Καλησπέρα, είπα να ξεκινήσω κι εγώ! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 123
    Senior Member
    Ξεκίνησα 10 Ιανουαρίου 2011 Doug και είμαι στα κιλά που είμαι τώρα περίπου εδώ και ένα μήνα, σε 11 μήνες δλδ έχασα περίπου 60 κιλά. Σε λίγο καιρό γιατί τώρα δεν έχω διάθεση θα κάνω κι ένα ντου να χάσω και τα τελευταία, προς το παρόν κάνω συντήρηση.

Από άσκηση αρχικά δεν έκανα τπτ, όταν έφτασα περίπου 135 κιλά άρχισα περπάτημα σχεδόν καθημερινά και περίπου στα 110 κιλά και ως σήμερα κάνω τρέξιμο και βάρη 3-4 φορές την εβδομάδα

Member
    dora, εγω θα τα παρω για τουλαχιστον 2 μηνες να δω αν οντως προσφερουν κατι και θα συγκρινω με διαιτες αλλων ετων να δω αν χανω περισσοτερα. Παιρνω και τα χαπια και τα φακελακια (σημερα αρχισα). Την διαιτα του λιποτοξ, δεν νομιζω οτι θα την ακολουθησω γιατι δε βγαζει και πολυ νοημα αλλα εχω βαλει καποιους κανονες (ΚΑΘΟΛΟΥ ψωμι, γλυκα, τηγανητες πατατες, αναψυκτικα με θερμιδες κτλ) κι απο κει και περα θα προσπαθω για βραδυ ειτε να μην τρωω καθολου ειτε μια απλη σαλατα η φρουτα.

filipe, μια χαρα σε βρισκω, μακαρι να εχω χασει κι εγω 60 σε 11 μηνες! Υποθετω πως εχει αλλαξει η ζωη σου ετσι? ποσο χρονων εισαι? ησουν παντα υπερβαρος? πως ακριβως εγινε?

ΥΓ εχει κανεις γνωση για τα αναψυκτικα χωρις ζαχαρη και θερμιδες? Απο τη μια πολλοι λενε οτι απαγορευονται, απο την αλλη δεν εχουν ΚΑΜΙΑ διατροφικη αξια ουτε λιπαρα, ουτε ζαχαρη, ουτε υδατανθρακες ουτε τιποτα. Ξερει κανεις τι παιζει?

Senior Member
    Σου το εύχομαι Doug να έχεις χάσει όσα θέλεις. Πάντως και λιγότερα, ας πούμε 40, να έχεις χάσει θα είναι μεγάλη επιτυχία.

Είμαι 29 χρονών και είμαι υπέρβαρος από περίπου 14 χρονών που σταμάτησα το πρωταθλητισμό και τον αθλητισμό γενικότερα με το πρόβλημα να γίνεται μεγάλο 17-18 χρονών που άρχισα να μένω μόνος μου. Η ζωή μου όχι δεν έχει αλλάξει ιδιαίτερα, σαφώς μερικά πράματα είναι πιο εύκολα, σαφώς μπορώ να κάνω πράγματα που δε μπορούσα αλλά στα σημαντικά θέματα δε βλέπω αλλαγές εκτός ίσως από την αλληλεπίδραση με το άλλο φύλο... και να σου πω την αλήθεια ούτε περίμενα να δω αλλαγές ούτε και το επιδίωξα, αν κρατούσα άλλη στάση μπορεί και να έβλεπα μεγαλύτερες αλλαγές.

Το πως έγινε δε ξέρω ακριβώς, βρήκα οτι μετρώντας θερμίδες μπόρεσα να ακολουθήσω ενα μακροχρόνιο πρόγραμμα χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανένα και προς το παρόν... πέτυχε. Εχω χάσει κι άλλες φορές αρκετό βάρος(όχι όσο αυτή τη φορά πάντως) και τελικά το ξαναπήρα, θα δείξει.

Για τα light αναψυκτικά μπορώ να σου πω με απόλυτη βεβαιότητα οτι δε θα επηρεάσουν την απώλεια βάρους σου, κατά καιρούς έπινα μεγάλες ποσότητες. Με την ίδια βεβαιότητα μπορώ να σου πω οτι καλό δε κάνουν...

Member
    Δηλαδη εχασες οσα εχασες ακομα κι αν επινες pepsi max, coca cola zero κτλ? το οτι δεν κανουν καλο σε στομαχια, δοντια κτλ το ξερω. Προς το παρων για τα κιλα με νοιαζει!

Παντως μου φαινεται περιεργο που λες οτι δε βλεπεις μεγαλη διαφορα μετα απο 59 κιλα μειον. Το πως σου φαιρονται οι αλλοι? Το οτι μπορεις να φορας οτι ρουχα θελεις?

Senior Member
    Τα προϊόντα light γενικά είναι επεξεργασμένα τρόφιμα οπότε κάνουν πάρα πολύ κακό σε όσους τα καταναλώνουν , όσο λιγότερη επεξεργασία έχει υποστεί ένα τρόφιμο τόσο καλύτερο για την υγεία μας. Σε θερμίδες δεν έχουν πολλές αλλά κρίμα είναι να τροφοδοτούμε το στομάχι μας με χαζοπροίόντα! ʼσε που λένε ότι παρασύρεσαι επειδή νομίζεις ότι δεν έχουν πολλές θερμίδες και τρως μεγαλύτερες ποσότητες τροφών ή αναψυτικών. Γενικά Μακριά!
    Να σου πω και κάτι που έμαθα αφού χειρουργήθηκα και είναι πολύ χρήσιμο. Σε εμάς τους χειρουργημένους με σληβ (που σημαίνει ότι έχουμε κόψει το στομάχι μας κατά 80%) μας απαγορεύονται τα αναψυκτικά. γιατί? Γιατί έχουν την ιδιότητα να μεγάλώνουν , να ξεχειλώνουν τα τοιχώματα του στομαχιού οπότε μπορεί να χωρέσει μεγαλύτερη ποσότητα τροφής και έχεις γρηγορότερα το αίσθημα της πείνας. Αυτό είνα πάρα πολύ αρνητικό όταν προσπαθείς να χάσεις βάρος!

