ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟ ΜΑΝΙΚΑΚΙ! - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 64 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 950
    Senior Member
    marymary ειμαι στα αλεσμενα εδω κ 3 μερες . εξετασεις εκανα παλι σημερα κ βγηκαν πολυ καλες ευτυχως.Για να ξερεις σου δινει μετα το χειρουργειο 5 αιμοληψιες να κανεις οι οποιες γινονται ανα 2 μερες.εχω αλλη μια μεθαυριο το Σαββατο κ τελος,καθως επισης κ αντηπικτηκες ενεσουλες για το σπιτι,εμενα 15 στο συνολο,μια αλλη κοπελα για ενα μηνα ομως δεν εκανε το μανικι αλλα το μπαιμπας.αδυναμια ψιλοεχω ακομη αν κ οδηγω καποιες φορες.επισης λιγες φορες με ποναει εκει που ειναι οι τομες ..για λιγο ομως κ μετα με αφηνει.

Senior Member
    Μπράβο όλα πάνε καλά. Οι ενέσεις είναι αυτές που κάνουμε στην κοιλία?
    Τα ράμματα τα έβγαλες? Σου πέρνουν αίμα κάθε 2 μέρες ?? Στο Ιπποκράτειο πας?
    Θα πάρω πάλι αύριο να δω εαν υπάρχει κανένα νέο !!!!

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια, μίλησα με γραμματέα , με ενημέρωσε πως στο τέλος της άλλης εβδομάδας μπαίνω χειρουργείο (καλός εχόντων των πραγμάτων, μην γίνουν τίποτα απεργίες).
    Είμαι πολύ χαρούμενη αλλά και αγχωμένη. :roll::roll::roll::no::no::no:
    Εσείς ??? Τα νέα σας ....

Senior Member
    Καλημέρα. Marymary πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μπήκες στην τελική ευθεία για τη νέα σου ζωή! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.

Senior Member
    καλημερα κ απο μενα.Ειδες marymary? Στο ελεγα οτι αν παρεις θα ειναι πιο γρηγορα απο τις 3 εβδομαδες.τα ραμματα μου τα τα εκοψε στις 5 μερες αφοτου χειρουργηθηκα.Τις εξετασεις δεν παω στο Ιπποκρατειο γιατι δεν μενω Αθηνα.Τις κανω στην περιοχη μου κ μιλαω μαζι τους για τα αποτελεσματα.Χαιρομαι που μπηκες στην τελικη ευθεια.τωρα μαζεψε οση καλη ψυχολογια εχεις θετικη σκεψη για να αλλαξεις τη ζωη σου.!

Senior Member
    Ευχαριστώ monadiki1 . Τα ράμματα σε πόνεσαν όταν τα έβγαλες?
    Προσπαθώ να μην αγχώνομαι, το βλέπω θετικά αυτό είναι σίγουρο, αλλά η διαδικασία για εμένα σαν εμπειρία παραμένει άγνωστη και γι΄αυτό και αγχώνομαι. Όπως και να έχει τα νέα είναι θετικά για την άλλη εβδομάδα. Με το καλό αύριο και εσένα οι απαντήσεις σου, εαν και πιστεύω ότι όλα πάνε καλά.

Senior Member
    σε ευχαριστω κοπελα μου.οκ δεν ανησυχω ειναι κ η τελευταια αιμοληψια.ηδη ειναι χαμηλοι οι δεικτες που πρεπει οποτε οκ δεν αγχωνομαι τοσο πολυ.εσυ αν μενεις Αθηνα παντως να πηγαινεις στο Ιπποκρατειο να τις κανεις.Τα ραμματα φοβομουν για να ειμαι ειλικρινης αλλά τελικα ολα οκ μια χαρουλα.Κοιτα κανεις δεν ειναι ποτε προετοιμασμενος στο τι θα συναντησει κ λογικο εαν δεν το ζησεις δεν μπορεις να ξερεις.Εγω επειδη ειχα κανει αλλα χειρουργεια-οχι για παχυσαρκια,μπορω να πω οτι ηταν πιο απλο απο οτι ειχα κανει.Παντως..φαε οσο μπορεις..γιατι μετα ειναι δυσκολα τα πραγματα..πιστεψε με.

Senior Member
    τρώω , γιατί έτσι κατευνάζω το άγχος μου !!!
    Περιμένω νέα σου για αύριο, το ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά , το έδειξαν και οι τελευταίες σου εξετάσεις άλλωστε.
    Και εγώ έχω κάνει 3 χειρουργεία, ελπίζω όπως μου λές να είναι το πιο ανώδυνο.
    Εμένα αιμολιψίες να δω ως θα μου κάνουν που έχω μόνο μία φλέβα για αίμα και εαν πάρουν αίμα μία φορά μετα θέλει 15 μέρες για να μπορέσουν να μου ξαναπάρουν.

Senior Member
    Originally posted by ΤΖΙΝΑ
    Καλημέρα. Marymary πολύ ευχάριστα τα νέα σου. Μπήκες στην τελική ευθεία για τη νέα σου ζωή! Όλα θα πάνε καλά, μην ανησυχείς.
    ΤΖΙΝΑ , ναι είμαι επιτέλους στην τελική ευθεία, ευχαριστώ. Εκεί που θα χειρουργηθώ (Παράρτημα) είναι μόνο επεμβάσεις παχυσαρκίας ???

Senior Member
    Marymary κάνουν και άλλες επεμβάσεις στο Παράρτημα αλλά ειδικεύονται στο sleeve. Έχω κι εγώ πρόβλημα με τις φλέβες μου και στα χειρουργεία που έχω κάνει μου άλλαζαν κάθε μέρα την πεταλούδα και κάποιες φορές μου έπαιρναν αίμα από την κεντρική φλέβα χαμηλά στο μπικίνι που λέμε. Επειδή όμως δεν κάθεσαι πολλές μέρες στο νοσοκομείο μετά το sleeve πιστεύω ότι δεν θα έχεις πρόβλημα. Εμένα σε 4 μέρες που κάθησα μου άλλαξαν δύο φορές την πεταλούδα. Ο δικός σου γιατρός δε νομίζω να σε κρατήσει μέσα πάνω από 2-3 μέρες. Μην ανησυχείς γιατί και οι νοσοκόμες εκεί είναι σαϊνια και βρίσκουν εύκολα φλέβα.

Senior Member
    Ένταξη πες στο νοσοκομείο θα βρουν για αναισθησία, ορό κτ.λ. . Όταν βγω έξω όμως που θα χρειαστεί κάθε 2 μέρες να κάνω εξετάσεις αίματος , εκεί να δω που θα βρουν φλέβα. Να φανταστείς όταν έκανα την γαστροσκόπηση, (ήδη πριν 5 μέρες μου είχαν πάρει αίμα για αιματολογικές,) και δεν μου έβαλαν μέθη γιτατί 2 νοσοκόμες και 1 γιατρός δεν μπορούσαν να βρουν άλλη φλέβα... από μικρή έτσι είμαι... και τελικά μου έκαναν την εξέταση χωρίς μέθη ... αφου πρώτα με έκαναν σουρωτήρι ,,, καμιά 10αριά τρύπες και βάλε...

Senior Member
    κοριτσι μην ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ.Εσυ ξεπερνας κ μενα στο αγχος.Εγω δεν εχω φλεβες.εχω παραπολυ λεπτες.Μια συγκεκριμενη εχω κ απο αυτη μου παιρνουν αιμα κοπελα μου.στο χειρουργειο ομως με κατατρυπισαν οκ ..εχω ακομη τα σημαδια..μου τις εσπασαν τις φλεβες,αλλα για τις αιματολογικες μου παιρνουν απο αυτη τη μοναδικη η οποια μου ειπαν εχτες παλι καλα που εχεις αλλη μια αιμοληψια γιατι δεν θα δινει αλλο αυτη η φλεβα ειναι πολυ κουρασμενη.Ολα μα ολα γινονται.Οσο για τη γαστροσκοπηση την ιδια μερα ειχα κανει εξταση αιματος κ στο χερι που δεν εχω καθολου μια τσικ μου εκανε κ με επιασε η μεθη..εχει να κανει κ με τους γιατρους κ με τον ανθρωπο να ξερει να σου βρει φλεβα κ κυριως να μην πονας...ολα καλα σου λεω θα πανε κοπελα μου.

Senior Member
    monadiki1 το ξέρω ότι είμαι αγχωμένη και ζητώ συγνώμη εάν γίνομαι κουραστική, αλλά εαν δεν ρωτήσω εσάς που το περάσατε ποιόν θα ρωτήσω. Ευτυχώς που δεν με ακούς live γιατί θα σε είχα τρελάνει !!!!
    Κάθε πότε σου είπε για ζύγισμα ?? μία φορά κάθε 15 ημέρες άκουσα ... για να μην αγχωνόμαστε, εσένα τόσο σου είπε ???

Senior Member
    Δεν κουραζεις κανεναν..Εγω για το καλο το δικο σου στο λεω γιατι ειμαι κ εγω πολυ αγχωδης ανθρωπος απο τη φυση μου κ δεν κανει καλο πιστεψε με.
    Ζυγισμα? Εγω οταν πηγα στο ιατρειο για τα ραμματα στις 5 μερες μου ειπε οτι θα με ζυγισει μετα απο εναν μηνα κ επειδη εγω νομιζα οτι δεν ειχα χασει μου ειπε να ανεβω ετσι για να δω..7 κιλα σε 5 μερες ειχα χασει κ τρελλαθηκα απο τη χαρα μου.Οκ. πηρα ζυγαρια στο σπιτι αλλα μαλλον δεν εκανα καλο γιατι απο περιεργεια κ μονο θελω να ανεβαινω.τωρα που δεν εχω χασει αλλο το μονο που κανω ειναι να αγχωνομαι κ δεν κερδιζω κατι πιστεψε με.οποτε λεω οκ στον μηνα στο γιατρο να δουμε τι γινεται..στις 17 Μαρτιου θα παω να τον δω.φιλακια κ καλο υπολοιπο βγαινω γιατι εβαλα μια πιτσα να ψηνεται..εχω κ μια οικογενεια που αυτοι τρωνε..χεχεχεχεχε

Senior Member
    Οπότε με καταλαβαίνεις, θα τα πούμε αύριο , καλό βράδυ...... :thumbup:

Page 23 of 64 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast