ΚΟΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 320
    Senior Member
    Παρέλαβα το Σάββατο το ηλεκτρονικό τσιγάρο .
    Τα καλά νέα : Για όποιον είναι μανιώδης καπνιστης και θέλει να το κόψει βοηθάει πάρα πολύ . Κάπνιζα χρόνια 2+ πακέτα την ημέρα . Αυτές τις μέρες κάπνισα από 4-5 τσιγάρα .
    Τα κακά νέα : Δεν είναι η ίδια αίσθηση . (Εξ ού και τα 4-5 τσιγάρα )

Senior Member
    Εγώ πάντως-ως ουδεπόποτε καπνίστρια-κακά νέα δε βλέπω!Χεχε!Μπράβο σου Ιθακοκόριτσο μου!Συνέχισε δυνατά!

Senior Member
    Originally posted by hopa
    Originally posted by NADINE

Καλά καλε!Ξεχνιούνται αυτά;Δεν ξέρεις τι χαρά μου δίνεις!Σ´ευχαριστω και σ´αγαπω!
    Από σένα εξαρτάται.... ξέρεις τι μπορεί να με κάνει να ξανακυλήσω .. όποτε σταμάτα εδώ..όχι τίποτα άλλο αλλά αυτόαποκαλείσαι και Μητσοτάκης και απ' ότι έχει πάρει η αυτάρα μου έχει πανω απο 30 βαφτιστήρια..Ασε που αν το ξανακάνεις θα έρθω με πούρο στην εκκλήσια και θα το σβήσω πάνω στο μωρό ....
    Απαπα!Αλίμονο στο παιδάκι που και τον Μητσοτάκη θα'χει για νονό και τα σημάδια από τα πούρα σου στο δερματάκι του!
    Φιλενάδα,κράτα γερά!Μπορείς!Μπορείς να προκριθείς!Η δύσκολη αρχή έγινε!Όλα τα υπόλοιπα είναι παιχνίδια του μυαλού!

Senior Member
    Εγώ, πάλι, είμαι μία δειλή, που προβάλλω συνεχώς δικαιολογίες, για να μην απαρνηθώ το πάθος μου. Ακόμη και τώρα, που δε μπορώ να αναπνεύσω καλά, συνεχίζω αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.
    Μου αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου και βλέπω μόνο πλεονεκτήματα σε αυτό. Παρόλα αυτά, βρίσκω δικαιολογίες.. Ότι δεν το φέρνουν στον τόπο κατοικίας μου, για παράδειγμα.. Ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα, ώστε να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ. Δεν μπορώ να πάω να το προμηθευτώ από αλλού; Μάλλον φοβάμαι τη στέρηση και το ότι δεν θα έχω δίπλα μου το τσιγαράκι μου. Απλά τα πράγματα!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Εγώ, πάλι, είμαι μία δειλή, που προβάλλω συνεχώς δικαιολογίες, για να μην απαρνηθώ το πάθος μου. Ακόμη και τώρα, που δε μπορώ να αναπνεύσω καλά, συνεχίζω αυτή την αρρωστημένη κατάσταση.
    Μου αρέσει η ιδέα του ηλεκτρονικού τσιγάρου και βλέπω μόνο πλεονεκτήματα σε αυτό. Παρόλα αυτά, βρίσκω δικαιολογίες.. Ότι δεν το φέρνουν στον τόπο κατοικίας μου, για παράδειγμα.. Ότι δεν έχω πιστωτική κάρτα, ώστε να το παραγγείλω μέσω ίντερνετ. Δεν μπορώ να πάω να το προμηθευτώ από αλλού; Μάλλον φοβάμαι τη στέρηση και το ότι δεν θα έχω δίπλα μου το τσιγαράκι μου. Απλά τα πράγματα!
    ʼβα μπορεις να ζητήσεις να στο στείλουν αντικαταβολή αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα . Και όσον αφορά τη στέρηση μην τη φοβάσαι . Πάρε κάποιο υγρό που να περιέχει νικοτίνη κοντά στα τσιγάρα που καπνίζεις και δεν θα νοιώθεις στέρηση . Εγώ που κάπνιζα 2+ πακέτα την ημέρα και το πιο ελαφρύ στη μάρκα του , θέλω πλέον 4-5 τσιγάρα τα οποία μάλιστα μου φαίνονται βαριά και με ψιλοζαλίζουν . Δεν νομίζω να καπνίζεις περισσότερο από μένα .
    Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω site που στέλνει αντικαταβολή .

Senior Member
    Καπνίζω ένα πακέτο την ημέρα ακατέβατο, ίσως και παραπάνω, αν έχω ζόρια..
    Δώσε μου το site και σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Θέλω να το κόψω, αλλά είναι τρομακτική η εξάρτησή μου από αυτό.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Καπνίζω ένα πακέτο την ημέρα ακατέβατο, ίσως και παραπάνω, αν έχω ζόρια..
    Δώσε μου το site και σ' ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Θέλω να το κόψω, αλλά είναι τρομακτική η εξάρτησή μου από αυτό.
    Και πάλι λιγότερο από μένα είσαι . ʼρα ..... μπορείς . Κάντο .
    http://www.hlektronikotsigaro.com.gr/index.php?cPath=11

Senior Member
    Ευχαριστώ ειλικρινά!
    Καλή συνέχεια στην προσπάθειά σου!

Senior Member
    Προτιμηστε τα ηλεκτρονικα τσιγαρα χωρις νικοτινη! Η νικοτινη ειναι ο εθιστικος παραγωντας και η τοξινη του τσιγαρου, τα υπολοιπα ειναι απλα βλαβερα, που θα τα αποφευγαμε αν δεν ηταν τοσο εθιστικη η νικοτινη (το οποιο θα μας βοηθαγε να το κοβαμε πιο ευκολα)

Senior Member
    Ναταλία μου, ξέρω πως θα χαρείς με τα νέα μου. Επανέρχομαι δυναμικά με προσπάθεια διακοπής συμβατικού καπνίσματος Νο3! Παρήγγειλα το ηλεκτρονικό τσιγάρο. Μου φάνηκε πολύπλοκο ως προς τα αξεσουάρ και τη χρήση του, αλλά η κοπέλα στο τηλέφωνο μου εξήγησε πως έχει μέσα οδηγίες χρήσης. Για να δούμε τι θα γίνει αυτή τη φορά!
    Τόνισα ότι επιθυμώ την τσιγαρίλα, ότι θέλω να νιώθω βρώμα στα πνευμόνια μου, όχι μέντες, βανίλιες κλπ. Έτσι, θα μου στείλουν την αντίστοιχη βρωμερή γεύση. Όσο για τη νικοτίνη, ναι, τη ζήτησα.. Αν πάει καλά αυτή η προσπάθεια και δεν πάει άπατη, σαν τις άλλες δύο, θα ελαττώνω σιγά σιγά την ποσότητα, μέχρι να καπνίζω βανίλιες ανικοτίνωτες..

Senior Member
    Για οποιο-α καπνιζει μου ειπαν οτι η μεθοδος του ΑLLEN CARR ειναι πολυ καλη.Την εχουν φερει στην Ελλαδα ψαξτε το στο διαδικτυο.

Senior Member
    Το διάβασα το βιβλίο αυτό, αλλά δε με βοήθησε αρκετά. Έγραφε ωραία και χρήσιμα πράγματα, αλλά δεν δεν παρηγορεί τους πορωμένους καπνιστές στα στερητικά τους. Να αντιπροτείνω σε όσους ζουν στην Αθήνα να παρακολουθήσουν τα σχετικά σεμινάρια.

Senior Member
    Originally posted by Ava

Ναταλία μου, ξέρω πως θα χαρείς με τα νέα μου. Επανέρχομαι δυναμικά με προσπάθεια διακοπής συμβατικού καπνίσματος Νο3!
    Χοντροτάτη μου!Τρίτη και φαρμακερή!Πάμεεεεεεε!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

Senior Member
    Το Ιθακοκόριτσο και τα υπόλοιπα καμάρια μας πώς τα πηγαίνουν εντωμεταξύ;

Καλά για τη δικιά μου δε ρωτώ.Την πήρα την κρυάδα εδώ και καιρό στο τηλέφωνο...Αχ...

Senior Member
    Αλήθεια, κορίτσι από την Ιθάκη, πώς τα πας με το νέο σου απόκτημα;

Σήμερα παρέλαβα το δικό μου και τώρα το φορτίζω. Είναι ψιλοπολύπλοκο. Ένιωσα τόσο ηλίθια... Ήρθε το κουτί, το άνοιξα όλη χαρά και αντίκρυσα χίλια δυο σκατολοϊδάκια, που δεν καταλάβαινα καν τι ήταν. Είχε και φυλλάδιο με οδηγίες χρήσης, που επίσης δεν καταλάβαινα. Μιλούσε για αμπούλα και δεν έβλεπα καμία. Σε αυτό δε φταίω, γιατί πήρα ένα μπουκαλάκι, που γεμίζεις με υγρό το τσιγάρο απευθείας, χωρίς τη χρήση αμπούλας. ʼρα αυτή ήταν για άλλο τύπο τσιγάρου και όχι για το συγκεκριμένο που πήρα. Είδα και απόειδα και τηλεφώνησα στην εταιρία. Μου λέει η κυρία, έχει οδηγίες στα ελληνικά, τι ακριβώς δεν καταλαβαίνετε; Της απάντησα, ναι κοπέλα μου, αλλά είμαι μεγάλη γυναίκα και δεν τα καταλαβαίνω αυτά.. Μου είπε χίλια δυο, τα οποία επίσης δεν κατάλαβα, αλλά την προσανατόλισα ώστε να με βοηθήσει να το γεμίσω και να το φορτίσω, τουλάχιστον για αρχή. Έπειτα το ρεζιλίκι συνεχίστηκε.. Της είπα ρουφάω, αλλά δεν ανάβει η καύτρα, έχει ένα ασημένιο πώμα μπροστά. Απάντησε ότι αυτό δεν έχει καύτρα, γιατί δεν είναι κανονικό τσιγάρο, όσο για το ασημένιο πώμα, είναι το σήμα της εταιρίας..
    Απογοητεύτηκα λιγάκι.. Δεν ξέρω αν στην πορεία καταλάβω τη χρήση του και αν θα το συνηθίσω. Δεν ξέρω καν αν θα καλύψει τις ανάγκες μου. Μόλις ρούφηξα δοκιμαστικά δεν ένιωσα και σπουδαία πράγματα. Βέβαια, είχαν προηγηθεί δύο τρία απανωτά κανονικά τσιγάρα, λόγω άγχους της μη κατανόησης των οδηγιών.. Το απόγευμα θα είναι έτοιμο προς χρήση. Θα σας ενημερώσω για τις εντυπώσεις μου. Α! Προκειμένου να ρουφήξω, θα πρέπει να πατάω και ένα κουμπάκι και να το αφήνω, μόλις τελειώσω την εισπνοή. Επίσης, κάνει ένα θόρυβο σα να ρουφάς από καλαμάκι.. ʼντε, ας μην εκφραστώ καλύτερα!

Page 6 of 22 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast