Καλησπέρα, είπα να ξεκινήσω κι εγώ! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast
Results 106 to 120 of 123
    Member
    ψηφιακη ειναι η ζυγαρια, δεν εχει βελονα! ειναι σιγουρα μετρηση γιατι απο εκει που εδειχνε ------- τωρα δειχνει (εχω φτασει τα 150.9).

και ναι σιγουρα 2 τονοι και 2 σαλατες δεν ειναι 1500 θερμιδες, αλλα τρωω και καμια ντοματα, ελιτσα, γιαουρτακι κτλ

Member
    -4.7 κιλα σε περιπου 3 βδομαδες
    -1.7 σε 11 μερες....

καλα ειναι αλλα μπορουσα και καλυτερα!

Senior Member
    ωραια νταγκ, πολυ ωραια.
    συνεχισε. μπορει να ηταν και παραπανω, γιατι οι αλλαγες στις ζυγαριες , δεν ειναι παντα αξιοπιστες.

Senior Member
    Συγχαρητήρια για την προσπάθειά σου...Η υπομονή και η επιμονή πρέπει να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου. Ήθελα να γράψω κι εγώ κάπου αλλά δεν ήξερα σε πιό τόπικ και νομίζω ότι εδώ μου ταιριάζει...Είχα κάνει και στο παρελθόν προσπάθειες να χάσω κάποια κιλά και με κόπο πάντα έφτανα περίπου εκεί που ήθελα...λίγο παραπάνω πάντα αλλά ειλικρινά ήμουν οκ και για αυτό άλλωστε σταματούσα! Βρίσκομαι όμως από Σεπτεμβρη για το μάστερ μου στο Λονδίνο και θυμήθηκα όλες τις κακές μου συνήθειες!!!έφτασα 94 κιλά, πρωτοφανές για'μένα...και σοκαριστικό ταυτόχρονα. δεν έκανα καμία δίαιτα τόσους μήνες γιατί είχα αποφασίσει να μην ταλαιπωρώ τον οργανισμό μου αν δεν το θέλω 100% και αν δεν είμαι απόλυτα έτοιμη για αυτό.Όταν πρωτοήρθα Αγγλία ήμουν ήδη 85...Η ιστορία των 94 κιλών μου έχει ξεκινήσει από πέρυσι όταν αποφάσισαμε με τον σύντροφό μου να κάνουμε διακοπή κύησης και πήρα 8 κιλά.Λίγο η ψυχολογία και 5 κιλά απευθείας με τα αντισυλληπτικά που ακολούθησαν.Ερχόμενη εδώ πήρα και τα υπόλοιπα.
    Πλέον νιώθω έτοιμη. Την περασμένη Παρασκευή άρχισα από μόνη μου, χωρίς να το καταλάβω...Έφαγα λιγότερο και με έπιασα να υπολογίζω θερμίδες.Αγόρασα και ένα ελλειπτικό ποδήλατο σε χρόνο dt. Και κάπως έτσι, σχεδόν ακούσια, άρχισα...Έχω χάσει ήδη 4, είμαι 90, λόγω των υγρών φαντάζομαι που φεύγουν στην αρχή. Δεν ακολουθώ διαιτολόγια πλώς με.ιωσα τις ποσότητες αλλά και την ποιότητα του μαγειρέματος κόβωντας το τηγάνι και βάζοντας φρέσκο αμαγείρευτο ελαιόλαδο στα βραστά ή τα ψητά μου. Ελαχιστοποίησα τα γλυκά και έβαλα φρούτα και σαλάτες σε καθημερινή βάση στο διαιτολόγιό μου ενώ πριν τα έτρωγα αποσπασματικά... Προσπαθώ να βάλω και ένα πρόγραμμα αλλά εδώ θέλω δουλειά ακόμη...Κάνω και 10 λεπτά ελλειπτικό 2 με 3 φορές την ημέρα και λίγη γιόγκα...Νιώθω ήδη πολύ καλύτερα.Θα ήθελα το Πάσχα που θα έρθω η διαφορά να είναι αισθητή αλλά ακόμα και αν δεν είναι ξέρω ότι θα συνεχίσω....Καλή συνέχεια σε όλους και εδώ θα είμαστε να τα κέμε και να αλληλοσυμπαραστεκόμαστε στα δύσκολα...και να χαιρόμαστε στα ευχάριστα!χχχ

Senior Member
    Γεία που αστεροσκονη!!!!!Καλώς ήρθες και καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!!!!! Ευχομαι όλοι να πετύχουμε τους στόχους μας και να φτάσουμε στο ιδανικό !!!!!

Senior Member
    Σε ευχαριστώ πολύ....Είμαστε κοντά στα κιλά βλέπω...κι εμένα τα 75 είναι αρχικά ο στόχος μου...Μας το εύχομαι ολόψυχα!

Senior Member
    Μπραβο Αστεροσκονη τα πας πολυ καλα!Σε ζηλευω που ζεις στο Λονδινο!!:duh:

Senior Member
    Λες να τα πάω καλά?....Η αρχή πάντως δεν είναι απογοητευτική εντελώς...Ωραίο το Λονδίνο αλλά όποτε έρχομαι Ελλάδα κάθομαι σαν τη χαζή στον ήλιο και λιάζομαι....Πάω βόλτα στη θάλασσα...Διασκεδάζω πραγματικά και όχι με ραπ και τέτοια...Αχ! Ελλαδίτσα....