Senior Member
    Doug21 καλωσήλθες! Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου σου εύχομαι.

Member
    παντως δε μιλαμε για light προιοντα γενικα του τυπου γαλα, παγωτα, γιαουρτια, κρεατα κτλ. Mιλαω μονο για τις coca cola light/zero και Pepsi max που δεν εχουν καμια θερμιδα (βασικα 4 θερμιδες το μπουκαλι)

Senior Member
    Το συστατικό ασπαρτάμη που περιέχουν για να ενισχυθεί η γλυκιά γεύση τους ενοχοποιείται για διάφορα, όμως φαντάζομαι αν πίνεις με μέτρο, δεν θα έχεις πρόβλημα. Σκέψου όμως την παράμετρο με το ξεχείλωμα του στομαχιού, σίγουρα ένα μεγαλύτερο σε μέγεθος στομάχι που στάνταρ σου κάνουν τα αναψυκτικά, δεν ειναι ο καλύτερος σύμμαχος της δίατας.

Member
    σιγουρα! αλλα το θεμα ειναι οτι κανουμε και μια διαιτα ετσι? δεν παει να πει οτι επειδη εχουμε χωρο θα φαμε κι οτι βρουμε!

Senior Member
    Originally posted by Doug21

Παντως μου φαινεται περιεργο που λες οτι δε βλεπεις μεγαλη διαφορα μετα απο 59 κιλα μειον. Το πως σου φαιρονται οι αλλοι? Το οτι μπορεις να φορας οτι ρουχα θελεις?
    Διαφορά στη συμπεριφορά ανθρώπων που με ενδιαφέρουν δλδ φίλων και αγαπημένων συγγενών δόξα τω θεώ δεν έχω δει. Πέρα δλδ τη χαρά που εκφράζουν για την αλλαγή η σχέση μας και η παρέα μας παραμένει ίδια.

Σε τέτοια πράματα όπως ρούχα, διασκέδαση κλπ όντως υπάρχει διαφορά, απλά όταν εγώ μιλάω για αλλαγές στη ζωή μου δεν εννοώ αυτά. Έχουν και αυτά τη σημασία τους αλλά είναι δευτερεύοντα.

παντως δε μιλαμε για light προιοντα γενικα του τυπου γαλα, παγωτα, γιαουρτια, κρεατα κτλ. Mιλαω μονο για τις coca cola light/zero και Pepsi max που δεν εχουν καμια θερμιδα (βασικα 4 θερμιδες το μπουκαλι)
    Δε ξέρω γιατί διάλεξες αυτά τα προϊόντα για παράδειγμα αλλά γάλα και γιαούρτια είναι προϊόντα που δε πειράζει να χρησιμοποιούμε τα light καθώς η μόνη διαφορά με τα κανονικά είναι η αφαίρεση λίπους.

Επίσης αν light κρέατα εννοείς κοτόπουλο, ψαρονέφρι κλπ επίσης μόνο πλεονεκτήματα έχει η κατανάλωση τους σε σχέση με τα άλλα.

Τα "προβληματικά" light προϊόντα αφορούν κυρίως αλλαντικά, γλυκά, αναψυκτικά, αλλαντικά, σνακ αφού πέρα από ύποπτα συστατικά μικρή διαφορά έχουν από τα αντίστοιχα κανονικά προϊόντα σε θερμίδες και είναι παγίδες..

Junior Member
    Να πω κι εγώ κάτι? Πέραν του ότι συμφωνώ ότι γενικά τα προϊόντα light είναι υπερεπεξεργασμένα τρόφιμα τα οποία δεν είναι καλά, νομίζω ότι ειδικά στην αρχή μιας δίαιτας οποιοδήποτε "κόλπο" μπορεί να επιστρατεύσει κανείς για να φτιάξει μια διατροφή που θα μπορεί να την ακολουθήσει για καιρό και να αισθάνεται καλύτερα είναι θεμιτό, αρκεί να μην πέσεις σε υπερβολές.

Member
    ρε παιδια διαβαζα κατι και θα ηθελα να πω την σκεψη μου. Γιατι πρεπει οι διαιτες και οσοι προτεινουν διαιτες να ειναι τοσο απολυτοι? Διαβαζω παντου ας πουμε 'να τρωνε μια κονσερβα τονο αλλα ΧΩΡΙΣ λαδι, σε νερο ο τονος, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ειναι στο λαδι' κτλ. Δηλαδη πια η διαφορα του ενος με του αλλου? οι 70 θερμιδες παραπανω? Γιατι, ποιος θα κανει παπαρα στο λαδι μετα? Δεν ειπαμε να 'πιουμε' το λαδι απο το πιατο μετα αλλα ας μην ειμαστε και των ακρων.

Member

καλη επιτυχία!!!!!!

Καλή επιτυχία!!!!!Πάμε γερά και δυνατά!!!!!!!!!!!!!!

Member
    natasaki εσυ γιατι μετρας με λιμπρες καλε?

Member
    αχχ ρε συ έχω μπερδευτεί με αυτά..θα το ξανακάνω εσύ σε ποιό σάιτ το έκανες και πως το βάζουμε να βγαίνει κάθε φορά κάτω από αυτό που γράφουμε γιατί εμένα βγαίνει το λινκ!!!ευχαριστώωωω

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast