ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast
Results 151 to 165 of 950
    Senior Member
    Εγω που εχω δημοσιο δεκαπεντε μερες περιμενα περιπου.οσο για τον προεγχειρητικο ελεγχο καρδιογραφημα ακτινογραφια θωρακος αιματολογικες αερια αιματος και σπιρομετρηση.

Senior Member
    Καλησπέρα και από μένα.Είμαι πλέον μια σλιβάτη κ σας γράφω από το σπίτι μου.Ήρθε η ώρα να σας περιγράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία...Εγώ λοιπόν πήγα στον γιατρό μου στις 18 Γενάρη του 2012 και πήρα την γνωμάτευση (λόγω ότι ανήκω στο Ι.Κ.Α). Έκανα άμεσα την γαστροσκόπηση κατέθεσα τα χαρτιά μου στο Ι.Κ.Α της Κορίνθου και έκαναν 10 μέρες πάνω κατω να πάνε ..δυστυχως..Σε όλο αυτο το διαστημα επαιρνα συνεχεια τηλ. Στην επιτροπη του ΙΚΑ στην Αθηνα που βρισκεται στην πλατεια θεατρου οπου και με καλεσαν περασα πηρα την εγκριση πηρα τηλ. Την γραμματεα του γιατρου μου κ μετραγα αντιστροφα.Μιλαμε ομως οτι συνεχεια την ενοχλουσα.Μετα απο μια εβδομαδα λοιπον απο την εγκριση ημερα Πεμπτη πηγα στο Ιπποκρατειο οπου κ εκανα τον προεγχειρητικο ελεγχο κ την εισαγωγη.Την Παρασκευη το πρωι μπηκα χειρουργειο.Ενιωθα μια μεγαλη πιεση στο στηθος .Δεν με ποναγε τοσο στο στομαχι οσο η πιεση αυτη.Σηκωθηκα αμεσως (στις 2ωρες μετα απο το χειρουργειο) περπατησα κ γενικα σηκωνομουν συχνα-πυκνα κ περπαταγα.Ειχα αναγουλες..πολλα ρεψιματα κ το Σαββατο εκανα κ λιγο εμετο αλλα μου εβαλαν στον ορο φαρμακο κ δεν ξαναειχα.Επισης την ιδια μερα ηπια νερακι κ τσαγακι κ χτες Κυριακη εφαγα κ σουπιτσα.Δοξα το Θεο ολα καλα κ ο γιατρος μου πολυ καλος κ σημερα ειμαι σπιτι μου με τα παιδακια μου κ τον ανδρα μου που δεν με αφησε στιγμη απο τα ματια του (ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ)..οτι αλλο χρειαστειτε πειτε μου..αααααα κ μην ξεχασω την Τζινα που βρηκα στο προσωπο της μια πολυ καλη φιλη κ συμμαχο για ολο αυτο.

Senior Member
    μοναδική καλή ανάρρωση !! καλωσόρισε τώρα το θαύμα που θα βιώσεις και διώξε τυχον χαζουλες σκέψεις που μπορεί να έρχονται. Εχεις τα κιλά που ξεκίνησα και εγώ και σου ευχομαι να φτάσεις εκεί που θες. Το πιο καταπληκτικό θα είναι η αντιδράση από τα παιδάκια σου ετοιμάσου για μεγαλες συγκινήσεις.

Senior Member
    σε ευχαριστω Katie μου.Ναι ειναι γεγονος οτι την πρωτη μερα ματανιωσα που το εκανα.Τωρα σκεφτομαι διαφορετικα

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    Καλησπέρα και από μένα.Είμαι πλέον μια σλιβάτη κ σας γράφω από το σπίτι μου.Ήρθε η ώρα να σας περιγράψω και εγώ την δικιά μου εμπειρία...Εγώ λοιπόν πήγα στον γιατρό μου στις 18 Γενάρη του 2012 και πήρα την γνωμάτευση (λόγω ότι ανήκω στο Ι.Κ.Α). Έκανα άμεσα την γαστροσκόπηση κατέθεσα τα χαρτιά μου στο Ι.Κ.Α της Κορίνθου και έκαναν 10 μέρες πάνω κατω να πάνε ..δυστυχως..Σε όλο αυτο το διαστημα επαιρνα συνεχεια τηλ. Στην επιτροπη του ΙΚΑ στην Αθηνα που βρισκεται στην πλατεια θεατρου οπου και με καλεσαν περασα πηρα την εγκριση πηρα τηλ. Την γραμματεα του γιατρου μου κ μετραγα αντιστροφα.Μιλαμε ομως οτι συνεχεια την ενοχλουσα.Μετα απο μια εβδομαδα λοιπον απο την εγκριση ημερα Πεμπτη πηγα στο Ιπποκρατειο οπου κ εκανα τον προεγχειρητικο ελεγχο κ την εισαγωγη.Την Παρασκευη το πρωι μπηκα χειρουργειο.Ενιωθα μια μεγαλη πιεση στο στηθος .Δεν με ποναγε τοσο στο στομαχι οσο η πιεση αυτη.Σηκωθηκα αμεσως (στις 2ωρες μετα απο το χειρουργειο) περπατησα κ γενικα σηκωνομουν συχνα-πυκνα κ περπαταγα.Ειχα αναγουλες..πολλα ρεψιματα κ το Σαββατο εκανα κ λιγο εμετο αλλα μου εβαλαν στον ορο φαρμακο κ δεν ξαναειχα.Επισης την ιδια μερα ηπια νερακι κ τσαγακι κ χτες Κυριακη εφαγα κ σουπιτσα.Δοξα το Θεο ολα καλα κ ο γιατρος μου πολυ καλος κ σημερα ειμαι σπιτι μου με τα παιδακια μου κ τον ανδρα μου που δεν με αφησε στιγμη απο τα ματια του (ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΩΡΟ ΜΟΥ)..οτι αλλο χρειαστειτε πειτε μου..αααααα κ μην ξεχασω την Τζινα που βρηκα στο προσωπο της μια πολυ καλη φιλη κ συμμαχο για ολο αυτο.
    Καλή ανάρρωση και με το καλό να φτάσεις τον στόχο σου στα κιλά !!!!!
    Εάν κατάλαβα καλά δεν πήρες την έγκριση από την επιτροπή του ΙΚΑ την ίδια ημέρα ??? Σε καλούν και σου λένε εαν εγκρίθηκε???

