ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 64 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 950
    Senior Member
    Τί ατυχία είναι αυτή, :yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:
    να έχω την απόφαση και η γραμματέας να έχει ακόμα κλειστό το κινητό της.:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
    Θα πάρω αύριο πάλι, ξέρω σίγουρα ότι έχει ιατρείο αύριο.

Senior Member
    marymary παρε τον γιατρο κ πες του οτι παιρνεις την γραμματεα του κ δεν μπορεις να την βρεις.δεν ειναι κακο.πες οτι εχεις την εγκριση κ προσπαθεις απο την παρασκευη να επικοινωνησεις κ τιποτα..πιστευω να ειναι καλα η κοπελα γιατι κ εγω επαιρνα σημερα αλλα πηρα τον γιατρο.

Senior Member
    Δεν χρειάζεται να ενοχλήσω τον ίδιο, θα πάρω την ίδια αύριο, εξ άλλου όταν είχα ραντεβού μαζί του μου έδωσε να καταλάβω ότι δεν ασχολείται καθόλου με την λίστα αναμονής και τις εγκρίσεις .

Senior Member
    τι να σου πω εσυ ξερεις.εγω παντως τον ενοχλησα μιας κ με χειρουργησε κ επρεπε να πω τις εξετασεις μου.

Senior Member
    ʼλλο οι εξετάσεις. Σε αυτές εκείνος γνωρίζει να στου πει, αυτός είναι ο γιατρός άλλωστε.
    Σε ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον.

Senior Member
    marymary καλως ηρθες στην παρεα.και γω καινουρια ειμαι στο φορουμ. σου ευχομαι να κινηθει η διαδικασια οσο το δυνατον γρηγοροτερα και να μπεις συντομα στο χειρουργειο και να πας χωρις αγχος μονο με χαρα και με ενα τεραστιο χαμογελο!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------4/2/2012 sleeve gastrektomi

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους, rozeta μακάρι, το περιμένω πως και πως.
    Μίλησα με την γραμματέα του και μου είπε περίπου σε 3 εβδομάδες το χειρουργείο εκτός απροόπτων (απεργίες γιατρών ) , υπάρχει όμως και πιθανότητα να με καλέσει πιο νωρίς σε περίπτωση που έχει κάποιο κενό. Μακάρι , να τελειώνω... η αναμονή με τρελαίνει.

Senior Member
    την πετυχες τελικα? μπραβο..3 εβδομαδες ε? να την παιρνεις τηλ. πιο συχνα εσυ μηπως αδειασει κανα κρεβατακι..μιλαω εκ πειρας..ολα καλα θα πανε θα δεις...

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    mary 3 εβδομάδες δεν είναι τίποτα,θα περάσουν σαν νεράκι!

Senior Member
    Originally posted by monadiki1
    την πετυχες τελικα? μπραβο..3 εβδομαδες ε? να την παιρνεις τηλ. πιο συχνα εσυ μηπως αδειασει κανα κρεβατακι..μιλαω εκ πειρας..ολα καλα θα πανε θα δεις...
    Ναι , μου το είπε και η ίδια να την παίρνω τηλέφωνο κάθε εβδομάδα και να την ρωτάω!!!! Μακάρι monadiki1 να γίνει γρήγορα όπως εσένα (1 εβδ. μετά) :thumbup:

Senior Member
    aggeloydaki μακάρι να περάσουν γρήγορα η αναμονή με αγχώνει όσο τίποτε άλλο !!!

Senior Member
    εγω πηρα τηλ αλλα δεν μπορεσα να βρω κανενα
    αυριο παλι ..

Senior Member
    Καλλιόπη, σήμερα έχει ιατρείο, γιατί δεν παίρνεις την γραμ/ του να την ρωτήσεις ??? Εμένα μου είπε να την καλώ συχνά για ενημέρωση. Να σου πει για το πότε σε έχει δρομολογήσει , πάρε κατά τις 17.00 που έχει ιατρείο. ʼλλωστε αυτή είναι η δουλειά της. Πάρε και πές μου!

Senior Member
    Θα λείψω για λίγο, τα λέμε αργότερα , εξάλλου δεν βλέπω κινητικότητα !
    Που είσαστε καλέ κορίτσια?

Καλλιόπη να πάρεις τηλ. , περιμένω νέα.

Senior Member
    κοριτσια ετσι κ εγω ειχα αγχος κ ελεγα ποτε κ ακομη δεν το πιστευω ποτε εγιναν ολα.Σας καταλαβαινω απολυτα...θα γινει κ το χειρουργειο κ μετα θα ειστε κ εσεις στο κλαμπακι των σλιβατων.

Page 21 of 64 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast