από την άλλη
    νιώθω εξαιρετικά νευριασμένη με όλους κ με όλα
    νευρική
    δν βρίσκω νόημα σε πολλά πράγματα,όπως το να πάω για καφέ, να καπνίζω αρειμανίως κ να συζητάω μπούρδες,πράγμα που το βρίσκω θετικό αλλά μου δημιουργεί μια αίσθηση ματαιότητας πολύ κακή για την ψυχολογία μου.
    τα ρούχα μου βρωμάνε από την τσιγαρίλα των άλλων κ όχι απτην δικιά μου, αλλά βρωμάνε.
    το σπίτι μου έχει καλύτερη μυρωδιά
    δν βρίσκω κ κάποιο νόημα στο να πιω το οτιδήποτε, από καφέ μέχρι κοκτέιλς. προς το παρόν δν τα έχω κόψει τα ροφήματα, ποτά,ηδύποτα. αλλά θα τα κόψω γιατί κ αυτά πλέον μου προκαλούν κατάθλιψη

αυτά. είμαι στην φάση την άσχημη τώρα.

α επίσης κάτι που παρατήρησα. πίστευα ανέκαθεν οτι έπινα τόσο πολύ νερό εξαιτίας της γεύσης του τσιγάρου αλλά πάλι συνεχίζω να αδειάζω 3-4 ποτήρια νερό όποτε κάθομαι σε καφετέρια.

Page 21 of 22 FirstFirst ... 1119202122 LastLast