Senior Member
    οχι την ιδια μερα πηρα την εγκριση.εσναποδα? γιατι πας αναποδα? πρωτα τον ελεγχο κ μετα το γιατρο?

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    οχι την ιδια μερα πηρα την εγκριση.εσναποδα? γιατι πας αναποδα? πρωτα τον ελεγχο κ μετα το γιατρο?
    Πήγα στον γιατρό , μου έδωσε να κάνω εξετάσεις για προεγχειρητικό έλεγχο και σήμερα έχω ραντεβού μαζί του να του τις δείξω για να μου δώσει την βεβαίωση για να την καταθέσω και να περάσω επιτροπή (μου πήρε 2 μήνες να κάνω τον έλεγχο μέσω ΙΚΑ)
    Ελπίζω τώρα να είμαι στην τελική ευθεία (αν πάω αύριο και καταθέσω τα χαρτια για επιτροπή πιστεύω σε καμιά 15ρια ημέρες να με καλέσουν και να μου δώσουν τη έγκριση και μετα άντε σε καμιά εβδομάδα μετά η επέμβαση).
    Βάση απ΄οσα μου είπαν πάνω κάτω τα παιδιά εδώ !!! (Δηλαδή 3 μήνες μετά απότην πρώτη επίσκεψη στον γιατρό η επέμβαση !!!!)

Senior Member
    αν διαβασες εμενα μου πηρε εναν μηνα ολη η υποθεση.τι να σου πω

Senior Member
    monadiki1 μακάρι να γινόταν και αυτό με εμένα αλλά ....::: Για να κλείσω ραντεβού με το ΙΚΑ για να μου γράψουν οι γιατροί τις εξετάσεις χρειάστηκε 1 μήνας και μετά άλλος ένας για να κλείσω ραντεβού για να τις κάνω , δράμα η κατάσταση στο ΙΚΑ , για να κλείσεις γιατρό θέλεις μέρες μήνες μη σου πω)
    Δεν πειράζει τώρα είμαι στο τέλος (πιστεύω) !!!!! :starhit:
    Είναι και το τί οδηγίες σου δίνει και ο γιατρος... άλλοι κάνουν τον προεγχειρητικο στο νοσοκομιο 1 μερα πριν την επέμβαση άλλοι τους δίνει ο γιατρός την βεβαίωση για να περάσουν επιτροπή μαζί με τον προεγχειρητικό έλεγχο κ.τλ. !!!!!
    Αλήθεια εσύ πως είσαι πονάς καθόλου ??? Σου έδωσε και φάρμακα να παίρνεις μετά την επέμβαση ??? Πιστεύω να είναι όλα ανώδυνα πραγματικά !!! Τα ράμματα πότε θα τα βγάλεις???

Senior Member
    Μοναδικη!!! Με γεια το νεο στομαχακι!!!!!! Και απο εδω και περα μονο κατηφορες!!! Το Ιπποκρατειο πως σου φανηκε?? Ειχες και εσυ τον ιδιο βιαστηκο γιατρο?? χιχι Αντε να ερθει και η σειρα μαααας!!!!

Senior Member
    Marymar επειδη ο γιατρος που πηγες ειναι ο γιατρος μου σου λεω οτι αυτες οι εξετασεις ειναι ξεχωριστα απο αυτες που θα κανεις την προηγουμενη του χειρουργιου.αυτες της κανεις για να ελεγξει ο γιατρος αν εχεις προβληματα υγειας για να ξερει πως πρεπει να προχωρησει.

Senior Member
    Originally posted by eleni198621
    Marymar επειδη ο γιατρος που πηγες ειναι ο γιατρος μου σου λεω οτι αυτες οι εξετασεις ειναι ξεχωριστα απο αυτες που θα κανεις την προηγουμενη του χειρουργιου.αυτες της κανεις για να ελεγξει ο γιατρος αν εχεις προβληματα υγειας για να ξερει πως πρεπει να προχωρησει.
    Φεύγω σε λίγο eleni198621 έχω ραντεβού μαζί του !!! Εσύ που έχεις αυτόν τον γιατρό, σε πόσες μέρες να υπολογίσω περίπου ότι θα μπω χειρουργείο ????

Senior Member
    Απο τη στιγμη που θα παρεις την εγκριση περπου ενα μηνα.

Senior Member
    Μαράκι σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και χαίρομαι που γύρισες γρήγορα κοντά μας και είσαι καλά. Για ότι θελήσεις μη διστάσεις να μας ρωτάς. Τώρα μπήκες κι εσύ στο club "όταν παίρνω φόρα, φόρα κατηφόρα"! χιχιχιχι Κι όπως πολύ σωστά λέει και η Κατερίνα ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες συγκινήσεις!

Senior Member
    http://www.youtube.com/watch?v=W4yNasuNnJc

αφιερωμενο σε ολους μας:spin::spin::spin:

Page 11 of 64 FirstFirst ... 9101112132161 ... LastLast