Member
    Λονδινοοοοοοοοοοοοοο! τελειο!

στα δικα μας τωρα... η ζυγαρια μου μου κανει νερα...
    χτες το μεσημερακι εδειχνε 150.3 ...
    τωρα δειχνει 151.4 .... (σημ. το πρωι με εδειχνε πανω απο 152.0)

τι λετε να φταιει? εχει παρατηρηθει και σε αλλους αυτο? μηπως δεν ειναι ακριβης? Πανω λεει οτι μετραει μεχρι 150 κιλα αλλα οπως εχω ξαναπει, αρχιζει ουσιαστικα να δειχνει απο τα 152. Μηπως αυτο σημαινει οτι μεχρι ν απεσει κατω απο τα 150 δε δειχνει 100% σωστα? Να σημειωσω οτι παντα ζυγιζομαι υπο τις ιδιες ακριβως προυποθεσεις.

Αρχιζω να απογοητευομαι και δεν ειναι καλο!!!

Senior Member
    Μην απογοητεύεσαι , είναι αρχή ακόμα....Εγώ θα σου πρότεινα να σταματήσεις να ζυγίσεσαι επί καθημερινής βάσεως...Περίμενε έστω μια εβδομάδα χωρίς να σε νοιάζει η μείωση των κιλών μόνο η αλλαγή και η ισορροπία στη διατροφή σου και η άσκηση. Είμαι σίγουρη ότι μια εβδομάδα μετά θα δεις μεγαλύτερη μείωση....

Senior Member
    Originally posted by Doug21
    Λονδινοοοοοοοοοοοοοο! τελειο!

στα δικα μας τωρα... η ζυγαρια μου μου κανει νερα...
    χτες το μεσημερακι εδειχνε 150.3 ...
    τωρα δειχνει 151.4 .... (σημ. το πρωι με εδειχνε πανω απο 152.0)

τι λετε να φταιει? εχει παρατηρηθει και σε αλλους αυτο? μηπως δεν ειναι ακριβης? Πανω λεει οτι μετραει μεχρι 150 κιλα αλλα οπως εχω ξαναπει, αρχιζει ουσιαστικα να δειχνει απο τα 152. Μηπως αυτο σημαινει οτι μεχρι ν απεσει κατω απο τα 150 δε δειχνει 100% σωστα? Να σημειωσω οτι παντα ζυγιζομαι υπο τις ιδιες ακριβως προυποθεσεις.

Αρχιζω να απογοητευομαι και δεν ειναι καλο!!!
    μην απογοητευεσαι νταγκ.
    οι ζυγαριες χωρις να εχουν κανενα προβλημα,μπορει να δειχνουν διαφορετικα πραγματα ειτε γιατι βαλαμε ενα μπλουζακι,ειτε (κυριως)γιατι μεσα στην ημερα, αυξομειωνονται τα υγρα του σωματος.
    μεινε εσυ σταθερος στην διατροφη σου, φροντισε να μην ειναι πολυ στερητικη για να μην σε κουρασει, και ζυγισου μια φορα τη βδομαδα,νηστικος,μονο μια φορα.
    θα δεις που θα παει μια χαρα η απωλεια σου.

Member
    οπως ειπα ζυγιζομαι ΠΑΝΤΑ κατω απο τις ιδιες συνθηκες. ΙΔΙΑ ακριβως ρουχα, ΝΗΣΤΙΚΟΣ το πρωι την ΙΔΙΑ ωρα, στο ιδιο ΜΕΡΟΣ η ζυγαρια. τα παντα.

Αυτο που οντως θα κανω ομως εινα ινα ζυγιζομαι μια φορα την εβδομαδα. Αλλιως δε γινεται,.,,,

Senior Member
    Κάνε το αν θέλεις και ενημερωσέ μας να ξέρουμε ότι τα πας καλά

Member
    Γεια σας και παλι! κατι η δουλεια, κατι η μετακομιση και η ελλειψη ιντερνετ με εκαναν να αραιωσω απο εδω! εχουμε πεσει απο τα 150 κιλα οποτε παμε καλα. ΔΕΝ εχω πεινασει ουτε λεπτο καθ'ολη τη διαρκεια και για αυτο το λογο δεν εχω χασει οσα θα ηθελα. Το θετικο βεβαια ειναι οτι ΔΕΝ εχω κουραστει και τρωω απο ολα (εκτος λιπαρων, γλυκων και τηγανητων) αυτα !

Senior Member
    μπραβο doug καλη συνεχεια σου ευχομαι και να ξερεις μεσα απο σενα και τη προσπαθεια σου,παιρνουμε δυναμη και οι υπολοιποι.
    και γω οπως βλεπεις στο τικερακι με πολλαααα κιλα και προσπαθω με διατροφη να τα χασω.
    βεβαια εγω το παω βημα βημα και βαζω μικρους στοχους,αλλα ειναι παλι πολλα αυτα που πρεπει να φυγουν,και κυριως η νοοτροπια "ξεσπαω στο φαγητο"

εδω θα μαστε να τα λεμε!

Page 8 of 9 FirstFirst ... 6789 LastLast