ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 64 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast
Results 196 to 210 of 950
    Senior Member
    καλημερα.εφτιαξα κ το τικερακι οπως επρεπε.ειχα γραψει κ λαθος τα κιλακια τωρα ειναι οπως πρεπει.παμε γερα..φιλια σε ολους

Senior Member
    Καλημέρα Μαρία, πολύ χαίρομαι που όλα έγιναν γρήγορα και τώρα μετράμε μαζί τα κιλάκια μας προς τα κάτω.

Senior Member
    καλημερα και απο μενα !
    βλετω τα τικερακια σας και απο καταλαβα το πιο μεγαλο θα εχω εγω :bouncy:
    τουλαχιστον ελπιζω συντομα :saint2:

Senior Member
    Τί εννοείς καλλιόπη?

Senior Member
    monadiki1 μπράβο σου συγχαρητήρια πολλή καλή απώλεια :thumbup::thumbup::thumbup:.....

Καλλίοπη σου εύχομαι γρήγορα να αποκτήσεις και εσύ τικεράκι και να το βλέπουμε να κατηφορίζει

Αντε να περάσει και αυτή η βδομάδα να ζυγιστώ την Κυριακή να δώ τι γίνεται !!!!!!!!!

Senior Member
    εννοω οτι εχω τα πιο πολλα κιλα απο ολες

Senior Member
    Γιατί Καλλιόπη μου πόσα κιλά είσαι αν επιτρέπετε?

Senior Member
    157

Senior Member
    μια χαρα εισαι καλλιόπη μου και προσεχώς καλύτερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    και το τικεράκι σου θα κατεβαίνει σφαίρα θα δεις .........

Senior Member
    Και γιαυτό ανχώνεσε καλή μου? Είχαμε και μέλη με πιο πολλά κιλά και τώρα βλέπουμε το τικεράκι τους και το χαιρόμαστε!!!!

Τόσο μεγαλύτερη λοιπόν θα είναι η χαρά σου όταν δεις το 99, το 89 και πάει λέγοντας καλή μου!!!!

Τί στόχο έχεις βάλει του εαυτού σου?

Σληβ θα κάνεις από ότι κατάλαβα?

Εγώ πάλι αν προσέξεις είμαι το άτομο με το σληβ και την λιγότερη απώλεια σε έναν χρόνο.

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλες και από εμένα !!!
    Εχθές είχα ραντεβού με τον γιατρό μου και μου έδωσε γνωμάτευση για να την καταθέσω στο ΙΚΑ!
    Πήγα σήμερα στο ΙΚΑ της περιοχής μου και μου είπαν εάν θέλω να τα καταθέσω μόνη μου στο ΙΚΑ (Πλατεία θεάτρου 18) για πιο γρήγορα , εάν τα έστελναν αυτοί υπηρεσιακός θα χρειαζόταν να περιμένω 2 μήνες για να περάσω επιτροπή.
    Έτσι και έκανα μου τα ετοίμασαν σήμερα και τα κατέθεσα μόνη μου στο ΙΚΑ (Πλατεία θεάτρου 18).
    Εκεί μου ζήτησαν και άλλο ένα δικαιολογητικό από την διαβητολόγο μου (γνωμάτευση ότι δεν μπορώ να χάσω κιλά και ότι στην εγκυμοσύνη είχα ζάχαρο και ότι τώρα είμαι οριακά και είναι απαραίτητο να κάνω την επέμβαση). Πήρα την γιατρό μου και σήμερα το απόγευμα θα μου το έχει έτοιμο.
    Μαντέψτε..... αύριο .... ναι αύριο περνάω επιτροπή !!!!!!!
    Και αυτό γιατί κατέθεσα τα χαρτιά μου εγώ η ίδια στα κεντρικά !!!!
    Η επιτροπή συστήσετε μόνο Παρασκευές.!!!. :starhit::thumbup:

Senior Member
    ναι σληβ θα κανω
    στοχο δεν εχω ακριβως οσο πιο λιγα τοσο καλυτερα παντως κατω απο 85 δεν ειμουν ποτε
    και εγω μονη κατεθεσα τα χαρτια και περασα πεμπτη τοτε ηταν αλλα πολυ κοσμο βρε παιδι μου

Senior Member
    Μπράβο Marymary. Είναι τέλεια τα νέα σου!!! Καλή επιτυχία αύριο στην επιτροπή. Με το γιατρό όλα εντάξει, είσαι ευχαριστημένη;

Senior Member
    Με το καλό και η έγκριση marymary μου!!!

Καλλιόπη μου, το σώμα σου θα σταματίσει εκεί που πιστεύει το ίδιο πως είναι καλύτερα. Εγώ ήμουνα κολλημένη στα 92 και κάτι εδώ και αρκετό καιρό και ο γιατρός μου το είχε εξιγήσει πως ήταν επειδή δεν ήμουνα ποτέ στην εφηβεία μου και στην ενήληκη ζωή μου κάτω των 100, και το σώμα μου θεωρούσε πως ήταν ανορεξικό πια. Τώρα αυτές τις μέρες είναι που έχασα αυτά τα 2 και κάτι κιλά, και είμαι και έγκυος.

Γιαυτό μην σε ανυσυχεί τίποτα, όσα και να φτάσεις και εσύ αλλά και όλοι μας, σίγουρα είναι πολύ καλυτερα από τα αρχικά μας.

Senior Member
    Σωστά marymary η κυρία που είναι στο ικα στην πλατεία θεάτρου ειναι πολύ εξηπυρετική εγώ επειδή ειμαι απο επαρχία πηρα τα χαρτια απο το ικα τησ περιοχήσ μου για να τα καταθεω μόνη μου και λέω δεν παίρνω ενα τηλέφωνο πριν καλου κακού να δώ τι ώρες ή μέρες πρέπει να πάω . και μου είπε η κυρία οτι δεν χρειάζεται να πάω να της στείλω φαξ την γαστροσκόπηση (και κάτι άλλο δεν θυμάμαι ) και θα με καλέσει για ημερομηνία , όταν όμως παω να έχω μαζίμ ου και τα πρωτότυπα.
    Ετσι και έγινε Παρασκευή της έστειλα το φαξ και Τρίτη με πήρε τηλέφωνο για να παω την επόμενη ΠΑαασκευή ετσι ξεμπέρδεψα σε μια εβδομάδα .
    Όποιος θελει το τηλέφωνο το έχω διαθέσιμο.......

Αντε με το καλο και η ημερομηνία του χειρουργίου .

Page 14 of 64 FirstFirst ... 4121314151624 ... LastLast